אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אני מהמר על גרמניה, הנבחרת שלי. במונדיאל 2006 שדדו אותנו, נקווה שהפעם נלך עד הסוף!
- MrReD
- שגריר האופת'
הכל תלוי בכושר שלהם, גרמניה במשחקים טובים היא פשוט קבוצת טרור מרוב שהיא מפוצצת את המגרש.
עדיין יש לי סיוטים מהבליץ שהם נתנו במונדיאל 06 שכל כדור שלהם ישר בעיטה מטורפת לכיוון השער, ועוד יותר שהם הדיחו את ארגנטינה.. זה היה יום רע.
עדיין יש לי סיוטים מהבליץ שהם נתנו במונדיאל 06 שכל כדור שלהם ישר בעיטה מטורפת לכיוון השער, ועוד יותר שהם הדיחו את ארגנטינה.. זה היה יום רע.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
I wept just like a baby as I lay awake in badMrReD כתב:הכל תלוי בכושר שלהם, גרמניה במשחקים טובים היא פשוט קבוצת טרור מרוב שהיא מפוצצת את המגרש.

-
- דרימיסט מתקדם
כמו טל, גם אני אשמור על הנבחרת שלי מהמונדיאל, שתפתיע את כולכם אבל אני נצמד אליה - שבדיה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עם כל הסימפטיה שיש לי לשבדים, אני לא רואה אותם עושים משהו ביורו הקרוב, מדובר בנבחרת זקנה ועייפה (ראיתי את משחק האימון שלהם מול אוקראינה) שהייתה צריכה להחזיר את הנריק לארסון הקשיש לסגל ומסתמכת על שחקנים כמו ליונברג שמזמן עברו את השיא.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
+1kawkaz כתב:I wept just like a baby as I lay awake in badMrReD כתב:הכל תלוי בכושר שלהם, גרמניה במשחקים טובים היא פשוט קבוצת טרור מרוב שהיא מפוצצת את המגרש.
עדיין יש לי סיוטים מהבליץ שהם נתנו במונדיאל 06 שכל כדור שלהם ישר בעיטה מטורפת לכיוון השער, ועוד יותר שהם הדיחו את ארגנטינה.. זה היה יום רע.![]()

אני נראה לי אהיה בעד הצ'כים....
להגיד את האמת, לא כ"כ אכפת לי, העיקר שיהיו משחקים טובים.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני לא מאמין שהצ'כים ישחזרו את טורניר השיא שלהם מ-96 שהגיעו לגמר מול גרמניה ונוצחו. הכוכב הבלתי מעורער של הנבחרת, תומס רוסיצקי , פצוע ולא ישחק, ובלי נדבד שגם כך לא בנבחרת ,הם לא יגיעו יותר מדי רחוק בטורניר.
-
- דרימיסט מתקדם
הולי שיט - ספורט 5 הרגע פירסם שמתוכנן בני השרון גם בכדורגל! מתוכנן איחוד של הרצליה, רמה"ש ורעננה, כדי להפיק תקציב גדול ביותר מחצי מהתקציב שעמד להרצליה השנה. בתקווה לבנות אימפריה באיזור השרון. מה דעתכם על זה?
דעתי האישית, שבשלושה מועדונים די חסרי פוטנציאל, אולי חוץ מהרצליה במחלקת הנוער, האיחוד יכול להיות רק ברכה עבורם. אין למועדונים האלה תכלס מה להפסיד.
דעתי האישית, שבשלושה מועדונים די חסרי פוטנציאל, אולי חוץ מהרצליה במחלקת הנוער, האיחוד יכול להיות רק ברכה עבורם. אין למועדונים האלה תכלס מה להפסיד.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
איחוד מיוחל.. יכול להוביל את הליגה הלאומית כמובן, ובעתיד קבוצה מאיימת בליגת העל..
מחכה ליורו בכיליון עיינים
מחכה ליורו בכיליון עיינים

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
האיחוד בכדורגל הוא רעיון מצוין, גם ככה מדובר ב-3 קבוצות נטו שאין להן זכות קיום בליגת העל עם האין-קהל ותקציב שלהן, אולי אם תתאחדנה ייצא מזה משהו טוב.
-
- בריל!
יש בערך מליון ואחת קבוצות בגוש דן, לאף אחת מהן אין קהל- אז למה הן קיימות? אני לא מצליח להבין מה זה קבוצה שמשחקת בליגות מקצועניות שאין לה קהל. זה מצחיק! אולי איחודים גדולים יצליחו לרכז קהל יותר גדול, אבל השאלה היא האם הקהל יהיה נאמן לקבוצה המאוחדת?
בהפועל ירושלים, למי שמעוניין, הבלאגן שוב חוגג. כמו שכל מקימי קטמון חששו והתריעו מראש, קבוצת הניהול של הפועל ירושלים עזבה את הקבוצה מכיוון שסאסי ויונה לא יכולים להסכים על מי יפתח במבה, בטח לא על מי ינהל את הקבוצה.
איכשהו רביב מקבוצת הניהול האשים את העזיבה ואת הבלאגן את קטמון, אבל אני לא שופט אדם בצערו, בטח לא אדם כמו רביב שהוא באמת איש גדול שבא בכוונות טובות.
אין סיכוי לגופה הזאת שקוראים לה הפועל ירושלים- היא פיקציה, בת ערובה בידיים של שני נוכלים מכוערים.
אנחנו בקטמון נמשיך עוד שנה להיות הפועל ירושלים האמיתית, זאת שהאוהדים מגיעים אליה כדי לאהוד אותה, לשמוח איתה, ולהיתמך על ידה. היוזמה החברתית תמשיך שנה נוספת, ובתקווה שעד העונה הבאה נוכל לגרש את סאסיונה מהפועל ולהראות לכל הכדורגל בארץ שהאוהדים של הפועל ירושלים יעשו הכל כדי שהאימפריה תכה שנית (בבית"ר)
.
בהפועל ירושלים, למי שמעוניין, הבלאגן שוב חוגג. כמו שכל מקימי קטמון חששו והתריעו מראש, קבוצת הניהול של הפועל ירושלים עזבה את הקבוצה מכיוון שסאסי ויונה לא יכולים להסכים על מי יפתח במבה, בטח לא על מי ינהל את הקבוצה.
איכשהו רביב מקבוצת הניהול האשים את העזיבה ואת הבלאגן את קטמון, אבל אני לא שופט אדם בצערו, בטח לא אדם כמו רביב שהוא באמת איש גדול שבא בכוונות טובות.
אין סיכוי לגופה הזאת שקוראים לה הפועל ירושלים- היא פיקציה, בת ערובה בידיים של שני נוכלים מכוערים.
אנחנו בקטמון נמשיך עוד שנה להיות הפועל ירושלים האמיתית, זאת שהאוהדים מגיעים אליה כדי לאהוד אותה, לשמוח איתה, ולהיתמך על ידה. היוזמה החברתית תמשיך שנה נוספת, ובתקווה שעד העונה הבאה נוכל לגרש את סאסיונה מהפועל ולהראות לכל הכדורגל בארץ שהאוהדים של הפועל ירושלים יעשו הכל כדי שהאימפריה תכה שנית (בבית"ר)

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אחרי שדאג ללוגו חדש להתאחדות, אחרי שדיבר כמו מוכר בשוק אחרי הנצחון של פ"ת במחזור האחרון בליגה, אחרי שניסה לקמבן את גיא לוזון כמאמן נבחרת הנוער, אבי לוזון עם הצעה חדשה לליגת העלק:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/743/773.html
מבולבלים? גם אני.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/743/773.html
מבולבלים? גם אני.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
המארקה: "כריסטיאנו רונאלדו סיכם בריאל מדריד עד 2013 ויקבל 9.5 מיליון יורו לעונה"
מההההההההההה?????????????????
אני מאוד מקווה שזה סתם משהו שהם אמרו כדי שיקנו את העיתונים שלהם!!!!!!!
מההההההההההה?????????????????
אני מאוד מקווה שזה סתם משהו שהם אמרו כדי שיקנו את העיתונים שלהם!!!!!!!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מאד מקווה שזה לא נכון, למרות שכאוהד ארסנל אני צריך לשמוח אם יונייטד תאבד את ליידי-בוי, כי בלעדיו הם לא שווים כלום. ריאל מדריד צריכה ללמוד לקח כואב, שכסף לא יקנה לה הכל. הוא אולי יקנה לה אפסים כמו פפה, אבל לא כוכבים כמו רונאלדו.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
עילי, אני עדיין ממליץ להתאזר בסבלנות עד סיום היורו, אז נדע את כל האמיתות.
בכל מקרה, בתור אוהד ריאל מדריד, ואני מרשה לי לקרוא לעצמי אחד שמבין את מאפייני המועדון, כולי תקווה שרונאלדו לא יגיע לריאל. העברה כזו תפרוץ את הגבול הכלכלי האחרון שריאל הציבה, ותאמר שאין יותר נאמנות קבוצתית, אין יותר שייכות ושכל שחקן יכול לעבור לכל קבוצה, בכל זמן נתון.
אמנם הוא שחקן ענק שישדרג את הקבוצה, אך יש שחקנים שפשוט צריכים להישאר איפה שהם מצליחים, במועדון שעשה אותם ובנה להם את הקריירה.. ככה אני חושב..
בכל מקרה, בתור אוהד ריאל מדריד, ואני מרשה לי לקרוא לעצמי אחד שמבין את מאפייני המועדון, כולי תקווה שרונאלדו לא יגיע לריאל. העברה כזו תפרוץ את הגבול הכלכלי האחרון שריאל הציבה, ותאמר שאין יותר נאמנות קבוצתית, אין יותר שייכות ושכל שחקן יכול לעבור לכל קבוצה, בכל זמן נתון.
אמנם הוא שחקן ענק שישדרג את הקבוצה, אך יש שחקנים שפשוט צריכים להישאר איפה שהם מצליחים, במועדון שעשה אותם ובנה להם את הקריירה.. ככה אני חושב..

- MrReD
- שגריר האופת'
אני חייב לומר לכם קודם כל, שכשרון השחקן הוא לא השיקול היחידי לריאל. גם כמה חולצות ופרסום שהשחקן יעשה הוא שיקול אדיר בשבילם (לדוגמא, בקהאם). יש קבוצות מעטות שבאמת עוסק עסק מזה, הייתי אומר שריאל, מילאן וצ'לסי הם בין היחידות שעושות את זה כל הזמן.
ועוד משהו, פירלו לבארסה?
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1293935
יכול להיות טוב, אבל ראבק.. אני מת לדעת כבר מי יהיו שאר השחקנים שבארסה מתכננת לקנות..
ועוד משהו, פירלו לבארסה?
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1293935
יכול להיות טוב, אבל ראבק.. אני מת לדעת כבר מי יהיו שאר השחקנים שבארסה מתכננת לקנות..
-
- דרימיסט מתקדם
ספורט 5 פירסם שדניאל אלבס, מגנה של סביליה, סיכם בבארסה תמורת 32 מיליון יורו.
-
- בריל!
רכישה משובחת!!DwAs כתב:ספורט 5 פירסם שדניאל אלבס, מגנה של סביליה, סיכם בבארסה תמורת 32 מיליון יורו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- MrReD
- שגריר האופת'
יש! הוא כזה שחקן איכותי!
עוד שחקן מסביליה שהייתי מת לראות בבארסה (לא ריאלי העונה, אבל בשנים הקרובות) הוא דיאגו קפל, מתאים בול לסגנון האטרקטיבי של בארסה.
עוד שחקן מסביליה שהייתי מת לראות בבארסה (לא ריאלי העונה, אבל בשנים הקרובות) הוא דיאגו קפל, מתאים בול לסגנון האטרקטיבי של בארסה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
כולי התרגשות לקראת היורו שהמתחיל מחר