מתן, אני לא אומר שבכללי לא מגיע לקובי MVP, אבל אתה צריך לזכור מזה התואר הזה: הוא משקף את השחקן המצטיין של השנה. לדעתי, קובי רחוק מזה. אבל איש איש ואומנתו יחיה, כן?ilai fields #15 כתב:להזכירך כריס פול משחק 3-4 שנים ב- NBA (או שאני יוצא ממש דביל כי אני לא זוכר נכוןufomatan כתב:
מי זה כריס פול? מה הוא עשה כל השנים ב NBA שאתה יכול לומר שהוא יכול לקחת מבראיינט את התואר השנה? שטויות!), לא היה לא מה להציע כי הוא שיחק בקבוצה שלא כ"כ הצליחה אבל השנה הוא השתפר ברמות מטורפות והוא הביא קבוצה שלמה למקום שלישי במערב (שוב, מקווה שאני לא יוצא דביל והיא סיימה במקום גבוה/נמוך יותר).
לקובי היה מגיע לזכות מזמן אבל השנה לא, כריס פול היה הרבה יותר דומיננטי מקובי, חילק אסיסטים, חטיפות ואם גאסול לא היה מגיע לליקרס הם לא היו רואים פלייאוף וכמו שאמרתי לפני כמה זמן נראה לי שהלייקרס היו במקום ה-6,7 במערב לפני שגאסול הגיע.
אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
היה משחק מעניין וטוב, לא לגמרי היה לי ברור בעד מי הייתי, אבל אטורה מסינה באמת טוב, זה בטוח. גם כשצסק"א היו במשך כמה דקות גרועים ברבע השלישי, מכבי לא ניצלה את זה ואני לא בטוח שאם היו מנצלים, זה היה עוזר. סה"כ לקבוצה שהגיעה, ניצחה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
שתי הקבוצות עשו כל כך הרבה שטויות. מה שהכי מעצבן זה שזה נראה כאילו מכבי מנסה להתחרות בשטויות של צסק"א במקום לנצל אותן.
לא הגיע למכבי לנצח את המשחק הזה.
לא הגיע למכבי לנצח את המשחק הזה.
I'll commit suicide or die trying
- Sunny
- דרימיסט-על
מסכים, צסק"א ניטרלה במכבי את מי שהיא הייתה צריכה, עשתה הגנה עולה ותקעה את ההתקפה של מכבי.
מסינה מאמן מעולה, ו...הבעיה לדעתי היא שלמכבי פשוט אין מנהיג אמיתי על המגרש. מישהו שייקח אחריות וביינום לא נקרא מנהיג! כי עם הדברים הטובים שהוא עושה הוא מחזיר עם שטויות לא נורמליות.
מסינה מאמן מעולה, ו...הבעיה לדעתי היא שלמכבי פשוט אין מנהיג אמיתי על המגרש. מישהו שייקח אחריות וביינום לא נקרא מנהיג! כי עם הדברים הטובים שהוא עושה הוא מחזיר עם שטויות לא נורמליות.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
בריל, מזל טוב על ההפסד היום של מכבי
... כן ירבו..

- ilai fields #7
- דרימיסט-על

במחצית הראשונה מכבי עוד איכשהו נשארו צמודים לצסק"א אבל ברבע השלישי הבריחה של צסק"א החלה ולמכבי לא היה מה לעשות, הם פשוט שיחקו גרוע.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תמונה מהנצחון של הסלטיקס אמש, שימו לב לעבירה של מרווין וויליאמס מההוקס:

כמובן שהוא הורחק.

כמובן שהוא הורחק.
-
- בריל!
סוף כל סוף בא מאמן והראה לצביקה שרף את המקום האמיתי שלו באירופה (וזה לא מקום שני
). מסינה בניהול משחק מצויין, עם הגנה נהדרת ברבע השלישי והרבה ג'ארבג' טיים בסוף הרביעי.
מכבי תחזור לליגה שלנו (שהיא לא קלה בהרבה מהיורוליג) ובתקווה תפסיד גם את האליפות ואז צביקה "החתרן בלתי נלאה" שרף יזכר כמאמן שהביא 0 תארים בעונה (רגע גביע ווינר נחשב?
)
היום הפועל ירושלים במשחק קשה מאוד נגד חולון, נקווה לניצחון שיחזיר אותנו סופית לתמונת הפיינל פור, אבל צריך להודות שבכושר של חולון בחודש האחרון אני לא רואה קבוצה בליגה שמנצחת אותה, בטח שלא בקלות!
בקשר ל-NBA- קודם כל העונה עוד לא נגמרה, וחבל שבוחרים MVP בשלב כזה של העונה ולא אחרי הגמרים האזוריים. בקשר לרמה של ה-NBA אין לי ספק שזאת אחת העונות הכי טובות שהיו ב-NBA כבר הרבה מאוד זמן, אולי הכי טובה מאז האליפויות הגדולות של הבולס. טל- כנראה שלא ראית הרבה משחקים, כי לומר את מצה שאתה אומר זה פשוט לא לראות את מה שיש מול העיניים.

מכבי תחזור לליגה שלנו (שהיא לא קלה בהרבה מהיורוליג) ובתקווה תפסיד גם את האליפות ואז צביקה "החתרן בלתי נלאה" שרף יזכר כמאמן שהביא 0 תארים בעונה (רגע גביע ווינר נחשב?

היום הפועל ירושלים במשחק קשה מאוד נגד חולון, נקווה לניצחון שיחזיר אותנו סופית לתמונת הפיינל פור, אבל צריך להודות שבכושר של חולון בחודש האחרון אני לא רואה קבוצה בליגה שמנצחת אותה, בטח שלא בקלות!
בקשר ל-NBA- קודם כל העונה עוד לא נגמרה, וחבל שבוחרים MVP בשלב כזה של העונה ולא אחרי הגמרים האזוריים. בקשר לרמה של ה-NBA אין לי ספק שזאת אחת העונות הכי טובות שהיו ב-NBA כבר הרבה מאוד זמן, אולי הכי טובה מאז האליפויות הגדולות של הבולס. טל- כנראה שלא ראית הרבה משחקים, כי לומר את מצה שאתה אומר זה פשוט לא לראות את מה שיש מול העיניים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
קטש זכה בגביע ווינר...
בהצלחה לחולוניה היום, מקווה שיתנו בראש לירושלים ויעזרו לה להישאר מחוץ לפיינל 4.
-
- בריל!
איך אתה אוהד חולון תאמין לי אני לא מבין- חצי מהם אוהדי בית"ר ירושלים והחצי השני אוהדי מכבי תל אביב- איך אתה נכנסת באמצע?טל רודס כתב:קטש זכה בגביע ווינר...
"חולניה זה מכבי, אין הפועל בצהוב"
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Sunny
- דרימיסט-על
בקשר ל-NBA- קודם כל העונה עוד לא נגמרה, וחבל שבוחרים MVP בשלב כזה של העונה ולא אחרי הגמרים האזוריים. .[/quote]
בעקרון הMVP הוא המצטיין של העונה הרגילה בלי הפלייאוף.
בעקרון הMVP הוא המצטיין של העונה הרגילה בלי הפלייאוף.
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אוי בריל, מתי יגיע היום שבו ירושלים תראה כמו צסקא 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בריליע, אני לא אוהד חולון אבל מסמפט אותם בהחלט וזוכר להם חסד נעורים מהשנים ששיחקתי במחלקת הנוער שם.
אה כן וחולוניה ניצחה היום
אה כן וחולוניה ניצחה היום

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
עפ"י פרסומים בוואן, הושגו כל האישורים לבניית אולם כדורסל חדש בירושלים, והאולם,עפ"י ראש העיר, יוכל לארח את היורוליג. זתומרת, הוא רומז לכך שהפועל תהיה ביורוליג?? מה איבדנו שם?
טוב לנו ביולב קאפ

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כבר לפני 4-5 שנים היו תוכניות ואישורים והונחה אפילו אבן פינה, מאז לא קרה כלום עם האולם הזה. שיבנו אותו כבר.
-
- בריל!
בקשר למשחק מול חולון- אין מה לעשות זה הכדוסל, מי שמשחק יותר טוב לאורך זמן מנצח! אי אפשר לצפות מקבוצה שעד לפני שבועים נראתה כמו ליגה א' לנצח את הקבוצה הכי טובה בארץ. אחלה משחק והפועל נתנה פייט עד הסוף, חבל שמרקוביץ' יצא כי הוא היה מצויין.ארנולד עיצבן אותי אתמול...
בני השרון נראית זוועה, וחבל! אולי זה יגרום לאפי מחשבות שניות לגבי עונה הבאה....
בקשר לאולם- זה שטויות כל מה שרשום כי עיריית ירושלים (שתישרף באש הגיהנום) לא נתנה את התקציב שהיא הבטיחה לאולם, אז מה זה משנה כל המכרזים המטופשים האלה אם אין כסף לבנות?
בני השרון נראית זוועה, וחבל! אולי זה יגרום לאפי מחשבות שניות לגבי עונה הבאה....
בקשר לאולם- זה שטויות כל מה שרשום כי עיריית ירושלים (שתישרף באש הגיהנום) לא נתנה את התקציב שהיא הבטיחה לאולם, אז מה זה משנה כל המכרזים המטופשים האלה אם אין כסף לבנות?
- Sunny
- דרימיסט-על
איפה גאידאמט כשצריך אותו?
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
יאללה New Orleans!!!!!!! נתנו 2-0 בראש של הספרס!!! כמו שצריך!!!!

-
- בריל!
תותחים, שיעיפו את סן אנטוניו עכשיו ואני נותן את ה-MVP לכריס פול

- ilai fields #7
- דרימיסט-על

אין שחקן שמגיע לו את ה-MVP יותר מלכריס פול, אפילו לא בראיינט