אשכול Bitchlist
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
בטח שזה קורה. רק שאם גבר נפרד מאישה אז היא מסכנה והוא מניאק וכשאישה נפרדת מגבר אז היא עדיין משום מה מסכנה..ולמי איכפת מה הגבר מרגיש..BOX 5 כתב:שטויות, בטח שזה קורה.DivineComedy כתב:יש לי שאלה? קרה לכם אי פעם שאישה סיפרה לכם על זוג שנפרד, והיא אמרה שהבחורה אשמה בפרידה? כי לי זה לא קרה ושמעתי הרבה סיפורי פרידות![]()
שמעתי לא מעט סיפורים כאלה וגם סיפרתי בעצמי...
זה קשור לבנאדם שמספר לך את הסיפור, בלי שום קשר אם זה בחור או בחורה ואפילו יותר מזה, לדעתי זה קשור נטו לגודל האגו...
I'll commit suicide or die trying
-
- דרימיסטית מתקדמת
טוב אנ'לא אתווכח כי זה חסר טעם, אני רק אגיד שאני לא מסכימה ושאנ'לא מבינה בכמה בחורות שעשו קטעים כאלה נתקלת שגרמו לך לחשוב שזה ככהtalgoro כתב:בטח שזה קורה. רק שאם גבר נפרד מאישה אז היא מסכנה והוא מניאק וכשאישה נפרדת מגבר אז היא עדיין משום מה מסכנה..ולמי איכפת מה הגבר מרגיש..BOX 5 כתב:שטויות, בטח שזה קורה.DivineComedy כתב:יש לי שאלה? קרה לכם אי פעם שאישה סיפרה לכם על זוג שנפרד, והיא אמרה שהבחורה אשמה בפרידה? כי לי זה לא קרה ושמעתי הרבה סיפורי פרידות![]()
שמעתי לא מעט סיפורים כאלה וגם סיפרתי בעצמי...
זה קשור לבנאדם שמספר לך את הסיפור, בלי שום קשר אם זה בחור או בחורה ואפילו יותר מזה, לדעתי זה קשור נטו לגודל האגו...

-
- בריל!
למה לעזאזל אנשים על הכביש צריכים לעצור ולהתסכל על תאונות? מה, חסר להם לראות אנשים מעוכים באוטו שלהם? לא ראו מספיק דם בטלויזיה?
כוסאומו כל ה"סקרנים" האלה שעוצרים את התנועה לקילומטרים כי בא להם לבהות באוטו מעוך!
כוסאומו כל ה"סקרנים" האלה שעוצרים את התנועה לקילומטרים כי בא להם לבהות באוטו מעוך!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסטית מתקדמת
זה נקרא "ישראלים"ufomatan כתב:למה לעזאזל אנשים על הכביש צריכים לעצור ולהתסכל על תאונות? מה, חסר להם לראות אנשים מעוכים באוטו שלהם? לא ראו מספיק דם בטלויזיה?

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אם ראית קצת Gore אתה מרגיש שהעמידה בפקק לפני הייתה שווה את זה.
לא יודע למה, אבל ככה זה.

לא יודע למה, אבל ככה זה.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
קוראים לזה סטיה.
האמתי זה יותר גרוע מזה... אנשים לא עוצרים אפילו בצד ועוזרים, אלא עוצרים באמצע הכביש ומסתכלים.
האמתי זה יותר גרוע מזה... אנשים לא עוצרים אפילו בצד ועוזרים, אלא עוצרים באמצע הכביש ומסתכלים.
- Sunny
- דרימיסט-על
מחוייבות אישית עם ילדים בגן!!! כל כך!!!!!
יש מאמן אחד שלו הם מקשיבים ואותי שאלי הם לא כ"כ מקשיבים, והיום באה מאמנת חדשה להחליף את הראשי והיא הייתה כ"כ לא בראש ובכיוון ואני עשיתי הכל באימוןןןןןןןןן והם כ"כ מציקים והיא ל מבינה מהחיים שלה!!!
פשוט סיוט של שעה!
ילדים פשוט זוועה!

יש מאמן אחד שלו הם מקשיבים ואותי שאלי הם לא כ"כ מקשיבים, והיום באה מאמנת חדשה להחליף את הראשי והיא הייתה כ"כ לא בראש ובכיוון ואני עשיתי הכל באימוןןןןןןןןן והם כ"כ מציקים והיא ל מבינה מהחיים שלה!!!
פשוט סיוט של שעה!
ילדים פשוט זוועה!

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- MrReD
- שגריר האופת'
חח אני עוד צריך להגיד לאיזה מורה אחד שרשום לי שעות שהוא חייב לי משנה שעברה..
אבל זה בהחלט דבר מפגר.
אבל זה בהחלט דבר מפגר.
-
- דרימיסטית שרופה
וואי, מחויבות אישית. אל תזכירו לי את הילד הנאצי שהייתי צריכה לשמור עליו.
ד"א מתוך 60 שעות שצריך לעשות, עשיתי אולי 10, אולי, והביאו לי בזה 100... אין לי מושג למה, אבל זה ממש דבילי.
העיקר איימו עלינו שבלי מחויבות אישית אין לנו תעודת בגרות.
לנושא האשכול: חוסר טאקט.
ד"א מתוך 60 שעות שצריך לעשות, עשיתי אולי 10, אולי, והביאו לי בזה 100... אין לי מושג למה, אבל זה ממש דבילי.
העיקר איימו עלינו שבלי מחויבות אישית אין לנו תעודת בגרות.
לנושא האשכול: חוסר טאקט.
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
- MrReD
- שגריר האופת'
כן גם עלינו איימו.. זה סתם מפגר, קודם כל לא צריכים להכריח אף אחד להתנדב. מי שרוצה להתנדב, יעשה את זה על דעת עצמו. ושנית, כל כך מחפפים בזה, אולי עשיתי איזה 20 שעות אבל עדיין יתנו לי את ה"יחידה" של זה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
לא נעים לי להגיד אבל אני שניה אחת לא הייתי בזה ( טוב אולי רק בפגישת הקדמה )
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
חח מחוייבות אישית זה כל כך משהו שהמורים המציאו כדי "לעודד" התנדבות.."נגיד להם שבלי זה אין תעודת בגרות ואז הם בטוח יעשו את זה"..
טוב, עובדה שזה עובד
טוב, עובדה שזה עובד

"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אויי מחוייבות אישית, הזכרתם לי שאני צריך לעשות את זה השנה....
יש איזה אישה מעצבנת בבצפר שכל הזמן מציקה לי לעשות את זה וכל הזמן אני אומר לה "כן, אני יכול לעשות את זה פשוט לא מצאתי זמן..." וכל מיני זיוני שכל כאלה.
אני אסמוך על החברה שיש להם פה תעודת בגרות ולא עשו את זה, זה אומר שזה באמת סתם איומים.
מר אדום צודק, אני אתנדב אם אני ארצה להתנדב, לא יכולים להכריח אותי להתנבד, זה כבר נקרא נידוב, לא להתנדב... שטויות במיץ הכל.
יש איזה אישה מעצבנת בבצפר שכל הזמן מציקה לי לעשות את זה וכל הזמן אני אומר לה "כן, אני יכול לעשות את זה פשוט לא מצאתי זמן..." וכל מיני זיוני שכל כאלה.
אני אסמוך על החברה שיש להם פה תעודת בגרות ולא עשו את זה, זה אומר שזה באמת סתם איומים.
מר אדום צודק, אני אתנדב אם אני ארצה להתנדב, לא יכולים להכריח אותי להתנבד, זה כבר נקרא נידוב, לא להתנדב... שטויות במיץ הכל.

-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
זה ידוע שהפקקים שיש בכביש שהיתה בו תאונה הם לא בגלל התאונה אלא בגלל כל המכוניות שעומדות ומסתכלות , הם חלילה לא יגישו עזרה הם רק יעמדו בצד ויבהו בתאונה .BOX 5 כתב:זה נקרא "ישראלים"ufomatan כתב:למה לעזאזל אנשים על הכביש צריכים לעצור ולהתסכל על תאונות? מה, חסר להם לראות אנשים מעוכים באוטו שלהם? לא ראו מספיק דם בטלויזיה?
mess whit the best , die like the rest
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
ilai fields #15 כתב:אויי מחוייבות אישית, הזכרתם לי שאני צריך לעשות את זה השנה....
אני ממש לא מבינה את כל הקיטורים על מחויבות אישית , נכון שזה לא יפה כל כך שמכריחים אותכם להתנדב, אבל המטרה של זה היא להכיר לכם גם תחומים חדשים ושקצת תתרמו מעצמכם למען אחרים, אז מה האסון הנוראי ? אם קצת תתנו מעצמכם בשביל מישהו אחר שבשבילכם זה כולה שעה-שעתיים בשבוע אבל בשביל מי שמקבל זה הרבה יותר , וכל התירוצים של האין זמן זה הכל קשקושים כי גם אני בזמנו עשיתי מחויבות אישית , וההיתי פעילה בעוד כמה מקומות מרצוני האישי , ולמדתי כמו שצריך וההיתי במגמות די טובעניות ויש לי בגרות מצויינת .
באמת ששום דבר רע לא קרה לאף אחד אם הוא קצת נתן מעצמו למען אחרים במקרה הכי גרוע אולי אפילו תהנו, וזה די עצוב שהמורים צריכים לאיים בכל מיני שטויות כדי להכריח אתכם לעשות את זה.
mess whit the best , die like the rest
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני צבעתי את הקומה שלי בבי"ס ושתלתי פרחים בחצר 
זה היה תמיד ביום ראשון, והייתי מסיים ככה שאני אגיע הביתה בשתיים למסע בין כוכבים.

זה היה תמיד ביום ראשון, והייתי מסיים ככה שאני אגיע הביתה בשתיים למסע בין כוכבים.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כאב שיניים...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כשמישהו אומר "והמבין יבין" על משהו סופר בנאלי.
-
- דרימיסטית מתקדמת
בכלל כשמישהו אומר המבין יבין.. אם הוא מבין, כנראה שאין לזה קשר למשפט...