הדעה שלי דיי השתנתה מאז האשכול הקודם. אם באשכול הקודם כתבתי שאני לא מבין למה אנשים סולדים מהקול של דומניצ'י, הרי שעתה גם אני סולד ממנו, יחסית.
השיר נכתב ע"י דומיניצ'י ופטרוצ'י, והוא מחאה על היחס המשתנה של אנשים, הדרך בה אתה נתפס ע"י החברה בעת אחת (נותנים לך "סטטוס", "מעמד חברתי" מסוים) וסטטוס אחר כאשר דברים משתנים. הדוגמה שהם נתנו לכך, ומה שגרם להם לכתוב את השיר מלכתחילה, היא האופן שאנשים התייחסו כלפיהם לפני שהם חתמו על חוזה עם חברת תקליטים. לפני שהם חתמו אמרו להם "תמצאו עבודה אמיתית, תסתפרו" וכו' ואחרי שהם חתמו אז פתאום העריכו אותם ואת מה שהם עושים ואת המראה שלהם וכו'...
אין שיר שממש אהבתי באלבום הזה וזה נראה לי בגלל הקול של דומוניצ'י, כל השירים שם חמודים אבל לא יותר מזה.
ואני גם די שונא את הסאונד באלבום כמו שכבר אמרתי קודם.
נדמה שקולו של דומיניצ'י נשפט כל העת בהשוואה לזה של לאברי וחבל.
כך נשמעה דרים ת'יאטר באלבומה הראשון וזה חלק חשוב ובלתי נפרד מהוויתה.
לדומיניצ'י אין קול רע, אולם, טווח הטונים שלו מוגבל וזה ניכר כבר באלבום הראשון.
השיר עצמו אינו מן המשובחים שבאלבום, אולם הקטע העוקב יגרום לכם לשכוח שבכלל הרהרתם אודות השיר הזה...
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
באמת יכול להיות שאנשים שופטים את הקול של דומיניצ'י כהשוואה לקולו של לאברי, וזה גם דיי טבעי שיעשו כך,
אבל עדיין, בתור קול בפני עצמו, בעיניי הקול של דומיניצ'י לא יפה.
השיר... בסדר.
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?