חתוליס כתב:או שהיא צעירה מדי, או שהיא מבוגרת מדי, הוא שהיא כבר נשואה לאחד מחברי הלהקה.טל רודס כתב:עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים
אנחנו זן נדיר, אין מה לעשות

חתוליס כתב:או שהיא צעירה מדי, או שהיא מבוגרת מדי, הוא שהיא כבר נשואה לאחד מחברי הלהקה.טל רודס כתב:עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים
או שמחפשים תירוצים ולא באמת מחפשיםחתוליס כתב:או שהיא צעירה מדי, או שהיא מבוגרת מדי, הוא שהיא כבר נשואה לאחד מחברי הלהקה.טל רודס כתב:עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים
על מה בדיוק ?!HEART כתב:אומנם הייתי רק שעה (כי הייתי צריכה לחזור
מייטי - ממש תודה על הכל!!!!
חח ליאור , אנשים פשוט לא יודעים להעריך שירות טוב .Ashleadt כתב:חחחח שמן.liordavidlior כתב:ביצ'ינג:
עם כל ה "היה ממש כיף" ו "נהניתי לראות את כולם", שכחתם לתת טיפ למלצר שלכם! לא יודעים להעריך. כל פחמימות הבייגלה הריקות אשר הוגשו לכם ללא הפסקה...![]()
![]()
![]()
meity כתב:על מה בדיוק ?!HEART כתב:אומנם הייתי רק שעה (כי הייתי צריכה לחזור
מייטי - ממש תודה על הכל!!!!
מצחיקולה בשביל זה יש חברות לא?!
נראה לי שבסוף רק את ואני אכלנו...meity כתב:חח ליאור , אנשים פשוט לא יודעים להעריך שירות טוב .
מה היינו עושים בלי הריפיל האוטומטי שלך באותו ערב .. כבר דברנו על זה שאתה חייב להפוך את זה לסטארט אפ.
טוב, אפשר להתחיל לחפש חובבת פרוגרסיב, כי הלא חובבת כבר די הסטוריהטל רודס כתב:או שמחפשים תירוצים ולא באמת מחפשיםחתוליס כתב:או שהיא צעירה מדי, או שהיא מבוגרת מדי, הוא שהיא כבר נשואה לאחד מחברי הלהקה.טל רודס כתב:עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים
אני לשמחתי מסודר עם חברתי שחובבת גם פרוגרסיב באופן כללי.