אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

חברים צר לי על החפירה הזאת אבל זה מטריד אותי מאוד:
אפי בירנבוים האיש והנאום, האיש עם העקרונות וששנים נזף במכה-בי על ההחתמות ספסל של שחקנים ישראלים וייבוש שלהם ושל קבוצות אחרות בליגה, עושה בדיוק את אותו דבר!
ההחתמה של חג'ג' שאני מאוד מעריך כשחקן אבל יש לו תחרות מול בורשטיין וסלומון כנראה, שלא נדבר על דרעק שארפ אז כמה דקות חג'י ישחק בדיוק?
עכשיו מדברים על מרקוביץ' שיחתום- נו באמת! חוץ מלהחליש את הפועל זה תורם למכבי? הוא הולך לשחק בכלל?
ועדיין מדברים שם על פניני.
מעצבן שמכבי מדברת על שחקנים כאילו אין להם חוזים, כאילו ברגע שהם פונים כולם חייבים להתייצב. איכס :puke:
פשוט מגעיל איך בנאדם מאבד את כל האידיאולוגיה שלו ברגע שהכסף הגדול מנופנף לו מול העיניים!
אפי תתעורר אתה לא התחלת את העונה וכבר בא לי להקיא ממך! מעולם לא האמנתי שאפי בירנבוים יהיה זה שימשיך להרוס את הליגה הישראלית במיוחד אחרי עונה כל כך טובה לליגה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:חברים צר לי על החפירה הזאת אבל זה מטריד אותי מאוד:
אפי בירנבוים האיש והנאום, האיש עם העקרונות וששנים נזף במכה-בי על ההחתמות ספסל של שחקנים ישראלים וייבוש שלהם ושל קבוצות אחרות בליגה, עושה בדיוק את אותו דבר!
ההחתמה של חג'ג' שאני מאוד מעריך כשחקן אבל יש לו תחרות מול בורשטיין וסלומון כנראה, שלא נדבר על דרעק שארפ אז כמה דקות חג'י ישחק בדיוק?
עכשיו מדברים על מרקוביץ' שיחתום- נו באמת! חוץ מלהחליש את הפועל זה תורם למכבי? הוא הולך לשחק בכלל?
ועדיין מדברים שם על פניני.
מעצבן שמכבי מדברת על שחקנים כאילו אין להם חוזים, כאילו ברגע שהם פונים כולם חייבים להתייצב. איכס :puke:
פשוט מגעיל איך בנאדם מאבד את כל האידיאולוגיה שלו ברגע שהכסף הגדול מנופנף לו מול העיניים!
אפי תתעורר אתה לא התחלת את העונה וכבר בא לי להקיא ממך! מעולם לא האמנתי שאפי בירנבוים יהיה זה שימשיך להרוס את הליגה הישראלית במיוחד אחרי עונה כל כך טובה לליגה.
בריל על מה אתה מתלונן? בינתיים נראה שבירנבוים מחליש את מכבי יותר מאשר בעונה הקודמת, הוא נראה ממש "שתול" של הפועל עם כל ההחתמות האלה (פרט לחג'ג' שזו באמת החתמה טובה). ג'ייסון וויליאמס, ארז מרקוביץ', וויל סולומון - לא מגיעים לרמה של השחקנים שהיו בזמן של פיני גרשון. כנראה שאלקטרה נותנת פחות כסף מעלית ומכבי שוקעת בבינוניות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- אתה מדבר כמו אדם שמעולם לא ראה כדורסל בארץ!!
יש חוק רוסי בארץ, שמעת על זה? אז צריך להחתים שחקנים ישראלים, אמממממה אין ממש שחקנים ישראלים ברמה ש"תספק" את אוכלי הסושיות ונושכי הכריות ביד נוקיהו, אז אפי מחתים את מי שיש ומחליש את שאר הקבוצות באותה נשימה.
יניב גרין זורק סכומים שלא הייתי משלם לו גם בעוד 50 שנה, ככה גם רביב לימונד שכנראה בצרפת השתן עולה לראש מהר הרבה יותר מבארץ. ג'יימי ארנולד הוא היחידי שבאמת שווה את הסכום שהוא דורש, אבל מכבי אף פעם לא באמת אהבה את ארנולד בגלל הדרישות המקצועיות הגבוהות שלו (להיות כל הזמן על הפרקט). כספי עושה ספינים של NBA כבר 3 שנים כדי להוציא לעצמו חוזים טובים יותר במכבי כמו החוזה הליצני שלו שנה שעברה, ליאור אליהו מנסה לעשות ספינים של NBA אבל גם הוא חסר ביטחון אחרי עונה שעברה, והמשפחה שלו היא בעייתית במיוחד.
אז מה נשאר? קוז'י ומרקוביץ'! מרקוביץ' נתן עונה מצויינת שנה שעברה, בעיקר מול מכבי, אז מכבי עושה מה שתמיד עשתה- מחתימה את השחקנים שעשו לה הכי הרבה צרות.
מרקוביץ' יהיה מחליף שלישי לגבוהים (בשכר של 220,000$) חג'ג' מחליף שלישי בגארדים (בשכר של 250,000$)
הם ישבו על הספסל רוב הזמן, אז די עם הקשקושים האלה על החלשות של מכבי, זה מראה על חוסר הבנה בכדורסל בארץ.
מכבי מפרקת את הפועל ירושלים לעונה הבאה ואת בני השרון. היא מפרקת את חולון (שעושה גם עבודה יפה בעצמה לחסל את המועדון ולאחד אותו עם ראשון) ובזה היא מפרקת את כל האיומים על האליפות שלה, כמו שהיא עשתה כל השנים, רק שהיום אפי הוא הקטליזטור.
הגיע הזמן גם להיפטר מצילו של פנחס "אני לא גזען רק חושב שכושים טיפשים" גרשון, הייתה לו תקופה מצויינת עם החתמות מהטובות באירופה, והוא בנה אחלה קבוצה. אבל עד היום לא הייתה קבוצה באירופה, לא משנה מה היה התקציב שלה, שבנתה קבוצה דומה למה שגרשון בנה. שתי היווניות לא הגיעו לפיינל פור שנה שעברה עם שחקנים ותקציב אסטרונומי. וגרשון ה"גאון" מפיראוס לא סיים עונה, ולא הוחתם לעונה הבאה בשום קבוצה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בעונה הבאה הוא כבר לא יקפוץ על השופטים אחרי כל שריקה נגד מכבי, מוני פנאן עוזב את מכבי ת"א אחרי 16 שנה:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 40844.html
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

About Fucking Time!!
ארינסט חתם ל- 6 שנים נוספות ביושינגטון בתמורה ל-111 מיליון דולר..... וואו, זה המון!!!!
ארינסט לפי דעתי חייב לעבור קבוצה וחידוש החוזה הזה היה מיותר.
הוא צריך לעבור לקבוצה שהכישורים שלו באמת יעזרו והקבוצה תגיע לאנשהו, כמו שוינס קרטר עבר מטורונטו ( :cry: )
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בעונה הבאה הוא כבר לא יקפוץ על השופטים אחרי כל שריקה נגד מכבי, מוני פנאן עוזב את מכבי ת"א אחרי 16 שנה:
יייייששששששששששש!!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
הקוף הולך הבייתה ואיתו חצי מחלה!! עכשיו רק חסר שדון שמעון ילך ואז יהיה מאוד קשה להמשיך לשנוא את מכבי באותה עוצמה.
רק חבל שמהיום לא נוכל לצעוק "שב קוף, שב" כל פעם שפנאן קם מהספסל....
תמדי ידעתי שפדרמן הוא המשיח :haha: :haha: :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ilai fields #15 כתב:
About Fucking Time!!
ארינסט חתם ל- 6 שנים נוספות ביושינגטון בתמורה ל-111 מיליון דולר..... וואו, זה המון!!!!
ארינסט לפי דעתי חייב לעבור קבוצה וחידוש החוזה הזה היה מיותר.
הוא צריך לעבור לקבוצה שהכישורים שלו באמת יעזרו והקבוצה תגיע לאנשהו, כמו שוינס קרטר עבר מטורונטו ( :cry: )
ואנחנו יכולים לראות איפה הנטס נמצאים עכשיו...
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:בעונה הבאה הוא כבר לא יקפוץ על השופטים אחרי כל שריקה נגד מכבי, מוני פנאן עוזב את מכבי ת"א אחרי 16 שנה:
הקוף הולך הבייתה ואיתו חצי מחלה!! עכשיו רק חסר שדון שמעון ילך ואז יהיה מאוד קשה להמשיך לשנוא את מכבי באותה עוצמה.
אנלא מבינה למה אוהדי הפועל כ"כ שמחים מזה שהמסורת של מכבי נעלמת-הרי אתם מעודדים את הקבוצה (או הקבוצות...כי בעצם העידוד של רוב קבוצות "הפועל" זה בערך אותו דבר, במיוחד כשזה מגיע למשחקים מול מכבי) שלכם משנאה למכבי, ויתכן ואף סביר שאתם אוהבים את הקבוצה שלכם, רק חבל שלרוב אתם לא מראים את זה בעידוד.
עכשיו כשהמסורת של מכבי וכל מה ששנאתם בה נעלם תצטרכו לחפש עידוד בעד הקבוצה שלכם ולא נגד היריבה. זה יהיה חידוש אמיתי ;)
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

עידו, אתה צודק אבל הנטס על הנייר היו קבוצה יותר טובה מטורנטו והוא עשה בחוכמה שעזב.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

הוא עשה בחוכמה שעזב. הם לא עשו בחוכמה שלקחו אותו :doh:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

TMOLS כתב:
ufomatan כתב:
אנלא מבינה למה אוהדי הפועל כ"כ שמחים מזה שהמסורת של מכבי נעלמת-הרי אתם מעודדים את הקבוצה (או הקבוצות...כי בעצם העידוד של רוב קבוצות "הפועל" זה בערך אותו דבר, במיוחד כשזה מגיע למשחקים מול מכבי) שלכם משנאה למכבי, ויתכן ואף סביר שאתם אוהבים את הקבוצה שלכם, רק חבל שלרוב אתם לא מראים את זה בעידוד.
עכשיו כשהמסורת של מכבי וכל מה ששנאתם בה נעלם תצטרכו לחפש עידוד בעד הקבוצה שלכם ולא נגד היריבה. זה יהיה חידוש אמיתי ;)
פשששש יש כאן כותב חדש, יריב ראוי!!
הפועל ירושלים תמיד הייתה ידועה באוהדים הכי חמים ותומכים בליגה. לא משנה כמה רעל ינסו להכניס בתל אביב ובחולון דרך התקשורת נגד האוהדים שלנו זה לא יעזור כי את המציאות שומעים טוב מאוד. שמעו אותנו יפה מאוד בגמר גביע, בגמר פיינל פור, ובכל משחק שהיה אי פעם במגרש נייטראלי שהוכחנו מי הקהל הכי תומך ויפה בליגה אז אני לא צריך להתנצל על כלום.
אני הראשון שישמח שמכבי תאבד את "המסורת" שלה, כי זה אומר שהליגה מרוויחה ובגדול! מכבי התנהלה עכמו מאפיה בראשות דון שמעון והסיידקיק שלו מוני "שב קוף שב" פנאן אז אני שמח ברגע שהמאפיה הזאת שבמו ידיה פירקה את הכדורסל בארץ, מתפרקת בעצמה.
אני לא מצטרף לכל העצב הצבוע הזה של כל התקשורת והאנשים בארץ שכאילו בוכים על עזיבתו של מוני פנאן. לטעמי הוא שריד כמעט אחרון לכל הדברים הרעים במכבי וטוב לכדורסל שלנו שאדם כזה ישב ביציע ולא בספסל ובהנהלה של קבוצה.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

ufomatan כתב:
TMOLS כתב:
ufomatan כתב:
פשששש יש כאן כותב חדש, יריב ראוי!!
הפועל ירושלים תמיד הייתה ידועה באוהדים הכי חמים ותומכים בליגה. לא משנה כמה רעל ינסו להכניס בתל אביב ובחולון דרך התקשורת נגד האוהדים שלנו זה לא יעזור כי את המציאות שומעים טוב מאוד. שמעו אותנו יפה מאוד בגמר גביע, בגמר פיינל פור, ובכל משחק שהיה אי פעם במגרש נייטראלי שהוכחנו מי הקהל הכי תומך ויפה בליגה אז אני לא צריך להתנצל על כלום.
אני הראשון שישמח שמכבי תאבד את "המסורת" שלה, כי זה אומר שהליגה מרוויחה ובגדול! מכבי התנהלה עכמו מאפיה בראשות דון שמעון והסיידקיק שלו מוני "שב קוף שב" פנאן אז אני שמח ברגע שהמאפיה הזאת שבמו ידיה פירקה את הכדורסל בארץ, מתפרקת בעצמה.
אני לא מצטרף לכל העצב הצבוע הזה של כל התקשורת והאנשים בארץ שכאילו בוכים על עזיבתו של מוני פנאן. לטעמי הוא שריד כמעט אחרון לכל הדברים הרעים במכבי וטוב לכדורסל שלנו שאדם כזה ישב ביציע ולא בספסל ובהנהלה של קבוצה.
*כותבת[=
ובאמת שומעים את הקהל שלכם מעולה, לא אמרתי שלא-אבל יותר מחצי מהשירים שלכם זה שירי נאצה למכבי, בניגוד אלינו, שיש לנו את שיר הקונטרה( :love: ) ואוסישקין חנייה שאלה בין השירים היחידים שיש לנו נגדכם, וגם הם-זה לא השירים היחידים שאנחנו שרים בדרבי, אלא בעיקר מעודדים את מכבי.
ובתור אוהדת כדורסל(לפני שאני אוהדת מכבי) באמת טוב שיש ליגה תחרותית סוף סוף, אבל מוני הוא ממש לא אחד ממי שגרם לליגה להיות לא תחרותית-שימון הוא הגורם העיקרי לכך, מוני הוא בסה"כ אחד שאהד את מכבי ובסוף גם הצטרף להנהלה ונתן צ'אפחות לאחוריים של השחקנים (מה לעשות שהוא לא מגיע יותר גבוה מזה) ותרם הרבה לאווירה המשפחתית שהייתה במכבי ולעובדה שזה קם כ"עסק משפחתי" ולא "עסק לכל דבר" כמו שכץ, פדרמן וחבריהם עושים.
וכדי לסיים את החפירה הזאת איכשו-באמת אני חושבת שמגיע למוני את הכבוד הראוי לו, וראוי לו הרבה כבוד כי הבנאדם מדרבן שחקנים בצורה מדהימה ומרים את הקהל, ואני חושבת שכל קבוצה הייתה שמחה לאיזה מוני פנאן אחד בשורותיה.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כותבת אפילו יותר טוב, חסרות כותבות בפורום כדורסל.
אם שמת לב השנה הקהל של הפועל כמעט ולא שר כנגד מכבי, כי קיבלו החלטה בתחילת העונה בעיקר אחרי אירוע החזיז, שעם חולון בליגה יש מספיק חוליגנים לכל הליגה שלנו ולא צריך להחמיר את המצב. אז אולי לפעמים זה יצא קצת אבל רוב העונה היה עידוד חיובי ולא שלילי.
אני איתך בגישה הזאת, אבל יש דברים שחייבים תגובה מצד הקהל שלנו ומוני פנאן הוא אחד מהם. את הפרצופים המאיימים שלו לכיוון השופטים אני זוכר יופי והוא עושה את זה מאז שאני זוכר את עצמי.
אני לא מסכים שהוא לא חלק מהעניין, הוא חלק מההנהלה והוא חלק מהאנשים שהחליטו במכבי ולכן לא כל האשמה נופלת על שמעון אלא גם על אדון פנאן.
לא משנה העיקר שפדרמן החליט לשנות סדרי עולם ואני מוריד בפניו את הכובע...
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

מוטי פאנט אכן סיים קריירה מזהירה במכבי.. לשמחתי הרבה, לא אראה אותו עוד צועק ומתלהם על הקווים ש"למה השופט שרק עבירה אם רק שחקן של מכבי דקר שחקן יריב.."

וכמו שבריל אמר.. ואסכם את זה במילה אחת..

שמעון מזרחי, דיוויד פדרמן ורענן קץ הלכו לים..

שמעון מזרחי טבע. מי ניצלה? הפועל ירושלים..
רענן כץ הצטרף אליו. מי ניצלה? ליגת העל..
דיוויד פדרמן טבע. מי ניצלה? היורוליג..

:D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: כמה שזה נכון ג'יימי!!!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ההתנהלות בכלל בכדורסל שלנו בקיץ הזה פשוט מרתיחה!!
המנהלת נתנה מתנה גדולה לשחקנים הישראלים בדמות החוק הרוסי וגרמה להרבה צרות למאמנים ולקבוצות, ובמקום לקחת את זה למקום טוב הישראלים פשוט עושים שוק ומחזיקים קבוצות בנות ערובה לסכומים לא הגיוניים שהם דורשים.
בושה וחרפה לכל הענף הזה ולכל השחקנים הישראלים בארץ שלא מסוגלים לקחת משהו טוב ולא להרוס אותו.
אני שנה הבאה חושב שצריך לבטל את החוק הזה כדי ללמד לקח! לא יכול להיות שיניב גרין ידרוש ויקבל חצי מליון דולר לעונה!! זה מטורף !! מריו אוסטין קיבל את זה בירושלים, ומוריס קיבל 600 במכבי, גרין לא שווה רבע ממה שהם נותנים לקבוצה.
לימונד וחג'ג' ירוויחו גם יותר מ-200 אלף דולר לעונה, מורן רוט סירב להצעה של בערך 150 אלף מהפועל- מה זה החרא הזה?
שילכו כולם לחפש קבוצות באירופה ויעזבו אותנו בשקט! יש מספיק זרים שיבואו לכאן בכיף כמו שהיה לפני החוק הרוסי.
בא לי להקיא :puke:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה העונש למי שעשה את החוק המטופש הזה מלכתחילה. ככה זה במדינת ישראל שמחוקקים בה חוקים בדיעבד כדי לקדם רעיון מסוים או סקטור מסוים, רק שלא חושבים אף פעם על השלכות עתידיות כמו מה שקרה עם הסחטנות של השחקנים הישראליים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

דווקא החוק הוא חוק מצויין, והוא קידם הרבה שחקנים ישראלים. אבל חייבים למצוא לו הגבלות כדי שלא יפתח הפתח לסחיטות האלה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:דווקא החוק הוא חוק מצויין, והוא קידם הרבה שחקנים ישראלים. אבל חייבים למצוא לו הגבלות כדי שלא יפתח הפתח לסחיטות האלה.
החוק הוא חוק גרוע , כי שחקן ישראלי טוב ישחק בכל מקרה. תראה את האיחוד האירופי , בחיים לא ייתנו לחוק כזה מפלה לרעה להיכנס בכלל לפועל. הספורט הוא מקצועני ותחרותי ולא צריך להגביל אותו באמצעות חוקים כאלה. מי שטוב צריך לשחק בלי קשר ללאום. אם היו פה מספיק שחקנים טובים, לא היו צריכים להביא זרים, זה מעגל קסמים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

גיא פניני חתם במכבי :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
שיאכלו את מה שבישלו, העיקר כל עונה שעברה הם דיברו על כמה מלוכלך השחקן הזה והיום דון שמעון אמר: לגיא יש את רוח המכביזם" :haha: :haha: :haha: :haha:
כמה שאהבתי אותו הוא עשה קטע מלוכלך בקיץ הזה וברוך שפטרנו מעונשו של זה!! וזה חתיכת עונש עם כל הבלתי ספורטיביות שהוא מקבל.
אבל השאלה הגדולה היא האם גם במכבי הוא יחטוף את העבירות או שהוא יהפוך לגיבור לאומי :yuck: :puke:
שלח תגובה