אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
חבל על ההפסד של הלייקרס, אבל אחד כזה היה צריך לקרות מול קבוצה כמו סן אנטוניו.
חצי הגמר של הפיינל פור היום- התקווה שלי... נהריה מנצחת את חולון (אין הרבה סיכוי לצערי הרב אבל תמיד אפשר להחזיק אצבעות) ובני השרון קוברת למכבי הפסד רביעי ואת האליפות. ככה אחת משתי הקבוצות שאני מסמפט בפיינל פור הזה יקחו אליפות- או אפי או נהריה!
רק לא מכבי, רק לא מכבי חולון
חצי הגמר של הפיינל פור היום- התקווה שלי... נהריה מנצחת את חולון (אין הרבה סיכוי לצערי הרב אבל תמיד אפשר להחזיק אצבעות) ובני השרון קוברת למכבי הפסד רביעי ואת האליפות. ככה אחת משתי הקבוצות שאני מסמפט בפיינל פור הזה יקחו אליפות- או אפי או נהריה!
רק לא מכבי, רק לא מכבי חולון
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Sunny
- דרימיסט-על
אני עם בני השרון כי המדים של חולוניה לא יפים ונהריה היא סתם.
דטרויט אוכלת את בוסטון 21 הפרש ל2-2. אללהההההה
משחק מצויין! רק להמשיך!
דטרויט אוכלת את בוסטון 21 הפרש ל2-2. אללהההההה
משחק מצויין! רק להמשיך!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ההזדמנות האחרונה של דטרויט בסדרה הזאת היא במשחק הבא לדעתי. אם דטרויט מפסידים את המשחק הבא בבוסטון, גם אם ינצחו בבית את ה-6 אצלהם, אין סרט שבוסטון מפסידה בבית משחק שביעי בגמר פלייאוף אזורי.
-
- דרימיסט מתקדם
^
אין ספק שמשחק מספר 5 הוא משחק מפתח שרוב הסיכויים המנצחת בו תגיע לגמר ה-NBA, אבל לא הייתי מספיד את דטרויט גם אחרי הפסד. אני חושב שהיא תגן על משחק מספר 6, וכשהם עם הגב אל הקיר, פעם ראשונה מול איום ממשי שניצח אותם בבוסטון, הלחץ יהיה אדיר על הסלטיקס, שהרי לסגל הזקן הזה אין הרבה יותר מדי הזדמנויות לקחת את התואר, שלשם כך הקימו את קבוצת האולסטארים הזאת. בקלות יכול לבוא פיק ברכיים שירסק את העונה המופלאה שלהם. בכל מקרה, הסדרה הזאת הולכת ל-7 משחקים לדעתי, ובניגוד אליך טל, אני לא חושב שהמשחק ה-7 בידיים של הסלטיקס, כי אני דווקא הולך על דטרויט.
בינתיים, בסדרה השנייה, הספרס עשו חצי עבדוה לחזרה לתמונת הסדרה שלהם, אך אם הלייקרס היום מנצחים, הסיפור גמור. קבוצה אחת בסידרה הזאת הוכיחה שאחרי תבוסה אפשר לחזור לניצחון, השאלה אם הלייקרס תעשה זאת הפעם. אני מאמין שהלייקרס היום יקחו את המשחק ובעצם מעשית יסיימו את הסדרה. משהו לא דופק השנה בספרס, והם יותר מרגיזים מבשני עברו. היה להם מזל מול ניו אורלינס, שהם קיבלו קבוצה חסרת ניסיון ורק בזכות זה הם הגיעו עד הלום, אבל הם צריכים חיזוק או שינוי גישה לקראת העונה הבאה.
ההימור שלי לשתי הסדרות:
סלטיקס - פיסטונס 4:3
לייקרס - ספרס 1:4
לגבי הפיינל פור הישראלי שיפתח כעוד שעה וקצת, אני כבר הלכתי על ההימור המטורף שלי ואני עומד מאחוריו. נהריה אולי לא תדרוס את חולון, אבל בסוף המשחק יגידו שהגיע לה, והיא תהיה בגמר. השרון נגד מכבי יהיה משחק גועלי חסר נקודות ומלא עצבים, ואפי יוכיח פעם נוספת להנהלה של מכבי, שצביקה IS NO MORE. בגמר השרון יפסידו לנהריה, והסגולים יקחו אליפות.
אתם רשאים להתחיל להתפצוץ מצחוק, אני חוזר ללמוד היסטוריה (מגן בעוד יומיים, איכס!!!)
אין ספק שמשחק מספר 5 הוא משחק מפתח שרוב הסיכויים המנצחת בו תגיע לגמר ה-NBA, אבל לא הייתי מספיד את דטרויט גם אחרי הפסד. אני חושב שהיא תגן על משחק מספר 6, וכשהם עם הגב אל הקיר, פעם ראשונה מול איום ממשי שניצח אותם בבוסטון, הלחץ יהיה אדיר על הסלטיקס, שהרי לסגל הזקן הזה אין הרבה יותר מדי הזדמנויות לקחת את התואר, שלשם כך הקימו את קבוצת האולסטארים הזאת. בקלות יכול לבוא פיק ברכיים שירסק את העונה המופלאה שלהם. בכל מקרה, הסדרה הזאת הולכת ל-7 משחקים לדעתי, ובניגוד אליך טל, אני לא חושב שהמשחק ה-7 בידיים של הסלטיקס, כי אני דווקא הולך על דטרויט.
בינתיים, בסדרה השנייה, הספרס עשו חצי עבדוה לחזרה לתמונת הסדרה שלהם, אך אם הלייקרס היום מנצחים, הסיפור גמור. קבוצה אחת בסידרה הזאת הוכיחה שאחרי תבוסה אפשר לחזור לניצחון, השאלה אם הלייקרס תעשה זאת הפעם. אני מאמין שהלייקרס היום יקחו את המשחק ובעצם מעשית יסיימו את הסדרה. משהו לא דופק השנה בספרס, והם יותר מרגיזים מבשני עברו. היה להם מזל מול ניו אורלינס, שהם קיבלו קבוצה חסרת ניסיון ורק בזכות זה הם הגיעו עד הלום, אבל הם צריכים חיזוק או שינוי גישה לקראת העונה הבאה.
ההימור שלי לשתי הסדרות:
סלטיקס - פיסטונס 4:3
לייקרס - ספרס 1:4
לגבי הפיינל פור הישראלי שיפתח כעוד שעה וקצת, אני כבר הלכתי על ההימור המטורף שלי ואני עומד מאחוריו. נהריה אולי לא תדרוס את חולון, אבל בסוף המשחק יגידו שהגיע לה, והיא תהיה בגמר. השרון נגד מכבי יהיה משחק גועלי חסר נקודות ומלא עצבים, ואפי יוכיח פעם נוספת להנהלה של מכבי, שצביקה IS NO MORE. בגמר השרון יפסידו לנהריה, והסגולים יקחו אליפות.
אתם רשאים להתחיל להתפצוץ מצחוק, אני חוזר ללמוד היסטוריה (מגן בעוד יומיים, איכס!!!)
-
- בריל!
דטרויט שיחקה אתמול כמעט מושלם, הכל הלך וגם נראה טוב. למרות זאת הם לא היו רחוקים מלאבד את היתרון לאורך כל המשחק. זה רק מוכיח שוב שבוסטון היא קבוצה סופר חזקה, ואצלם בבית יהיה קשה פי כמה וכמה לדטרויוט לנצח.
סדרה מאוד קשה עם הגנות חזקות והרבה מאוד קרבות פיזיים בין שחקנים, אין לי ספק שהסדרה היפה יותר לעין היא בין הלייקרס לסן אנטוניו, אבל הסדרה של דטרויוט - בוסטון היא בהחלט המרתקת והמותחת משתיהן.
סדרה מאוד קשה עם הגנות חזקות והרבה מאוד קרבות פיזיים בין שחקנים, אין לי ספק שהסדרה היפה יותר לעין היא בין הלייקרס לסן אנטוניו, אבל הסדרה של דטרויוט - בוסטון היא בהחלט המרתקת והמותחת משתיהן.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Sunny
- דרימיסט-על
מסכים איתך.
ואם הפיסטונס יקלעו במקרה למצב של 3-2 הניסיון ידבר, והוא ידבר חזק מאוד.
כל רביעיית הסופרסטארים של דטרויט מגיעה רצוף לגמר כבר 6 שנים.
הסלטיקס.....ריי אלן? לא הגיע רחוק אף פעם (ובמילא מקרטע). גארנט? השיא היה גמר מערב עם ספירוול וקאסל. פירס? גם לא משהו למרות שהכישרון יכול לפצות.
בכל מקרה הפיסטונס ייקחו
כבר התבלבלתי, איפה המשחק הבא בסדרה?
ואם הפיסטונס יקלעו במקרה למצב של 3-2 הניסיון ידבר, והוא ידבר חזק מאוד.
כל רביעיית הסופרסטארים של דטרויט מגיעה רצוף לגמר כבר 6 שנים.
הסלטיקס.....ריי אלן? לא הגיע רחוק אף פעם (ובמילא מקרטע). גארנט? השיא היה גמר מערב עם ספירוול וקאסל. פירס? גם לא משהו למרות שהכישרון יכול לפצות.
בכל מקרה הפיסטונס ייקחו

כבר התבלבלתי, איפה המשחק הבא בסדרה?
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חולוניה בגמר 

-
- דרימיסט מתקדם
^ ולפי הרבע הראשון גם מכבי. טוב נו ההימורים שלי בפיינל פורים הם גרועים. אמרתי גם שמכבי נגד צסק"א יהיה הקרב על המקום ה-3 ושניו אורלינס לוקחים אליפות. אני מגזים... מגזים באהדה לאנדרדוגים כנראה חח
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה קבוצה מגעילה מכבי תל אביב, כמה מזל יכול להיות לקבוצה אחת? טפירו ביום של 1 מ-15 מהשדה ובני השרון עם 11 או 12 החטאות עונשין, איזה נצחון מגעיל!!! הרבע הרביעי נראה כמו היאבקות ולא כמו כדורסל, חבל לי שבני השרון הפסידו, כי סה"כ הם היו צריכים לנצח אלמלא יום מזוויע מהעונשין (ולמרות יום גרוע של טפירו מהשדה).
עם כזאת יכולת, חולון יפתחו להם ת'צורה ביום חמישי אינשאללה!
עם כזאת יכולת, חולון יפתחו להם ת'צורה ביום חמישי אינשאללה!
-
- בריל!
בני השרון שוב מגיעים עד לקצה קצה ונופלים. מאיר שוב מוכיח כמה המעמד מפריע לו, וכמה שהוא ירצה יותר ככה הוא יוכל פחות ופחות. איזה ערב מזעזע לשחקן כזה, כלום לא נכנס, קבלת החלטות לא טובה רוב הזמן.
מכבי זה בכלל סיפור- משחק התקפה רע מאוד, אין רכז אמיתי שיכול לקבל החלטות טובות בזמן אמת, מוריס נראה כמו הצל של עצמו גם במשחק חצי הגמר וויצ'יץ עם חצי ברך שוב צריך "להציל את המולדת".
לצערי אני בדילמה מאוד רצינית למחר, ויהיה לי קשה מאוד לראות את המשחק כי בסופו של דבר יותר יפריע לי שחולון תיקח אליפות מאשר שמכבי. לצערי הקבוצה והקהל זה שני דברים שונים. אני מאוד מפרגן לקבוצה, ואני מאוד מתעב את הקהל של חולון. בדיוק כמו עם הקהל של בית"ר- בגללו לקבוצה הזאת לא מגיע שום תואר! כלום! לקהל אלים ושונא חינם לא מגיע שום דבר בספורט- וכל תואר שיגיע אליו רק יעודד אותו להמשיך בדרכיו המכוערות.
הקהל של חולון הביא אותנו השנה לשפל חסר תקדים באלימות בכדורסל הישראלי ולכן מבחינתי הוא מוקצה!
אז חולון פייבוריטית, אבל מכבי תהיה אלופה שוב- ושלא יעבדו עליכם...

מכבי זה בכלל סיפור- משחק התקפה רע מאוד, אין רכז אמיתי שיכול לקבל החלטות טובות בזמן אמת, מוריס נראה כמו הצל של עצמו גם במשחק חצי הגמר וויצ'יץ עם חצי ברך שוב צריך "להציל את המולדת".
לצערי אני בדילמה מאוד רצינית למחר, ויהיה לי קשה מאוד לראות את המשחק כי בסופו של דבר יותר יפריע לי שחולון תיקח אליפות מאשר שמכבי. לצערי הקבוצה והקהל זה שני דברים שונים. אני מאוד מפרגן לקבוצה, ואני מאוד מתעב את הקהל של חולון. בדיוק כמו עם הקהל של בית"ר- בגללו לקבוצה הזאת לא מגיע שום תואר! כלום! לקהל אלים ושונא חינם לא מגיע שום דבר בספורט- וכל תואר שיגיע אליו רק יעודד אותו להמשיך בדרכיו המכוערות.
הקהל של חולון הביא אותנו השנה לשפל חסר תקדים באלימות בכדורסל הישראלי ולכן מבחינתי הוא מוקצה!
אז חולון פייבוריטית, אבל מכבי תהיה אלופה שוב- ושלא יעבדו עליכם...

-
- דרימיסט מתקדם
תשמעו, אם מכבי תיקח ת'אליפות זה פשוט יהיה שוד לאנושות... אתמול חזיתי באחד ממשחקי הכדורסל הכי רעים שראיתי מימי. בסוף המשחק יורם ארבל אמר: "צביקה שרף מעלה את מכבי גם לפיינל פור הליגה הישראלית" ואני רציתי לזרוק עליו כיסא. איזה מעלה?! חתיכת מאמן אפס ופוקסיונר! באמת רציתי להרוג מישהו באותו רגע.
קיצר מזה שנים אני לא חושב שהגמר של הליגה שלנו יעניין אותי... אני עדיין שוקל אם לצפות בו.
בכל מקרה, בדף חדש - הלייקרס כמעט סיימו את הסיפור של הגעתם לגמר, עם ניצחון בסן אנטוניו והובלה של 3-1 בסדרה. זה נראה סגור ותחום.
קיצר מזה שנים אני לא חושב שהגמר של הליגה שלנו יעניין אותי... אני עדיין שוקל אם לצפות בו.
בכל מקרה, בדף חדש - הלייקרס כמעט סיימו את הסיפור של הגעתם לגמר, עם ניצחון בסן אנטוניו והובלה של 3-1 בסדרה. זה נראה סגור ותחום.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם אם שרף ינצח בגמר זה לא יזעור לו, בעונה הבאה הוא כבר לא יאמן במכבי תל אביב.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
איזה משחק מגעיל היה אתמול בין מכבי לבני השרון!!!!!!
אני משחק בקבוצת הנערים ארצית של חוף בשרון ואנחנו מגיעים ל-50 נקודות אחרי שניים וחצי רבעים, מזה הדוחיות הזותי.
אני בעד חולון כמובן....
גמר ה-NBA יהיה בוסטון - לייקרס, הגמר הקלאסי, כנו שנאמר הרבה פעמים
אני משחק בקבוצת הנערים ארצית של חוף בשרון ואנחנו מגיעים ל-50 נקודות אחרי שניים וחצי רבעים, מזה הדוחיות הזותי.
אני בעד חולון כמובן....
גמר ה-NBA יהיה בוסטון - לייקרס, הגמר הקלאסי, כנו שנאמר הרבה פעמים

- Sunny
- דרימיסט-על
אני עם חולון בגלל הזוועה ששיחקה אתמול שנקראת מכבי.
עלוב.
עלוב.
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
איזה משחק ענק היה בין הפיסטונס לבוסטון! חבל על הזמן... שתי קבוצות שפשוט נלחמו באטרף על המגרש, והמהלכים שראינו שם היו פשוט מדהימים. הפלייאוף הזה פשוט תענוג לעיניים.
היום נקווה למשחק מרתק בגמר הפיינל פור, אם חולון לא תשכיל להגיע לדקות האחרונות עם קור רוח ואנרגיות, מכבי תוכל לקחת את המשחק והאליפות. אם שחקני חולון (בעיקר הגארדים הישראלים שלה) ישכילו לעשות מהלכים נכונים בדקות המכריעות ולא להיכנע ללחץ של האולם ושל המעמד, חולון יכולה לקחת אליפות היסטורית ואולי לנעוץ את המסמר האחרון בשושלת מכבי תל אביב המתפוררת.
הלב חצוי היום, אבל אין ספק שזה אחד הרגעים הגדולים של הכדורסל שלנו.
היום נקווה למשחק מרתק בגמר הפיינל פור, אם חולון לא תשכיל להגיע לדקות האחרונות עם קור רוח ואנרגיות, מכבי תוכל לקחת את המשחק והאליפות. אם שחקני חולון (בעיקר הגארדים הישראלים שלה) ישכילו לעשות מהלכים נכונים בדקות המכריעות ולא להיכנע ללחץ של האולם ושל המעמד, חולון יכולה לקחת אליפות היסטורית ואולי לנעוץ את המסמר האחרון בשושלת מכבי תל אביב המתפוררת.
הלב חצוי היום, אבל אין ספק שזה אחד הרגעים הגדולים של הכדורסל שלנו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יאללה חולוניה 

-
- בריל!
שכונהטל רודס כתב:יאללה חולוניה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תגיד מה שאתה רוצה, אם חולון מנצחים היום, יש חגיגה!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בינתיים שיפוט גועל נפש לטובת מכבי תל אביב כמובן. כל שריקה לטובת חולון מלווה בקפיצות וקללות של דון שימון,מוני וכל הספסל, אפילו טכנית אחת עוד לא הייתה. השיא היה כשנשרקה עבירה לטובת חולון וקולטים את שימון מזרחי קופץ על השופט ומסנן "בן זונה", המצלמה קלטה זאת היטב. סמי בכר לא שופט היום, אבל אין לאף אחד ספק שהשופטים מפחדים ממכבי. בושה וחרפה שככה נראה הכדורסל בשנת 2008 בישראל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
2 דקות לסיום המשחק, 3 עבירות לטובת מכבי בתוך דקה, 2 מהן בכלל לא היו, ואחת מהן הייתה תוקף בכלל של ביינום, השופטים מנסים להציל את מכבי, נקווה שזה לא יעזור להם!