אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
FUCK OFF MACCABEE

- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תסלחו לי בבקשה שאני ככה לפעם אחת בשנה. אחרי עונה כל כך גדולה של ארסנל שהסתיימה בלי כלום ואחרי עונת כדורסל כל כך נהדרת, לפחות בכדורסל נעשה צדק בארץ.
לי באופן אישי זאת שמחה מתוקה. גדלתי בחולון 15 שנה ושיחקתי 3 שנים בקבוצת הנערים עד לקבוצת הנוער, את העונה האחרונה שלי כשחקן סיימתי עם אליפות ושחקן חמישייה. הלכתי לעשרות משחקי בית של חולוניה וכאב לי שהם הידרדרו לליגה הלאומית. לשמחתי דורסמן הגיע והרים את הקבוצה לאן שהיא צריכה להיות, והאליפות מוצדקת .
הלכתי לחגוג
לי באופן אישי זאת שמחה מתוקה. גדלתי בחולון 15 שנה ושיחקתי 3 שנים בקבוצת הנערים עד לקבוצת הנוער, את העונה האחרונה שלי כשחקן סיימתי עם אליפות ושחקן חמישייה. הלכתי לעשרות משחקי בית של חולוניה וכאב לי שהם הידרדרו לליגה הלאומית. לשמחתי דורסמן הגיע והרים את הקבוצה לאן שהיא צריכה להיות, והאליפות מוצדקת .
הלכתי לחגוג

-
- דרימיסט מתקדם
אם יש מגיע בכדורסל, השנה זה הגיע. אתם יודעים מה? אני אמרתי השנה בתחילת השנה לחבר שלי שירושלים תיקח ת'גביע וחולון תיקח ת'אליפות. לא משוויץ חס וחלילה, אבל האיבוד תארים האלה, פשוט תורם למכבי. אי העלייה של ירושלים לפיינל פור תורם גם לה... הקבוצות האלה פשוט לא בנויות טוב וזה נותן להן קיץ של חשיבה מרובה. לחולון הגיע פשוט... הם קבוצה יותר טובה, הם קבוצה. שמרו על יכולת גבוהה לאורך כל העונה ופשוט מגיע להם, אני לא ארחיב יותר מדי.
מה שכן, להתאחדות הכדורסל הגאונה שלנו: פיינל פור אה? חסר עניין בכדורסל הישראלי? WELL BITE MY NUTS AND CALL ME SKIIPY! הרגע הפסדתם רבע גמר פלייאוף של ירושלים נגד מכבי, סדרות של 4-5 משחקים בחצי הגמר, וסדרה של 4-5 משחקים בדיוק כאלה בגמר. הורדתם לנו את ההנאה פי כמה וכמה עם הטעויות המפגרות שלכם! בושה וחרפה! תהיו הוגנים, תהיו ספורטיביים - תנו לי להינות מאיך שגמר אמור להיראות!
נ.ב - נלך בקו של טל. ברכות לבני השרון ששנה הבאה ביול"ב? בכל מקרה, כל הכבוד על המקום ה-3. זהו מועדון הבית שלי, שיחקתי כ-10 שנים במחלקת הנוער של בני הרצליה, גם יצא לי לזכות באליפות המדינה פעם אחת, אבל אז ניצחנו את ראשון בגמר אחרי שבחצי הגמר העפנו את מכבי
בכל מקרה, כבוד למועדון הבית. =]
מה שכן, להתאחדות הכדורסל הגאונה שלנו: פיינל פור אה? חסר עניין בכדורסל הישראלי? WELL BITE MY NUTS AND CALL ME SKIIPY! הרגע הפסדתם רבע גמר פלייאוף של ירושלים נגד מכבי, סדרות של 4-5 משחקים בחצי הגמר, וסדרה של 4-5 משחקים בדיוק כאלה בגמר. הורדתם לנו את ההנאה פי כמה וכמה עם הטעויות המפגרות שלכם! בושה וחרפה! תהיו הוגנים, תהיו ספורטיביים - תנו לי להינות מאיך שגמר אמור להיראות!
נ.ב - נלך בקו של טל. ברכות לבני השרון ששנה הבאה ביול"ב? בכל מקרה, כל הכבוד על המקום ה-3. זהו מועדון הבית שלי, שיחקתי כ-10 שנים במחלקת הנוער של בני הרצליה, גם יצא לי לזכות באליפות המדינה פעם אחת, אבל אז ניצחנו את ראשון בגמר אחרי שבחצי הגמר העפנו את מכבי

- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
מדהים!
כל כך שמח שחולון לקחו אליפות, כל כך מגיע להם, קבוצה שנתנה כדורסל כל כך יפה השנה, המון המון המון כבוד!
אני אהיה קצת גרידי ואשאל, מה היה קורה בסדרה של הטוב מ5?
מתאים לי 5 משחקים כאלה, גם בעונה הרגילה התוצאה בין חולון ומכבי נקבעה עם הבאזר...
אחרי ששמחנו אפשר לחזור לשגרה, דברים שמעצבנים אותי
:
אוהדים של הפועל שהלכו לחגוג בכיכר רבין, נראה לי ילדותי העניין הזה..
מוני פנאן ושמעון מזרחי מתרוצצים על הקווים ואומרים לצביקה שרף מה לעשות, יש מאמן אי שם בעולמנו הקטן שיכול לעבוד בתנאים כאלה ולהביא תוצאות טובות??? לא נראה לי...
ושוב כל הכבוד ותודה ענקית לחולון על עונה מדהימה!
כל כך שמח שחולון לקחו אליפות, כל כך מגיע להם, קבוצה שנתנה כדורסל כל כך יפה השנה, המון המון המון כבוד!
אני אהיה קצת גרידי ואשאל, מה היה קורה בסדרה של הטוב מ5?
מתאים לי 5 משחקים כאלה, גם בעונה הרגילה התוצאה בין חולון ומכבי נקבעה עם הבאזר...
אחרי ששמחנו אפשר לחזור לשגרה, דברים שמעצבנים אותי

אוהדים של הפועל שהלכו לחגוג בכיכר רבין, נראה לי ילדותי העניין הזה..
מוני פנאן ושמעון מזרחי מתרוצצים על הקווים ואומרים לצביקה שרף מה לעשות, יש מאמן אי שם בעולמנו הקטן שיכול לעבוד בתנאים כאלה ולהביא תוצאות טובות??? לא נראה לי...
ושוב כל הכבוד ותודה ענקית לחולון על עונה מדהימה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חזרתי מהחגיגות המאולתרות בפארק פרס, המוני אנשים היו שם. לצערי השחקנים לא יגיעו והחגיגות המאורגנות יהיו שם במוצ"ש. כנראה שלא אוכל להיות כי יש לי חזרה עם הלהקה במוצ"ש בערב, אז לפחות היום חגגתי עם האוהדים של חולוניה!!!

החגיגות בפארק פרס:

החגיגות בפארק פרס:

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
איך בכל צילום שלך אתה עם חולצה של ארסנל?
(
)
שיהיה במזל לחולון, אני מאוד שמחתי שראיתי שמכבי לא לקחו כי ממש לא הגיע להם אחרי עונה כ"כ מגעילה וחצי גמר עוד יותר גרוע!!
לייקרס ניצחו את סאו אנטוניו 100 - 92 וניצחו את הסדרה 4-1 מאוד בקלות.
3-2 בין דטרויט לבוסטון, מישהו יודע איפה יתקיימו שני המשחקים האחרונים? אני חושב בבוסטון אבל תקנו אותי אם אני טועה

שיהיה במזל לחולון, אני מאוד שמחתי שראיתי שמכבי לא לקחו כי ממש לא הגיע להם אחרי עונה כ"כ מגעילה וחצי גמר עוד יותר גרוע!!
לייקרס ניצחו את סאו אנטוניו 100 - 92 וניצחו את הסדרה 4-1 מאוד בקלות.
3-2 בין דטרויט לבוסטון, מישהו יודע איפה יתקיימו שני המשחקים האחרונים? אני חושב בבוסטון אבל תקנו אותי אם אני טועה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
המשחק השישי בדטרויט. אם יצטרכו משחק שביעי ומכריע, הוא יהיה בבוסטון כמובן.
-
- דרימיסט מתקדם
^ טל, לא ידעתי ששיחקת כדורסל בצעירותך, אני מגלה שיש לנו עוד מחנה משותף. שיחקת כבר מהקט-סל?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שיחקתי שנה לפני גיל "נערים" ועד קבוצת "הנוער". בעונה האחרונה שלי ,שברתי את היד באימון בדיוק ביום שרצחו את רבין, 4.11.95, משהו שלא אשכח כל חיי. התעוררתי מהניתוח בדיוק ב-21:30, והדבר הראשון ששמעתי זה שירו ברבין, אחד הימים הטראומטיים שלי. פספסתי את כל הסיבוב הראשון בגלל הפציעה אבל חזרתי לסיבוב השני בכושר יותר טוב מהסיבוב הראשון וזה אחרי ששברתי את יד ימין (היד שקלעתי איתה). בסיום העונה הזאת לקחנו אליפות, העפנו את מכבי תל אביב בשמינית גמר גביע.DwAs כתב:^ טל, לא ידעתי ששיחקת כדורסל בצעירותך, אני מגלה שיש לנו עוד מחנה משותף. שיחקת כבר מהקט-סל?
-
- בריל!
כל הכבוד לשחקנים של חולון שהראו שהרעידות בברכיים של מי שמשחק מול מכבי הפסיקו מזמן!
הליגה שלנו קפצה היום מדרגה חשובה, וחשוב שהיא תימשך בעונה הבאה. שיראו כל הפונסרים שחושבים שיש רק קבוצה אחת בליגה שלנו, שעדיף להשקיע את הכסף בענף שהולך קדימה ולא בכדורגל העלוב שרק הולך אחורה ככל שעובר הזמן.
הייתה לנו השנה אולי הליגה הכי טובה באירופה! 4-5 קבוצות מצויינות שנתנו פייט ענק אחת לשנייה. גביע של קבוצה אחת, אליפות של קבוצה אחרת ולאך אחת מהם לא קוראים מכבי תל אביב!!
היסטוריה- חבל שזה לא אנחנו, אבל העיקר שלא מכבי!
ובקריאות נרגשות אני פונה אל מוני פנאן ואומר לו- "שב קוף, שב" כי השופטים ניסו ועדיין לא עזרו, חבל שאין כל יום איזה סמי בכר מה?
גם שנה הבאה יתנו למכבי פייט על האליפות, אם זה אנחנו או בני השרון או חולון או נהריה או חיפה שחוזרת לליגה, או כל מי שלא יבוא, כי השנה ראו כולם שמכבי זה לא אותו ענק מפחיד מפעם, מכבי היום זה אך ורק שם גדול בלי הרבה כיסוי!
כולם דיברו שנה שעברה שזהו- היה סיכוי לקחת אליפות והוא אבד, אבל לכולם אמרתי לא לדאוג, שמכבי הולכת ונסדקת כל שנה עוד קצת, עד שיגיע היום המיוחל. והנה הוא בא מהר וחלק ובלי רחמים.
וצביקה ה"מאמן" הענק שהחזיק מעצמו חצי אוברדוביץ' יכול היום להתסכל על העונה ולומר- הייתי חתרן בלתי נלאה העונה, הייתי שחצן גדול, אבל מאמן קטן! האגו הבלתי נסבל שלו גרם להפסד של הגביע, ושל האליפות. העונה הכי גרועה בתולדות מכבי תל אביב ועל הקווים נמצא המכביסט הכי גדול- איזה תענוג!
תודה לחולון על עונה נפלאה, נקווה ששנה הבאה הם יחזרו לחור שלהם ואנחנו נחזור למקום שלנו

אה.. ועוד מילה רעה על שמעון מזרחי- האיש הנאלח והעלוב הזה שעוד מישהו העז בחוצפתו להביא לו פרס ישראל:
לא עמדת בגביע ונתת כבוד, התנצלת! אבל לא לעמוד ולכבד את הטקס אליפות של חולון? מאיפה החוצפה? מי אתה בכלל זבל קטן ומכוער שהרס כל חלקה טובה בליגה שלנו, סגן יו"ר האיגוד המושחת הזה, שתחליט לרדת מהפרקט ברגע שקבוצה שהיא לא מכבי לוקחת תואר?
איכס, לאיש הזה מגיעות כל הקללות שהוא קולל כל השנים האלה ויותר!
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=HE
הליגה שלנו קפצה היום מדרגה חשובה, וחשוב שהיא תימשך בעונה הבאה. שיראו כל הפונסרים שחושבים שיש רק קבוצה אחת בליגה שלנו, שעדיף להשקיע את הכסף בענף שהולך קדימה ולא בכדורגל העלוב שרק הולך אחורה ככל שעובר הזמן.
הייתה לנו השנה אולי הליגה הכי טובה באירופה! 4-5 קבוצות מצויינות שנתנו פייט ענק אחת לשנייה. גביע של קבוצה אחת, אליפות של קבוצה אחרת ולאך אחת מהם לא קוראים מכבי תל אביב!!
היסטוריה- חבל שזה לא אנחנו, אבל העיקר שלא מכבי!
ובקריאות נרגשות אני פונה אל מוני פנאן ואומר לו- "שב קוף, שב" כי השופטים ניסו ועדיין לא עזרו, חבל שאין כל יום איזה סמי בכר מה?
גם שנה הבאה יתנו למכבי פייט על האליפות, אם זה אנחנו או בני השרון או חולון או נהריה או חיפה שחוזרת לליגה, או כל מי שלא יבוא, כי השנה ראו כולם שמכבי זה לא אותו ענק מפחיד מפעם, מכבי היום זה אך ורק שם גדול בלי הרבה כיסוי!
כולם דיברו שנה שעברה שזהו- היה סיכוי לקחת אליפות והוא אבד, אבל לכולם אמרתי לא לדאוג, שמכבי הולכת ונסדקת כל שנה עוד קצת, עד שיגיע היום המיוחל. והנה הוא בא מהר וחלק ובלי רחמים.
וצביקה ה"מאמן" הענק שהחזיק מעצמו חצי אוברדוביץ' יכול היום להתסכל על העונה ולומר- הייתי חתרן בלתי נלאה העונה, הייתי שחצן גדול, אבל מאמן קטן! האגו הבלתי נסבל שלו גרם להפסד של הגביע, ושל האליפות. העונה הכי גרועה בתולדות מכבי תל אביב ועל הקווים נמצא המכביסט הכי גדול- איזה תענוג!
תודה לחולון על עונה נפלאה, נקווה ששנה הבאה הם יחזרו לחור שלהם ואנחנו נחזור למקום שלנו

אה.. ועוד מילה רעה על שמעון מזרחי- האיש הנאלח והעלוב הזה שעוד מישהו העז בחוצפתו להביא לו פרס ישראל:
לא עמדת בגביע ונתת כבוד, התנצלת! אבל לא לעמוד ולכבד את הטקס אליפות של חולון? מאיפה החוצפה? מי אתה בכלל זבל קטן ומכוער שהרס כל חלקה טובה בליגה שלנו, סגן יו"ר האיגוד המושחת הזה, שתחליט לרדת מהפרקט ברגע שקבוצה שהיא לא מכבי לוקחת תואר?
איכס, לאיש הזה מגיעות כל הקללות שהוא קולל כל השנים האלה ויותר!
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=HE
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מאחל לחולון ששנה הבאה יהיה להם ספונסר סוף סוף שיוכל להחזיק את הקבוצה הנפלאה הזאת ושדורסמן יתרכז באימון!
לגבי מזרחי, לוזר היה ולוזר נשאר. ברח מהנפת הגביע של ירושלים, לא היה אתמול בעת הנפת צלחת האליפות של חולון. לוזר כמו כל מכבי והאוהדים שלה, שלא יודעים להפסיד בכבוד.
אין גביע,אין אירופה,אין אליפות למכבי, תענוג
לגבי מזרחי, לוזר היה ולוזר נשאר. ברח מהנפת הגביע של ירושלים, לא היה אתמול בעת הנפת צלחת האליפות של חולון. לוזר כמו כל מכבי והאוהדים שלה, שלא יודעים להפסיד בכבוד.
אין גביע,אין אירופה,אין אליפות למכבי, תענוג

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אין מאושר ממני!!!!!!
אינני יוסיך דברים, כי בריל ידידי אמר כל דבר שרציתי להגיד.. במשפט אחד,
"מכבי שלום, מכבי שלום, איך זה להיות סגנית אלופות"
אני מקווה שהסיפור יחזור על עצמו שוב.. כי למכבי לא מגיע כקליפת השום..

"מכבי שלום, מכבי שלום, איך זה להיות סגנית אלופות"
אני מקווה שהסיפור יחזור על עצמו שוב.. כי למכבי לא מגיע כקליפת השום..
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
איזה כיף!!!!!
אתמול במהלך הערב מחווה אח שלי שלח לי הודעה על הפסדה של מכבי ופשוט צעקתי לעצמי: יש!!!!!!!!!!!!!
אנחנו יוצאים מהעונת ספורט המחורבנת הזאת עם קצת צדק, שמכבי ת"א לא זוכים בכלום, והקבוצה שמגיע לה זוכה.
כל הכבוד להפועל חולון על מלחמה ואמונה תמידית
אתמול במהלך הערב מחווה אח שלי שלח לי הודעה על הפסדה של מכבי ופשוט צעקתי לעצמי: יש!!!!!!!!!!!!!

אנחנו יוצאים מהעונת ספורט המחורבנת הזאת עם קצת צדק, שמכבי ת"א לא זוכים בכלום, והקבוצה שמגיע לה זוכה.
כל הכבוד להפועל חולון על מלחמה ואמונה תמידית

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
עכשיו גם וויצ'יץ עף סולק ממכבי.. איזו טעות לדעתי..
בנאדם, שתרם כל כך המון לקבוצה, שחקן כל כך כשרוני.. מי שהחזיק אותם הרבה גם העונה, אומרים לו שלום.. מה לעשות שהוא לא ממש חזר לעצמו אחרי הפציעה.. אבל ישר להשליך? טוב.. נראה לי שאפשר להכריז על מותה של מכבי.. ההלווויה תתקיים בכיכר ספרא בירושלים..
בנאדם, שתרם כל כך המון לקבוצה, שחקן כל כך כשרוני.. מי שהחזיק אותם הרבה גם העונה, אומרים לו שלום.. מה לעשות שהוא לא ממש חזר לעצמו אחרי הפציעה.. אבל ישר להשליך? טוב.. נראה לי שאפשר להכריז על מותה של מכבי.. ההלווויה תתקיים בכיכר ספרא בירושלים..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה היה ברור שוויצ'יץ' יעזוב כי החוזה שלו נגמר ולא היו מחדשים לו אותו בכל מקרה כי הוא עבר את השיא. במכבי צריכים להעיף לפחות חצי מהסגל הנוכחי של השחקנים: ביינום,שארפ,בלוטנתל,כספי חייבים לעוף, יש שחקנים שם שמיצו את עצמם במכבי (כמו בלוטנתל ושארפ) ושחקנים שלא מתאימים (ביינום,כספי וכו').
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ביינום מתאים לקבוצה כמו הפועל ירושלים.. הוא יככב שמה.. 
אולי עם טיפה אגואיזם שיש לו כדור ביד, אבל עם חדירות מעולות, ושצריך הוא יודע לתת אסיסטים של אשף.. מה שצריכה ירושלים זה שחקן כזה..

אולי עם טיפה אגואיזם שיש לו כדור ביד, אבל עם חדירות מעולות, ושצריך הוא יודע לתת אסיסטים של אשף.. מה שצריכה ירושלים זה שחקן כזה..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ביינום אתלט ו-וירטואוז אבל הוא לא רכז והוא גם לא ממש קלעי יציב, כך שלדעתי שחקן כזה לא טוב לירושלים. קבלת ההחלטות שלו היא גרועה מאד והוא משחק בצורה מאד שכונתית.
-
- בריל!

ברצינות שנה הבאה אם מכבי תמשיך להתנהל ככה, יהיו 3 מועמדות לאליפות!

מכבי יודעת שהיא חייבת להקריב עוד עונה כדי לבנות משהו חדש וטוב. אבל מצד שני אף אחד לא יודע מה יקרה עם חולון ובני השרון ובטח לא מה עם הפועל, אז אולי עונה הבאה תהיה מהגרועות שנראו?

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חיכינו לזה כל העונה ועכשיו זה מגיע, הגמר הקלאסי של ה- NBA: בוסטון סלטיקס נגד לוס אנג'לס לייקרס. הסלטיקס משלימים נצחון חוץ שני בסדרה על דטרויט וגומרים את הסדרה ב- 4:2.
בשביל סופרסטארים כמו גארנט,אלן ופירס, אני מקווה שהסלטיקס יזכו העונה באליפות כי מגיע להם!
בשביל סופרסטארים כמו גארנט,אלן ופירס, אני מקווה שהסלטיקס יזכו העונה באליפות כי מגיע להם!