חחחח כשאתה מפחד ממשהו The Dark eternal night
כמבקרים פעולות צבאיות Prophets of War
כשאתה מחפש נואשות לתשובה The answer lies within
כשאתה ממהר Take The Time
כשאתה בטוח שמישהו מפורסם מתאהב בך ^^ Erotomania
חחחח
Everything is immaterial... 'n' you know that reality is immaterial.
This is not Reality...
אנשים... נראה לי שכמה מהחברים לא הבינו את הקטע... המטרה היא לא לתרגם את שם השיר ולקרוא לזה מצב רוח שהשיר מתאים לו (ניסוח דבילי, אני יודע) אלא המטרה היא לספר על תחושות ששיר מסויים גרם לכם ולאיזה מצב רוח זה מתאים! (נראה לי, ליאור תקן אותי אם אני טועה.) עיינו למעלה במה שמריאנה כתבה.
בכל מקרה, אשכול מבורך ליאור!! ח"ח.
חתוליס, כנראה לא הבנת נכון....
אני אנסה כמה:
כשאני רוצה להרגע WFS
כשאני רוצה לשמוח (סובייקטיבי מאוד) Surrounded
כשאני שבור TALW
כשאני פגוע ורוצה נחמה SDV לכל מצב!!!!!! LTL
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
בכל מקרה, כבר הסברתי בנושא אחר (או בזה?? לא בטוח) שאני אישית לא מייחס חשיבות רבה לליריקה של השיר אלא יותר למוזיקה. והמוזיקה של דרים נוטה להשתנות בין שיר לשיר ובעיקר בתוך השיר עצמו, אז בעיני זה לא קל "לקטלג" שיר להרגשה מתאימה (מצטער על הניסוח הפשטני הזה..). לרוב השירים של דרים אפשר לייחס הרבה מאוד תחושות או חוויות שקרו ואפשר להזדהות עם השיר בעזרתם. לפחות לי זה ככה כי באופן כללי אני רואה שלרובכם יותר פשוט לעשות את זה.
מה לעשות, אני קצת דפוק
ל Who is max (אני לא יודע איך קוראים לך ד"א): זה לא שאתה דפוק. בכלל לא. אתה צודק בהחלט שקשה מאוד לקטלג ליריקה להלך רוח מסויים או למצב ספציפי. אבל זה מכיוון שהנושא מאוד סובייקטיבי וכל אחד יכול למצוא בכל שיר את מה שהוא מרגיש. יתכן ששני אנשים יחוו שני חוויות הפוכות מאותו השיר. אך אין זה אומר שהליריקה חסרת משמעות או לא חשובה. לדעתי, הליריקה בשירים של דרים היא מרכיב מרכזי כמו המוזיקה ואני חושב שאם תנסה להבין את הסיפור שמאחורי כל שיר גם ההנאה שלך מהמוזיקה תגדל מכיוון שדרים מאוד חזקים בחיבור של ליריקה ומוזיקה והמוזיקה שלהם בד"כ מבטאת את המילים של השיר. בכל מקרה יהיה נחמד לדעת מה אתה (וכולם) מרגיש כשאתה שומע שיר מסויים וכמובן ייתכנו יותר מתשובה אחת לכל שיר או כמה שירים לכל מצב.
די זה יותר מדי בשבילי... תימני (סליחה, יהודי ממוצא ערבי...) ששומע אביב גפן ודרים ת'יאטר?! מי היה מאמין...
אני לא מתיימר לומר מי הכי טוב אבל הוא בהחלט ממש ממש ממש טוב בזה... רוב הלחנים שלו פשוט קולעים בול למילים. וגם הקול שלו הוא הקול היחיד שמתאים לשירים שלו. לכן זה שהוא לפעמים מזייף לא מפריע לי. יש משהו מיוחד וישיר בקול שלו
avrahamshuk כתב:ל Who is max (אני לא יודע איך קוראים לך ד"א): זה לא שאתה דפוק. בכלל לא. אתה צודק בהחלט שקשה מאוד לקטלג ליריקה להלך רוח מסויים או למצב ספציפי. אבל זה מכיוון שהנושא מאוד סובייקטיבי וכל אחד יכול למצוא בכל שיר את מה שהוא מרגיש. יתכן ששני אנשים יחוו שני חוויות הפוכות מאותו השיר. אך אין זה אומר שהליריקה חסרת משמעות או לא חשובה. לדעתי, הליריקה בשירים של דרים היא מרכיב מרכזי כמו המוזיקה ואני חושב שאם תנסה להבין את הסיפור שמאחורי כל שיר גם ההנאה שלך מהמוזיקה תגדל מכיוון שדרים מאוד חזקים בחיבור של ליריקה ומוזיקה והמוזיקה שלהם בד"כ מבטאת את המילים של השיר. בכל מקרה יהיה נחמד לדעת מה אתה (וכולם) מרגיש כשאתה שומע שיר מסויים וכמובן ייתכנו יותר מתשובה אחת לכל שיר או כמה שירים לכל מצב.
אני אריאל
אני מניח שאתה צודק אבל שוב אני לא נכנס כל כך לקטע של ליריקות.. אבל אני בטח אתחיל מתישהו