אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי meity »

עש שהיא לא עונה לך , לא ההיתי מציעה לך לשלוח לה שום דבר נוסף כי אז זה סתם יהיה פטטי ומציק מידי. יכול להיות שזה שהיא לא עונה זה סוג של רמז.
תשמע אתה שלחת לה את ההודעה וכתבת לה שתשמח לדבר איתה בטלפון והכוונה היא די ברורה , עכשיו הכדור במגרש שלה והיא צריכה להחליט מה לעשות איתו.
תשמע אתה יכול להגיד שאתה עושה סתם ערב חברים ובירה אצלך בדירה או משהו ותזמין את יפית ותגיד לה שיהיה נחמד אם היא תביא גם את אחותה איתה או משהו בסגנון.
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

meity כתב:עש שהיא לא עונה לך , לא ההיתי מציעה לך לשלוח לה שום דבר נוסף כי אז זה סתם יהיה פטטי ומציק מידי. יכול להיות שזה שהיא לא עונה זה סוג של רמז.
תשמע אתה שלחת לה את ההודעה וכתבת לה שתשמח לדבר איתה בטלפון והכוונה היא די ברורה , עכשיו הכדור במגרש שלה והיא צריכה להחליט מה לעשות איתו.
תשמע אתה יכול להגיד שאתה עושה סתם ערב חברים ובירה אצלך בדירה או משהו ותזמין את יפית ותגיד לה שיהיה נחמד אם היא תביא גם את אחותה איתה או משהו בסגנון.
אין מצב לענין. אנחנו לא בקשרים כאלה, ומאחר ואת לא יודעת - אני גר בדירת חדר קטנה - לא יכו לערוך שם שום דבר :) חוץ מזה אני רואה שבהזמנה שכזאת כמו שהבאת בדוגמא - זה עוד יותר שקוף מאשר הודעות בפייסבוק ומה לא :)
Music Is The Energy Of Life!
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

תראה ולד, שורה תחתונה, מיטל צודקת בכל מילה ומילה. הודעה אחת מעבר להודעה ששלחת עלולה ליצור רושם שלא רצוי לך. ההודעה די ברורה וכל בחורה תבין מה המטרה של הטלפון שביקשת.
הרעיון של מיטל לגבי הערב בירה הזה הוא רעיון דווקא די טוב בעיניי, אך אם אתה אומר שזה לא פרקטי...
יש איזה אפשרות שתוכל לראות אותה איכשהו? לפגוש אותה? יודע איפה היא עובדת? מה היא עושה?

ודבר אחרון ולד: קח הכל בקלילות, באיזי, בכיף. גם אם לא ילך איתה יש עוד הרבה דגים בים. תבוא לראש העין, כולן פה שחומות :yuck:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

liordavidlior כתב:תראה ולד, שורה תחתונה, מיטל צודקת בכל מילה ומילה. הודעה אחת מעבר להודעה ששלחת עלולה ליצור רושם שלא רצוי לך. ההודעה די ברורה וכל בחורה תבין מה המטרה של הטלפון שביקשת.
הרעיון של מיטל לגבי הערב בירה הזה הוא רעיון דווקא די טוב בעיניי, אך אם אתה אומר שזה לא פרקטי...
יש איזה אפשרות שתוכל לראות אותה איכשהו? לפגוש אותה? יודע איפה היא עובדת? מה היא עושה?

ודבר אחרון ולד: קח הכל בקלילות, באיזי, בכיף. גם אם לא ילך איתה יש עוד הרבה דגים בים. תבוא לראש העין, כולן פה שחומות :yuck:
1. אין לי שמץ איפה היא עובדת חוץ מאותם ערבי בירה שהיא עוזרת לאחותה. לא יודע גם איך אוכל "להיתקל" בה מחוץ מאותם ארועי בירה.
2. אין לי משיכה דווקא לשחומות. אבל יש את אותן המיוחדות, עם גוון עור מאוד ספציפי, חיוך / עיניים או צחוק מיוחד...
i'm a sucker for beautiful faces and beautiful laughter / voice
The most beautiful part of a girl's face is her eyes and smile :)
I also like these dimples on their cheeks :)
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי WannaBeGuitarPro »

פאק..
עוד מעט כבר ל"ג בעומר...
אני מתרגש רצח..
רק שאני לא אשתפן
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

שמתי לב למשהו עם עצמי שאולי יעזור, תחשוב על זה כמה שפחות.. פשוט תעסיק את עצמך כמה שפחות בזה. וככה גם תהיה בפחות לחץ (אבל יהיה לך אל תדאג).
תמונה
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

liordavidlior כתב:
WannaBeGuitarPro כתב:האמת שבניתי על להזכיר לה בל"ג בעומר את הנשיקה שהיא הבטיחה לי..
מצוין! זמן מעולה לעשות זאת! אש בוערת זה אחד הדברים הכי רומנטים שיש. ולהזכירך מה כתבתי על זה קודם:
ל"ג בעומר הוא זמן מושלם לעשות את הצעד הגורלי. לשבת מול האש זה כמו לשבת מול הים.
שב איתה מול המדורה, תארגן איכשהו שתישארו לבד (אולי חבר'ה שיעזרו), תן לה לשבת בחיקך או לשכב עליך, אם אתה יודע לנגן אז גיטרה תוסיף לך המון ומשם הדרך כבר קצרה ובטוחה .
יאללה, בבוקר שאחרי אני רוצה לראות הודעה פה בפורום של Mission accomplished.

---------------------------------
ולטל, זכרתי שהישרדות זה משהו שאתה שונא במיוחד :twisted:

אבל כמובן שהכל בצחוק :cheers:
Mission accomplished
:)
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

כל הכבוד!!!!
ועכשיו לפרטים על ביצוע המשימה בבקשה :)
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

החברים שלי נתנו לי אומץ,
ו3 כוסות וודקה עזרו לי במשימה.
פשוט לקחתי אותה לצד והזכרתי לה את הנשיקה שהיא חייבת לי :P
תשמעו.. אני מאושר..

ויש לי גם שאלה קטנה.
יש לפעמים רגעים די יבשים כאלו..
איך אני "מחמם" את האווירה?
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

פחות אינטימי ממה שחשבתי שתעשה (אהבתי יותר את הרעיון של ליאור...), אבל אני מקווה שזה יעזור לפתח קשר חזק יותר ביניכם. :)
חיפשת רק את הנשיקה? נשמע טיפונת ישיר, לפחות מהתיאור. תפרט קצת יותר. :)

לגבי רגעים יבשים - תלוי איך אתה מגדיר "יבש", אבל לפעמים שקט הוא אקט חזק יותר מלבלבל בשכל כל הזמן :P כל עוד אתה יוצר רגע אינטימי (כמו נניח להניח יד ולקרב את בת הזוג אליך, זה בהחלט מספק לדעתי...).
אבל היי, יש לנו את ליאור כאן. :roll: :lol:
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

זה היה די רחוק מכולם,
והייתה שם שיחה אבל אני לא זוכר את רובה עקב שכרות.
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

זה קצת עצוב לדעתי :roll:
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

חבל שרק במצב של שיכרות אזרת את האומץ.
אפשר גם אחרת... :roll:
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
liordavidlior
דרימיסט-על

(הסמיילים לא עובדים במחשב הזה)

יש!!!!!!!!!!!!!!!! מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחי, אני כל כך שמח בשבילך ומבסוט עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון עשית את הצעד וזה נפלא, זה הדבר הכי חשוב. אמנם לא פירטת איך בדיוק, אבל זה ממש לא משנה.
דבר אחד מפריע לי: הוודקה. תראה, אתה בבירור רואה את הבחורה כאחת שאתה מעוניין בקשר ארוך טווח איתה, משהו רציני, אהבה. לעשות צעד כזה מתוך שכרות הוא לא ממש טוב. חשוב שהבחורה תדע שהייתה בפיקחון ובהכרה מלאה, שאתה אמיתי וכנה ולא שזה סתם שהאלכוהול והחרמנות עלו לך לראש. המשימה שלך עכשיו היא להוכיח לה את זה. לקחת אותה לאיזה דייט רומנטי, כאשר החמולה לא מצויה באיזור אפילו, לתת לה להבין מה משמעות הדברים בשבילך. תחשוב כאילו זה דייט ראשון רק שתוצאותיו ידועות מראש.
בתחילת הקשר אל תראה את מלוא אהבתך אליה. תפתח את זה לאט לאט. אתה חייב להיראות מאוהב, אבל לא יתר על המידה. משפטים כמו: "אני לא חושב על אף אחת אחרת מלבדך" או "אני לא יכול להפסיק לחשוב עליך", עדיין לא במקומם. אתה לא רוצה להרתיע אותה. תגיעו לזה, אל תדאג, אבל לאט לאט. אל "תתנפל" עליה. חשוב - אני לא מדבר על משחקים - זמנם פג, אלא על לא להרעיף את כל אהבתך אליה בבת אחת. תדרג את זה. עם הזמן לאט לאט, זה יתעצם ותוכל לומר גם זאת.

ולהתחלה: תראה מה נעמה כתבה, היא צודקת מאוד. אלכוהול הוא דבר חיובי לפעמים, הוא עוזר, אך אל תתן לו להשתלט עליך. לא בקטע של התמכרות - אל תתרגל להשתמש בו בכל פעם שאין לך אומץ. אתה חייב לאזור אותו מעצמך, בלי אמצעים מלאכותיים, אחרת תפתח בו תלות. שמת לב - גם בטריגר הראשון וגם בנשיקה היית תחת השפעת אלכוהול. אתה לא תתקדם הרבה כך - אתה תישאר חוששן שבשביל להשיג את מבוקשו הוא פונה לטיפה המרה. תאמין לי, הרגע הזה הוא הרבה יותר קסום ונפלא כשאתה עושה את זה במלוא הטבעיות. אתה גם תרגיש יותר טוב עם עצמך. אתה אפילו לא זוכר את רוב השיחה - זה ממש חבל אחי, כמו שעודד אמר.

שורה תחתונה: תהיה מאושר בחלקך, שכן השתוקקת אליה והשגת אותה וזה האושר הכי גדול שיש. רק קח את הדברים לתשומת לבך.

ולא הבנתי מה זה קטעים יבשים?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

הייתי אחרי כמה וודקות.
אבל זאת לא שכרות כמו של הפעם הקןדמת.
הקואורדינציה שלי הייתה בזבל והיה לי קצת יותר אומץ, אבל הראש שלי היה ממש צלול.. גם היא שמה לב לזה.
liordavidlior
דרימיסט-על

ראיתי היום ב "7 ימים" של ידיעות כתבה די מעניינת על מחקרים שנעשו אודות חשיבותה של הנשיקה.
בכתבה הוצג מחקר שהגיע למסקנה שנשיקה היא החלק הקריטי ביחסים בעיקר אצל נשים; שנשים אשכרה בוחנות את הגבר בנשיקה הראשונה לרוב בלי ידיעתן. נמצא, שנשיקה מעבירה בתת-מודע נתונים הורמונליים כמו יצר מיני, כישורים חברתיים מעצורים נפשיים ועוד. לעיתים, על סמך הנשיקה בלבד אשה תחליט אם ברצונה להמשיך את הקשר או לא, כל זאת על סמך הנתונים שהועברו לה דרך הנשיקה. מעניין אותי אם בנות הפורום מסכימות עם זה.

עוד נמצא, שהפכים נמשכים (דא!). ליתר דיוק אנשים עם מערכת חיסונית שונה; מבחינה טבעית, עקב החיידיקים ההולכים ומשתכללים גם דורות העתיד ילכו וישתכללו ללוחמה בהם ע"י כך שאנשים עם מערכות חיסוניות שונות יתחברו ויולידו בנים עמידים ומחוסנים יותר.

מעניין לראות את כל זה בהיבט מדעי, לא?
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

מסכימה בקשר לנשיקה (במיוחד הראשונה)..
סקרנת אותי ליאור,
טוב שיש לנו 7 ימים בבית, אקרא את הכתבה ואגיב בהמשך ;)
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

כן גם אני קראתי את זה, ויש בזה משהו. כשאני מנשקת מישהו אני יודעת אם יש פוטנציאל לכימיה בינינו או לא, כבר קרה כמה פעמים שהנשיקה הייתה נוראית וזה גרם לי להתרחק. אני לא יודעת אם זה בהכרח העניין המדעי, אולי זה פשוט בגלל שהבנאדם מנשק גרוע :haha:
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

נשמע מעניין כל העניין המדעי הזה של הנשיקה . וזה נשמע גם מאוד הגיוני כי נשיקה מאוד מראה על כימיה בין שני אנשים, במיוחד כל מה שקורה לפני הנשיקה , כי אם אין בכלל כימיה אז גם לא תהיה בכלל נשיקה.
לי למשל גם יש חשיבות מאוד גבוה לנשיקה במיוחד הראשונה ועד כמה היא טובה , גבר שמנשק גרוע מאוד יוריד לי מהפוטנציאל שלו להמשך קשר.
שמסתכלים על זה בהיבט המדעי אז כנראה שמה שהופך לנשיקה טובה זה לא אם הבנאדם מנשק טוב או לא אלא הכימיה בין השניים וה"המסר ההורמונלי" שעובר בינהם.

רק חבל שאין לי ידיעות בבית , כדי לקרוא את זה .
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

אנשים עם מערכת חיסונית שונה; מבחינה טבעית, עקב החיידיקים ההולכים ומשתכללים גם דורות העתיד ילכו וישתכללו ללוחמה בהם ע"י כך שאנשים עם מערכות חיסוניות שונות יתחברו ויולידו בנים עמידים ומחוסנים יותר.
ממש מגניב! למרות שאני לא חושבת שמישהו בוחר בן זוג לפי סוג המערכת החיסונית שלו, אני לפחות הייתי הולכת על פרמטרים אחרים :P

בנוגע לנשיקה, יש בזה משהו הגיוני. אני לא חושבת שממש מקדישים לזה מחשבה, זה פשוט תהליך כימי שמתרחש בגוף, כמו שמרגישים רגש כלשהו.
וכמו שמייטי אמרה - אם אין כימיה מלכתחילה - לא תהיה בכלל נשיקה.
בקיצור מילת המפתח היא כימיה.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
שלח תגובה