אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אז כנראה שלבוסטון לא יהיו 7 משחקים בכל סדרה....
בוסטון שיחקו הרבה יותר יפה מהלייקרס במהלך העונה הרגילה ואני באמת חושב שנראה את בוסטון אלופה!
ועוד סיבה שאני מתכוון לאהוד את בוסטון היא שאני שונא את בריאנט והלייקרס....
אז יאללה בוסטון, תביאו את האליפות שמגיע לכם!!!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

אני לא רואה את בוסטון עוצרים את המכונה מעיר המלאכים.
ואני עוד יותר לא רואה איך אני קם לראות את המשחקים...
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Instrumedley כתב:אני לא רואה את בוסטון עוצרים את המכונה מעיר המלאכים.
ואני עוד יותר לא רואה איך אני קם לראות את המשחקים...
בשביל זה יש YES MAX
:haha: :haha:
בכל מקרה לדטרויט היה סיכוי להציל את המשחק ושני הקלעים הכי גדולים שלה כשלו ברגעי האמת בזריקות ל-3.
גמר מדהים היה לנו, הלייקרס כיום משחקים כדורסל הרבה יותר יפה וטוב מהסלטיקס, ולדעתי קובי הולך לתת לנו גמר מהסרטים!!
2 אנקדוטות קטנות על הגמר הזה- 1. סלטקיס היא הקבוצה אם הכי הרבה תארים ב-NBA שאחריה נמצאת...... לייקרס עם תואר אחד פחות.
2. פיל ג'קסון יושב כרגע על 9 תארים, 1 פחות מרד אורבך האגדי של בוסטון- אז איזו סדרה מטורפת הולכת להיות לנו?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

טל רודס כתב:
DwAs כתב:^ טל, לא ידעתי ששיחקת כדורסל בצעירותך, אני מגלה שיש לנו עוד מחנה משותף. שיחקת כבר מהקט-סל?
שיחקתי שנה לפני גיל "נערים" ועד קבוצת "הנוער". בעונה האחרונה שלי ,שברתי את היד באימון בדיוק ביום שרצחו את רבין, 4.11.95, משהו שלא אשכח כל חיי. התעוררתי מהניתוח בדיוק ב-21:30, והדבר הראשון ששמעתי זה שירו ברבין, אחד הימים הטראומטיים שלי. פספסתי את כל הסיבוב הראשון בגלל הפציעה אבל חזרתי לסיבוב השני בכושר יותר טוב מהסיבוב הראשון וזה אחרי ששברתי את יד ימין (היד שקלעתי איתה). בסיום העונה הזאת לקחנו אליפות, העפנו את מכבי תל אביב בשמינית גמר גביע.
מכיר את התחושה... בעונה שזכינו באילפות, במחזור החמישי נגד הפועל חולון בחוץ, עליתי לריבאונד, אחד הגבוהים שלהם דחף אותי באוויר, נחתי לא טוב על הרגל וקרעתי את שריר התאומים ברגל שמאל. הספקתי לחזור רק למשחקים האחרונים של העונה, ולהיות שותף לאליפות שלנו בליגת הנערים כשאני הייתי בכיתה י'. במשחקי האליפות הייתי שותף מלא לכל דבר ועל זה אני שמח מאוד :) ניצחו את ראשון 20 הפרש במשחק הראשון, ו-18 במשחק השני שהיה בהרצליה שהיווה עבורינו את חגיגות האילפות, מול קהל מלא באולם הבית. הניצחון על מכבי אבל, היה המותק מכולם =] עונה לאחר מכן באמצע העונה החלטתי לפרוש מהמשחק.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני כל כך שמח שבלאט חכם ולא חזר למכבי :cheers:
לא מגיע למכבי מאמן כמוהו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

דרוקר מעומד לאמן את הפועל.. כולי תקווה שהוא אכן יגיע העונה.. הבנאדם, שבלי גאידמק הביא לנו יולב יגיע!!!

להתחרות באליפות היא לא מילה גסה יותר.. ואכן, זה מה שנעשה.. :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כנראה שמחר אפי יוצג כמאמן מכבי. צר לי מאוד לשמוע על זה כי אפי הוא ה-מאמן מבחינתי בארץ, וגם הוא נכנע ללחצים ונפל במלכודת הדבש של המחלה הצהובה. אדם כזה צריך לנשל את מכבי מאליפויות ולא לנסות להמשיך את השליטה שלה בליגה! לא יוכל להיות שרק לפני כמה שנים הוא נואם בחריפות כנגד השליטה הבלתי נסבלת של מכבי בליגה, ועכשיו הוא מצטרף אליה. חבל מאוד, נקודה רעה מאוד, אני מקווה שהוא יתעשת ומהר יעזוב את המקום הארור הזה.
בקשר להפועל- מצבנו לא טוב כלכלית, גאידמק (יקח אותו השטן) דפק להפועל ברז השנה והשאיר בור של 2 מליון שקל. כרגע לא יכולים לעשות כלום עד שלא סוגרים את הבור הזה, ומייעדים תקציב ראוי לעונה הבאה.
שרון דרוקר כבר בנה לעצמו שם, והאו ידרוש סכום נאה כדי לבוא להפועל, ולכן אני לא רואה אותו מגיע.
מדברים היום על גודס, וחבל, כי גודס מכל השמות שעלו הוא הכי פחות פופולארי בירושלים (למי שזוכר את ה"פוגרום" כפי שהוא הציג אותו, שמכבי עברה במלחה שנה שעברה. גודס תקף אוהד שלנו ולא שוכחים לו את זה מהר כל כך).
אז אני כבר מוכן לעוד עונה של אכזבות, לפחות אולי נראה קצת כדורסל.
דורסמן שוב עם ה- "תחזיקו אותי" שיט שלו רומז שחולון לא תוכל לפתוח את העונה הבאה בלי עוד כסף, ושהוא לא יביא יותר כסף מהבית. קשה לי לקחת ברצינות בנאדם שאחרי שאוהד שלו זורק חזיז הוא מבטיח שהוא עוזב, ושנייה אח"כ מטיל אשמה ורפש על הקבוצה השנייה.
בני השרון בלי אפי לא תגיע רחוק, אלא אם יבוא מאמן תותח לשם, מה שלא ממש מסתמן כי גם הם מכוונים על גודס.
אז לאפי שנה הבאה תהיה עבודה קלה להביא למכבי עוד אליפות- אני חושב שבתוך תוכו גם אם הוא יקח אליפות עם מכבי , הוא ידע שזו אליפות לא שלמה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בירנבוים לא יעזור למכבי, כל עוד לא יחליפו שם חצי מהשחקנים, וזה למרות שאפי מאמן מצוין!!! לגבי דורסמן, הוא צודק, הוא לא יכול להמשיך לשים את הכספים שלו ושראש העיר האפס הזה, מוטי ששון, לא ייתן שום דבר לאלופת המדינה. אני מקווה שיבואו הספונסרים הנכונים ויעזרו לדורסמן להמשיך את מה שהוא עושה כבר כמה שנים בהצלחה בחולון.

היום לפנות בוקר מתחיל גמר ה-NBA, והנה כתבה משעשעת ביותר "מדוע שונאים את הלייקרס":
http://news.walla.co.il/?w=//1292414
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

1:0 לסלטיקס בגמר ה- NBA . הגנה אדירה במחצית השנייה ובמיוחד ברבע הרביעי, PJ BROWN במשחק הגנתי ענק מתחת לסל, הסלטיקס בעבודת צוות מנטרלים את בריאנט ומשיגים בצדק נצחון ראשון .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כתבה טובה שמנתחת את החלטות הנהלת מכבי תל אביב בנוגע למינוי מאמנים בשנים האחרונות:
http://news.walla.co.il/?w=/3747/1293754
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

יאללה בוסטון!!!!!!
תנו להם בראש!!!!!!!!
חמרות שני לא מאמין שבוסטון יקחו, הם התחילו להתדרדר בפלייאוף
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בגארדן , עם האוהדים ויתרון הביתיות, אין על בוסטון. הנטרול של בריאנט מזכיר מאד מה שהם עשו ללברון ג'יימס בסדרה הקודמת. אין ספק שצוות האימון של בוסטון עשה שיעורי בית מצוינים. אין לי בעיה שהסדרה תלך ל-7 משחקים ובסיומם בוסטון תיקח את האליפות אצלה בבית :-) לפי היכולת של המשחק הראשון, בוסטון חזק מאד בסדרה הזאת.
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

מסכים איתך טל, רק בקשה קטנה...
בלי ספויילרים בסטטוס שלך בפייסבוק... זה לא פייר!
(יש בינינו כאלה שלא יכולים לקום ב4 לפנות בוקר וממש ממש ממש ממש מחכים לשידור החוזר)

בתודה,
צוות העובדים וההנהלה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחלה משחק היה ב-NBA, הלייקרס לא היו רחוקים מניצחון, ואף קבוצה לא ממש פתחה פער על השנייה.
תהיה סדרה מעולה, קובי קצת היה חלוד, והסלטיקס עשו הגנה נהדרת. נקווה שכל משחק יהיה ברמה שראינו במשחק הראשון.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

SandmaN כתב:מסכים איתך טל, רק בקשה קטנה...
בלי ספויילרים בסטטוס שלך בפייסבוק... זה לא פייר!
(יש בינינו כאלה שלא יכולים לקום ב4 לפנות בוקר וממש ממש ממש ממש מחכים לשידור החוזר)

בתודה,
צוות העובדים וההנהלה
אוקיי רשמתי לעצמי :D
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

2:0 OH YEAH BABY
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בהחלט OH YEAH טל!!!!!
איך הולך המשחקים בגמר?
2 בית, 3 חוץ, 2 בית?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן. אני מאמין שהסלטיקס ינצחו לפחות משחק אחד מתוך 3 החוץ, יהיה קשה ללייקרס לנצח 3 רצוף, ובמיוחד כשהם בפיגור 2:0. אני חושב שגם בליגה הלייקרס לא ניצחו את הסלטיקס העונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמעו ההגנה של הסלטיקס זה פשוט דבר מושלם! הם הצליחו בשני המשחקים הראשונים להרים את הרמה ההגנתית שלהם למשהו שאני עוד לא ראיתי ב-NBA.
כמה שאני רוצה שהלייקרס ינצחו, בוסטון פשוט משחקים מדהים!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

2-1....
הלייקרס ניצחו אתמול בלילה.
ניצחון של בוסטון והסדרה גמורה.
תמונה
שלח תגובה