DivineComedy כתב:^ נו זה מעניין, והייתי רוצה לדעת למה זה מפריע למישהו!!
למה מפריע שאנשים לא מבינים במוזיקה?
נסעתי עם 2 חברות, כמובן אני נהגתי ולכן שמתי מוזיקה שגם תעזור לי בהתרכזות בנהיגה - כלומר אוסף שירי פרוג מטאל שצרבתי.
אחרי שהם העבירו לי כמעט כל שיר אפשרי התחיל להתנגן לו Trial of tears של דרים.
ועל כל פיפס קטן הם קיטרו לי - למה הוא לא מתחיל לשיר? מה זה המוזיקה הזו? ואחרי שלברי התחיל לשיר - נו כמה הוא שר? ומה השיר עדיין לא נגמר?! איך אפשר לשמוע שיר יותר מ- 3 דק'?
אנשים פשוט לא מסוגלים להעריך מוזיקה טובה.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
עכשיו שאמרתם את זה, גם אותי זה מעצבן.
אנשים אומרים לי הם צועקים.....
מה??????????????????????????????? ג'יימס לאברי לא יודע לצעוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נסעתי עם 2 חברות, כמובן אני נהגתי ולכן שמתי מוזיקה שגם תעזור לי בהתרכזות בנהיגה - כלומר אוסף שירי פרוג מטאל שצרבתי.
ועל כל פיפס קטן הם קיטרו לי - למה הוא לא מתחיל לשיר? מה זה המוזיקה הזו? ואחרי שלברי התחיל לשיר - נו כמה הוא שר? ומה השיר עדיין לא נגמר?! איך אפשר לשמוע שיר יותר מ- 3 דק'?
טוב אז זה שאנשים לא מבינים במוזיקה מילא, אבל למה לפתוח את הפה?
אני דווקא אוהב שאומרים לי שאני שומע רעש וכל השטויות האחרות. ככה אני לפחות מרגיש מיוחד
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
תראי בנוגע למוסיקה ברכב יש כלל מאוד פשוט וברור : מי שנוהג מחליט מה שומעים! בלי ויכוחים בלי שטויות ומי שלא נאה לו שיסתום ויסבול בשקט.
ככה זה עובד.
תסתכלו על זה ככה, בסופו של דבר זוכרים אנשים בגלל מה שהכי מייחד אותם:
יש את ההוא שעושה בירה בבית
יש את ההוא שכל החיים שלו נמצא בפורום
יש את ההוא שמנגן בהרבה כלים
יש את ההוא שכל היום מדבר על Opeth
יש את ההוא שכל הזמן מספים
בדיוק ככה, בעיניי אנשים אחרים אתם ההוא ששמוע את המוזיקה המוזרה הזאת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
1) שאנשים מדברים איתך שאתה עם אוזניות על האוזניים.... כאילו מה?! אתה רואה שאני שומע מוזיקה אז אתה מצפה שאני אשמע אותך שאתה מדבר אלי??
2) שאנשים בסופר שמים את העגלות באמצע המעבר.... למה?!?!? אתה לא חושב שאנשים אחרים ירצו לעבור שם???
ואז הם מתעצבנים שמזיזים להם את העגלה..... מה?!?!?!?!?!?!?
יו זה שאנשים תוקעים את העגלות באמצע כל כך מרתיח אותי, ועוד אם מישהו עונה לי שאני מזיז אני מסוגל להוריד לו מכות.
וזה רק עוד פעולה של חוסר התרבות שיש בארץ, זה בדיוק כמו אנשים שחונים בכל מקום, עוצרים בכל מקום ולא שמים זין.
למה מי אתה שהם ישימו עליך זין? הם עושים מה בראש שלהם ואתה לא תגיד להם מה לעשות!
-זו הגישה הכללית...
מה שמביא אותי לתרבות הנהיגה בארץ. כולם נוהגים כאילו אין מלבדם אף אחד על הכביש. מפתיע שיש תאונות???
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...