אשכול סרטים
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול סרטים
זה אפילו יותר מוזר ממה שאתה חושב. הנסיבות של ההתאבדות היו מורכבות - הם הקימו לעצמם מחנה בגיאנה כדי להתרחק מאמריקה שכביכול רדפה את ג'ונס. בשלב מסויים זה פשוט הפך למשטר טרור ומשם זה הגיע למה שזה הגיע...
לא יאומן כמה קל להשפיע על אנשים.
לא יאומן כמה קל להשפיע על אנשים.
נערך לאחרונה על ידי Ne_Plus_Ultra ב ב' יוני 23, 2008 8:27 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
ראוי להזכיר שלא כולם במחנה היו כך. חלקם הבינו כמה עמוק הם נכנסו והצליחו להביא למקום סנטור מארה"ב לבחון את המצב. ג'ונס העמיד פנים טובות מול הסנטור, ולאחר שהוא החל בדרכו בחזרה לארה"ב, ג'ונס דאג להרוג אותו ואת פמלייתו. אני מאמין שזה היה הזרז שגרם לו להורות על ההתאבדות ההמונית, שאני חושב שלאו דווקא הייתה גם רצונית בחלקה.
מחקר קלאסי בפסיכולוגיה לא? צריך להיות מעניין לצפות.
מחקר קלאסי בפסיכולוגיה לא? צריך להיות מעניין לצפות.
-
- דרימיסט מתקדם
כן, גם אני חושב ככה, אבל יש לי הסתייגות מסויימת. אני מתקשה להבין איך אפשר לשתות רעל ביודעין אם שטיפת המוח לא פעלה עליך. כלומר, הרי ברור לאדם שהוא הולך למות אם הוא ישתה. לא עדיף לנסות להתנגד, גם אם מדובר במצב נואש לחלוטין? מצד שני, קשה להעריך איך אנשים יתנהגו במצב כל כך קיצוני כשהם רואים את כל משפחתם (במקרים מסויימים) מתה בידיהם וחמושים מקיפים את הבניין...
נראה לי שהוא לא היה מסוגל להתמודד עם זה שמאמיניו יעזבו אותו ולכן הוא בחר לבצע את ההתאבדות ואת הרג הסנאטור. לגבי הסנאטור, מדובר היה באקט של כוח ונקמה. לגבי המאמינים, הוא הרגיש שהכל מתפרק סביבו ולא יכל להתמודד עם זה, ולכן בחר באקט כוחני אחרון שכזה.
נראה לי שהוא לא היה מסוגל להתמודד עם זה שמאמיניו יעזבו אותו ולכן הוא בחר לבצע את ההתאבדות ואת הרג הסנאטור. לגבי הסנאטור, מדובר היה באקט של כוח ונקמה. לגבי המאמינים, הוא הרגיש שהכל מתפרק סביבו ולא יכל להתמודד עם זה, ולכן בחר באקט כוחני אחרון שכזה.
-
- דרימיסט-על
יש לי רק דבר אחד לומר לכם:
תשמעו את Mandatory Suicide של סלייר
תשמעו את Mandatory Suicide של סלייר

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט-על
מזכיר לי את הסיפור על מצדה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Zombie Strippers
סרט "אימה" בכיכובה של ג'נה ג'יימסון, אמור להיות טראש במיטבו:
תקציר:
In the not too distant future a secret government re-animation chemo-virus gets released into conservative Sartre, Nebraska and lands in an underground strip club. As the virus begins to spread, turning the strippers into "Super Zombie Strippers" the girls struggle with whether or not to conform to the new "fad" even if it means there's no turning back.
http://www.imdb.com/title/tt0960890
סרט "אימה" בכיכובה של ג'נה ג'יימסון, אמור להיות טראש במיטבו:
תקציר:
In the not too distant future a secret government re-animation chemo-virus gets released into conservative Sartre, Nebraska and lands in an underground strip club. As the virus begins to spread, turning the strippers into "Super Zombie Strippers" the girls struggle with whether or not to conform to the new "fad" even if it means there's no turning back.
http://www.imdb.com/title/tt0960890
- MrReD
- שגריר האופת'
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
למה ההיפך?MrReD כתב:בדיוק להפך זה נכון.liordavidlior כתב:מזכיר לי את הסיפור על מצדה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
כי במצדה ההתאבדות ההמונית הייתה כדי לא למות בידי הרומאים וכדי לא לתת לרומאים את ה"זכות" להרוג אותם.DivineComedy כתב:למה ההיפך?MrReD כתב:בדיוק להפך זה נכון.liordavidlior כתב:מזכיר לי את הסיפור על מצדה.
על מה שמדובר בסרט זה פשוט עשו שטיפת מוח מוחלט לאנשים מסכנים..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואתה חושב שכל מה שמלמדים על מצדה הוא אכן כך היה?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אתמול ראיתי אצל חבר שלי את "דם ערפדים " . סרט שמבוסס על המשחק ( או ההיפך) - Blood Reign . שחקנית שווה ביותר ( ראו אשכול כוסיות
).

- MrReD
- שגריר האופת'
זה די הגיוני.. אם הייתי במצב שלהם הייתי מעדיף להתאבד (זה היה יותר הגרלה מי הורג את מי אבל לא משנה), מאשר למות בידי האויב השנוא.DivineComedy כתב:ואתה חושב שכל מה שמלמדים על מצדה הוא אכן כך היה?
-
- דרימיסטית מתקדמת
לכל הבנות בפורום = לכו לסקס והעיר הגדולה = וואו איזה סרט!!!!!!!!!
התרגשתי, בכיתי, צחקתי והתמסטלתי מרוב סינוור אופנה מטורף!!!!
אני אישית ממש אהבתי את הסדרה (חחח למרות שהיא נוגדת את כל האינטרסים שלי...) והסרט ממש טוב.
התרגשתי, בכיתי, צחקתי והתמסטלתי מרוב סינוור אופנה מטורף!!!!
אני אישית ממש אהבתי את הסדרה (חחח למרות שהיא נוגדת את כל האינטרסים שלי...) והסרט ממש טוב.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בוא נאמר שהרבה מסיפור מצדה האמיתי מוסתר מעיניי כל על מנת לשרת אינטרסים מסויימים. פעם אם יהיה לך זמן, תבדוק זאת.MrReD כתב:זה די הגיוני.. אם הייתי במצב שלהם הייתי מעדיף להתאבד (זה היה יותר הגרלה מי הורג את מי אבל לא משנה), מאשר למות בידי האויב השנוא.DivineComedy כתב:ואתה חושב שכל מה שמלמדים על מצדה הוא אכן כך היה?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט שרוף
ראיתי The Mist.
סרט טוב,
סיום ענק!
סרט טוב,
סיום ענק!
-
- דרימיסט מתקדם
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נשמח אם תפרט על מה אתה מדבר ניר.בוא נאמר שהרבה מסיפור מצדה האמיתי מוסתר מעיניי כל על מנת לשרת אינטרסים מסויימים. פעם אם יהיה לך זמן, תבדוק זאת.MrReD כתב:DivineComedy כתב:ואתה חושב שכל מה שמלמדים על מצדה הוא אכן כך היה?
עריכה (עידן): באשכול המתאים.

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
חזרתי עכשיו מהקולנוע וראיתי את הסרט "אל תתעסקו עם הזוהאן"..
האולם היה מפוצץ.. מסיבה אחת..
לראות איך הוליווד מקצין את הסטיגמה הישראלית, והקשר לסכסוך הישראלי-פלסטינאי כאן..
עפ"י הסרט(שמשוחק ע"י הרבה שחקנים ישראלים עם מבטא ישראלי כבד! כולל אדם סנדלר עם המבטא שלא יצא לו כל כך), הישראלים הוא עם שחי חומוס(כולל לצחצח איתו את השיניים), חרמן, תכמן, קומבינטור וכו'..
סרט ממש חמוד.. אני אהבתי
האולם היה מפוצץ.. מסיבה אחת..
לראות איך הוליווד מקצין את הסטיגמה הישראלית, והקשר לסכסוך הישראלי-פלסטינאי כאן..
עפ"י הסרט(שמשוחק ע"י הרבה שחקנים ישראלים עם מבטא ישראלי כבד! כולל אדם סנדלר עם המבטא שלא יצא לו כל כך), הישראלים הוא עם שחי חומוס(כולל לצחצח איתו את השיניים), חרמן, תכמן, קומבינטור וכו'..
סרט ממש חמוד.. אני אהבתי