בעיית עיניים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: בעיית עיניים

שליחה על ידי MrReD »

אם כבר אתה חוזר לציוויליזציה אתה יודע מה עוד אתה צריך לעשות לא?
תמונה
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

Greenburger כתב:
HEART כתב:[color=#חחח עוד משהו?
עשית כבר את האבחון ואת הטיפול ושמת אותי על מליון תרופות אלטרנטיביות... לפני שאני הולך לטיפולים שונים כלשהם אני רוצה לדעת מה הגורם ומה אני צריך לעשות.

קיצור אחרי שוידאתי שאין עוד רופא באילת, לא חושב שיש לי עוד ברירה מאשר ללכת הביתה.

תעשה מה שטוב לך, והעיקר שתרגיש טוב!!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
Different Freak
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Different Freak »

הייתה לי גם דלקת עיניים 3 חודשים, השתמשתי בסטילה וטיפות עיניים כאלה שרק החריפו יותר את הבעייה.
בסוף אמרו לי שאני צריך לקחת טיפות עיניים ללא חומר משמר, וזה מה שעזר.
יכול להיות שפה הבעייה...

הנה דוגמאות לטיפות כאלו, אני אישית השתמשתי ב-Refresh שזה הלינק הראשון:
http://pharm.leumit.co.il/ShowProduct.a ... at_level=2

http://www.drugstore.co.il/ShowProduct. ... at_level=3

http://pharm.leumit.co.il/ShowProduct.a ... at_level=1
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

מה זה סטילה?
אני צריך להתייעץ עם רופא לפני שאני לוקח את הטיפות האלה?
MrReD כתב:אם כבר אתה חוזר לציוויליזציה אתה יודע מה עוד אתה צריך לעשות לא?
ממ, לא..
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

שתקנה כרטיס :haha: .. אבל כבר ראיתי שהזמנת באינטרנט. לי לא היה אומץ להזמין משם כי אני פשוט הייתי מעביר את כל הזמן עד להופעה בחשש שבהופעה עצמה ההזמנה פשוט לא תהיה רשומה או משהו..
תמונה
Different Freak
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Different Freak »

סטילה זה טיפות עיניים כמו כל טיפות להקלה על אדמומיות. אבל לפי מה שאתה כותב, אל תשתמש בזה.
בעיקרון, העניין של טיפות עיניים זה "להרחיק" את הדם מהעין, ואחרי כמה זמן הנימים שוב חוזרים לעבודה שלהם ואז העין חוזרת להיות אדומה, או משהו בסגנון... וכנראה בגלל החומר המשמר זה לא פותר את הבעייה (ככה זה היה אצלי)
הטיפות שנתתי לך לינקים להן הן טיפות ללא חומר משמר, ומקלות יותר על העין בספיגה של הטיפות או משהו כזה (אני עדיין לא רופא עיניים...חח)

בעיקרון, נראה לי שאתה צריך מרשם כדי לדעת כמה כמות אתה לוקח כל יום, אבל לא סגור על זה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

MrReD כתב:שתקנה כרטיס :haha: .. אבל כבר ראיתי שהזמנת באינטרנט. לי לא היה אומץ להזמין משם כי אני פשוט הייתי מעביר את כל הזמן עד להופעה בחשש שבהופעה עצמה ההזמנה פשוט לא תהיה רשומה או משהו..
תכל'ס גם לי יש טיפה את החשש הזה, אבל לא היתה ברירה...

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

הרופא פה כבר ידע יותר מהרופא באילת :yes:
הוא נתן לי איזשהם טיפות, נתן לי הפניה לבדיקת אלרגיה ואמר לי לחזור אליו עוד שבוע לביקורת.
את הבדיקה קבעתי להשבוע, וקיבלתי גם 7 גימלים (ימי מחלה לאיטיים שביניכם :D ) ואני כנראה אצטרך עוד כי לא נראה לי שייצא לי לחזור לרופא עוד שבוע באמת.

ד"א, הערת שולית, רופאים הם עם די אנטיפתי, בתור מי שנמצא במקצוע של לעזור לאנשים. כשדיברתי עם המוקד לקביעת תור לבדיקת אלרגיה אמרו לי לשאול משהו את הרופא וכשניגשתי אליו הוא אמר לי שאני חוצפן שאני חוזר אליו אחרי התור שלי. וזה לא פעם ראשונה שרופא מתנהג בצורה כזו.
אז אני יכול להבין אותם, שבתור נותני שירות הם מתעצבנים כשאנשים עוברים על החוקים הקטנים שלהם (כמו לחזור לשאול שאלה אחרי התור), אני יודע מארומה שאחרי כמה זמן גם הדברים הקטנים מעצבנים כשהם חוזרים על עצמם הרבה, אבל מצד שני ראבק, אנשים דואגים לבריאות שלהם, זה לא סתם כדי להציק!

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

אתה פשוט נפלת על רופא אנטיפט !
דווקא עד היום למזלי יצא לי להתקל ברופאים מאוד סימפטים , אפילו אפילו בצבא . חוץ מאיזה רופא מרדים אחד שכמעט הרג אותי, אבל זה כבר לדיון אחר.
אבל כן יש אנשים שלא יודעים ממש לתת שירות גם כשזו העבודה שלהם. זה פשוט חוסר חמור ביחסי אנוש בכללי , אל תקח את זה אישי או קשה מידי למרות שזה מעצבן.

אגב אפרופו ארומה, לפני מיספר ימים ההיתי בארומה בקריון והיה לחץ מטורף של אנשים והזמנות , והצוות שם לא ממש עמד בלחץ, וממש עיצבן אותי לראות אנשים שמתרגזים על העובדים בארומה , ועושים פרצופים ומתעצבנים על זה שהם מחכים הרבה זמן בתור, כאילו אנשים מה ניסגר איתכם,אתם רואים שהם בלחץ מטורף ואף אחד שם לא ממש יושב ונח בצד. כן גם אני מחכה כבר 10 דקות לפאקינג אייסקפה , וכן זה ממש מעצבן אבל מה העובד המיסכן אשם ?! הוא לא עושה לכם דווקא.
אווף אנשים חסרי סבלנות יכולים לפעמים ממש להרגיז אותי.
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

meity כתב:אגב אפרופו ארומה, לפני מיספר ימים ההיתי בארומה בקריון והיה לחץ מטורף של אנשים והזמנות , והצוות שם לא ממש עמד בלחץ, וממש עיצבן אותי לראות אנשים שמתרגזים על העובדים בארומה , ועושים פרצופים ומתעצבנים על זה שהם מחכים הרבה זמן בתור, כאילו אנשים מה ניסגר איתכם,אתם רואים שהם בלחץ מטורף ואף אחד שם לא ממש יושב ונח בצד. כן גם אני מחכה כבר 10 דקות לפאקינג אייסקפה , וכן זה ממש מעצבן אבל מה העובד המיסכן אשם ?! הוא לא עושה לכם דווקא.
אווף אנשים חסרי סבלנות יכולים לפעמים ממש להרגיז אותי.
אחח, ככה זה אחרי שאני עוזב, אין מה לעשות שהחזקתי את המקום הזה... *סמיילי מלא חשיבות עצמית*
:lol:

כן אני מבין אותך לגמרי. אין מה לעשות, ככה זה בני ישראל.
כפי שאמרתי כבר כמה פעמים פה בתלונותי מארומה, אנשים הם מטומטמים.

ד"א, אני מתחיל לחשוב שגם הרופא שהייתי אצלו ביום שישי לא הכי טוב... הוא אמנם היה שיפור, אבל כנראה לא מספיק. הטיפות שהוא נתן לי הן אותן טיפות שקיבלתי מהרופא באילת בתחילת הטיפול, והבעיה היא שהן מבוססות חומר מסוים (סטרודאידים, אבל זה לא רלוונטי ממש) שאם לוקחים אותו יותר מדי אז נוצרות תופעות לוואי לא רצויות, אז לא נראה לי שכדאי לי לקחת את הטיפות... ואם הרופא היה מסתכל ברישומים של ההסטוריה הרפואית שלי (אני מאמין שהם יכולים לראות מה היה בביקורי רופא קודמים גם אצל רופאים אחרים) הוא היה רואה את זה.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

Greenburger כתב:["]
כן אני מבין אותך לגמרי. אין מה לעשות, ככה זה בני ישראל.
כפי שאמרתי כבר כמה פעמים פה בתלונותי מארומה, אנשים הם מטומטמים.

.
חחחח משום מה שקראתי את זה דמיינתי כזה אנשים עם זקן ובגדים עתיקים שהגיעו ב40 שנה במדבר באים וצועקים על עובדי ארומה שהם מחקים כבר מלא זמן לאייסקפה שלהם.. :D :haha: :shrug: :shock:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

נו, אתה רואה? מטומטמים.
הם היו צריכים לקחת את האייסקפה לפני שהם יצאו ל- 40 שנה במדבר! :doh:

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

‏"וילונו כל העדה על משה ויאמרו אליו: עד מתי לא נשתה מים, הב לנו אייס קפה בחייאת חבאק!"
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: קרעת אותי שוקרון!!!!!!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

:haha: :haha: :haha: +1

שוקרון יא תותח ! :haha:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

והרי ההתפתחויות:
הלכתי לבדיקת אלרגיה שבוע שעבר, ולפי הרפואה המודרנית אני אלרגי לאבק (כמה מפתיע), חתולים, דשא ועץ הזית.
התוצאות האלה לא ממש עוזרות לי, כי אני מפקפק בכמה אני באמת אלרגי לאבק, בערך כל בנאדם שני שאני פוגש אלרגי לזה אז אני לא יודע עד כמה זה מהימן. כנ"ל לגבי חתולים, יש לי חתולים כל החיים שלי, וגם אם אני אלרגי אליהם באמת זה לא יגרום להפסיק לגעת בהם, והרופא של האלרגיה אמר בעצמו שנגד דשא ועץ הזית אין מה לעשות.
חזרתי לרופא והוא אמר שאני צריך לקחת את הטיפות עם הסטרואידים למרות שזה לא טוב, כי אין ברירה. זה לא כל כך נראה לי, אז הלכתי היום לרופאה אחרת, והיא אמרה לי להפסיק עם הסטרואידים, ולשים טיפות שנקראות רפרש שזה טיפות בלי חומר משמר.
הבעיה היחידה עכשיו זה מה אני אגיד לרופא שאני אחזור אליו לביקורת, כי אם אני לא לוקח את הטיפות שהוא אמר לי, אז אני לא עושה את הטיפול שהוא המליץ לי עליו, ואין לאן להמשיך ככה.
נראה לי שאני אגיד לו שכן לקחתי אותם :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
שלח תגובה