זה לא משפיע על מדד הערסים , שנה שעברה הופיעו בקרית אתא משינה , עיברי לידר, וקרן פלס והשנה הופיעו בקרית אתא , ברי סחרוף , פורטיס, בינרגיה וריטה . זה עדיין לא שינה את כמות הערסים.liordavidlior כתב:דווקא שמעתי שמשינה הופיעה.Mari כתב:הייתי אתמול במופע יום העצמאות בנתניה.... קיבלתי הלם תרבותי!
עזבו אותכם שטויות, אתם לא יודעים לאן לצאת... הייתי בשירה בציבור באיזה קיבוץ בעמק חפר, היה בן-זונה! אחרי זה קצת בפאב המקומי וקינוח בנרגילה+קפה פינג'אן ליד המגורי-נעורים עם כמה חבר'ה.
לא המוני, חבר'ה אדירים, תענוג.
אשכולילה
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: אשכולילה
mess whit the best , die like the rest
-
- דרימיסט-על
המממ... יש מצב שהמארגנים מנסים להניס את הערסים מהאירועים, אך לשווא?meity כתב:זה לא משפיע על מדד הערסים , שנה שעברה הופיעו בקרית אתא משינה , עיברי לידר, וקרן פלס והשנה הופיעו בקרית אתא , ברי סחרוף , פורטיס, בינרגיה וריטה . זה עדיין לא שינה את כמות הערסים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
יש מצב . אבל למערנו זה לא משמ מצליח
בכלל ההגיון הכלכלי של קרית אתא הוא די הזוי משקיעים כל שנה מליונים בחגיגות עצמאות , תמיד בכל שנה יש את ההופעות הכי שוות באזור הצפון וכולם מגיעים לפה משאר הקריות , חיפה, נהריה , כרמיאל, טיבעון וכל הסביבה. גם תמיד באשר הערים יש איזה אמן אחד ובקרית אתא יש תמיד שורה של אמנים מובילים ומופע זיקוקים גדול מאוד
אבל בשאר השנה לא יקצצו נגיד חצי מהאמנים כדי להשקיע את הכסף הזה חלילה בחינוך או חזות העיר ובמה שחשוב באמת .
בכלל ההגיון הכלכלי של קרית אתא הוא די הזוי משקיעים כל שנה מליונים בחגיגות עצמאות , תמיד בכל שנה יש את ההופעות הכי שוות באזור הצפון וכולם מגיעים לפה משאר הקריות , חיפה, נהריה , כרמיאל, טיבעון וכל הסביבה. גם תמיד באשר הערים יש איזה אמן אחד ובקרית אתא יש תמיד שורה של אמנים מובילים ומופע זיקוקים גדול מאוד
אבל בשאר השנה לא יקצצו נגיד חצי מהאמנים כדי להשקיע את הכסף הזה חלילה בחינוך או חזות העיר ובמה שחשוב באמת .
-
- דרימיסטית מתקדמת
ק.אתא ביומצמאות זה סיוט
הכל מלא והמוני, הרבה מעבר למה שהרחובות מכילים 
זה over loaded כזה

זה over loaded כזה

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
חבל על הזמן . כל העולם אישתו , גיסתו , חמתו והצד של החתן מגיעים לפארק הרצל הפצפון והמעאפן הזה . וכולם עולים על כולם ומצטופפים שם כמו בקופסת סרדינים.
וזה עוד טימטום של העריה שיודעת שיש לקרית אתא ביקוש כל כך רב ביום העצמאות יכולים לעשות את החגיגות באצטדיון כדורגל בעיר ששם יש יותר מקום. אבל לא ישאירו את זה בפארק הרצל הקטנצ'יק בכח לדחוס את כל תושבי הצפון על חתיכת דשא של ארבע מטר.

וזה עוד טימטום של העריה שיודעת שיש לקרית אתא ביקוש כל כך רב ביום העצמאות יכולים לעשות את החגיגות באצטדיון כדורגל בעיר ששם יש יותר מקום. אבל לא ישאירו את זה בפארק הרצל הקטנצ'יק בכח לדחוס את כל תושבי הצפון על חתיכת דשא של ארבע מטר.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בדיוק כמו בפארק הקטן ביוקנעם, עברתי הבוקר לידו בדרך לפיקניק, ואני פשוט חייב להבין משהו, אולי תעזרו לי:
יש הרבה דברים שאני לא מבין ואני יודע שהדפיקות בי, אבל זה באמת מעבר להגיון, למה לעזאזל להצטופף מטר על מטר למשפחה על פיסת דשא קטנה, המון המון המון אנשים (ועוד הגיעו במכוניות), כאשר בנסיעה של 10 דקות משם אתה מגיע ליערות מנשה??? עשו לי טובה, תסבירו לי את זה.
יש הרבה דברים שאני לא מבין ואני יודע שהדפיקות בי, אבל זה באמת מעבר להגיון, למה לעזאזל להצטופף מטר על מטר למשפחה על פיסת דשא קטנה, המון המון המון אנשים (ועוד הגיעו במכוניות), כאשר בנסיעה של 10 דקות משם אתה מגיע ליערות מנשה??? עשו לי טובה, תסבירו לי את זה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
כי נראה לך שביערות מנשה נשאר מקום למישהו??
היום בבוקר שחזרתי מתל אביב להורים שלי בקריות קפצתי לדירה שלי בזכרון לקחת משהו , וגם במיני פארקים והמדשאות הקטנות שיש בזכרון אנשים עשו להם פיקניק ומינגלו.
שזה בכלל הזוי . כבר עדיף לעשות על האש במרפסת של הבית.
היום בבוקר שחזרתי מתל אביב להורים שלי בקריות קפצתי לדירה שלי בזכרון לקחת משהו , וגם במיני פארקים והמדשאות הקטנות שיש בזכרון אנשים עשו להם פיקניק ומינגלו.
שזה בכלל הזוי . כבר עדיף לעשות על האש במרפסת של הבית.
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
משתתפי משלחת אמסטרדם, שמעו קטע! הייתי במועדון במסיבה, פתאום מישהו מזהה אותי ואומר "את לא היית איתי באמסטרדם?", לקח לי איזה 5 דקות לקלוט שזה יפתח fatach שגדל להיות גבר ממש!
איזה קטע הזוי..

"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני מקווה שעשית את הדבר הנכון ואמרת לו להירשם מחדש לפורום... 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
באיזה קיבוץ היית?liordavidlior כתב:דווקא שמעתי שמשינה הופיעה.Mari כתב:הייתי אתמול במופע יום העצמאות בנתניה.... קיבלתי הלם תרבותי!
עזבו אותכם שטויות, אתם לא יודעים לאן לצאת... הייתי בשירה בציבור באיזה קיבוץ בעמק חפר, היה בן-זונה! אחרי זה קצת בפאב המקומי וקינוח בנרגילה+קפה פינג'אן ליד המגורי-נעורים עם כמה חבר'ה.
תמיד האירועים האלה בקיבוצים הם הכי טובים, כמו שאמרת, לא המוני, רק אנשים טובים באמת נכנסים לקיבוצים, קפה + מאפה... מה יותר טוב מזה בערב יומ"צ.

-
- דרימיסט-על
קיבוץ המעפילilai fields #15 כתב:באיזה קיבוץ היית?
תמיד האירועים האלה בקיבוצים הם הכי טובים, כמו שאמרת, לא המוני, רק אנשים טובים באמת נכנסים לקיבוצים, קפה + מאפה... מה יותר טוב מזה בערב יומ"צ.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mari
- דרימיסטית-על
meity כתב:זה לא משפיע על מדד הערסים , שנה שעברה הופיעו בקרית אתא משינה , עיברי לידר, וקרן פלס והשנה הופיעו בקרית אתא , ברי סחרוף , פורטיס, בינרגיה וריטה . זה עדיין לא שינה את כמות הערסים.liordavidlior כתב:דווקא שמעתי שמשינה הופיעה.Mari כתב:הייתי אתמול במופע יום העצמאות בנתניה.... קיבלתי הלם תרבותי!
לפני משינה ושאר ירקות הופיע עידן יניב..... מגנט הערסים הנודע.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אם אתם סובלים מערסים, בואו לרמת השרון, אין לנו כאלה בכלל..
בואו לגור.. אם יש פה ערסים, הם מרוכזים כבקבוצה קטנה ולא מפריעה כלל בDARK SIDE של העיר..

בואו לגור.. אם יש פה ערסים, הם מרוכזים כבקבוצה קטנה ולא מפריעה כלל בDARK SIDE של העיר..
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- דרימיסטית שרופה
וואו, כיף לכם... בראשון יש כ"כ הרבה ערסים. כבר התרגלתי לזה.
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
התבוננות בערסים למיניהם, על שלל סוגיהם, הנה חלק בלתי מבוטל מקיומו של מחקר אנתרופולוגי פוטנציאלי... 

JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני מבין שאתה בעיצומו של מחקר כזה..
אני יכול להמליץ לך על מספר מקומות לבדיקת התאוריות האנתרופולוגיות שלך

אני יכול להמליץ לך על מספר מקומות לבדיקת התאוריות האנתרופולוגיות שלך

- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
לא בחנתי את העניין ברמה של עבודת מחקר...
אני מניח שלכולנו יש את המקומות המסומנים שלנו.

אני מניח שלכולנו יש את המקומות המסומנים שלנו.
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר: