אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
ריאל פשוט לקחו אליפות בשתי דקות, גם היגאוין דפק את הגול הכי מפציץ שראיתי בחיים. מה שמצחיק זה שהגול הזה כבר היה ברור אחרי השווין של ריאל 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מניח שבתחילת הסופרקלאסיקו ביום רביעי, אנחנו נראה את שחקני ברצלונה עומדים על הדשא מוחאים כפיים ואז שחקני ריאל יעלו למגרש, זה איזושהי מסורת כזאת בספרד. קצת יצרוב לבארסה ולאוהדיה שזה יקרה כך אך אין מה לעשות. אגב ברצלונה עצמה נזכרה להבקיע סוף סוף ועוד שישייה לרשת של ולנסיה המסכנה שנמצאת כרגע בסכנת ירידה ו-2 נק' בלבד מעל הקו האדום. אטו קיבל צהוב חמישי במשחק הזה והוא לא ישחק ברביעי מול ריאל.
-
- בריל!
ריאל בהחלט הראתה אופי ונחישות וזכתה באליפות הזאת בזכות ובהפגנת עליונות בליגה. נקווה שבמשחק ביום רביעי ברצלונה תציל קצת מהכבוד האבוד של העונה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה מה שקרה בפעם האחרונה שהנרי ביקר בברנביאו, אתה יכול להיות אופטימיufomatan כתב: נקווה שבמשחק ביום רביעי ברצלונה תציל קצת מהכבוד האבוד של העונה.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=shTfdFUX-hg[/youtube]
-
- בריל!
אחרי התצוגה שלו אתמול אני מאוד אופטימי!! 

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Campeones Campeones Ole Ole Ole
ריאל אלופה!!
בצדק רב, היה סוף משחק פשוט מטורף אחרי משחק זוועתי..
ככה מתנהגת קבוצה אלופה ונקווה ששנה הבאה יצליחו לבטא את זה גם באירופה סוף סוף
ריאל אלופה!!

בצדק רב, היה סוף משחק פשוט מטורף אחרי משחק זוועתי..

ככה מתנהגת קבוצה אלופה ונקווה ששנה הבאה יצליחו לבטא את זה גם באירופה סוף סוף

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כדי להצליח באירופה , ריאל (כמו גם ארסנל) חייבת לחזק מאד את ההגנה במיוחד במרכז. פפה הזה הוא גדול הפלופים בכדורגל העולמי 30 מיליון יורו על כלום - אני קורא לו בכלל "קאסה דל פפה" על שם הפיצה הידועה. קנבארו עבר את שיאו, ומצלדר עם הפציעות שלו זה בעייתי. בקיצור ריאל חייבת לפחות עוד בלם בעל יכולת מוכחת לסגל שלה לקראת העונה הבאה. השמועות מדברות גם שריאל הולכת לקנות את דוד וייה מולנסיה, די הגיוני שזה יקרה כי לריאל יש את הכסף, ולנסיה מסובכת עמוק בתחתית והולכת להיות מכירה של שחקנים מהמסטאייה בקיץ הקרוב.
- MrReD
- שגריר האופת'
פפה שייך לקבוצת השחקנים שאני פשוט לא סובל ואני פשוט לא מבין איך היכולות העלובות שלהם הם מגיעים לקבוצות פאר.. אני לא יודע כמה פעמים ריאל חטפה גולים או פנדלים בגלל האפס הזה.
אבל המקום הראשון ברשימת השנואים שלי שייך לגודיונסן.. אלוהים ישמור כמה אני לא סובל אותו.
אבל המקום הראשון ברשימת השנואים שלי שייך לגודיונסן.. אלוהים ישמור כמה אני לא סובל אותו.
-
- בריל!
MrReD כתב:פפה שייך לקבוצת השחקנים שאני פשוט לא סובל ואני פשוט לא מבין איך היכולות העלובות שלהם הם מגיעים לקבוצות פאר.. אני לא יודע כמה פעמים ריאל חטפה גולים או פנדלים בגלל האפס הזה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לאלף אלפי הבדלות, גודיונסן הספיק לעשות משהו בקריירה שלו בצ'לסי, הבקיע לא מעט שערים, כולל בליגת האלופות. לברצלונה הוא לא התאים מלכתחילה, כי הוא לוקה מבחינה טכנית בטיפול בכדור, כך שלא הובן לי מדוע בערסה הייתה צריכה אותו בכלל.
- MrReD
- שגריר האופת'
קנייה מטופשת, אני ממש מקווה שהוא יעוף משם כבר. גם רייקארד כל הזמן מכניס אותו, גם במשחקים כמו נגד מנצ'סטר הוא הכניס אותו בדקה ה-88, איזה מהלך מפגר ולא מועיל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- בריל!
תשמעו גרנט מצליח להוציא ממני את כל המחמאות וזה קשה מאוד, כי אני לא סבלתי אותו בעבר. המשחקים האחרונים שהוא ניהל היו ברמה גבוהה מאוד, אם הרבה שכל והרבה העזה וזה עובד! צ'לסי מסוכנת הרבה יותר היום, היא וינרית הרבה יותר, המשחק אתמול הוא לא משחק קל על הנייר והם עשו אותו הרבה יותר קל ממה שהיה צריך להיות.
אז כל הכבוד לגרנט שלמרות כל המתנגדים והתככנים מצליח להביא לעונה מצויינת של צ'לסי!
אז כל הכבוד לגרנט שלמרות כל המתנגדים והתככנים מצליח להביא לעונה מצויינת של צ'לסי!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עם כאלה שחקנים, גם אבי פיטוסי היה מוביל את צ'לסי לאותה העונה בדיוק, לגרנט יש פשוט קצת מזל זה הכל.
ועדיין מבחן התוצאה של גרנט הוא סיום העונה, אם יסיים ללא שום תואר, הוא בבעיה. אני מאמין שיש לו סיכויים טובים מאד לקחת את הצ'מפיונס ליג.
ועדיין מבחן התוצאה של גרנט הוא סיום העונה, אם יסיים ללא שום תואר, הוא בבעיה. אני מאמין שיש לו סיכויים טובים מאד לקחת את הצ'מפיונס ליג.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
קצת מזל?
יותר מידי מזל!
מתן, גם על הנייר זה היה משחק שצ'לסי היו צריכים לקחת, זאת לא היית הפתעה שהם ניצחו אותם בכזאת קלות.

מתן, גם על הנייר זה היה משחק שצ'לסי היו צריכים לקחת, זאת לא היית הפתעה שהם ניצחו אותם בכזאת קלות.

-
- בריל!
השנאה לגרנט מעוורת אתכם! הוא נתן לפרגוסון נוק אאוט במשחק ביניהם עם ניהול משחק מצויין והתקפי (בניגוד למה שהוא היה רגיל לשחק עם כל הקבוצות הקודמות שלו. הוא בא בליגת האלופות ונתן לבניטס בראש עם חילופים מצויינים שנתנו לו את הניצחון. ההתעקשות שלו על מיכאל בלאק בהרכב הצליחה והראתה שמוריניו עשה טעות שהשאיר אותו על הספסל- אז בואו לא נעצום עיניים ונראה רק מה שנוח לנו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חחחח נוק-אאוט לפרגוסון.... ניצח כרגיל בעזרת השופט (הפעם לא היה גול עצמי עם התחת אלא פנדל שלא היה צריך להישרק בדקה כל כך קריטית במשחק). שוב באנפילד גנב גול עצמי שלא הגיע לו, ועם זה הספיק לו לעלות לשלב הבא.
באלאק לא שיחק אצל מוריניו העונה כי הוא פשוט היה פצוע, זה פשוט מאד (מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית יודע זאת).
בקיצור, בואו לא ניתן לגנב דעת הזה לעבוד עלינו!
באלאק לא שיחק אצל מוריניו העונה כי הוא פשוט היה פצוע, זה פשוט מאד (מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית יודע זאת).
בקיצור, בואו לא ניתן לגנב דעת הזה לעבוד עלינו!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^^
נכון מאוד!!
צ'לסי העונה זה הרבה יותר מאוסף שחקנים טובים, והמשחקים האחרונים מראים את זה, גם אם גרנט יישאר ללא תואר בסוף העונה.
נכון מאוד!!
צ'לסי העונה זה הרבה יותר מאוסף שחקנים טובים, והמשחקים האחרונים מראים את זה, גם אם גרנט יישאר ללא תואר בסוף העונה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לאיזה גנב דעת טל?.. מתן או גרנט?
הסיבה היחידה שהם בגמר האלופות היא בגלל החולשה היחסית של הרבה קבוצות העונה.. בוא ניקח את העולות לגמר בשנים האחרונות: מילאן של לפני שנתיים-שלוש הרבה יותר טובה מצ'לסי.. ליברפול של לפני שלוש שנים ווינרית ונחושה יותר מצ'לסי.. ארסנל וברסה אין צורך להרחיב בכלל..
קבוצה בינונית עם מאמן בינוני שהבעלים שלו מנסה להראות שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ולהביא מאמן ממדינה בלי כדורגל, למדינה עם הכדורגל מהטובים בעולם.. פשוט מביך

הסיבה היחידה שהם בגמר האלופות היא בגלל החולשה היחסית של הרבה קבוצות העונה.. בוא ניקח את העולות לגמר בשנים האחרונות: מילאן של לפני שנתיים-שלוש הרבה יותר טובה מצ'לסי.. ליברפול של לפני שלוש שנים ווינרית ונחושה יותר מצ'לסי.. ארסנל וברסה אין צורך להרחיב בכלל..
קבוצה בינונית עם מאמן בינוני שהבעלים שלו מנסה להראות שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ולהביא מאמן ממדינה בלי כדורגל, למדינה עם הכדורגל מהטובים בעולם.. פשוט מביך