יייייייייייייייישששששששששששששש
הגיע הזמן!! איזה משחק מגעיל היה אתמול. איטליה עשתה הכל כדי שלא יהיה משחק ויגיעו לפנדלים וזה נקם בה יפה מאוד!!
בכלל הכדורגל המכוער באירופה ילך ויעלם ככך שהנבחרות האלה יעופו הבייתה מוקדם יותר. רק נשאר להעיף את טורקיה.
ספרד רוסיה- אולי המשחק הכי מעניין עד עכשיו, לפחות לפי מה שראינו עד עכשיו. שתי הקבוצות משחקות פחות והתקפי, בלי בונקרים ושטויות.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
יופיי יופייי של משחק!!! מדהים שגרמניה עם משחק כללי גרוע מצליחה לכבוש 3 גולים מדהימים ביופיים.
כיף לראות שעושים לטורקיה את מה שהיא עשתה לקרואטיה וצ'כיה, גול בדקה ה90.
אני מקבל את זה שהיו תקלות בשידור, מעצבן אבל קורה, מה שאני לא מקבל זה את השידור החובבני של ארבל שמדרדר ממשחק למשחק. השיא השלילי היה כשהוא קרא להיצלפרגר היצלמשהו. ארבל יא חתיכת אפס, מי אתה שתזלזל בשמו של שחקן!! זה כבר מעבר לחובבנו. אלון חזן פרשן טוב אם כי לעיתים הוא מדבר יותר מדי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
יורם ארבל... הגיע זמן פרישתו אם תשאלו אותי.
לגבי אלון חזן, לפעמים מזיין את השכל ויותר מידי אבל בכללי הוא בסדר.
ממש עיצבן אותי שפיספסנו גול בגלל תקלות שידור מעצבנותת.
משחק נחמד מאוד ב-30 דקות הראשונות וברבע השעה האחרונה, אם אתם מחברים זה יוצא מחצית אחת טובה .
יורם ארבל מבייש את זקנתו, השידור הכי גרוע שאני זוכר בספורט מאז ומעולם. "היצל משהו"... אתה אפס מאופס ארבל, אפילו שמות של שחקנים אתה לא מסוגל ללמוד ואנחנו כבר בסוף הטורניר.
אה כן וגרמניה בגמר, למרות יכולה גרועה היום, איזה כיף!
יורם ארבל איבד את זה מהרגע שהוא התחיל לשדר את מכבי ביורוליג. שידור פשוט חובבני של אדם שעשה המון בתקשורת הספורט בארץ, חבל....
אלון חזן קשקשן לא נורמאלי.
התקלות לא היו בגלל ערוץ 10, אבל כמה זה סמלי שזה קרה דווקא בשנה שהם משדרים
לטורקיה לא הגיע לעלות לחצי, אז טוב שהם לא מגיעים לגמר. עכשיו רק צריך שהרוסים יעופו והכל יהיה טוב.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סך הכל היה משחק שאפשר לחלק אותו לשני חלקים: החלק הראשון, שממנו הספרדים צריכים להיות מודאגים - שום מצב ליד שני השערים, כאשר שתי ממש סוגרות אחת השנייה ולא מגיעות לשום מצב. המחצית הראשונה הייתה די משעממת ולא ממש דינמית. המחצית השנייה מהווה את החלק השני, שבו הספרדים רואים את עצמם לפייבוריטית לזכייה - שליטה טוטאלית במרכז השדה. הטאצ' הספרדי הנהדר שבר לרסיסים את מרכז השדה ומשחק ההגנה הרוסי, ויכולת הובלת הכדור על הרצפה של הספרדים, הייתה כל כך פנומנלית, שהיא הובילה לשלושה שערים קלילים מול הגנה שנחשבה עד עכשיו מאוד מאוד חזקה.
רק מה? ההגנה של הרוסים לא באמת הגנה טובה, עד עכשיו פשוט עבד להם טריק אחד מהשרוול של הידינק: ההגנה הכי טובה היא התקפה, וההתקפה הכי טובה היא הגנה. במקרה הזה נתייחס לחלק הראשון של המשפט - ההגנה הטובה של רוסיה התבססה בכך שקבוצות (כדוגמת שבדיה) לא הצליחו לעבור את חצי המגרש שלהן, וגם כשהצליחו, נבלמו ע"י מרכז השדה הרוסי (הולנד). היכולות האישיות הפנומנליות של השחקנים הספרדים פשוט שברו את הלחץ המהיר והאתלטי שמפעילים הרוסים בחצי המגרש של היריבה, ומשם הדרך לשער הייתה קלה. דבר כזה, לא יקרה מול גרמניה. מרכז המגרש של מעובה שחקנים, וההגנה שלה טובה בהרבה משל הרוסים.
לדעתי? משחק הגמר עומד להיות משחק עם המון אמוציות, הרבה אנרגיות, הרבה אגרסיביות, ומעט כדורגל - אנחנו הולכים לראות שחזור של ספרד - איטליה, רק שהפעם היריבה של הספרדים היא גרמניה, שיודעת טיפה כדורגל, טיפל'ה יותר אטרקטיבית, וטיפל'ה יותר גרמנית - כי כאמור, כדורגל משחקים 90 דקות, אבל כשזה נגד גרמניה, אפשר לסגור את הבסטה ולהסתפק במקום השני. ההימור שלי למשחק הגמר הוא שאחרי 0:0 ב-120 דקות, גרמניה תיקח את הגביע לאחר בעיטות עונשין מאחד עשר מטרים.
ESPANIA, ESPANIA
איזה קבוצה מרגשת של לספרדים השנה. כל הכבוד להם על משחק ענק מול קבוצה לא קלה בכלל.
הסגירה של ארשבין פשוט מוטטה את מרכז ההתקפה של רוסיה, והם לא הצליחו להגיע למצבים כמעט בכלל. הספרדים פשוט נתנו הצגה של שליטה בכדור ובמשחק, וניצחו בצדק ובקלות.
מול גרמניה ספרד צריכה לבוא בלי פחד. הקבוצה הגרמנית היא בהחלט אל הקבוצה הטובה שכולנו חשבנו שהיא תהיה, אבל היא קבוצה נחושה ועקשנית מאוד עם הרבה מאוד שחקנים מוכשרים, בעיקר בהתקפה.
סגירה טובה של מיכאל בלאק תשתק חלק מהקישור של גרמניה, ואם ספרד לא תתעשק למסור כדורי גובה מיותרים, ותיכנס בין הבלמים הגבוהים של גרמניה עם מסירות מדוייקות, הגרמנים ירגישו את נחת זרועם של חלוצי וקשרי ספרד.
טל- תהנה בגרמניה כי חגיגות לא יהיו שם
וואו כמה זמן לא כתבתי פה
יאללה גרמניה!
לא שבאמת יכאב לי אם ספרד תנצח...בעיקר אני אשמח בשביל פברגאס...אבל בעיקרון אני בעד גרמניה היום.
טל אתה בברלין?! מגניב ביותר...תהנה לך. מקווה שאכן תחגוג היום.
חבל שלא תפסת את גרמניה - טורקיה...הבנתי שהיה שם טירוף.
ומכיוון שבאמת לא כתבתי פה מזמן אז אני אגיד שהייתה אחלה אליפות עד עכשיו...אפילו שאיטליה זבלים והולנד לוזרים.
הקטע עם ארבל היה פשוט מביך...מילא הגמגום כשהוא מנסה להגיד היצלשפרגר...אבל לפחות 5 פעמים במחצית הראשונה הוא וחזן אמרו: "כמו במשחק של גרמניה נגד הולנד" או "שער זהה לשער שלו נגד הולנד" (על השער של שוויינשטייגר). כמובן שהם התכוונו פורטוגל...ואז במחצית השניה באופן מסתורי הם התחילו להגיד פורטוגל.