אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
חחח זה פעם ראשונה שמישהו קורא לי מתון...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כן בעיניו אתה מתון, בעיניי לא ממש 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
דיון בהלט סוער...
שוקרון, על ה שאמרת לגבי גלעד שליט, אתה לא יכול להאשים את העובדה שפינו את המתנחלים ובגלל זה נחפרה התעלה...
לחפירת התעלה לא היה שום קשר לכך שפינו את גוש קטיף.
שוקרון, על ה שאמרת לגבי גלעד שליט, אתה לא יכול להאשים את העובדה שפינו את המתנחלים ובגלל זה נחפרה התעלה...
לחפירת התעלה לא היה שום קשר לכך שפינו את גוש קטיף.

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
או... תגובה: לא קשרתי את המאורעות בקשר של סיבה ותוצאה. אבל העובדה היא שהמנהרה נחפרה על הריסות גוש קטיף. אתה יכול לחלוק על הפרשנות שלי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט-על
הצחקתני! יש קשר באבו-אבוה יש קשר. וזה גם פשוט - מהרגע שהופסקה הנוכחות הישראלית בעזה, הם עושים ככל העולה על רוחם. מבריחים נשקים בכמויות, בונים בונקרים מצטיידים ומתכוננים למלחמה הקרובה. הרי ישנם כבר מעל 100 מנהרות (לפי אהוד יערי לפחות) פעילות באזור הרצועה; הם מעבירים שם מזון, חלקי חילוף למכוניות וכמובן נשק בכמויות עצומות. חיל הים עומד שאנן לנוכח הסירות המגיעות ממצרים ובידם "כל טוב ארץ מצרים" - מרגמות, נ"טים, רימונים ומה לא. והכל בשם ה"תהדיה", הרגיעה. הרגיעה היא בעצם דבר כזה:ilai fields #15 כתב:לחפירת התעלה לא היה שום קשר לכך שפינו את גוש קטיף.
"אוקיי ישראל תקשיבי, אנחנו קצת לחוצים בנשק וההפצצות שלכם מפריעות לנו להצטייד ולהתחמש, אז בואו נחליט שאנחנו נרגעים לעת עתה עם הקסאמים ובתמורה אתם לא תפריעו לנו להבריח ולהצטייד, סבבה?"
ומה מדינת ישראל עונה: "אהלן וסהלן".
ממשלה עיוורת.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

עכשיו אתה הצחקתני.
בחיי אתם חיים באשליות יותר מביילין...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
יש מתנחלים = יש כוח צבאי = יש שמירה על צירים = יש כניסות לעומק הרצועה ללא מפריע = יש יותר שליטה בטרור
הרי טרור זה כמו ציפורניים. קשה מאוד לגדוע אותו מהשורש, אבל זה אומר לא לקצוץ? ברגע שיש מישהו שקוצץ קבוע זה מונע מהמצב להחמיר עד למצב שיש היום שכבר מפחדים כמו אני-לא-יודע-מה להכנס לרצועה (בצדק).
הרי טרור זה כמו ציפורניים. קשה מאוד לגדוע אותו מהשורש, אבל זה אומר לא לקצוץ? ברגע שיש מישהו שקוצץ קבוע זה מונע מהמצב להחמיר עד למצב שיש היום שכבר מפחדים כמו אני-לא-יודע-מה להכנס לרצועה (בצדק).
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כשהמתנחלים היו שם צהל היה בציר פילדלפי ואז כמות ההברחות היתה הרבה יותר נמוכה... ועל הברחות מהים לא היה על מה לחלום... כל סירה יורטה מיד ע"י חיל הים. וכשהמתנחלים היו שם אז המחבלים לא היו שם כדי לחפור מנהרות או לירות קסאמים מאותם המקומות
עריכה: תמיד מפסיקים להגיב לפני שאני מסיים לכתוב...
עריכה: תמיד מפסיקים להגיב לפני שאני מסיים לכתוב...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על

הבעיה הכי גדולה שלנו היא כמובן הממשלה העיוורת למצב ועזובו לא מצליחה לעשות כלום, היא לא מנסה!!!!!
מה מתפלאים שהמחבלים מצליחים להיכנס לשטח ישראל בלי הרבה בעיות....

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
פעם קיבלתי מכה נורא חזקה על הציפורן והיא פשוט נפלה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אז אתה פשוט מציע להפציץ להם ת'צורה?
אני בעד אבל קודם כל להוציא את גלעד שליט משם....
1000 הודעות.... נייס
1000 הודעות.... נייס

- MrReD
- שגריר האופת'
הוויכוח עם עזה הוא שונה לגמרי מיו"ש כי אין בכלל ויכוח שזאת אדמת כיבוש, העפנו את ההתנחלויות משם ואז לפלסטינאים אין תירוץ על ההתקפות שלהם ואם הם תוקפים אותנו אז יש לנו את הזכות המלאה לקרוע להם את התחת.. העובדה שהממשלה המפגרת שלנו לא מממשת את האפשרות הזאת זה כבר משהו אחר.
ובקשר למתנחלים ביו"ש אין לי מה להוסיף, אני בדיוק בדעה של ניר וטל.
ובקשר למתנחלים ביו"ש אין לי מה להוסיף, אני בדיוק בדעה של ניר וטל.
-
- דרימיסט-על
^ תמיד יהיה תירוץ. כבר עכשיו הם מדברים על קוי 48, זכות השיבה, ירושלים כבירת פלסטין. מה שקורה בפועל הוא שאנחנו כמו אדיוטים אומרים ניתן להם קצת ואז לא יהיה תירוץ. ואז הם ממשיכים ומעלים את הדרישות. ואז אנחנו אומרים: "טוב ניתן להם עוד קצת, אבל עכשיו בכלל לא יהיה תירוץ" ואז הם ממשיכים בטרור. אנחנו צריכים להבין אחת ולתמיד שהדרישות לא ייפסקו, שעד שלא נתעופף מהארץ הזאת הם לא יפסיקו לדרוש. ואני ממש מבין למה - זה עובד להם.
מבחינתם אין חילוק בין ג'באליה, חברון, חיפה או תל אביב. הכל שטח כבוש - אנחנו צריכים להפנים מול מי אנחנו עומדים.
מבחינתם אין חילוק בין ג'באליה, חברון, חיפה או תל אביב. הכל שטח כבוש - אנחנו צריכים להפנים מול מי אנחנו עומדים.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה יכול לקרוא מה שכתבתי כמה עמודים למעלה. בדיוק את זה. מיד אחרי עסקת שליט להכנס להם בצורה עד שיבינו שקסאם פשוט לא משתלם...ilai fields #15 כתב:אז אתה פשוט מציע להפציץ להם ת'צורה?
1000 הודעות.... נייס
וליאור פשוט צודק. המאבק אף פעם לא היה כדי שניסוג מעזה או משהו כזה אלא כדי שמדינת ישראל לא תתקיים יותר. יש פה מישהו שלא מסכים עם זה?
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
:haha: תזהר! עוד יחשבו שאני מדבר דברים של טעם!
-
- דרימיסט שרוף
ואם נפציץ להם את הצורה מה העולם יחשוב עלינו? לחסל ככה פתאום את כל האיזור..זה טירוף! הרג המוני.
ועזוב את העולם, מה אנחנו נחשוב על עצמנו...או לפחות האנשים בעלי המצפון/הגיון..
ועזוב את העולם, מה אנחנו נחשוב על עצמנו...או לפחות האנשים בעלי המצפון/הגיון..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אוי אתם ופתרונות הקסם שלכם!
אתם לא מבינים שאין מה לעשות??? לא נכנס למוח?? אז נפציץ אותם יופי, מה הלאה? פצצת אטום! ומה אז?? הרי להוציא מיליוני ערבים מהמדינה אי אפשר, לא ביבי ולא טיבי.... תפסיקו כבר להתעסק בכאן ועכשיו ותנסו לחשוב בגדול, לאן הכל לוקח אותנו?? עם הפלסטינים שלום מעמדת כוח לא יעבוד, אתם יודעים למה? כי אנחנו בעמדת כוח כבר עשרות שנים. אנחנו שזורים אחד בשני, שני העמים... תבינו את זה כבר! שני הצדדים צריכים להשתנות כדי ששלום יקרה. גם בצד הזה וגם בצד שלהם. החמאס בחיים לא יירגע, גם אברהם וחבריו בחיים לא יירגעו לא משנה כמה שקט או רעש יהיה. הקיצוניים בשני הצדדים רוצים הכל! לכן לא יהיה פה שלום, תפנימו את זה. הזמנים חייבים להשתנות לפני שמשהו יקרה. ממשלות צריכות להתחלף, דורות צריכים להתחלף. ה Zeitgeist צריך להשתנות. חשבנו שאנחנו שם בשנות ה90, אבל הקיצוניים בשני הצדדים הראו שלא.
אתם לא מבינים שאין מה לעשות??? לא נכנס למוח?? אז נפציץ אותם יופי, מה הלאה? פצצת אטום! ומה אז?? הרי להוציא מיליוני ערבים מהמדינה אי אפשר, לא ביבי ולא טיבי.... תפסיקו כבר להתעסק בכאן ועכשיו ותנסו לחשוב בגדול, לאן הכל לוקח אותנו?? עם הפלסטינים שלום מעמדת כוח לא יעבוד, אתם יודעים למה? כי אנחנו בעמדת כוח כבר עשרות שנים. אנחנו שזורים אחד בשני, שני העמים... תבינו את זה כבר! שני הצדדים צריכים להשתנות כדי ששלום יקרה. גם בצד הזה וגם בצד שלהם. החמאס בחיים לא יירגע, גם אברהם וחבריו בחיים לא יירגעו לא משנה כמה שקט או רעש יהיה. הקיצוניים בשני הצדדים רוצים הכל! לכן לא יהיה פה שלום, תפנימו את זה. הזמנים חייבים להשתנות לפני שמשהו יקרה. ממשלות צריכות להתחלף, דורות צריכים להתחלף. ה Zeitgeist צריך להשתנות. חשבנו שאנחנו שם בשנות ה90, אבל הקיצוניים בשני הצדדים הראו שלא.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה חושב ככה אני חושב אחרת.
לא התכוונתי למחוק את עזה אלא פשוט פעולה צבאית ארוכה וכואבת שתגבה מהם מחיר כבד מכדי להמשיך להלחם בנו. כמו שהסתיימו כל המלחמות בהסטוריה. מחיר כבד מדי מכדי להמשיך בלחימה.
הפתרון הזה לא יוביל לשלום. לא בשלב הראשון. אבל הוא יוביל לזה שנחיה פה בשקט קצת. הפתרון המוחלט הוא באמת רחוק. אבל הוא לא בלתי ניתן להשגה
לא התכוונתי למחוק את עזה אלא פשוט פעולה צבאית ארוכה וכואבת שתגבה מהם מחיר כבד מכדי להמשיך להלחם בנו. כמו שהסתיימו כל המלחמות בהסטוריה. מחיר כבד מדי מכדי להמשיך בלחימה.
הפתרון הזה לא יוביל לשלום. לא בשלב הראשון. אבל הוא יוביל לזה שנחיה פה בשקט קצת. הפתרון המוחלט הוא באמת רחוק. אבל הוא לא בלתי ניתן להשגה