אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

שוב מכבי מפסידה בנוקיהו והפעם לגליל. הפסד שלישי ברציפות בליגה אחרי ההפסדים לבני השרון ונהריה והמקום הראשון בסוף העונה עושה עוד צעד לכיוונה של חולון. ניהול משחק גרוע של שרף, מכבי נראתה אדישה ולמזלה גליל סבלה מיום גרוע מאד מחוץ לקשת אחרת ההפרש היה גדול בהרבה. גליל ניצלה היטב מיס-מץ' לאורך כל המשחק ויכולת ריכוז טובה של יוגב אוחיון, וסה"כ ניצחה בצדק.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מכבי פשוט לא באה למשחק- שחקנים איבדו את החשק לשחק, בטח בליגה שנותנת לה פייט הרבה יותר חזק מהיורוליג!
חולון יכולה לקחת את המקום הראשון בפעם הראשונה מאז עונת 98-99 שהפועל ירושלים עם אפי לקחה אותו בסוף הליגה הסדירה. דבר כזה ישאיר את מכבי במאבק קשה מאוד מול בני השרון שהוכיחה שהיא יכולה לקחת את מכבי השנה גם עם סגל קצר, ויתן לחולון הגרלה יחסית קלה בחצי הגמר.
במצב כזה גם אם יקרה הנס והפועל תגיע לחצי גמר, מפגש מול חולון הוא בעייתי מבחינתנו כי זו הקבוצה שהכי קשה לנו השנה מולה (בין כל הגדולות).
איזו ליגה תענוג, איפה היורוליג ואיפה הליגה שלנו :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

דווקא בעונה שמכבי מעדיפה לשחק גרוע, הפועל יותר גרועה..
העיקר וויציץ הולך :yes:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"העיקר וויצ'יץ' הולך", "העיקר יש גביע"... ההודעות שלך לא ממש קשורות למהלך הדיון אחי :haha:

במכבי תל אביב חייבים למנות מאמן חדש לעונה הבאה. שהתקשורת תמשיך להלל את צביקה שרף על "ההישג" המדהים שהביא את מכבי לפיינל פור היורוליג, אני חושב שזאת עבודה בעיניים, זה ממש לא הישג, במיוחד ביורוליג כל כך חלשה. שיטות המשחק של שרף מיושנות ומתאימות לכדורסל של לפני 20 שנה ,לכדורסל של 30 שניות שעון זריקות, ובכלל אין שום יציבות בקבוצה. גם מוריס שסחב את הקבוצה הזאת על הגב, עושה רושם שכרגע הוא די סחוט מהעונה וכשמוריס לא מספיק טוב, גם מכבי לא יכולה להיות טובה. פתאום צביקה נזכר באליהו ונותן לו לשחק, הלפרין שוב נעלם במשחקים, קאמינגס לא רואה פרקט. מכבי תל אביב חייבת לעונה הבאה מאמן חדש, כמו גם חצי קבוצה חדשה.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לא.......................
למה לחפור אם אפשר לתמצט? :roll:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

למה "העיקר שוויצ'יץ' הולך"? שישאר!! חוגגים עליו יופי :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

ufomatan כתב:למה "העיקר שוויצ'יץ' הולך"? שישאר!! חוגגים עליו יופי :haha:
:haha:
תכלס.. גם אחרי היכולת שלו בפיינל פור, הוא לא נראה מזיק כמו פעם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב נמשיך ברמה שלכם, "העיקר שירושלים לא בפיינל פור" :haha:
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

טל, בוא נגיד ככה, שלא רק בכדורסל זה קורה... התופעה המגוחכת הזאת שגורמת גם לציבור וגם לעיתונאות לצאת מפגרים גדולים... ההסתנוורות מתוצאות. אנשים מתחבאים מאחורי תוצאות ולא מאחורי מעשים ובגלל זה הספורט שלנו בין היתר, שוקע... קח לדוגמא את הנבחרת הלאומית שלנו, שהציגה קאמפיינים איומים ונוראים לאחרונה, אבל רק בגלל תוצאות מזליסטיות במיוחד, קידמו אותה בדירוג העולמי וכולם חושבים שנעלה למונדיאל, כשלמעשה אני אתפלה אם נתפוס את המקום ה-3...

בכל מקרה, לעניינו, אין ספק שאת צביקה צריך להחליף. האשליה הפעם, היא חולשתה של היורוליג, אבל המציאות - היא הליגה. לא זכור לי מתי לאחרונה ראיתי ליגה ישראלית שבה מכבי ת"א חלשה יותר משתי קבוצות בה, ולא מי יודע מה מעל שאר קבוצות הצמרת. השיטה של צביקה מביכה את שחקניה, ובהרכבה שלו אין שום היגיון וסדר. מכבי של היום היא קבוצה בלי שיא, בלי אופצייה להמריא. ולכן, לא רק צביקה צריך ללכת, אלא צריך גם שינוי דרסטי בסגל. ההפסד לגליל זה סתם עוד הפסד שמוכיח שעתיד, אין לסגל הזה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אז אנחנו בעצם מסכימים שצביקה צריך ללכת הביתה (או לחזור ל"יציע העיתונות") ומכבי צריכה להחליף חצי מהשחקנים :-)
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

^

+1
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:evil: איך דטרויוט גנבו ניצחון אתמול על אורלנדו!! פשוט מעצבן! השופטים היו זוועה ופחות או יותר נתנו את המשחק לדטרויט בדקה האחרונה- חבל מאוד, אבל אני מקווה שאורלנדו לא תישבר ותיתן להם בראש גם בחוץ.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין לאורלנדו שום סיכוי, הסדרה הזאת גמורה. נקווה שהסלטיקס יעיפו את קליבלנד.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

אויי דטרויט MY LOVEEEE
משחק נהדר של ראשיד כשהוא מנטרל את האוורד בצורה יוצאת מן הכלל.
המילטון היה מעולה
וטיישון. טיישון פרינס אני כ"כ אוהב את התמנון הצנוע והשקט הזה!! סיילנט קילר שאין כמוהו!!!!!
וכל זה בלי בילאפס!!

יאללה רק עוד ניצחון אחד!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

כן עוד אחד !!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

ראיתי את שני המשחקים אתמול בלילה... לגבי המשחק של המג'יק והפיסטונס, אני נוטה להסכים עם מתן כי השיפוט היה ברובו לטובת הפיסטונס, אבל זאת לא סיבה לאבד כזה יתרון. חוסר ניסיון של החבר'ה הצעירים - אך המאוד מוכשרים של המג'יק, הוביל אותם להפסד הזה. חבל, הסידרה אכן גמורה, אבל יש לי תחושה שזה לא יגמר ב-4:1.

לגבי המשחק השני, הקאבס לא הדהימו אתמול, אבל הסלטיקס ממשיכים לגמגם. אני מתחילת העונה אמרתי שכל מה שהם יעשו בעונה הסדירה לא ישנה, ושכשהמאני טיים יגיע, הם לאט לאט יחלשו. מדובר פה בחבורת שחקנים מאוד מוכשרת, אבל קבוצה שלטעמי לא יכולה להחזיק עונה שלמה, חבורה של אולסטארים אחרי השיא, שאם השנה לא תגיע אליפות, לא תגיע לעולם. ואתם יודעים מה? היא לא. אני בכלל לא בטוח שהם בגמר ה-NBA השנה, לאור היכולת בפלייאוף. גילו את השיטה איך מנצחים את הסלטיקס - טסים כמו מטורפים להתקפה. אין לסלטיקס רגליים לעצור משחק ריצה... רק מזה ההוקס הובילו את הסדרה ביניהן ל-7 משחקים! וכמעט להעפלה! בהגנה מסודרת הסלטיקס טובים, אבל אם הם לא מספיקים להסתדר בהגנה, היריבות קולעות נקודות קלות. אני מריח פה עוד סידרה של 7 משחקים, אבל התחושה אומרת הפעם - דווקא הקאבס.

בכל מקרה, ראוי לציין את טורקוגלו שפשוט הפך לשחקן ענק השנה, והוא בדרך לאולסטאר. השיפור ביכולות שלו הוא פנומלי... 6.10 FEET של חיית אדם טורקית שיכול פשוט לעשות הכל על המגרש. הוא פשוט חיסל את הפיסטונס ברבע הריביעי, למרות ההחטאה עם הבאזר. פשוט כייף לראות אותו משחק.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפסד נוסף לאוסף של מכבי תל אביב, המבטים על הספסל אומרים את הכל. פדרמן מסרב להתראיין, המצלמה קולטת את מזרחי מסנן: "איזה בושה".

חולון מפסידה בנהריה, אך ככל הנראה תסיים במקום הראשון בטבלה בסוף העונה, היא צריכה בסה"כ עוד נצחון אחד בשביל זה. בפעם הקודמת שמכבי לא סיימה ראשונה בטבלה אני חושב שהיא גם הפסידה את האליפות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חולון הראו אתמול איזה זבל של קבוצה הם! ההפסד הזה היה מכוון וידוע מראש על מנת לא לתת לירושלים סיכוי להגיע לפיינל פור, וזה הכל! זו זכותם המלאה להפסיד למי שהם רוצים, ובסופו של דבר אנחנו האשמים היחידים באי ההגעה לפיינל פור, אבל זה מחזק בי את הסלידה שיש בי בכל מה שקשור ב"הפועל" מכבי חולון.
בקשר למכבי- קבוצה אבודה, שצביקה יבוא עכשיו ויגיד כמה הוא מאמן גדול :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מתן אתם חיים בסרט ובקונספירציה? חולון הפסידו בכוונה שלא תעלו לפלייאוף? איזו שטות, סה"כ משחק לא טוב של חולון, מותר להם להפסיד אחרי חודשיים ללא הפסדים. תבוא בטענות רק לקבוצה שלך שבגלל היכולת הגרועה שלה היא לא תהיה בפלייאוף.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:מתן אתם חיים בסרט ובקונספירציה? חולון הפסידו בכוונה שלא תעלו לפלייאוף? איזו שטות, סה"כ משחק לא טוב של חולון, מותר להם להפסיד אחרי חודשיים ללא הפסדים. תבוא בטענות רק לקבוצה שלך שבגלל היכולת הגרועה שלה היא לא תהיה בפלייאוף.
טל- איזה שטויות אתה מקשקש!! חולון באה להפסיד את המשחק בכוונה! אין לי שום ספק בזה. דורסמן ושחקניו נדבקו בחולי של הקהל החולוני, והשנאה גורמת להם להתנהג בצורה גועלית. חולון לא מפסידה ב-21 הפרש גם לא מול מכבי ביום טוב, אז די כבר עם השטויות האלה!
אין לי בעייה ואני הראשון שהודיתי שהאשמה היחידה שאנחנו לא בפיינל פור היא בנו, ולא באף אחד אחר, אבל ההתנהגות של חולון היא גועלית! היא קבוצה לא ספורטיבית שכל ההתבטאויות שלה ושל אוהדיה גורמת לי להקיא. לא מספיק שהם עדיין מאשימים אותנו באירוע החזיז ולא לוקחים אחריות על המעשים של האוהדים, ועל החיפוי של האוהדים של חולון על זורק החזיז? אנחנו לא שכחנו ואותו מאבטח בלי אצבעות לא ישכח לא משנה איזה כדורסל נהדר הקבוצה הזאת משחקת!
כמו שאני מתעב את בית"ר בגלל האוהדים שלה, ככה אני מתעב את חולון בגלל האוהדים שלה- הם מוסיפים צבע שחור לליגה כמו שאוהדי בית"ר מוסיפים לכדורגל! חבורה של חוליגנים גועליים ודורסמן משתף איתם פעולה ומצדיק את ההתנהגות הברברית שלהם!
אין שום דבר אחרי אתמול שיגרום לי לרצות בהצלחת מכבי (בית"ר) חולון, שום דבר! מוקצה מטעמי מיאוס וגועל -ואם אתה שכל היום מדבר בגנות אוהדי בית"ר מחליט גם לעצום עיניים- אז שיבושם לך בצביעותך שלך. וכל העיתונאים שמלקקים אצבעות ומתחנפים לקהל של חולון שיטבעו בצביעות שלהם. היחידים שעשו משהו ב-10 שנים האחרונות כדי שתהיה כאן תחרות בליגה זה הפועל ירושלים ושימותו כל הקנאים!
שלח תגובה