אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

כן חולון הפסידו בכוונה, תמשיך לשכנע את עצמך, אם זה מה שישפר את מצב רוחך מזה שירושלים לא בפיינל פור. איך הם יכולים לקחת אחריות על החזיז? מי שאשם הם השוטרים והמאבטחים שנתנו לדבר הזה בכלל להיכנס לאצטדיון. אם היו בדיקות רציניות בכניסה, חזיזים לא היו מוכנסים. הפרחח שזרק את החזיז ישלם את המחיר וייכנס לכלא, זה ברור ומוצדק.
מכאן ועד לעשות הכללות על אוהדי חולון ולהשוות אותם לבבונים מהיציע המזרחי בטדי, זה כבר מגוחך.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:כן חולון הפסידו בכוונה, תמשיך לשכנע את עצמך, אם זה מה שישפר את מצב רוחך מזה שירושלים לא בפיינל פור. איך הם יכולים לקחת אחריות על החזיז? מי שאשם הם השוטרים והמאבטחים שנתנו לדבר הזה בכלל להיכנס לאצטדיון. אם היו בדיקות רציניות בכניסה, חזיזים לא היו מוכנסים. הפרחח שזרק את החזיז ישלם את המחיר וייכנס לכלא, זה ברור ומוצדק.
מכאן ועד לעשות הכללות על אוהדי חולון ולהשוות אותם לבבונים מהיציע המזרחי בטדי, זה כבר מגוחך.
מה שמגוחך זה שאתה מצטדק על האהדה לקבוצה שהרסה את הכדורסל בארץ גם בתקופה הקודמת שלה בליגה הבכירה- הכי קל לשכוח! אנחנו לא שוכחים את האיומים לרצח על עדי גורדון ועל האוהדים שלנו, ועד הפיגוע עצמו שנעשה על ידי אוהד חולון בגיבוי וחיפוי של אוהדי חולון בהטעייה מכווונת של המשטרה והמאבטחים.
כמו שאתה מאשים את המחבל הפלסטיני ולא את המשטרה והצבא, אין לך מה להאשים את המאבטחים במלחה.
קבוצה עם אוהדים אלימים אין לה מקום בליגה הבכירה או בשום ליגה אחרת בארץ. הצביעות חוגגת....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

יופי!!!!! ניו אורלינס ניצחה את סאן אנטוניו הלילה ועלתה ליתרון 3-2 בסדרה.
דטרויט ניצחו את הסדרה די בקלות 4-1 מה שהיה די ברור.
2-2 בשתי הסדרות האחרות.
אני בעד שיוטה יעיפו את הלייקרס ובוסטון יעיפו את קליבלנד, למרות שאומרים שהסדרה של בוסטון - קליבלנד תיהיה 7 משחקים אני רואה את בוסטון מעיפים אותם בשישה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

דטרויט אני פשוט אוהב אותך. הסיבה האמיתית לניצחון הלילה הוא הדקות
תראו את ההבדלים אצל השחקנים המובילים.

H.Turkoglu F 41:46
R.Lewis F 43:23
D.Howard C 43:58:
M.Evans G 26:39
J.Nelson G 33:20
חוץ מהאוונס ששיחק קצת יותר מחצי ונלסון, כולם עלו על ה40 דקות+4 שחקנים שלא שותתפו ושלושה ששיחקו קצת.
בדטרויט
T.Prince F 44:58
A.McDyess F 37:05
R.Wallace C 38:41
R.Hamilton G 41:36
R.Stuckey G 33:12
הרבה מנוחה למובילים חוץ מפרינס שהוא פשוט מכונה-כולם שיחקו!
וזה ההבדל משנים קודמות, פליפ סונדרס התחיל להשתמש בספסל!
וגם בגלל שדטרויט מנוסה יותר וטובה יותר אבל אלה פרטים שוליים :D

אני הולך היום לכאילו משחק של מכבי נגד עפולה עם הקבוצה שלי. מקווה שיפסידו, נצחק קצת :D
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

למי שראה את המשחק של הפועל י-ם נגד נהריה, גם זכה לראות את בריל לאיזה חצי שנייה, כשפניני רץ לכיוון הקווים :haha:
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את המשחק אבל לא שמתי לב לבריל. נהריה יכולים לבוא בטענות רק לעצמם, ירושלים שוב ביכולת גרועה, זיו ארז לא קורא מה הולך על המגרש, גומר שחקנים בלי חילופים. נהריה עשו כל כך הרבה שטויות בדקות האחרונות, אחוזי עונשין מזוויעים מה זה 10 מ-25 מהעונשין? מה אתם בליגה ג'? ואז איבוד כדור מטופש של קוז'יקרו שזרק כדור קדימה ויצא החוצה מתחומי המגרש בלי שאף שחקן נגע בו). נהריה פשוט נתנה לירושלים את המשחק כל כך הרבה פעמים עד שירושלים לקחה בסוף. זה לא יעזור כנראה לירושלים, וגם לא מגיע להם, עם כל ההפסדים שלהם השנה וכל הנצחונות שהם גנבו אחרי שפיגרו כל המשחק, זה לא העונה שלהם .לנהריה בהחלט מגיע להיות בפלייאוף ואני מאמין שהיא תנצח את רמת גן בעמק שרה שבוע הבא.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:haha: :haha: איזה משחק ענק!! מצחיק שראו אותי בדיוק באותו רגע, כי ניסיתי להרגיע את פניני שלא יחטוף טכנית מהשופט האדיוט. אנשים התעלפו מהחום ומהאווירה המטורפת שהייתה באולם ונהריה שוב הראתה את אופיה הלוזרי למרות שפיגרה רוב המשחק ורדפה אחרינו, היא הצליחה להגיע ליתרון בטוח 20 שניות לסוף וגם אותו היא איבדה. בתקווה שההפסד הזה יוציא לה את הרוח מהמפרשים והיא תפסיד שבוע הבא לסיירת של בלינקו שהוכיחו שאסור להספיד אותם גם אם הם גמרו את העונה.
בניגוד גמור "הפועל" מכבי חולון ניצחו בהארכה את גליל והבטיחו את המקום הראשון שמאז שנת 99 היה בידיים של מכבי. הדבר הזה יגרום למשחק הבא מול אשקלון להיות חסר חשיבות לחולון וכרגיל לקבוצה שהספורטיביות היא מהם והלאה, היא תפסיד את המשחק בכוונה על מנת לגרום לנהריה או לאשקלון להגיע לפיינל פור.
אם חולון תנצח את אשקלון, אני יאכל את הכובע, אבל עד אז אין לי שום סיבה להאמין שחולון תתאמץ בכלל.
כל הכבוד לנהריה, אבל חוץ מהזרים המצויינים שלה וברק פלג, אין לה שחקנים שיכולים להביא אותה מעבר לחצי הגמר בפיינל פור. לצערי כמו שזה נראה כרגע גם לנו אין יותר מדי מה להציע, אבל הפועל מצליחה להפתיע אותי השנה כל פעם מחדש.
הפועל הצילה את הכבוד שלה אתמול, ועל זה מגיע שאפו גדול לשחקנים שלא ויתרו עד המאית שנייה האחרונה.
זיו ארז לא היה מבריק אבל הוא הוכיח ששחקנים שנאבקים ונלחמים בשביל המאמן יותר חשוב מכל טקטיקה על הלוח!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נהריה הפסידה את המשחק הזה יותר מאשר ירושלים ניצחה אותו, בכל מקרה לגבי נהריה היא קבוצה טובה מאד, אבי סוכר היה אתמול מאד חלש, קוז'יקרו היה מצוין אבל עשה שטות אחת, ואל תשכח שגם אשנטה ג'ונסון נפצע ברבע הרביעי.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

עוד כמה מחזורים יש ומה המצב בטבלה?
תמונה
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

יש עוד מחזור אחד לסיום העונה הסדירה. ירושלים עדיין צריכה נס, ומה לעשות שזה לא יקרה, לפחות לדעתי. אם כן, זה שוד לאור היום, למרות שזה עדיף לכדורסל בסך הכל. בכל מקרה, יהיה מעניין במחזור האחרון.

בינתיים ניו אורלינס מסרבת לסיים את הסידרה עם הספרס והסדרה הולכת למשחק שביעי... מ-ו-ת-חחחחחח!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

די כבר עם הראוי ולא ראוי! מי שיגיע לפיינל פור ראוי לפיינל פור. נהריה שיחקה חרא כל העונה, ומשחקת טוב ב-5 משחקים האחרונים, מה שלא גרם לה לנצח את הפועל במשחק האחרון. אם נהריה תפסיד מול רמת גן היא לא ראוייה להגיע לפיינל פור! אם אשקלון לא ניצחה אתמול ולא תנצח שבוע הבא, היא לא ראוייה להגיע לפיינל פור.
שנה שעברה הפועל הייתה הקבוצה הכי חזקה בליגה, ועדיין מכבי לקחה את האליפות.
זה הכדורסל- הוא אכזרי לקבוצות מסויימות שלא עומדות בלחץ. לצערי הפועל רוב העונה לא משחקת טוב, אבל הסיכוי קיים, ורואים שהשחקנים נלחמים בשיניים. אני מאמין שאם חולון לא תפסיד בכוונה ורמת גן תעשה את העבודה מול נהריה, הפועל תבוא ותתן הצגה בפיינל פור.
נהיה איזה טרנד השנה לצאת כנגד הפועל ירושלים, מה קרה? פתאום לא טוב לליגה שהפועל ירושלים תהיה בפיינל פור? פתאום כל השנים שנאבקנו לבד מול מכבי לא שווים כלום? יש מסורת לעיר ומסורת לקבוצה, וגם שנה הבאה ושנה אחריה, אז בואו נפסיק את הצביעות הזאת. אני יודע שטל כאוהד חולון לא רוצה את הפועל בחצי גמר כי הפועל תבוא ותנצח וחולון מפחדת מאוד מזה. אז פחד זה מה שמניע את חולון להפסיד שני משחקים במכוון? זה לא כדורסל מקצועני!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

כצפוי לייקרס ניצחו את יוטה ועלו לגמר המערב :yuck:
בוסטון הפסידו ב-5 נקודות הפרש לקליבלנד ששלחה אותם למשחק 7 בבוסטון.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לייקרס ניצחו בצדק! אחרי שהובילו רוב המשחק בהפרש גדול מאוד. הם משחקים כדורסל טוב ויצירתי, עם הרבה שחקנים ברוטציה שעושים עבודה טובה. קשה מאוד לנצח את יוטה בבית והלייקרס הוכיחו שהם מועמדים חזקים מאוד לאליפות השנה.
קליבלנד לא מאבדת תקווה, אבל בוסטון בבית זה סיפור אחר! כמה שאני רוצה לראות את לברון בגמר, אני לא רואה את בוסטון מפסידים בבית.
רק נחזיק אצבעות לניו אורלינס שיעיפו את סן אנטוניו.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

ufomatan כתב:לייקרס ניצחו בצדק! אחרי שהובילו רוב המשחק בהפרש גדול מאוד. הם משחקים כדורסל טוב ויצירתי, עם הרבה שחקנים ברוטציה שעושים עבודה טובה. קשה מאוד לנצח את יוטה בבית והלייקרס הוכיחו שהם מועמדים חזקים מאוד לאליפות השנה.
קליבלנד לא מאבדת תקווה, אבל בוסטון בבית זה סיפור אחר! כמה שאני רוצה לראות את לברון בגמר, אני לא רואה את בוסטון מפסידים בבית.
רק נחזיק אצבעות לניו אורלינס שיעיפו את סן אנטוניו.
+1
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בוסטון ניצחו 97-92 את קליבלנד במשחק ה-7 ועלתה לגמר המזרח מול דטרויט.... כצפוי.
היום בלילה נדע אם ניו אורלינס הציחה במשימה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

איזה מצ'אפים מדהימים יש פה
מקדייס-פרקינס
ראשיד-גארנט
פירס-פרינס
אלן-המילטון
בילאפס-רונדו

פרינס השומר אחד הטובים בליגה ונגד היצור שנקרא "פירס" יהיה מעניין מאוד.
אלן שלא פוגע בכלום נגד המילטון שעולה באש!
בילאפס פשוט לא רואה את רונדו בשום מצב.

ראשיד-גארנט? שווה לראות אותם נלחמים זה בזה. רק שראשיד לא יאבד את הראש ויחטוף טכניות.
אלהה דטרויט!!!
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אז החלום התמוגג שניו אורילנס הפסידו לסאן אנטוניו ב-9 (או ב-11 :?: ).
אז כמו שכולם חשבו הגמרים הם ככה:
מערב: סאן אנטוניו - לייקרס
מזרח: דטרויט - בוסטון
אני מקווה שהסדרה של המערב תגיע ל-7 משחקים כדי שיגיעו עייפים (לא שזה יעזור משהו...) לגמר מול בוסטון / דטרויט, לא אכפת לי מי מביניהם יהיה בגמר רק שהם ינצחו.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה באסה!! זה מה שחסר לנו שיהיה גמר בין דטרויט לסן אנטוניו :yuck:
חבל שכריס פול אתמול לא הגיע למשחק הכי חשוב (אולי בגלל זה הוא לא MVP השנה? ).
היום ההכרעה בליגת העל שלנו בכדורסל. בגדול נהריה עם הסיכוי הכי טוב להגיע לפיינל פור, אבל אנחנו עוד מאמינים בנס שיקרה כי רמת גן קבוצה ספורטיבית מאוד והיא תילחם כדי לנצח, ואז נאלץ לסמוך על החולוניה שתנצח את אשקלון.
לא משנה מה יקרה אני אשמח גם אם נהריה או אשקלון יעלו במקומינו כי בהחלט מגיע להם אחרי עונה מצויינת וקשה.
שיהיה בהצלחה לכולם (ושבסוף אנחנו נהיה בפיינל פור) :haha:
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא!$@!$!@%!@%!@%! :( פשוט יש 4 קבוצות בגמר שאת כולן אני שונא. איזו אכזבה... הייתי מעודד את הלייקרס כי אני מת על גאסול, אבל אני כזה אנטי-לייקרס וקובי בפרט, שאני לא אתמוך בהם. בוסטון גם לא... אני מניח שאשמח לראות גמר דסטרויט מול סן אנטוניו.... לא בגלל הכדורסל, אלא יותר בגלל הקבוצות. יותר בגלל ג'ינובילי ופרינס שבהם אני מאוהב :D
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

DwAs כתב: יותר בגלל ג'ינובילי ופרינס שבהם אני מאוהב :D
I love the way you think.

רק שתדטרויט תהיה בגמר. יש סוג של סימפתיה ללייקרס רק בשביל שיעברו את השפלת 2004 מחדש :twisted:
Ziltoid the Omniscient.
שלח תגובה