וואי הזכרת לי שאני צריך להתקין בבית...
בכל מקרה, מה שהבטחתי לספר.. אין לי הרבה זמן אז אקצר.
אני כאן באילת בין היתר גם כדי לרכוש נסיון כברמן. כל אחד שדיברתי איתו אמר שפה זה המקום להתחיל, במלון. וזה מה שאני עושה כרגע, ותכל'ס זה גם די טוב כי דואגים לך למגורים והכל.
אז אני מתלבט אם להישאר במלון או ללכת לעבוד בפאב, מה שאומר שאצטרך לשכור דירה, כי לא אוכל לעבוד גם במלון וגם במקום אחר. ולשכור דירה אומר עוד הרבה הוצאות, כולל אוכל שאני לא ממש יודע להכין (אז רמת הבישולים בבית לא תהיה משהו

)
ולהישאר במלון יש עוד הטבות, כמו חבר'ה טובים שכיף איתם ויש עם מי לצאת לבלות, מלא כוסיות גם

וגם המגורים של העובדים ממש פצצה.
זה לגבי אילת עצמה.
עכשיו עוד דבר שאני מתלבט בקשר אליו זה לחזור הביתה ולהתחיל להשקיע במוזיקה.... באוקטובר אני מתחיל ללמוד מוזיקה והייתי רוצה להתחיל את הלימודים ברמה אישית מסויימת, שזה אומר שאם אני אחזור הביתה אני אתחיל לעבוד חזק על הגיטרה, לעשות פיתוח שמיעה שיהיה מאוד חשוב ללימודים, ואולי גם להתחיל פיתוח קול.
כן אני יודע, אני די מתפזר... רק מתחיל משהו אחד וכבר רוצה לעשות משהו אחר. זו בעיה שיש לי כבר הרבה זמן (ולמעשה בגללה לא הצלחתי להשקיע בגיטרה עד עכשיו, אבל זה נושא אחר).
אז יש גם את האופציה של לשלב... להישאר באילת, לקנות פה איזה מגבר קטן בכלי זמר ולהביא את הגיטרה מהבית..