אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

נקווה שינצחו הלילה!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לייקרס לא פראיירים. הם באו כפייבוריטים לסדרה הזאת ולא סתם. יש להם קבוצה יותר טובה מבוסטון, ושתי הנפילות בחוץ היו מתוך העובדה שהם לא הפנימו את הקשיחות של בוסטון. בוסטון משחקת הגנה נהדרת וכדי לפצח אותה צריך לשחק הרבה יותר חכם ומהיר, ולא לסמוך על הקליעה של בראיינט שתציל אותם מבורות.
בהגנה הלייקרס שיחקו כבר הרבה יותר חזק ואגרסיבי, ולכן אני מאמין שגם המשחק הרביעי ילך ללייקרס, בטח אם ג'קסון יבין שוויאציץ' הגיע לסדרה ורדמנוביץ עוד לא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:לייקרס לא פראיירים. הם באו כפייבוריטים לסדרה הזאת ולא סתם. יש להם קבוצה יותר טובה מבוסטון, ושתי הנפילות בחוץ היו מתוך העובדה שהם לא הפנימו את הקשיחות של בוסטון. בוסטון משחקת הגנה נהדרת וכדי לפצח אותה צריך לשחק הרבה יותר חכם ומהיר, ולא לסמוך על הקליעה של בראיינט שתציל אותם מבורות.
בהגנה הלייקרס שיחקו כבר הרבה יותר חזק ואגרסיבי, ולכן אני מאמין שגם המשחק הרביעי ילך ללייקרס, בטח אם ג'קסון יבין שוויאציץ' הגיע לסדרה ורדמנוביץ עוד לא.
ללייקרס קבוצה טובה יותר מבוסטון? ליייקרס זה לא קבוצה, זה קובי,גאסול ועוד אוסף של שחקנים. המשחק היום שוב הוכיח מדוע הלייקרס לא קבוצה ומדוע הסלקטיס כן קבוצה. לייקרס הובילה ב-22,24 הפרש, קלעה 58 נקודות במחצית ובמחצית השנייה נעלמה מול משחק קבוצתי מופלא של הסלטיקס בהגנה ובהתקפה. גם במשחק ה-3 בוסטון יכלה לנצח ולעשות סוויפ, אבל לפחות לייקרס ניצחו משחק אחד בסדרה כך שהם לא יפסידו על ה-0 :-)
סלים גדולים של אלן ופוזי ברבע הרביעי והמשך הגנה מצוינת העבירו את היתרון ואת הנצחון המוצדק לסלטיקס.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

יששששששששששששששששששששששששששששששששש
מעולה!!!!!!!!!
3-1 לבוסטון והסדרה הזאת גמורה, ומי שאמר שהלייקרס הגיעו מוכנים יותר לסדרה הזאת טעה בהחלט!
להוביל 24 הפרש במחצית הראשונה ולהפסיד בסוף את המשחק?!
הגיע לקבוצה היותר טובה לנצח!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני לא מסכים איתכם. לדעתי לייקרס בכושר טוב, כשהיא משחקת את הכדורסל שהביא אותה לגמר, לוקחת את הסלטיקס.
טל אתה מדבר על קבוצה של שני שחקנים, אבל בוסטון בלי אלן ופירס זו לא קבוצה!
ההגנה של בוסטון היא יותר טובה, אבל ההתקפה של הלייקרס (שוב לא ברבע הרביעי הזה) הרבה יותר טובה ומעניינת.
הטעות הכי גדולה של הלייקרס זה החולשה הלא מובנת בהגנה, בעיקר בדקות הסיום. הם נשברו מנטאלית, והעובדה שכל הרבע הרביעי זה היה רק קובי מנסה לקלוע בלי תרגילים אמיתיים כמו שהם יודעים לעשות, גמר להם את המשחק.
הלייקרס חייבים לשחק קבוצתי, חייבים ליצור מצבים לקלעים שלהם, ולשחק in - out עם הגבוהים, בעיקר עם למאר אודם שהוא מוסר נהדר- ברגע שהם לא עושים את זה, מול הגנה כמו של בוסטון, הם יפסידו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:אני לא מסכים איתכם. לדעתי לייקרס בכושר טוב, כשהיא משחקת את הכדורסל שהביא אותה לגמר, לוקחת את הסלטיקס.
ההגנה של בוסטון היא יותר טובה, אבל ההתקפה של הלייקרס (שוב לא ברבע הרביעי הזה) הרבה יותר טובה ומעניינת.
הטעות הכי גדולה של הלייקרס זה החולשה הלא מובנת בהגנה, בעיקר בדקות הסיום. הם נשברו מנטאלית, והעובדה שכל הרבע הרביעי זה היה רק קובי מנסה לקלוע בלי תרגילים אמיתיים כמו שהם יודעים לעשות, גמר להם את המשחק.
הלייקרס חייבים לשחק קבוצתי, חייבים ליצור מצבים לקלעים שלהם, ולשחק in - out עם הגבוהים, בעיקר עם למאר אודם שהוא מוסר נהדר- ברגע שהם לא עושים את זה, מול הגנה כמו של בוסטון, הם יפסידו.
אם ראית את העונה ובמיוחד את סדרת הגמר, קיבלת את ההוכחה מדוע הלייקרס היא לא קבוצה. קבוצה שהתלות בה בשחקן אחד או שניים היא כל כך גדולה, סופה גם ליפול, וכך הלייקרס נפלה בגלל התלות במיוחד בקובי וגאסול.
להבדיל מהלייקרס, בבוסטון סלטיקס בכל משחק שחקן אחר התעלה, פעם זה היה רונדו, פעם פירס, פעם פאו ופעם ריי אלן, זה מה שהופך את בוסטון לקבוצה גדולה. תרומת הספסל של בוסטון הייתה כמעט עד השחקן האחרון בסגל, לעומת זאת תרומת הספסל בלייקרס לא מי יודע מה, איפה רדמנוביץ'? איפה התרומה של דרק פישר ואחרים?

לייקרס ניצחה עד הגמר כי היא לא נתקלה בקבוצה מלוכדת כמו הסלטיקס, בקבוצה ששומרת קבוצתית מצוין. לייקרס נפלה כי כמו שאמרתי בתחילת דבריי, הם נשענים יותר מדי על בריאנט האגואיסט, ולכן הם גם נראים ככה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:אני לא מסכים איתכם. לדעתי לייקרס בכושר טוב, כשהיא משחקת את הכדורסל שהביא אותה לגמר, לוקחת את הסלטיקס.
אם ראית את העונה ובמיוחד את סדרת הגמר, קיבלת את ההוכחה מדוע הלייקרס היא לא קבוצה. קבוצה שהתלות בה בשחקן אחד או שניים היא כל כך גדולה, סופה גם ליפול, וכך הלייקרס נפלה בגלל התלות במיוחד בקובי וגאסול.
להבדיל מהלייקרס, בבוסטון סלטיקס בכל משחק שחקן אחר התעלה, פעם זה היה רונדו, פעם פירס, פעם פאו ופעם ריי אלן, זה מה שהופך את בוסטון לקבוצה גדולה. תרומת הספסל של בוסטון הייתה כמעט עד השחקן האחרון בסגל, לעומת זאת תרומת הספסל בלייקרס לא מי יודע מה, איפה רדמנוביץ'? איפה התרומה של דרק פישר ואחרים?

לייקרס ניצחה עד הגמר כי היא לא נתקלה בקבוצה מלוכדת כמו הסלטיקס, בקבוצה ששומרת קבוצתית מצוין. לייקרס נפלה כי כמו שאמרתי בתחילת דבריי, הם נשענים יותר מדי על בריאנט האגואיסט, ולכן הם גם נראים ככה.
אחי אני חושב ששכחת מה עשו הלייקרס עד הגמר! זה לא נכון לומר שהספסל של הלייקרס לא תרם כלום, ורק שני שחקנים עשו את העבודה. פישר היה מרכיב חשוב מאוד עד סדרת הגמר שאליה הוא לא הופיע. ככה גם רדמנוביץ', פרמר, וולטון עם משחקים טובים, ואפילו אריזה לפני הפציעה, אז כנראה שאתה לא זוכר כמו שצריך את העונה של הלייקרס.
בוסטון בנוייה טוב, אין ספק בזה, ואין לי ספק שאם היא תזכה היא ראוייה לזכייה ב-200%, אבל שוב אני טוען שהלייקרס קבוצה הרבה יותר טובה ממה שאנחנו רואים בסדרת הגמר. אם הם לא יתאפסו ויתחילו לחזור לשחק את הכדורסל שהביא אותם לגמר, הם יפסידו את האליפות כבר המשחק הבא. בוסטון לא עושה הנחות ולא לוקחת שבויים- וככה צריך לשחק בדרת גמר ב-NBA.
בכל מקרה- נחזור רגע לדיון שהיה לנו לקראת סוף העונה הסדירה- זאת בלי ספק אחת העונות הכי טובות ב-NBA אי פעם. כדורסל מרתק לעין, מעניין ברמה הטקטית, המצ'אפים לא מאכזבים, המאמנים עושים עבודה טובה, ובכלל הרמה של הליגה קפצה השנה כמה מדרגות. מה שטוב זה שזו רק ההתחלה, השחקנים החדשים כמו כריס פול או רונדו או ביינום שכמעט ולא שיחק העונה, רק מתחילים את הקריירה שלהם, וזה מבטיח לנו עוד הרבה עונות נהדרות כמו השנה.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

אני כ"כ שמח בשביל גארנט,פרס ואלן שנמצאים במצב הזה, כי טבעת כ"כ מגיעה להם...
נשאר רק אייברסון וכמו שזה נראה הוא לא יקבל טבעת.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

צודק ב-100% עידו!
בסוף עוד אייברסון יעבור לבוסטון....
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

3-2 בסשרה, ניצחון של הלייקרס היום בלילה ה-5 הפרש (אם אני זוכר נכון).
המהלך שהביא לניצחון היה שקובי חטף לפירס את הכדור, אבל מה אתם יודעים.... היה פאול, קובי נגע הכל חוץ מבכדור.
מעצבן שהשופטים לא רואים דברים כאלה...
תמונה
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אני אמרתי שהסדרה הזאת עדיין לא גמורה... נכון, קאמבק מ-3-1 הוא מטורף, אבל הוא אפשרי, לפחות בסדרה הזאת. הלייקרס בסך הכל משחקת טוב יותר מהסלטיקס בסדרה הזאת, אבל נוצר רושם של חוסן מנטאלי אצל החבר'ה מלוס אנג'לס, כאשר הם נוטים לאבד יתרונות עצומים. אמנם הפעם זה לא הוביל להפסד, אבל זוכרים את משחק מספר 4? בכל מקרה, ג'קסון צריך לטפל בפן המנטאלי של הקבוצה, ואולי אפילו להסביר להם שאפשר לנצח גם ב-20 הפרש, לא חייבים שכל משחק יהיה צמוד :)

בכל מקרה, אני הולך עם ההימור שלי עד הסוף - 7 משחקים, וההימור המקורי אמר גם שהלייקרס יקחו... יודעים מה? 7 משחקים - לייקרס אלופים. (רואים עליי שאני כושל בווינר אה? רק לפני יומיים דויד וייה הרס לי ווינר של 700 שקל בדקה ה-93 :()
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

DwAs כתב:(רואים עליי שאני כושל בווינר אה? רק לפני יומיים דויד וייה הרס לי ווינר של 700 שקל בדקה ה-93 :()
:haha: :haha: גדול!!!

הלייקרס לא משחקים יותר טוב מבוסטון, והלייקרס בחיים לא יקחו שני משחקים בבוסטון, אולי אחד וגם זה יהיה בפוקס.
הסדרה לא תגיע למשחק שביעי...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין סרט שהלייקרס מנצחים 3 משחקים רצופים בסדרה הזאת, כשמתוכם 2 האחרונים בבוסטון. סה"כ לייקרס לא רצו לסיים בטעם מר את העונה, אז ניצחו בקושי במשחק האחרון, ולפחות העניקו לבוסטון את ההזדמנות לחגוג מול האוהדים שלהם בגארדן מחר בערב.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, אתה הולך שנה הבאה להנות מהצהבת במלחה, גיא גודס מונה למאמן של הפועל ירושלים :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תאמין לי שכבר אין לי כח להתעצבן על הפועל. ההנהלה עובדת בצורה הפוכה, מחתימה מאמנים לפי יחסי ציבור ולא לפי יכולת נטו.
גודס היה מאמן ראשון עונה אחת לא רעה, ואחרי זה הוא עשה במכבי את העונות הכי גרועות שלה- אז מה זה אומר? שהוא מאמן ענק?
היום אני קורא שחג'ג' חתם במכבי, ויכול להיות שגם פניני וארנולד עוברים לשם- תענוג!
ומה נוסף היום? שהפועל מעוניינת בעומר סניד וג'ון גילכריסט- מה הולך איתם שם? איזו קבוצה נראה שנה הבאה? מכבי רשל"צ מחוזקת? איזה רכישות עלובות!
עצוב שככה אנחנו נראים אבל זה המחיר של להתעסק עם נוכל עלוב ומגעיל כמו גאידמק! לפחות נפטרנו מהלכלוך של האיש הזה.
לטעמי קליין ומנצור עם כל הכבוד אליהם, ויש לי המווון כבוד לאנשים האלה, מיצו את עצמם. אין להם את הכוחות והרצון להתעסק ולבנות משהו חדש. הם הולכים עם מה שמכבי מכתיבה, עם מה שהעיתונות מכתיבה בלי לנסות להילחם עם שחקנים או ליצור רושם של קבוצה עם אידיאולוגיה- וכאן החטא הגדול שלהם.
הפועל ירושלים היא לא איזה פרויקט של דני קליין ואורי מנצור- הפועל ירושלים היא קבוצה שבראש ובראשונה קיימת בגלל האוהדים שלה! בלי האוהדים הקבוצה הזאת לא הייתה קיימת היום. ואם ההנהלה של הפועל איבדה את הקשר עם האוהדים ואיבדה את הקשר עם האידיאולוגיה של הקבוצה- הגיע זמנם לקום וללכת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן, חג'ג' סגור במכבי, 250 אלף דולר לעונה, לא רע עבורו.

בריל , אתה אומר דברים די קשים ואני מזדהה איתך. הפועל ירושלים מנסה כנראה לעמוד במגבלות הכסף שיש לה כרגע ולכן הביאו מישהו כמו גודס וחושבים על שחקנים בשקל וחצי כמו עומר סניד וג'ון גילקריסט שהם אגב שחקנים לא רעים בכלל.

מעניין באמת אם מישהו כמו דני קליין יקום ויתפטר, השאלה מי ינהל את הקבוצה במקומו, האוהדים? מי יביא כסף?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

FUCK OFF LAKERS
בוסטון היא האלופה החדשה, ובצדק רב!!!
תצוגת כדורסל מהסרטים ,משחק מושלם של הסלטיקס בהגנה ובהתקפה. מי לכלך על גארנט ואלן בפלייאוף? שיאכל את הכובעים עכשיו. תענוג לראות את אלן,פירס וגארנט חוגגים אליפות, תענוג לראות את החיוך של דני איינג' הג'נרל מנג'ר אחרי שכל העולם קטל אותו ורצו לפטר אותו עונה קודמת. אחרי 21 שנה, האליפות חוזרת למקומה הטבעי :yes:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

איזה יופי של משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה היה די ברור שזה יגמר בניצחון של הסלטיקס אבל ב-41 הפרש?!?!?!?!?!?!?!?!
משחק מדהים של בוסטון הגנתי והתקפי!
הצליחו לנטרל את בריינט בהתקפה, פאו גאסול לא היה מורגש כמעט....
כ"כ מרגש היה לראות את גארנט בוכה ואומר שסוף סוף יש לו אליפות אחת ומודה לאמא שלו...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

WOW איזה משחק מדהים! בוסטון פשוט באו לפרק ועשו את זה והרבה יותר.
בוסטון לוקחת את האליפות הזאת אחרי עונה ארוכה ומתישה, כקבוצה עם הרקורד הכי טוב, הכי מרשים, ועם כדורסל מרתק!
כל הכבוד באמת!!
הלייקרס עוד צריכים לעשות חושבים לגבי עונה הבאה, כי קריסה מנטאלית כזאת לא ראיתי מאז סדרות הפלייאוף אצלנו בארץ :haha:

בקשר להפועל ודני קליין- קליין יכול להחתים שחקנים ומאמנים טובים גם בלי לעצבן את הקהל. אני חשוב שהוא לא החליט להחתים את גודס אלא הוא הפיל את זה על מנצור וזה יותר מעצבן אותי.
אני רוצה לראות את פפי חוזר, את ארז כץ חוזר, את עמית תמיר חוזר. אפילו את אווג'ובי חוזר, את אורי יצחקי ומשה מזרחי- שחקנים טובים שלא עולים הון תועפות ובתקציב את הפועל יכולים להרים קבוצה מצויינת עם חיבור אדיר עם הקהל.
אבל קליין ממשיך לחשוב דרך התקשורת, ומנצור מחתים מאמן שאין לו נסיון במאמן ראשי בלחצים האלה, בתקציב נמוך, עם הרבה אנטגוניזם מהקהל- כאילו עשו לנו דווקא.
ההחתמה הראשונה של סניד (אם הוא יבוא באמת) היא טובה, אבל גילכריסט? עדיף להיות עם שני רכזים ישראלים טובים (כמו שחולון עשתה וזה לא פגע בה יותר מדי) ולא להמר שוב. להביא זרים בעמדות הגנה חשובות שיתנו גוף וחסימות, ולהביא קו אחורי יציב שיכול לתת נקודות מחוץ לקשת.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

המראה הזה של פירס, גארנט ואלן בדקה האחרונה לא יכולים לחכות,ואח"כ גארנט בוכה.....איזה כיף.
מגיע להם. שיחקו משחק מדהים!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
שלח תגובה