העולם הקולינרי שלי מתחלק לשתי תת עולמות: בשר ושוקולד. זה שני הדברים שאני חייב כל יום, עדיף יותר מפעם אחת.
בוא נתחיל במדד האנטריקוט שלי והוא איפה אכלתי את האנטריקוט הכי טוב. קודם כל וזה דבר שלא הרבה יודעים האנטריקוט הכי טוב שאכלתי בארץ ואני אוכל שם הרבה זה סטקיית הבוקרים בדרום חיפה. כל מי שמזדמן לאזור ורעב חייב לנסות שם את האנטריקוט. מקום שני זה לימוזין ברמת ישי. מקום שלישי כרגע זה Meat & Wine בהרצליה אבל וזה אבל גדול בלי הרוטב שהם מכניסים בזמן בישול, כי זה הורס את כל המנה. כמו כן הסטייק בערב שונה והרבה יותר טוב מהסטייק בצהריים בעיסקיות. הרבה המליצו לי על דוריס קצבים בראש פינה ואני דווקא לא ממש התלהבתי מהם. יש עוד הרבה מקומות בדירוג שלי אבל אני לא נזכר כרגע

דבר שני זה מדד ההמבורגר שלי ופה יש אצלי מנצחת ברורה והיא אגאדיר בהרצליה. מוזס גם טוב, בלאק חביב ואדיסון לא ממש התלהבתי (המקום הזה עוד קיים בכלל? שנים לא הייתי שם).
נרחיב על שוקולד בפעם הבאה.