מסכים מילה במילה.liordavidlior כתב:Not takenטל רודס כתב:היא לא נכונה, היא פשוט תקפה בארץ באופן קיצוני (בחו"ל זה בוודאי לא ככה). מה זאת אומרת אתה מרגיש שיש לך תפקיד שאתה חייב למלא? כי מישהו הכתיב לך את זה? כי האגו שלך יקטן? זה מפחית מכבודך העצמי אם בחורה חס וחלילה תתחיל איתך? זה יהיה חסד אם אתה לא תיזום? סלח לי אך החשיבה הזאת קצת פרימיטיבית (וזה לא נאמר כדי להעליב).
אין לי בעיה שבחורה תיזום, להפך זה רק יטפח לי על האגו. כתבתי שזה נהדר ומחמיא, ממש לא יפחית מכבודי העצמי. אני בפירוש נהנה כשזה קורה.
עם זאת, אם בחורה תקח ממני את כל תהליך החיזור זה יוריד לי. טוב לי שבחורה תתחיל איתי, אבל רק אם זה כ"הצהרת כוונות". אני רוצה להזמין את הבחורה למשקה. אני רוצה לנסות לעניין אותה, להקסים אותה, להצחיק אותה, להפתיע אותה. אני רוצה לאחוז בידה ולהסתכל בה במבט חודר. ואני רוצה לנשק אותה לראשונה, כשהיא כבר ממש מצפה לזה. אני נהנה מהתהליך - אני לא רואה בו רק מכשול שיש לעבור בדרך אל חוף המבטחים הקרוי מערכת יחסים. נכון, לא תמיד זה קל, לעיתים אף מורט עצבים. ברוב הפעמים (לפחות לי) זה לא הולך. אבל זה טבע הדברים (וממש לא משנה לי איך זה בחו"ל - למרות שזה שונה) - והאמת, אני רואה בזה גם צד חיובי וכיפי.
אשכול הבנים\בנות הגדול!
-
- דרימיסט מתחיל
Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!
Madness is like gravity, all it takes is a little push
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בונ'א ליאור אתה צריך ללמוד פילוסופיה
לא שכנעת אותי עם ההודעה האחרונה, כי רואים עדיין שיש לך בעיה עם זה שבחורות יתחילו איתך, וזה שאתה אומר שזה מחמיא לא ישנה את המצב. אתה מציג את זה כאילו ישנם כללים לתהליך חיזור וכו', ובכן לדעתי אין כללים ולא צריכים כללים באהבה. צריך לזרום עם הרגשות ומה שילהיב בחורה אחת יכול לא להלהיב אחרת. לכן לא צריך לכפות על עצמך כללים או נהלים, ופשוט לזרום עם החיים ומה שקורה.
בקיצור שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח לעדכן אותנו על החברה הבאה שלך

לא שכנעת אותי עם ההודעה האחרונה, כי רואים עדיין שיש לך בעיה עם זה שבחורות יתחילו איתך, וזה שאתה אומר שזה מחמיא לא ישנה את המצב. אתה מציג את זה כאילו ישנם כללים לתהליך חיזור וכו', ובכן לדעתי אין כללים ולא צריכים כללים באהבה. צריך לזרום עם הרגשות ומה שילהיב בחורה אחת יכול לא להלהיב אחרת. לכן לא צריך לכפות על עצמך כללים או נהלים, ופשוט לזרום עם החיים ומה שקורה.
בקיצור שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח לעדכן אותנו על החברה הבאה שלך

- MrReD
- שגריר האופת'
איככככככככ איזה דייט מגעייייל היה לי היום.
אני הולך להדחיק את היום הזה לנצח.
אני הולך להדחיק את היום הזה לנצח.
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ושוב התפתח פה דיון מענין - תודה על כל המידע משני הצדדים 
אני יודע שהרשמיות הזאת היתה מיותרת וטוב שלא השתמשתי בביטוי הזה בסופו של דבר. מה שהביא אותי למחשבה להשתמש בו זה שרציתי לשבור את סטטוס קוו ולהבין האם יש על מה לדבר בכלל. קיצור לא היה.
ולגבי הקטע של הצהרת אהבה - שזה לא עובד (מישהו הזכיר את זה מבין המגיבים), אז לי דווקא היה נוסיון חיובי בעניין עם מישהי שעבדתי איתה. לאחר שאמרתי לה את רגשותי באפן גלוי - נשבר הסטטוס קוו והיא אמרה שהיא גם מרגישה משהו אלי, ולאחר מכן היתה לנו מערכת יחסים מסוימת במשך כ-9 חודשים. זה היה אמנם לפני 7-8 שנים אבל בכל זאת - זה לא שהמשפט "אני אוהב אותך" לא מביא לדברים טובים

אני יודע שהרשמיות הזאת היתה מיותרת וטוב שלא השתמשתי בביטוי הזה בסופו של דבר. מה שהביא אותי למחשבה להשתמש בו זה שרציתי לשבור את סטטוס קוו ולהבין האם יש על מה לדבר בכלל. קיצור לא היה.
ולגבי הקטע של הצהרת אהבה - שזה לא עובד (מישהו הזכיר את זה מבין המגיבים), אז לי דווקא היה נוסיון חיובי בעניין עם מישהי שעבדתי איתה. לאחר שאמרתי לה את רגשותי באפן גלוי - נשבר הסטטוס קוו והיא אמרה שהיא גם מרגישה משהו אלי, ולאחר מכן היתה לנו מערכת יחסים מסוימת במשך כ-9 חודשים. זה היה אמנם לפני 7-8 שנים אבל בכל זאת - זה לא שהמשפט "אני אוהב אותך" לא מביא לדברים טובים

Music Is The Energy Of Life!
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
פאק..
פשוט לא הולך לי עם בנות.
יש מישהי שאני די דלוק עליה.
אבל אני חושב שהיא לא שמה עליי זין ושאני לא מזיז לה בכלל (לפי התגובות שלה).
כל הזמן אני אני אומר לעצמי שאין לי בכלל סיכוי איתה אבל משהו מטומטם בתוכי ממשיך לקוות וכל פעם מחדש אני מתאכזב.
כ"כ מתסכל
פשוט לא הולך לי עם בנות.
יש מישהי שאני די דלוק עליה.
אבל אני חושב שהיא לא שמה עליי זין ושאני לא מזיז לה בכלל (לפי התגובות שלה).
כל הזמן אני אני אומר לעצמי שאין לי בכלל סיכוי איתה אבל משהו מטומטם בתוכי ממשיך לקוות וכל פעם מחדש אני מתאכזב.
כ"כ מתסכל

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
זו הבעיה שלך שאתה בא מראש בגישה של "אין לי סיכוי איתה" וגם אם אתה לא מראה את זה במפורש נשים קולטות דברים כאלה . ואז ברור שאין לך סיכוי איתה כי אתה משדר חוסר ביטחון ולמה שהיא תרצה להיות עם מישהו שהוא כל כך לא בטוח בעצמו. אתה צריך להחליט החלטה חד משמעית או שאתה באמת רוצה אותה ואז אתה הולך עם זה עד הסוף והולך להתחיל איתה או להציע לה לצאת עם פוול ביטחון ואמונה שכן יש לך סיכוי אתה רק צריך לדעת לנצל אותו. או שאתה מוותר על העניין.
אתה קודם כל צריך להאמין שכן יש לך סיכוי איתה אחרת באמת חבל על המאמץ.
אתה קודם כל צריך להאמין שכן יש לך סיכוי איתה אחרת באמת חבל על המאמץ.
mess whit the best , die like the rest
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מייטי צודקת .
הייתי מוסיף שתבוא בגישה שאין לך מה להפסיד , אבל תהיה מוכן לדחיה שלה . ככה אתה לא תצא מבואס מכל הסיפור . אל תפתח ציפיות גדולות .
אבל כן תבוא בביטחון אחי , בנות מרגישות את מה שאתה משדר להם .
יאללה אחי , תבוא בביטחון ואל תפחד, אין לך מה להפסיד .
הייתי מוסיף שתבוא בגישה שאין לך מה להפסיד , אבל תהיה מוכן לדחיה שלה . ככה אתה לא תצא מבואס מכל הסיפור . אל תפתח ציפיות גדולות .
אבל כן תבוא בביטחון אחי , בנות מרגישות את מה שאתה משדר להם .
יאללה אחי , תבוא בביטחון ואל תפחד, אין לך מה להפסיד .
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
תכלס אין לך מה להפסיד , תחשוב מה הדבר הכי נורא שיכול לקרות? היא תגיד לא ? נקסט , יש עוד הרבה בחורות. תגיד לה "חבל , הפסד שלך ולהיתראות"
mess whit the best , die like the rest
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
בטח שיש לי מה להפסיד..
היא מישהו שאני מתראה איתה די הרבה..
אפשר להגיד ידידה טובה
אפשר להגיד ידידה טובה
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אחי, מבין את הענין הזה שלך של הידידה. אבל:WannaBeGuitarPro כתב:בטח שיש לי מה להפסיד..
אפשר להגיד ידידה טובה
1. זה שהיא תגיד "לא" (אם בכלל תגיד דבר כזה) - לא אומר ולא מחייב שהיא תפסיק לרצות להיות ידידה שלך. אפ הידידות היא הדדית, היא גם לא תרצה להפסיד אותה רק בגלל שיש לך רגשות כלפיך.
2. להיות עם בחורה שהיא ידידה שלך ואתה רוצה שהיא תיהיה חברה שלך - והיא לא רוצה - זהו מצב מאוד לא בריא בשביל בחור. ההתקשרות הזאת והידידות תביא לך רק יגון, אלא אם כן אתה יכול לוותר על הרגשות שלך כלפיה ולהיות ידיד נטו בלי לרצות יותר.
אני אומר את זה מנסיון. יש לי יותר מדי ידידות וכרגע אפילו לא חברה אחת

הידידות שאיתם רציתי לצאת - היחסים האלה לא תרמו לא לביטחון העצמי ולא ליחסים ולהרגשה הכללית.
ברגע שיכולתי לוותר על הרגשות, להתאהב במישהי אחרת, או פשוט להלשים עם העובדה שכבר אמרו לי לא, רק עז יכולתי להיות עם אותם ידידות בצורה שלמה ובלי נזק "נפשי" לעצמי.
כמובן זה לא תכף לידידות שאיתם אתה לא רוצה לצאת ואז אין לך בעיה להיות בקשר איתם.
קיצור - תחליט מה יותר חשוב לך - אותה בחורה כידידה - או כחברה. ותפעל. גם אם לא תצליח להפכה לחברה - אם תוכל להיות שלם עם עצמך לגבי זה אז תוכל גם להיות שלם ביחסי הידידות איתה.
עוד דבר: תדע שכשאתה מכיר בחורה חדשה שאתה רוצה לצאת איתה - אל תהפוך לידיד שלה קודם כל - כי אם תעשה זאת לא תוכל כבר לצאת איתה, כי היא לא תראה בך אוביקט משיכה מינית. אתה צריך להראות את התענינותך מההתחלה. ברגע שאתה "ידיד" דלת ה"חברות" סגורה ונעולה. ולפרוץ אותה זה סיכוי אחד למיליון...
בהצלחה.
-
- דרימיסט-על
תראה אחויה, זה דילמה שקורה רבות, להתחיל עם ידידה. השאלה היא מה טיב הקשר ביניכם כרגע: שלום שלום, או שאתה מתראים ומשוחחים?
לפי מה שאמרת (ידידה טובה) אתם מתראים רבות וכבר קיים קשר ביניכם. כמה זמן כבר הקשר קיים, זה גם משתנה. ככל שהקשר יותר ארוך, אתה צריך לעשות את זה יותר בהדרגתיות, לחשוף אותה לצדדים שונים באישיותך ולא להתחיל איתה בבום (זו דעתי). כי הבום הזה זה הימור על הכל או כלום, ואתה עתיד להיות מאוד מבועס אם היא תגיד לא. אתה צריך להתחיל ליצור משיכה אצלה כלפיך. ואז כשתתחיל איתה, מאזני ה 50-50 ישתנו מעט לטובתך. זה מורכב, אבל אפשרי.
אחי, הכל בראש זה גם בצבא וגם ביחסים. ברגע שתשפר את עצמך, תשפר את מה שאתה מקרין, תשפר את איך שאחרים תופסים אותך (והכל אחד הוא) - אז הדרך תהיה הרבה יותר חלקה.
לפי מה שאמרת (ידידה טובה) אתם מתראים רבות וכבר קיים קשר ביניכם. כמה זמן כבר הקשר קיים, זה גם משתנה. ככל שהקשר יותר ארוך, אתה צריך לעשות את זה יותר בהדרגתיות, לחשוף אותה לצדדים שונים באישיותך ולא להתחיל איתה בבום (זו דעתי). כי הבום הזה זה הימור על הכל או כלום, ואתה עתיד להיות מאוד מבועס אם היא תגיד לא. אתה צריך להתחיל ליצור משיכה אצלה כלפיך. ואז כשתתחיל איתה, מאזני ה 50-50 ישתנו מעט לטובתך. זה מורכב, אבל אפשרי.
אחי, הכל בראש זה גם בצבא וגם ביחסים. ברגע שתשפר את עצמך, תשפר את מה שאתה מקרין, תשפר את איך שאחרים תופסים אותך (והכל אחד הוא) - אז הדרך תהיה הרבה יותר חלקה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
תודה על התגובות..
אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא מבין:
איך אני נמנע מלהפוך לידיד של מישהי?
ואין לי מושג אפילו איך אני מתחיל "לחשוף אותה לצדדים אחרים באישיות שלי". אין לי מושג ממה אני צריך להתחיל..
אני ממש מבולבל בנושא הזה..
ד"א
ביום שישי שתיתי "קצת" יותר מדי ואפשר להגיד שהראתי לה שאני די דלוק עליה..
אבל היא חושבת שזו הייתה יכולה להיות כל אחת ושעשיתי מה שעשיתי בגלל שהייתי שיכור ולא בגלל שאני מרגיש כלפיה משהו, ונראה לי קצת מוזר לבוא אליה ולהגיד לה שבאמת התכוונתי למה שאמרתי.
אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא מבין:
איך אני נמנע מלהפוך לידיד של מישהי?
ואין לי מושג אפילו איך אני מתחיל "לחשוף אותה לצדדים אחרים באישיות שלי". אין לי מושג ממה אני צריך להתחיל..
אני ממש מבולבל בנושא הזה..
ד"א
אבל היא חושבת שזו הייתה יכולה להיות כל אחת ושעשיתי מה שעשיתי בגלל שהייתי שיכור ולא בגלל שאני מרגיש כלפיה משהו, ונראה לי קצת מוזר לבוא אליה ולהגיד לה שבאמת התכוונתי למה שאמרתי.
-
- דרימיסט-על
הייתי מסביר לך יותר ספיציפית אם הייתי מכיר לעומק את הקשר ביניכם...
תראה, אתה צריך לחשוף אותה בעיקיפין לאפשרות של קשר רומנטי איתך. אתה צריך להיות מצחיק ועוקצני (במידה). כך היא תבין שמה שאמרת לה זה לא סתם מצד אחד, אבל זה לא יהיה בוטה מדי ויביך אותה מצד שני.
לדוגמא (זה קטע שעובד טוב): תאשים אותה בחיזור אחריך. אני אתן לך דוגמא שקרתה לי לאחרונה: הייתי עם בחורה ושיחקנו בסנוקר, ואז התכופפתי לתת מכה והיא הייתה מאחוריי. אמרתי לה: אני מבקש ממך לא להסתכל עלי בתחת, אני לא איזה אובייקט מיני! גם לי יש רגשות!
אם היא מחזיקה את היד שלך באיזה סיטואציה לא קשורה, להסתכל עליה ולומר "היי, אני עדיין לא בנוי לקשר מחייב איתך!" ולמשוך את היד בפתאומיות..
אלו דוגמאות קטנות ולא מחייבות כלל - רק רציתי לתת לך את התמונה הכללית. הפסיכולוגיה ההפוכה הזאת עובדת בצורה אדירה. כמובן שאתה לא אומר את זה כמו איזה ערס מראש העין (
), אלא בחיוך וטוב טעם.
ומשם לגשש לאט לאט
תראה, אתה צריך לחשוף אותה בעיקיפין לאפשרות של קשר רומנטי איתך. אתה צריך להיות מצחיק ועוקצני (במידה). כך היא תבין שמה שאמרת לה זה לא סתם מצד אחד, אבל זה לא יהיה בוטה מדי ויביך אותה מצד שני.
לדוגמא (זה קטע שעובד טוב): תאשים אותה בחיזור אחריך. אני אתן לך דוגמא שקרתה לי לאחרונה: הייתי עם בחורה ושיחקנו בסנוקר, ואז התכופפתי לתת מכה והיא הייתה מאחוריי. אמרתי לה: אני מבקש ממך לא להסתכל עלי בתחת, אני לא איזה אובייקט מיני! גם לי יש רגשות!
אם היא מחזיקה את היד שלך באיזה סיטואציה לא קשורה, להסתכל עליה ולומר "היי, אני עדיין לא בנוי לקשר מחייב איתך!" ולמשוך את היד בפתאומיות..
אלו דוגמאות קטנות ולא מחייבות כלל - רק רציתי לתת לך את התמונה הכללית. הפסיכולוגיה ההפוכה הזאת עובדת בצורה אדירה. כמובן שאתה לא אומר את זה כמו איזה ערס מראש העין (

ומשם לגשש לאט לאט
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
תראה.. בכללי, היינו חברים בכיתה ה' ונפרדנו.. כי זה היה סתם חברות של היסודי,
אבל לפני כמה חודשים התחלתי לצאת בערבי שישי ודי "גיליתי אותה מחדש".
מאז אני דלוק עליה...
את הטריקים האלו של פסיכולוגיה הפוכה ורמיזות כאלו אני עושה כבר הרבה זמן, וזה לא נראה כאילו יש תוצאות.
ואני גם רוצה לוודא שלא ייקרה בטעות שאני אהיה ידיד טוב שלה ושהיא תאהב אותי "כמו אח".
משם לא מגיעים יותר מדי רחוק...
אבל לפני כמה חודשים התחלתי לצאת בערבי שישי ודי "גיליתי אותה מחדש".
מאז אני דלוק עליה...
את הטריקים האלו של פסיכולוגיה הפוכה ורמיזות כאלו אני עושה כבר הרבה זמן, וזה לא נראה כאילו יש תוצאות.
ואני גם רוצה לוודא שלא ייקרה בטעות שאני אהיה ידיד טוב שלה ושהיא תאהב אותי "כמו אח".
משם לא מגיעים יותר מדי רחוק...
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מה אמרת לה בהיותך שיכור?WannaBeGuitarPro כתב: ד"א
מה הייתה התגובה שלה לאותם הדברים כשאמרת אותם?
מה שאתה יכול זה לתפוס איתה שיחה רצינית ולגיד שמה שנאמר בשיכרות היה אמת, וכן תחזור על מה שאמרת בפניה בראש צלול ובכוונה מלאה. כך שהיא תבין שזה לא היה סתם מעשה שיכרות אלא אז ירדו לך המעצורים עקב השיכרות ואמרת את מה שרצית להגיד מאז ומתמיד.
בוא נראה אם ותיקי הפורום וותיקי האשכול יסכימו איתי על זה או לא

- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
זה התחיל מזה שהייתי קצת מסטול אז באתי אליה ושאלתי אותה איך מתחילים איתה (קצת דפוק..)
אחרי זה כולם ישבו ביחד ושאלו אותי אם אני דלוק עליה והתחלתי למנות את כל האיברים בה שאני דלוק עליה,
התחלתי לצטט לה שירים.
ועוד כמה שטויות שחצי מהן אני לא זוכר.
ובקשר ללדבר איתה,
לא יודע.. קשה לי להחליט אם היא מעוניינת בי ואני ממש מתבייש..
אחרי זה כולם ישבו ביחד ושאלו אותי אם אני דלוק עליה והתחלתי למנות את כל האיברים בה שאני דלוק עליה,
התחלתי לצטט לה שירים.
ועוד כמה שטויות שחצי מהן אני לא זוכר.
ובקשר ללדבר איתה,
לא יודע.. קשה לי להחליט אם היא מעוניינת בי ואני ממש מתבייש..
-
- דרימיסט-על
ראשונה אני לא מסכים איתך ולד וכבר אמרתי את זה קודם. לא טוב להתחיל עם מישהי בצורה כזו לדעתי. הרשמיות הורגת כל סיכוי.
אני לא יודע מה אתה עושה ומה לא, כך שאני לא יכול להתייחס קונקרטית...
אני רואה חשיבות ב:
1. שנינות, הומור וטיפה עוקצנות - בלי עוקצנות אתה תהיה "בן אדם מקסים" אבל לא אובייקט משיכה (כמה זה היה קורה לי...). לא להיות ליצן מדי! בנושאים רציניים (כמו אם היא שואלת אותך איך היא נראית, איך השיער וכו') תהיה רציני.
2. טיפוח העצמי והביטחון העצמי. תגיד לעצמך (בקול!) שאתה מושא למשיכה, שאתה בחור מבוקש. זה יישמע לך מביך, אבל לאט לאט זה אשכרה מעלה אותך. להיות יותר החלטי, יותר עומד על שלך (אבל לא עקשן). כל זה מקרין ביטחון עצמי מחד, ועוזר לך חהיות נועז מאידך.
3. חשוב! לשמור תמיד על מגע עם הבחורה. שהיא לא תרגיש זרה למגע שלך. גם אם זה בדברים קטנים: טפיחה על הכתף, משחק בשיער, לחיצת יד. מתי שאתה יכול לגעת - תיגע. זה אחד מהדברים המרכזיים המבדילים בחור נחמד לבחור מושך (זה אפילו מוכח כעובד ברמה הכימית).
לאט לאט, תוכל להזמין אותה לשבת רק שניכם, או אם אתם עם קבוצה "לסדר" את זה שתישארו רק שניכם ביחד. כך שתוכל לפתח יותר אינטימיות - ואז כשאתה רואה שהיא מוכנה ומייחלת לזה (היא תראה את זה בחיוכים, מבוכה קלה, מגע!), תיצור מגע אינטימי ראשוני - נשיקה.
אה, עוד משהו חשוב שתעשה פעם בכמה. תסתכל לה עמוק בעיניים בלי בושה, עד שהיא תהיה הראשונה להסיר מבט ממך.
אני לא יודע מה אתה עושה ומה לא, כך שאני לא יכול להתייחס קונקרטית...
אני רואה חשיבות ב:
1. שנינות, הומור וטיפה עוקצנות - בלי עוקצנות אתה תהיה "בן אדם מקסים" אבל לא אובייקט משיכה (כמה זה היה קורה לי...). לא להיות ליצן מדי! בנושאים רציניים (כמו אם היא שואלת אותך איך היא נראית, איך השיער וכו') תהיה רציני.
2. טיפוח העצמי והביטחון העצמי. תגיד לעצמך (בקול!) שאתה מושא למשיכה, שאתה בחור מבוקש. זה יישמע לך מביך, אבל לאט לאט זה אשכרה מעלה אותך. להיות יותר החלטי, יותר עומד על שלך (אבל לא עקשן). כל זה מקרין ביטחון עצמי מחד, ועוזר לך חהיות נועז מאידך.
3. חשוב! לשמור תמיד על מגע עם הבחורה. שהיא לא תרגיש זרה למגע שלך. גם אם זה בדברים קטנים: טפיחה על הכתף, משחק בשיער, לחיצת יד. מתי שאתה יכול לגעת - תיגע. זה אחד מהדברים המרכזיים המבדילים בחור נחמד לבחור מושך (זה אפילו מוכח כעובד ברמה הכימית).
לאט לאט, תוכל להזמין אותה לשבת רק שניכם, או אם אתם עם קבוצה "לסדר" את זה שתישארו רק שניכם ביחד. כך שתוכל לפתח יותר אינטימיות - ואז כשאתה רואה שהיא מוכנה ומייחלת לזה (היא תראה את זה בחיוכים, מבוכה קלה, מגע!), תיצור מגע אינטימי ראשוני - נשיקה.
אה, עוד משהו חשוב שתעשה פעם בכמה. תסתכל לה עמוק בעיניים בלי בושה, עד שהיא תהיה הראשונה להסיר מבט ממך.
-
- דרימיסט-על
אתה יכול להיות בטוח שהיא לא שכחה את זה! עד היום כשהיא רואה אותך היא נזכרת בזה ותוהה לעצמה אם התכוונת לזה או לא. באחריות.WannaBeGuitarPro כתב:זה התחיל מזה שהייתי קצת מסטול אז באתי אליה ושאלתי אותה איך מתחילים איתה (קצת דפוק..)
זה לא דפוק- זה ספונטניות וזה מעולה.
תשנן לעצמך את המשפט הזה: כמה שאתה מתבייש, נשים מתות על המשחקים ואי-הוודאויות האלה פי כמה. כך שאין לך בכלל מה להפסיד!
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
תודה רבה,
בקשר למבט, אתה פשוט מציע לי לעשות איתה קרב מבטים?
הייתי עושה את זה בבית הספר..
מסתכל למישהי בעיניים מרחוק, ולא מסית את המבט.
אחר כך אני ממשיך להסתכל עליה אחרי שהיא כבר הסתובבה.
אם היא מסתכלת שוב, she's mine
אבל מאז שאני דלוק על ההיא שסיפרתי עליה אני לא יכול לחשוב אפילו על אחרות :S
אם היא מסתכלת שוב, she's mine

אבל מאז שאני דלוק על ההיא שסיפרתי עליה אני לא יכול לחשוב אפילו על אחרות :S
-
- דרימיסט-על
הדוגמא שהבאת היא כל-כך טובה! הקטע הזה עובד אדיר (אצל בחורות שאתה לא מכיר בד"כ): גם הומור וגם ביטחון עצמי.WannaBeGuitarPro כתב:תודה רבה,
אם היא מסתכלת שוב, she's mine![]()
אבל לא, אל תעשה איתה קרב מבטים... תמצא תירוץ לעשות את זה. לדוגמא, אם היא תספר בדיחה לא מצחיקה (או אפילו מצחיקה), תסתכל לה בעיניים ברצינות עד שהיא תצחק ותהיה נבוכה (עד שהיא לא צוחקת ומסיטה את ראשה אתה לא מפסיק!), ואז תאמר לה איזה עקיצה קטנה על הבדיחה כדי "לתרץ" את המבט החודרני וזה כבר יעשה את שלו.