אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
מחצית שניה מדהימה של מכבי נתנה להם את הניצחון וגם החלטות גרועות של מאמן סיינה כמו שטל אמר.
יש לי הרגשה שצסק"א עולים לגמר ומפרקים את מכבי, מזל לא יעזור נגדם.
יש לי הרגשה שצסק"א עולים לגמר ומפרקים את מכבי, מזל לא יעזור נגדם.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נגד צסק"א אני לא רואה למכבי שום סיכוי, נגד טאו יהיה למכבי סיכוי כלשהו. בכל מקרה אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל הייתי רוצה בשביל ספאחיה שיזכה ביורוליג, כי אני מאד אוהב אותו כמאמן (חבל שהתקשורת בארץ שתתה לו את הדם כמו שהיא עושה בעצם לכל מאמן זר שמגיע לפה בכדורסל וכדורגל, לא נותנים לו לנשום והורסים ומחבלים לו בכל מה שאפשר).
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
משחק צמוד בין צסק"א לטאו ויטוריה, אבל כמו שאמרתי, צסק"א עלו לגמר אחרי שברחו קצת לטאו ברבע האחרון, והולכת לתת למכבי פייט טוב.

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לתת פייט למכבי??
צ'סקא הולכים לאכול למכבי את הביצים שאין לה
אני מתאר את בריל כבר מתחיל להסתובב עם הצעיף של הפועל בפאבים שיוגדשו בהם אוהדי מכבי למינהן.. אני מתחיל לדמיין חגיגות בכיכר ספרא על הפסדה של מכבי???
צ'סקא הולכים לאכול למכבי את הביצים שאין לה

אני מתאר את בריל כבר מתחיל להסתובב עם הצעיף של הפועל בפאבים שיוגדשו בהם אוהדי מכבי למינהן.. אני מתחיל לדמיין חגיגות בכיכר ספרא על הפסדה של מכבי???

-
- דרימיסט מתקדם
הגמר שלי הסתבר שהפך לקרב על המקום ה-3... הייתי בטוח שזאת השנה של טאו. בכל מקרה, צסק"א יקחו את הגביע. אני לא יכלתי לראות את המשחקים כי הייתי עסוק בלהופיע עם הלהקה שלי עם בצפר בהרצליה, אבל לפי מה שהבנתי היו אחלה בחלה של משחקים...
-
- בריל!
תשמעו, כל הכבוד למכבי שנתנו פייט לא נורמאלי. שמתם לב שבקי גריפין אחרי המשחק ניסתה בכוח ל"הסביר" לנו שהותיקים ניצחו את המשחק וכל הזמן אמרה- דרק שארפ, ניקולה וטל בורשטיין ששני האחרונים לא עשו כלום?
דרק שארפ נתן את שלו אין מה לומר , אבל מה בדיוק עשו וויצ'יץ ובורשטיין? לא שמתי לב כנראה....
מכבי ניצחה כי האיטלקית לא הצליחו לעצור את גרסייה בעיקר וזה פגע להם בתוכנית המשחק.
המשחק השני התחיל מצויין ואז רבע שלישי היה פשוט זוועה, לפחות צסק"א ניצחה (למרות שהחינגה על מכבי צסק"א בתקשורת ביום ראשון תהיה בלתי נסבלת ועוד פעם נאלץ לעבור את מסע התלאות בין שבירת המילים של טל ברודי ל"איחוד המרגש" של "גיבורי 77" ש"כבשו את אירופה" ועוד בלה בלה בלה בלה בלה כזה)

דרק שארפ נתן את שלו אין מה לומר , אבל מה בדיוק עשו וויצ'יץ ובורשטיין? לא שמתי לב כנראה....
מכבי ניצחה כי האיטלקית לא הצליחו לעצור את גרסייה בעיקר וזה פגע להם בתוכנית המשחק.
המשחק השני התחיל מצויין ואז רבע שלישי היה פשוט זוועה, לפחות צסק"א ניצחה (למרות שהחינגה על מכבי צסק"א בתקשורת ביום ראשון תהיה בלתי נסבלת ועוד פעם נאלץ לעבור את מסע התלאות בין שבירת המילים של טל ברודי ל"איחוד המרגש" של "גיבורי 77" ש"כבשו את אירופה" ועוד בלה בלה בלה בלה בלה כזה)

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
ufomatan כתב:תשמעו, כל הכבוד למכבי שנתנו פייט לא נורמאלי. שמתם לב שבקי גריפין אחרי המשחק ניסתה בכוח ל"הסביר" לנו שהותיקים ניצחו את המשחק וכל הזמן אמרה- דרק שארפ, ניקולה וטל בורשטיין ששני האחרונים לא עשו כלום?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אהה. עוד מילה על ערוץ 10-

פשוט גועל נפש של שידור, כל כך מתלקק, כל כך לא מקצועי! עופר שלח איבד אצלי מזמן את הכבוד שהגיע לו פעם. דברים ברורים הוא לא רואה, הוא לא אובייקטיבי בפרשנות שלו ופשוט מוציא את החשק לראות כדורסל (כנראה שהשתן עלה גם לו לראש מאז שהוא בערוץ 10 המסריח הזה). שלא נדבר על ארבל שפשוט לא סתם את הפה שלו וקשקש בלי סוף. כל הראיונות עם מכבי באמצע המשחק של צסק"א טאו היו פשוט בושה גדולה אחת! ערוץ שלא מכבד את עצמו ואת הצופים שלו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מילא שלח שהוא חושב שהוא מבין בכל דבר ביקום הזה: פוליטיקה,כלכלה,בייסבול,כדורגל,כדורסל וכו'... אבל יורם ארבל התרח הזקן שהיה צריך לפרוש כבר לפני 5 שנים לפחות, מבייש את זקנתו, סנילי, לא מצליח לזהות שחקנים, משדר משחקי כדורסל וכדורגל באווירה של בית אבות. הבנו שאיבדת את חדוות המשחק והשידור, אז תפרוש כבר, נמאסת!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אוי בוסטון.... הפסד כואב 100-103 ואטלנטה משווה ל 3-3 בסדרה.
המשחק הבא בבוסטון ואני לא רואה לאטלנטה הרבה סיכויים לנצח אבל כולם כבר חשבו שבוסטון תעשה להם sweep, אי אפשר לדעת כבר.
המשחק הבא בבוסטון ואני לא רואה לאטלנטה הרבה סיכויים לנצח אבל כולם כבר חשבו שבוסטון תעשה להם sweep, אי אפשר לדעת כבר.

-
- בריל!
כמה חבל שוושינגטון לא הצליחה לעלות, אבל לפחות נמשיך לראות את הפנומן מקליבלנד (או כמו שקראו לו בוושינגטון overratedilai fields #15 כתב:אוי בוסטון.... הפסד כואב 100-103 ואטלנטה משווה ל 3-3 בסדרה.

בוסטון עושה לעצמה חיים קשים. הם חשבו שהם יבואו ויקחו בלי בעייה את הסידרה הזאת, ופשוט לא הבינו שזו לא גלבוע עפולה אלא קבוצה שתבוא לתת להם פייט. אולי השחקנים שם הגיעו לשיא שלהם מוקדם מדי והם כבר מתעייפים?
היום כבר מתחילה הסדרה בין דטרויט לאורלנדו, יהיה מעניין.
- Sunny
- דרימיסט-על
סדרה מעולה מתקרבת אלינו הלילה. דטרויט-אורלנדו.
להם יש האוורד אחד וטורקגולו, לנו יש בילאפס,ראשיד המילטון ופרינס
אללה פיסטונס, תנו לנו 7 משחקים עם ניצחום בסוף!!
במעמד כזה, של סיבוב שני הניסיון מדבר הרבה הרבה יותר ובגלל זה אורלנדו לא יצליחו
להם יש האוורד אחד וטורקגולו, לנו יש בילאפס,ראשיד המילטון ופרינס

אללה פיסטונס, תנו לנו 7 משחקים עם ניצחום בסוף!!
במעמד כזה, של סיבוב שני הניסיון מדבר הרבה הרבה יותר ובגלל זה אורלנדו לא יצליחו
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
בכניסה לאיילון בתל אביב תלו הלילה אוהדי הפועל תל אביב שלט בהצלחה לצסק"א
עשה לי את הבוקר.... בטח יחגגו בכיכר כשמכבי תפסיד היום!

- Sunny
- דרימיסט-על
ניצחון משכנע (מאוד!) כשדטרויט שומרת את אורלנדו על 72 נקודות!
מעולה וניו אורלינס לוקחת את ס"א בציחון ענק.הם פשוט גדולים!
מכבי לצערי תפסיד. צסק"א מנוסה יותר,מאוזנת יותר וטובה יותר ממכבי, ושל השנה בעיקר!
מעולה וניו אורלינס לוקחת את ס"א בציחון ענק.הם פשוט גדולים!

מכבי לצערי תפסיד. צסק"א מנוסה יותר,מאוזנת יותר וטובה יותר ממכבי, ושל השנה בעיקר!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- דרימיסט מתקדם
מי יתן וההוקס יפילו את הסלטיקס, ישאיר כבר טעם טוב בפה מהפלייאוף הזה! =]
בקשר להיום, טאו ייסיימו עם מדליית ארד בעוד שצסק"א תנצח, ולדעתי ביותר מ-20 הפרש. למכבי אין מה למכור מולה, גם מול סיינה לא היה לה... ויש הבדל, כי מכבי לא ניצחה ביום שישי, אלא סיינה הפסידה. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה למכבי העונה, ומול קבוצה כמו צסק"א זה לא יקרה. מה שכן, עם כל הכבוד למכבי על הישגיה היפים וההגעה לגמר, זה רק מראה כמה היורוליג בדיחה. קבוצה שלא הייתי מהמר עליה שבכלל תגיע לטופ 8 איכשהו הגיעה לגמר. להנהלה שם יש המון מה לחשוב.
וב-NBA? עוד תצוגה של כריס פול שפשוט תכאיב לאוהדי הכדורסל שקובי באופן מוזר יקבל את התואר. את התואר אולי הוא היה צריך לקבל לפני כמה עונות, אבל זה שוד לאור היום. זה גועל נפש וטיפשות מצד הנהלת הליגה לתת לשחקן את התואר הזה, שהוא לא עשה שום שינוי העונה: לא בהתנהגות, לא ביכולת. הלייקרס ראשונים במערב - למה? כי השחקנים לידו השתפרו, ופתאום יש פאו גאסול. בלעדיו, הלייקרס כבר היו מחוץ לפלייאוף לטעמי. אם כריס פול לא יזכה בתואר ה-MVP (וככל הנראה זה מה שיקרה) זה פשוט תהיה פאשלה אדירה של הנהלת ה-NBA.
יום טוב חברים, הרבה כדורסל היום
בקשר להיום, טאו ייסיימו עם מדליית ארד בעוד שצסק"א תנצח, ולדעתי ביותר מ-20 הפרש. למכבי אין מה למכור מולה, גם מול סיינה לא היה לה... ויש הבדל, כי מכבי לא ניצחה ביום שישי, אלא סיינה הפסידה. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה למכבי העונה, ומול קבוצה כמו צסק"א זה לא יקרה. מה שכן, עם כל הכבוד למכבי על הישגיה היפים וההגעה לגמר, זה רק מראה כמה היורוליג בדיחה. קבוצה שלא הייתי מהמר עליה שבכלל תגיע לטופ 8 איכשהו הגיעה לגמר. להנהלה שם יש המון מה לחשוב.
וב-NBA? עוד תצוגה של כריס פול שפשוט תכאיב לאוהדי הכדורסל שקובי באופן מוזר יקבל את התואר. את התואר אולי הוא היה צריך לקבל לפני כמה עונות, אבל זה שוד לאור היום. זה גועל נפש וטיפשות מצד הנהלת הליגה לתת לשחקן את התואר הזה, שהוא לא עשה שום שינוי העונה: לא בהתנהגות, לא ביכולת. הלייקרס ראשונים במערב - למה? כי השחקנים לידו השתפרו, ופתאום יש פאו גאסול. בלעדיו, הלייקרס כבר היו מחוץ לפלייאוף לטעמי. אם כריס פול לא יזכה בתואר ה-MVP (וככל הנראה זה מה שיקרה) זה פשוט תהיה פאשלה אדירה של הנהלת ה-NBA.

-
- בריל!
אני מצטער אחי אבל זה ממש שטויות! כריס פול נותן עונה אחת טובה, זה לא מספיק מול מה שקובי בראיינט נתן ללייקרס ולליגה הזאת העונה ועונות אחרונות. הוא ה- שחקן ב-NBA בשנים האחרונות וזה פשוט בושה לליגה שהוא לא קיבל MVP עד השנה. השנה הוא השפתר מאוד במשחלק הקבוצתי שלו כי הוא שחקן שיכול כל משחק לקלוע 50 נקודות בלי בעייה, אבל הוא הפסיק לקחת על עצמו את הכל, ולכן גם גאסול וגם אודם וכל מי שמסביב פורחים!DwAs כתב:מי יתן וההוקס יפילו את הסלטיקס, ישאיר כבר טעם טוב בפה מהפלייאוף הזה! =]
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה ישאיר טעם טוב? מי אלו ההוקס בכלל, איזה עונה הם נתנו? בשביל מה הם מתאמצים בכלל? יאללה שהסלטיקס יעיפו אותם כבר, רוצים גמר של בוסטון-לייקרס.DwAs כתב:מי יתן וההוקס יפילו את הסלטיקס, ישאיר כבר טעם טוב בפה מהפלייאוף הזה! =]
גם אני חושב שצסק"א תנצח הערב, ושסיינה יותר הפסידה מאשר מכבי ניצחה (כתבתי זאת גם לאחר המשחק ואני לא נסחף כמו התקשורת המכביסטית ). היורוליג זה בדיחה עצובה, אמרתי את זה פה לאורך כל העונה, הרמה יורדת שם משנה לשנה, הארגון של ברתומיאו פשוט שערורייתי, חצי מהקבוצות שם עלובות ולא ראויות לטורניר שמתיימר להיות התחרותי ביותר בענף (המקבילה של ליגת האלופות בכדורגל).
אני מסכים איתך שהגיע לכריס פול, וגם כי אני לא סובל את בריאנט. הנהלת ה-NBA בפשיטת רגל ארוכה וזאת רק עוד דוגמא.
-
- בריל!

הנהלת ה-NBA בפשיטת רגל?? איזו בדיחה חזקה!
ה-NBA השנה מציג את אחת העונות הכי טובות שהיו, וזה רק הוכחה לדרך הנכונה שבו הולכת הנהלת ה-NBA. הכוכבים כבר לא כולם אמריקאים, אלא האירופאים נכנסו חזק ונותנים הרבה מהטון. השיווק שם הוא מהחזקים שיש בספורט העולמי, והוא מתפתח כל שנה. מה שנעשה בניו אורלינס לדוגמה זה באמת הוכחה שהספורט יכול לעזור בבעיות חברתיות בעיר שהוזנחה כל השנים על ידי הממשלה בארה"ב וה-NBA עשה שם חגיגה של כדורסל.
בגלל שכריס פול לא זכה ב-MVP? מי זה כריס פול? מה הוא עשה כל השנים ב NBA שאתה יכול לומר שהוא יכול לקחת מבראיינט את התואר השנה? שטויות!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ה-NBA לא מענין ת'ביצה כמו שעניין פעם, אין שם את אותם הכוכבים, וכל הזוהר של הליגה הזאת ירד. תוסיף לזה את שערוריית מכירת המשחקים, שביתת השחקנים שהיתה לפני כמה שנים ועוד כל מיני פדיחות של דיוויד סטרן (זוכר במקרה את הבזיון עם ההרחקות שלא היו צריכות להיות של פניקס בפלייאוף שנה שעברה?!).
בקשר לבריאנט, שחקן סוליסט ואנוכי, שפרט לנקודות ואגו לא תורם במאומה למשחק הקבוצתי, לכן לא מגיע לו שום תואר MVP. תואר MVP צריך ללכת לשחקן שמגוון במגוון קטגוריות ולא לשחקן אגואיסט כמו בריאנט שרק ה-SCORE האישי שלו מעניין אותו.
בקשר לבריאנט, שחקן סוליסט ואנוכי, שפרט לנקודות ואגו לא תורם במאומה למשחק הקבוצתי, לכן לא מגיע לו שום תואר MVP. תואר MVP צריך ללכת לשחקן שמגוון במגוון קטגוריות ולא לשחקן אגואיסט כמו בריאנט שרק ה-SCORE האישי שלו מעניין אותו.
-
- דרימיסט מתקדם
עוד פעם, כל הקטע של ההוקס זה בצחוק, סתם כי אני מת על האנדרוג, תמיד הייתי. לא מתחבר לחזקות, אולי בגלל זה אני אוהד הפועל?
בכל מקרה, ברור שעדיף את הסלטיקס... ואחי, אני מזה מודע לזה שלקובי מגיע MVP פעם אחת, זה ברור. הרמה שלו היא באמת משהו שלא נראה בליגה הזאת כבר שנים רבות, אבל השנה זאת פשוט תהיה תרמית. MVP מדבר על עונה ספציפית, לא על תקופה. זה כמו שדירק שנה שעברה זכה ב-MVP שלא בצדק, כי היה צריך לזכות לנפי שתי עונות וניסו לתקן את האבל הזה.
אין מה לעשות, לא יעזור כלום. אי אפשר לתקן טעויות מהעבר ע"י חסימת האמת של העונה הסציפית. למה כריס פול לא צריך לקבל את הפרס, בגלל שמנהלת ה-NBA לא הייתה חכמה מספיק לתת לו את הפרס עד עכשיו? אני לא חושב. אני לא חושב ש-MVP זה תואר של תקופה... היכל התהילה זה על תקופה, MVP זה של עונה ספציפית, ומה לעשות שהעונה קובי לא עשה שום דבר ששונה מהעונות הקודמות... אני לא רואה שום התקדמות בחוכמת המשחק שלו, וביכולות שלו שגם ככה מתקרבות לשלמות. מה שהשתנה, זה הצוות המסייע, ולדעתי האישית (וזה חשוב לציין שזאת היא דעתי בלבד) הם הסיבה שהלייקרס כיום במקום הראשון. זוכר את תחילת העונה בלי פאו גאסול? נראה כאילו עוד סתם עונה של הלייקרס.
בכל מקרה, העונה כריס פול הוא השחקן המצטיין בליגה. הוא עשה מטייסון צ'אנדלר אולסטאר ושיפר את כל הסגל שלו. את הסגל של הלייקרס שיפר כל שחקן את עצמו, ופאו גאסול שפתח עבורם חלונות שלא ראו מעולם. קובי נשאר קובי, זה מה שצריך ממנו, אבל בלי פאו גאסול אני לא רואה אותם מגיעים רחוק. אני לא אומר שפאו MVP, אבל אני לא חושב שהשנה קובי עשה קפיצת מדרגה פנומנאלית שמגיע לו פתאום לזכות ב-MVP משום מקום.
מה שאני בעצם טוען, זה שמנהלת ה-NBA צריכה להבין שכמה שטועים, אי אפשר לכפר על טעויות בצורה הזאת, ככה לא מתקנים... כי בדרך הזאת, הם מתקנים טעות אחת, ובכך מתחילים טעות אחרת... דירק היה ה-MVP עונה שעברה? ממש לא. לפני שתי עונות הוא היה, ולא סטיב נאש, אבל נאש זכה. עכשיו פול ה-MVP וקובי מקבל את ה-MVP. מה יהיה עונה הבאה? ההורנטס יסיימו מקום 6 במערב, יעופו סיבוב ראשון, הקבוצה לא תתקדם לשום מקום והסגל יחלש, וכריס פול יעשה בדיוק אותם ביצועים ויקבל את תואר ה-MVP בעוד שלברון סוחף את הקאבס לאליפות? (זה לא באמת יקרה, אני סתם נותן דוגמא)... לא נראה לי הגיוני.

בכל מקרה, ברור שעדיף את הסלטיקס... ואחי, אני מזה מודע לזה שלקובי מגיע MVP פעם אחת, זה ברור. הרמה שלו היא באמת משהו שלא נראה בליגה הזאת כבר שנים רבות, אבל השנה זאת פשוט תהיה תרמית. MVP מדבר על עונה ספציפית, לא על תקופה. זה כמו שדירק שנה שעברה זכה ב-MVP שלא בצדק, כי היה צריך לזכות לנפי שתי עונות וניסו לתקן את האבל הזה.
אין מה לעשות, לא יעזור כלום. אי אפשר לתקן טעויות מהעבר ע"י חסימת האמת של העונה הסציפית. למה כריס פול לא צריך לקבל את הפרס, בגלל שמנהלת ה-NBA לא הייתה חכמה מספיק לתת לו את הפרס עד עכשיו? אני לא חושב. אני לא חושב ש-MVP זה תואר של תקופה... היכל התהילה זה על תקופה, MVP זה של עונה ספציפית, ומה לעשות שהעונה קובי לא עשה שום דבר ששונה מהעונות הקודמות... אני לא רואה שום התקדמות בחוכמת המשחק שלו, וביכולות שלו שגם ככה מתקרבות לשלמות. מה שהשתנה, זה הצוות המסייע, ולדעתי האישית (וזה חשוב לציין שזאת היא דעתי בלבד) הם הסיבה שהלייקרס כיום במקום הראשון. זוכר את תחילת העונה בלי פאו גאסול? נראה כאילו עוד סתם עונה של הלייקרס.
בכל מקרה, העונה כריס פול הוא השחקן המצטיין בליגה. הוא עשה מטייסון צ'אנדלר אולסטאר ושיפר את כל הסגל שלו. את הסגל של הלייקרס שיפר כל שחקן את עצמו, ופאו גאסול שפתח עבורם חלונות שלא ראו מעולם. קובי נשאר קובי, זה מה שצריך ממנו, אבל בלי פאו גאסול אני לא רואה אותם מגיעים רחוק. אני לא אומר שפאו MVP, אבל אני לא חושב שהשנה קובי עשה קפיצת מדרגה פנומנאלית שמגיע לו פתאום לזכות ב-MVP משום מקום.
מה שאני בעצם טוען, זה שמנהלת ה-NBA צריכה להבין שכמה שטועים, אי אפשר לכפר על טעויות בצורה הזאת, ככה לא מתקנים... כי בדרך הזאת, הם מתקנים טעות אחת, ובכך מתחילים טעות אחרת... דירק היה ה-MVP עונה שעברה? ממש לא. לפני שתי עונות הוא היה, ולא סטיב נאש, אבל נאש זכה. עכשיו פול ה-MVP וקובי מקבל את ה-MVP. מה יהיה עונה הבאה? ההורנטס יסיימו מקום 6 במערב, יעופו סיבוב ראשון, הקבוצה לא תתקדם לשום מקום והסגל יחלש, וכריס פול יעשה בדיוק אותם ביצועים ויקבל את תואר ה-MVP בעוד שלברון סוחף את הקאבס לאליפות? (זה לא באמת יקרה, אני סתם נותן דוגמא)... לא נראה לי הגיוני.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
להזכירך כריס פול משחק 3-4 שנים ב- NBA (או שאני יוצא ממש דביל כי אני לא זוכר נכוןufomatan כתב:
מי זה כריס פול? מה הוא עשה כל השנים ב NBA שאתה יכול לומר שהוא יכול לקחת מבראיינט את התואר השנה? שטויות!

לקובי היה מגיע לזכות מזמן אבל השנה לא, כריס פול היה הרבה יותר דומיננטי מקובי, חילק אסיסטים, חטיפות ואם גאסול לא היה מגיע לליקרס הם לא היו רואים פלייאוף וכמו שאמרתי לפני כמה זמן נראה לי שהלייקרס היו במקום ה-6,7 במערב לפני שגאסול הגיע.