אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
יש לי תחושה שצ'לסי, סתם כי אז אברמל'ה ישאר בכחול... חח היונייטד כבר מעבר לשיא ויש לי הרגשה שהם יבואו קצת שעננים לגמר, ולצ'לסי יש אחלה בחלה של הזדמנות לקחת את הגביע.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מקווה שצ'לסי תזכה (לא בגלל אברם חס וחלילה), כי זה יהיה גרוע מאד אם יונייטד חס וחלילה תזכה בדאבל. לא מספיק שיונייטד "גנבו" גמר אחד של ליגת האלופות, נקווה שהפעם לא.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
סליחה על הדיליי אבל....
יששששששששששששששששששששששששששששששששש סוף סוף המתיחות הזאת נגמרה באליפות של מנצ'סטר!!!!!!!!
מקווה לדאבל שיהיה מאוד נחמד לתת לצ'לסי בראש!!!!!!
יששששששששששששששששששששששששששששששששש סוף סוף המתיחות הזאת נגמרה באליפות של מנצ'סטר!!!!!!!!
מקווה לדאבל שיהיה מאוד נחמד לתת לצ'לסי בראש!!!!!!

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני מכריז בזאת על יום שחור בכדורגל הישראלי.
תנו להם גביע. תנו להם אליפות. תנו להם לגיטימציה להמשיך בפורענות שלהם ולהממשיך לשרוף את ההתאחדות ובגזענות שלהם..
המשפט הזה נראה אולי נאמר במרמור קל, אז לא. פשוט, לקבוצה הזאת לא מגיע אפילו לרדת ליגה מרב שהיא כזאת שפלה.. כל העונה הבזיונית של ביתר, נגמר בדאבל לקבוצה.. אני חושב שזה צריך להדליק כמה נורות אדומות בולטות במיוחד בהתאחדות בנוגע לדבר. והגיע הזמן להוריד את אותם לקרקע.
בגלל מעשים כאלו ואחרים, קבוצות הורדו ליגה(ע"ע יובנטוס). בארץ, 4 משחקים ללא קהל ועוד שתיים רדיוס.. נו באמת..
תנו להם גביע. תנו להם אליפות. תנו להם לגיטימציה להמשיך בפורענות שלהם ולהממשיך לשרוף את ההתאחדות ובגזענות שלהם..
המשפט הזה נראה אולי נאמר במרמור קל, אז לא. פשוט, לקבוצה הזאת לא מגיע אפילו לרדת ליגה מרב שהיא כזאת שפלה.. כל העונה הבזיונית של ביתר, נגמר בדאבל לקבוצה.. אני חושב שזה צריך להדליק כמה נורות אדומות בולטות במיוחד בהתאחדות בנוגע לדבר. והגיע הזמן להוריד את אותם לקרקע.
בגלל מעשים כאלו ואחרים, קבוצות הורדו ליגה(ע"ע יובנטוס). בארץ, 4 משחקים ללא קהל ועוד שתיים רדיוס.. נו באמת..
-
- בריל!
בית"ר לקחה גביע, המשחק כמובן היה משמים ומגעיל כמו כל הליגה עאלק שלנו. הפועל תל אביב בלוזריות המוכרת לנו אוהדי הפועל כל כך טוב. ולא רק זה אבל היום בבוקר עליתי על אוטובוס שכולו מכוסה בשלטים של בית"ר והשמיע ברדיו שירים של בית"ר- מה עוד צריך כדי לפתוח בוקר?
איכס 

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
משחק כדורגל רע ומשמים המאפיין היטב את רמתה של "ליגת העל".
היום גמר גביע אופ"א.
אני אומר - ריינג'רס!
היום גמר גביע אופ"א.
אני אומר - ריינג'רס!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
- MrReD
- שגריר האופת'
אם יש בעולם קצת צדק לכדורגל יפה, אז ריינג'רס לא יקחו את אופ"א.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ובהחלט יש צדק, זניט סט. פטרסבורג ניצחה את הבונקר הסקוטי המגעיל וזכתה בגביע אופ"א. שנה הבאה, בלי קשר, היא תהיה בליגת האלופות ויהיה מאד מעניין לראות אותה לאור הכדורגל ההתקפי של דיק אדבוקט המאמן ההולנדי הידוע.
-
- בריל!
כמה שזניט משחקת כדורגל יפה ומעניין קשה לי לעודד קבוצת כדורגל שנשלטת על ידי אדם כמו פוטין! אבל כדורגל נטו הם יודעים, ובהחלט הגיע להם לנצח אתמול למרות המשחק הדי משעמם שריינג'רס הפילה עלינו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בריל אתה נראה לי בטראומה מגידמאק, מה אתה רוצה מפוטין? 
פרט לכך שפוטין נולד והיה ראש העיר בסט. פטרסבורג, הוא השתלט על Gazprom לפני שנתיים אחרי שהשליך לכלא את בעליה ,מיכאיל חודורקובסקי (היהודי) בעוון העלמות מס במשך שנים רבות. יו"ר מועצת המנהלים של החברה הענקית הזאת הוא לא אחר מאשר אנדריי מדבדב שנבחר לאחרונה לנשיא רוסיה, בעוד פוטין מכהן "תחתיו" כראש הממשלה.

פרט לכך שפוטין נולד והיה ראש העיר בסט. פטרסבורג, הוא השתלט על Gazprom לפני שנתיים אחרי שהשליך לכלא את בעליה ,מיכאיל חודורקובסקי (היהודי) בעוון העלמות מס במשך שנים רבות. יו"ר מועצת המנהלים של החברה הענקית הזאת הוא לא אחר מאשר אנדריי מדבדב שנבחר לאחרונה לנשיא רוסיה, בעוד פוטין מכהן "תחתיו" כראש הממשלה.
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
כל הכבוד לזניט, אעפ"י שהעדפתי כי ריינג'רס תניף את הגביע, ולו רק בגלל הקהל המדהים שלה שנודד עמה לכל מקום למרות יכולתה המשמימה.
באמת האמנתי שהם יתעלו בגמר אך התבדיתי.
הסטייל ההתקפי של אדבוקט בהחלט ניכר במשחקה של זניט.
לטעמי, היא לא תעבור את שלב הבתים בשנה הבאה (יתכן מאוד ותהיה בשר התותחים של הבית העתידי שבו תשובץ)
באמת האמנתי שהם יתעלו בגמר אך התבדיתי.
הסטייל ההתקפי של אדבוקט בהחלט ניכר במשחקה של זניט.
לטעמי, היא לא תעבור את שלב הבתים בשנה הבאה (יתכן מאוד ותהיה בשר התותחים של הבית העתידי שבו תשובץ)
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
קהל מדהים שהשאיר את העיר מנצ'סטר מטונפת וחבולה!
הגיעו איזה 100,000 סקוטים, שבטח השתכרו מהתחת ופשוט עשו כאוס בעיר.

-
- בריל!
מה אני רוצה מפוטין? חוץ מהעובדה שהוא סטלין בעור של כבש?טל רודס כתב:בריל אתה נראה לי בטראומה מגידמאק, מה אתה רוצה מפוטין?

האיש הזה הוא סכנה עולמית ואף אחד לא שם לב לזה? הבנאדם הזה מסכן את המדינה שלנו על ידי תמיכה בגלוי ובסמוי וחימוש של ארגונים שפועלים נגדינו בלבנון וסוריה. הוא מעורב בכל מיני מלחמות שלא שלו ומעורב ברצח של הרבה מאוד חפים מפשע. הוא פועל מאינטרס חזק של חיזוק ה"אימפריה" הרוסית והחזרת הכוח של המעצמה הזאת, הוא מתנהג כדיקטטור לכל דבר ורוצח עיתונאים ומכניס אנשי עסקים לכלא כשלא מישרים איתו קו, או יוצאים כנגדו. יש לו היום איזה מדבדב אחד כבובה.
חוץ מזה שלדעתי פוליטיקאים לא צריכים להיות מעורבים בקבוצות פרטיות בדיוק כמו ברלוסקוני במילאן, בטח שהמעורבות שלו זה דרך קונצרן נפט ענק.
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
חוליגנים יש בכל מקום.kawkaz כתב:קהל מדהים שהשאיר את העיר מנצ'סטר מטונפת וחבולה!
בגדול, לריינג'רס יש קהל אדיר.
-
- בריל!
קהל אדיר לקבוצה זוועה! מזכיר לי איזו קבוצה בארץ....Instrumedley כתב:חוליגנים יש בכל מקום.kawkaz כתב:קהל מדהים שהשאיר את העיר מנצ'סטר מטונפת וחבולה!
בגדול, לריינג'רס יש קהל אדיר.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
קטמון?ufomatan כתב:קהל אדיר לקבוצה זוועה! מזכיר לי איזו קבוצה בארץ....Instrumedley כתב:חוליגנים יש בכל מקום.kawkaz כתב:קהל מדהים שהשאיר את העיר מנצ'סטר מטונפת וחבולה!
בגדול, לריינג'רס יש קהל אדיר.![]()
![]()
![]()

האמן לי שאני חושב כמוך, כתבתי קודם לכן בציניות. ברור שהוא מסכן את המדינה שלנו בכך שהוא מוכר נשק לסוריה ועזר לאירן להקים כור אטומי וכו, וכתבת נכון שהוא פועל מאינטרס של החזרת האימפריה הרוסית, וזה אכן יקרה. אני יודע שהחלט על חוסר חופש הביטוי ברוסיה ועל הכנסת האנשים לכלא, יש לי SUBSCRIPTION לניוזלטר שנקרא JRL שמכיל כל יום 30 ידיעות פוליטיות על רוסיה, בניהולי של דיוויד ג'ונסון, Johnson's Russia List.האיש הזה הוא סכנה עולמית ואף אחד לא שם לב לזה? הבנאדם הזה מסכן את המדינה שלנו על ידי תמיכה בגלוי ובסמוי וחימוש של ארגונים שפועלים נגדינו בלבנון וסוריה. הוא מעורב בכל מיני מלחמות שלא שלו ומעורב ברצח של הרבה מאוד חפים מפשע. הוא פועל מאינטרס חזק של חיזוק ה"אימפריה" הרוסית והחזרת הכוח של המעצמה הזאת, הוא מתנהג כדיקטטור לכל דבר ורוצח עיתונאים ומכניס אנשי עסקים לכלא כשלא מישרים איתו קו, או יוצאים כנגדו. יש לו היום איזה מדבדב אחד כבובה.
חוץ מזה שלדעתי פוליטיקאים לא צריכים להיות מעורבים בקבוצות פרטיות בדיוק כמו ברלוסקוני במילאן, בטח שהמעורבות שלו זה דרך קונצרן נפט ענק.
-
- בריל!
קטמון והפועל ירושלים כדורסלטל רודס כתב:קטמון?ufomatan כתב:קהל אדיר לקבוצה זוועה! מזכיר לי איזו קבוצה בארץ....Instrumedley כתב:חוליגנים יש בכל מקום.kawkaz כתב:קהל מדהים שהשאיר את העיר מנצ'סטר מטונפת וחבולה!
בגדול, לריינג'רס יש קהל אדיר.![]()
![]()
![]()
![]()
האמן לי שאני חושב כמוך, כתבתי קודם לכן בציניות. ברור שהוא מסכן את המדינה שלנו בכך שהוא מוכר נשק לסוריה ועזר לאירן להקים כור אטומי וכו, וכתבת נכון שהוא פועל מאינטרס של החזרת האימפריה הרוסית, וזה אכן יקרה. אני יודע שהחלט על חוסר חופש הביטוי ברוסיה ועל הכנסת האנשים לכלא, יש לי SUBSCRIPTION לניוזלטר שנקרא JRL שמכיל כל יום 30 ידיעות פוליטיות על רוסיה, בניהולי של דיוויד ג'ונסון, Johnson's Russia List.האיש הזה הוא סכנה עולמית ואף אחד לא שם לב לזה? הבנאדם הזה מסכן את המדינה שלנו על ידי תמיכה בגלוי ובסמוי וחימוש של ארגונים שפועלים נגדינו בלבנון וסוריה. הוא מעורב בכל מיני מלחמות שלא שלו ומעורב ברצח של הרבה מאוד חפים מפשע. הוא פועל מאינטרס חזק של חיזוק ה"אימפריה" הרוסית והחזרת הכוח של המעצמה הזאת, הוא מתנהג כדיקטטור לכל דבר ורוצח עיתונאים ומכניס אנשי עסקים לכלא כשלא מישרים איתו קו, או יוצאים כנגדו. יש לו היום איזה מדבדב אחד כבובה.

בקשר לפוטין- מפחיד!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תשמע בקשר לפוטין מה שמפחיד בעיקר הוא שהוא אמנם סיים את 2 הקדנציות שלו כנשיא לפי החוקה הרוסית ומאחר ולא יכול היה להיבחר שוב הוא דאג שמקורבו וידידו מדבדב ייבחר כנשיא ואז פוטין כביכול רק ראש הממשלה (ברוסיה הנשיא הוא הסמכות העליונה), בפועל פוטין עדיין יהיה "נשיא" ומדבדב יהיה "ראש הממשלה". הבעיות עם רוסיה הן לא רק ברצון שלה להתחזק מול ארה"ב אלא גם האגרסיביות והאלימות מול כל מיני חבלים בתוכה שדורשים עצמאות וגם הנסיונות של רוסיה לעודד גורמים בדלניים בגרוזיה למשל (רוסיה מספקת ביודעין נשק למורדים שם).
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ב"ה נתניה תנצח היום את בית-ערס! דאבל לא מגיע לקהל הברברי שלהם..
מחר, הגיע הזמן שחיפה תחזיר לעצמה את הכבוד האבוד ותנצח את הבועל תל עסיס
מחר, הגיע הזמן שחיפה תחזיר לעצמה את הכבוד האבוד ותנצח את הבועל תל עסיס
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אומנם הסיכוי שהיא לא תזכה באליפות נמוך אבל אני חושב שכל הארץ חוץ מהאוהדים שלה רוצים שבית"ר לא תיקח אליפות!
ניצחון של פיורנטינה מול טורינו בחוץ יבטיח שמילאן (
AKA) לא תיהיה לביגת האלופות.
אינטר חייבת ניצחון כדי להבטיח את האליפות והיא משחקת מול פארמה שחייבת ניצחון כדי להישאר בליגה.... מעניין יותר מתמיד בליגה האיטלקית השנה.
ניצחון של פיורנטינה מול טורינו בחוץ יבטיח שמילאן (

אינטר חייבת ניצחון כדי להבטיח את האליפות והיא משחקת מול פארמה שחייבת ניצחון כדי להישאר בליגה.... מעניין יותר מתמיד בליגה האיטלקית השנה.