jesters_tear82 כתב:
הייתה איזו בחורה בלונדינית שטעתה אותי למלצרית(מריאנה אולי?)
 זו הייתי אני, ובטח לא שמעת בגלל הרעש אבל ממש התנצלתי...
  זו הייתי אני, ובטח לא שמעת בגלל הרעש אבל ממש התנצלתי...הבאת פשוט כמה משקאות לשולחן ולא ממש קישרתי

טוב, זה היה אחרי כמה בירות, מותר לי

jesters_tear82 כתב:
הייתה איזו בחורה בלונדינית שטעתה אותי למלצרית(מריאנה אולי?)

liordavidlior כתב:בהחלט נהניתי להכיר שלל מחברי וחברות הפורום. אבל מה זה הווליום הזה!???!? אי אפשר להעביר מילה אפילו מפה לאוזן!! חזרתי הבייתה צרוד בטירוף...
אבל היה בן-זונה

(לא שהייתי אמור).
 (לא שהייתי אמור).

אני יודע, אני כתבתי את זה בתקווה שהוא יראה ויגיב בהתאם.YtseJam כתב:המפגש הבא יכלול רק את מי שמשתדל להגיע.

אני וגל השארנו טיפ, לא יודע מה עם אחריםliordavidlior כתב:ביצ'ינג:
עם כל ה "היה ממש כיף" ו "נהניתי לראות את כולם", שכחתם לתת טיפ למלצר שלכם! לא יודעים להעריך. כל פחמימות הבייגלה הריקות אשר הוגשו לכם ללא הפסקה...

חחחח שמן.liordavidlior כתב:ביצ'ינג:
עם כל ה "היה ממש כיף" ו "נהניתי לראות את כולם", שכחתם לתת טיפ למלצר שלכם! לא יודעים להעריך. כל פחמימות הבייגלה הריקות אשר הוגשו לכם ללא הפסקה...

מה בסה"כ רציתי? לרקוד איתך סלואו לרקע Speak to Me?jesters_tear82 כתב:
נ.ב. חתוליס יא שיכור - אם תמונות מביכות שלי מגיעות לפורום I shall have my revenge!!

עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים

או שהיא צעירה מדי, או שהיא מבוגרת מדי, הוא שהיא כבר נשואה לאחד מחברי הלהקה.טל רודס כתב:עצה ממני: תמצא פשוט מישהי שכן אוהבת ומכירה דרים ת'יאטרקחו עצה ממני: אל תביאו את חברה שלכם לערבי מחווה לדרים