נאבו, לא רוצה לעצבן או משהו אבל אני כ"כ אןהב את ההודעות האלו שאת מעלה!!
זה כ"כ מצחיק!!
ועכשיו לקיטור (מהמילה לקטר למי שלא הבין).....
שהמחשב המטומטם שלך לא עובד ואתה צריך להביא אותו למישהו שחושב שהוא יודע לתקן מחשבים (כמובן שהוא מהקיבוץ), וכנראה אנחנו קונים מחשב חדש ואין לי מושג מה לעשות עם כל המוזיקה וכל התיקייה הגדולה שיש לי במחשב.
ושבגלל זה אני צריך להיות עם הלפטופ המעצבן של אמא שלי....
כשאמאמ שלי מזיינת לי את השכל שמטאל (אפילו דרים!) זה סתם כאב ראש,
ומשחקת אותה אוהבת להקות "איכותיות" כמו לד זפלין, למרות שגם את זה היא אומרת לי לכבות ואפילו אם אני אשמיע לה את סטרווי טו האבן היא לא תזהה אותו..
העיקר היא "כן.. לד זפלין פשוט גדולים.. גם פינק פלויד.." והיא לא מזהה אפילו את another brick שלהם..
כאילו.. אמא.. זה עזה עלוב.. למה לשחק אותה אוהבת מוזיקה כשאת שומעת דברים עלובים כמו abba?
ששמים אותי לתגבר בפנימיה בקבוצה של בנות !!!!
זה ממש מעצבן אותי כי זו קבוצה איומה. אני כל פעם בשוק מחדש על הפערים שבים העבודה עם הבנות לעבודה עם הבנים .
אם אני כבר עובדת בשבת של חג לפחות עם הבנים האהובים שלי!!
WannaBeGuitarPro כתב:כשאמאמ שלי מזיינת לי את השכל שמטאל (אפילו דרים!) זה סתם כאב ראש,
ומשחקת אותה אוהבת להקות "איכותיות" כמו לד זפלין, למרות שגם את זה היא אומרת לי לכבות ואפילו אם אני אשמיע לה את סטרווי טו האבן היא לא תזהה אותו..
העיקר היא "כן.. לד זפלין פשוט גדולים.. גם פינק פלויד.." והיא לא מזהה אפילו את another brick שלהם..
כאילו.. אמא.. זה עזה עלוב.. למה לשחק אותה אוהבת מוזיקה כשאת שומעת דברים עלובים כמו abba?
צרות של עשירים. מה תגיד על הורים ששומעים מזרחית כל שישי כל השישי??? ועוד את התוכנית הזאת ברדיו עם אליקו המעאפ-עאפן הזה, בא לי לשבור את המערכת בסלון!!!
למרות שגם הורים כאלה אפשר לחנך. פעם אמא שלי הייתה שומעת אותי שומע נירוונה ושאלה אותי אם השתגעתי, היום היא נכנסת לחדר שלי עם פנתרה ומאשין הד ברקע וכאילו כלום
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
זה לא שהיא התחילה לאהוב את זה , היא פשוט התרגלה והשלימה עם העובדה.
אבא שלי שומע בעיקר אופרות ומוסיקה קלאסית.
ואמא שלי אוהבת את כל השירי ארץ ישראל ושירים עבריים ישנים . חוץ מביום שישי שהיא מנקה היא תמיד שומעת את "קול המיזרח" או מה שזה לא יהיה עם כל הכפרות שמוסרות דש לכל הנשמות שלהן , בעעעע פשוט זוועת עולם
WannaBeGuitarPro כתב:כשאמאמ שלי מזיינת לי את השכל שמטאל (אפילו דרים!) זה סתם כאב ראש,
צרות של עשירים. מה תגיד על הורים ששומעים מזרחית כל שישי כל השישי??? ועוד את התוכנית הזאת ברדיו עם אליקו המעאפ-עאפן הזה, בא לי לשבור את המערכת בסלון!!!
למרות שגם הורים כאלה אפשר לחנך. פעם אמא שלי הייתה שומעת אותי שומע נירוונה ושאלה אותי אם השתגעתי, היום היא נכנסת לחדר שלי עם פנתרה ומאשין הד ברקע וכאילו כלום
We have a winner!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שבאמצע קונצרט של ההפילהרמונית למישהו מצלצל הפלאפון
שמישהו שלא מכיר את היצירה מחליט לצעוק בראבו אחרי הפרק ה3 בגלל שהוא מסתיים יפה וחזק למרות שיש 4 פרקים!!! אם אתה לא מכיר את היצירה תשתוק ותחקה שאחרים ימחאו כפיים ואז תצתרף!
חוץ מזה היה הקונצרט הכי טוב של השנה אבל זה לא לפה.
אם השכן המטורלל שלי לא מנמיך עכשיו את המוסיקה הזוועתית שלו שהוא דואג שכל הרחוב ישמע ועוד חייב להצטרף בשירה צועקנית ונוראית לזה
אני כבר לא יודעת מה אני עושה
ilai fields #15 כתב:מייטי.... זה כבר לא בעיה...
פשוט שמה על פול ווליום את This Dying Soul או שיר אחר חזק ואומרת לו: "תהנה...."
האמת שכבר נסיתי פעם להחזיר לו ושמתי דרים בפוול ווליום אבל הוא גם החזיק לי מלחמה והגביר אצלו את המוסיקה וכנראה שהרמקולים שלו יותר גדולים.
השכן הזה בכלל מטרד בבוקר אישתו צועקת על הילדים בערב הוא צועק על הילדים ואחר כך שם מוסיקה רועשת , בשבת בשבע בבוקר הילדים שלו צועקים ועושים רעש ואז אמא שלהם מתחילה לצרוח עלהם והם כולה בית לידי וזה ממש מטרד שכונתי השכן הזה.
משעשע
אני זוכרת שהילדים של השכנים הקודמים שלי גם עשו לי חור בראש עם איזה אורגנית שהם קנו (אנחנו גרים במרחק אפס אחד מהשני) וכדי להשתיק אותם הייתי פשוט מנגנת בדיסטורשיין בפול ווליום
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
אצלנו יש אחד, מה זה אחד - השכן שגר מעלי שאיכשהו הגינה שלו נמצאת אצלי צמוד לחלון (אני בקומה הראשונה), שלעיתים מזדמנות מדי הוא מחליט לגזום את הדשא ב-7-8 בבוקר, תמיד בימי שישי שבהם אין עבודה (לפחות כך היה עד עכשיו). התסכול שזה יוצר הוא פשוט בלתי יאומן! להחזיר לו אתה לא תחזיר, כי אתה עייף ואין לך כוח להתעורר; להמשיך לישון אי אפשר כי, ובכן, המכסחת שלו עושה קולות שיעירו פלוגה של גולני בשינה שאחרי מסע כומתה! בן זונה!!!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"