אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
DwAs
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי DwAs »

Greenburger כתב:יאפ, מסכים....
לקחו לי פחות או יותר שנתיים וחצי להתגבר על חברתי הראשונה (ואל תפתחו את הנושא הזה, בבקשה... :) ) וזה די גרם לי לחשוב שמי שאמר שמוטב לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב בכלל הוא אידיוט.
עם נקודה מאוד נקודתית ובעלת מסה גבוהה בסוף.
תשמע, כמו שכגודל הציפייה - כגודל האכזבה, אז כגודל האהבה - כגודל הכאב שזה נמוג לך בין האצבעות... הכל מתהפך ברגעים האלה. דברים שאם לא היית שותף באהבה הזאת, היו נראים לך מאוד הגיוניים להגיד לבנאדם במצבי, פתאום נראים כל כך מטומטמים... כולם אומרים: "עם הזמן זה יעבור, לאט לאט זה יתפוגג, ולאט לאט זה יגמר..." בזמן שהם לא מבינים שבנאדם כמוני, שעדיין מאוהב בה ויעשה הכל כדי לחזור אליה, לא ממש רוצה לוותר על זה, לא רוצה שזה יעבור ויגמר, כי זה משהו שנתן לי כל כך הרבה אושר... ובשבועיים האחרונים, מאז שנפרדנו, במקום להיות הגיוני אני כאילו ממשיך להכאיב לעצמי בזה שאני נפגש איתה, ומסתכל עליה מרחוק בהפסקות במקום לעשות משהו מועיל... בחיים שלי לא חשבתי שאני אהיה כל כך מחובר לכאב, שאני אשכרה אצטרך אותו כדי להמשיך לחיות נורמלי... מצד שני כל השבועיים האחרונים לא היו נורמליים בכלל... אני כל כך מבובל :X
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

DwAs כתב:
Greenburger כתב:יאפ, מסכים....
לקחו לי פחות או יותר שנתיים וחצי להתגבר על חברתי הראשונה (ואל תפתחו את הנושא הזה, בבקשה... :) ) וזה די גרם לי לחשוב שמי שאמר שמוטב לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב בכלל הוא אידיוט.
עם נקודה מאוד נקודתית ובעלת מסה גבוהה בסוף.
תשמע, כמו שכגודל הציפייה - כגודל האכזבה, אז כגודל האהבה - כגודל הכאב שזה נמוג לך בין האצבעות... הכל מתהפך ברגעים האלה. דברים שאם לא היית שותף באהבה הזאת, היו נראים לך מאוד הגיוניים להגיד לבנאדם במצבי, פתאום נראים כל כך מטומטמים... כולם אומרים: "עם הזמן זה יעבור, לאט לאט זה יתפוגג, ולאט לאט זה יגמר..." בזמן שהם לא מבינים שבנאדם כמוני, שעדיין מאוהב בה ויעשה הכל כדי לחזור אליה, לא ממש רוצה לוותר על זה, לא רוצה שזה יעבור ויגמר, כי זה משהו שנתן לי כל כך הרבה אושר... ובשבועיים האחרונים, מאז שנפרדנו, במקום להיות הגיוני אני כאילו ממשיך להכאיב לעצמי בזה שאני נפגש איתה, ומסתכל עליה מרחוק בהפסקות במקום לעשות משהו מועיל... בחיים שלי לא חשבתי שאני אהיה כל כך מחובר לכאב, שאני אשכרה אצטרך אותו כדי להמשיך לחיות נורמלי... מצד שני כל השבועיים האחרונים לא היו נורמליים בכלל... אני כל כך מבובל :X
לי לקח 6 שנים להתגבר על מישהי שאפילו לא רצתה אותי.
אולי זה לא יעבור, אבל זה בטוח ידעך.
מה שכן, אל תסגור את עצמך כמו שאני עשיתי, אם יש לך אפשרות, אולי תמצא אהבה גדולה יותר...
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

אני חושב שזה מסוג הדברים שהוא דיבר עליהם שזה מטומטם להגיד אותם לבנאדם במצבו.

אתה יודע, כשאתה במצב כזה אין מה לעשות, הרגשות פועלים והמוח לא. אתה לא יכול לפתוח את עצמך למצבים חדשים כשאתה בכאב על מה שאבד.

אנחנו לא ממציאים פה שום דבר חדש, מאז ומעולם אנשים אמרו לחברים שלהם אחרי פרידה שיחזרו לצאת עם אנשים, וגם אותם אנשים אחרי שהתגברו אמרו אותו דבר לחברים אחרים שלהם (שלא הקשיבו).... וזה אף פעם לא עוזר כי פשוט אי אפשר להתנגד לרגשות שלך.

We are ruled by our emotions
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

אתה כן יכול (לא אמרתי לו ללכת מחר לדייט, אמרתי לו לא לסגור את העיניים)
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

טוב אני אוסיף את ה2 סנט שלי.
1. הבנות לא מגינות על הבנות במקרה הזה, פשוט כי אני אישית לא מבינה למה, וכל בנאדם לגופו מן הסתם, רק היא יודעת למה פתאום השינוי...
2. בנאדם אחרי פרידה, גם אם הוא יפתח את העיניים חזק חזק, הוא לא מסוגל נפשית להפתח למשהו חדש..כמובן שזה תלוי בבנאדם אבל לרוב זה ככה. צריך את התקופה הזאת,
להתרגל למציאות חדשה ולהתאבל קצת לפני שמתחילים משהו חדש...
לי אישית, למרות שכביכול חוויתי את זה, עדיין לא נראה הגיוני העניין הזה של לאהוב מישהו, להפרד ממנו, ופתאום אחרי חודשיים לאהוב מישהו אחר. אני לא חושבת שהאהבה הזאת ל"לשעבר" נגמרת אי פעם,
נראה לי שפשוט, מוצאים מישהו חדש ואז פשוט שוכחים, שמים את זה במאחורה של הראש איפשהו.
(אלא אם כן מגלים שבאמת לא אהבתם את הבנאדם וזה כבר משהו אחר).
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

Nabo כתב:טוב אני אוסיף את ה2 סנט שלי.
1. הבנות לא מגינות על הבנות במקרה הזה, פשוט כי אני אישית לא מבינה למה, וכל בנאדם לגופו מן הסתם, רק היא יודעת למה פתאום השינוי...
2. בנאדם אחרי פרידה, גם אם הוא יפתח את העיניים חזק חזק, הוא לא מסוגל נפשית להפתח למשהו חדש..כמובן שזה תלוי בבנאדם אבל לרוב זה ככה. צריך את התקופה הזאת,
לי אישית, למרות שכביכול חוויתי את זה, עדיין לא נראה הגיוני העניין הזה של לאהוב מישהו, להפרד ממנו, ופתאום אחרי חודשיים לאהוב מישהו אחר. אני לא חושבת שהאהבה הזאת ל"לשעבר" נגמרת אי פעם,
נראה לי שפשוט, מוצאים מישהו חדש ואז פשוט שוכחים, שמים את זה במאחורה של הראש איפשהו.
1. אחלה, חושב כמוך.
2.אני לא דיברתי על זמן, אבל היו לי קשרים שהייתי סגור בהם, אז המלצתי לעשות מאמץ ולהיפתח, זה הכל.. :roll:
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

Arziv כתב:
Nabo כתב:טוב אני אוסיף את ה2 סנט שלי.
1. אחלה, חושב כמוך.
2.אני לא דיברתי על זמן, אבל היו לי קשרים שהייתי סגור בהם, אז המלצתי לעשות מאמץ ולהיפתח, זה הכל.. :roll:
אוקי דוקי ד'ן :)
demitri martin
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

Greenburger כתב:אני חושב שזה מסוג הדברים שהוא דיבר עליהם שזה מטומטם להגיד אותם לבנאדם במצבו.

אתה יודע, כשאתה במצב כזה אין מה לעשות, הרגשות פועלים והמוח לא. אתה לא יכול לפתוח את עצמך למצבים חדשים כשאתה בכאב על מה שאבד.

אנחנו לא ממציאים פה שום דבר חדש, מאז ומעולם אנשים אמרו לחברים שלהם אחרי פרידה שיחזרו לצאת עם אנשים, וגם אותם אנשים אחרי שהתגברו אמרו אותו דבר לחברים אחרים שלהם (שלא הקשיבו).... וזה אף פעם לא עוזר כי פשוט אי אפשר להתנגד לרגשות שלך.

We are ruled by our emotions
אפשר ומומלץ להתנתק מהרגשות האלה במצבים שכאלו. זה דורש המון עבודה עצמית וכח רצון. העניין הוא להסתכל על החיים בפרספקטיבה אחרת - לא לסחוב את שק הרגשות וחוויות מהעבר איתך כל החיים, אלה להשאיר את העבר בעבר - ולחיות לכבוד בעתיד - להביא את העתיד להווה. You fall asleep thinking that tomorrow is a BRAND NEW DAY, and not YET ANOTHER DAY OF MY LIFE. Notice the difference :)
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תשתדלו כמה שיותר להתרחק מהחרא הזה , מי שכל הזמן חושב על זה - נאכל מבפנים
צריך פשוט להתעסק בדברים אחרים ( לשמוע מוזיקה , להיות עם החברים , לשתות קצת ) לחיות את החיים בסבבה ולא לתת לזה להשפיע עליך .
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

הכל טוב ויפה והכל נכון, אבל כשאתה עושה את כל הדברים האלה, ואתה רק מרגיש שאתה מתאהב בה יותר בלי להיפגש איתה בכלל, אז אתה נמצא באיזהשהי בעיה מסויימת.... ובייחוד שהתחושה שיש סיכוי שזה יחזור, קשה לך להתנתק...
playground_love
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי playground_love »

צריך פשוט להתעסק בדברים אחרים ( לשמוע מוזיקה , להיות עם החברים , לשתות קצת ) לחיות את החיים בסבבה ולא לתת לזה להשפיע עליך .
מה שנקרא להדחיק?
הדבר הכי לא רצוי בערך זה להדחיק לדעתי.. ככל שהוא ידחיק, ישחק אותה שלא אכפת לו, יעבוד על כולם ועל עצמו, מתישהו הוא יזכר בהכל ופתאום ייפול הרבה יותר למטה. צריך לקחת את הזמן, להתאבל על זה, כמו שנבו אמרה, להתרגל למציאות חדשה ובאמת להשלים עם זה שהקשר הזה לא קיים יותר. ברור שעכשיו הוא חושב שהוא ככ אוהב אותה ויעשה הכל כדי להחזיר את הכל חזרה - אבל עם הזמן זה ידעך והוא יתחיל להסתכל לכיוונים אחרים.
לי אישית, למרות שכביכול חוויתי את זה, עדיין לא נראה הגיוני העניין הזה של לאהוב מישהו, להפרד ממנו, ופתאום אחרי חודשיים לאהוב מישהו אחר.
הזכרת לי שיש לי חברה שכרגע יצאה ממערכת יחסים של שנה ו10 חודשים עם חבר שלה, וכבר שבוע אחרי היא אומרת לי "אני ממש רוצה את X", אנלא מבינה איך היא חושבת לכיוון הזה בכלל...
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

DwAs כתב:הכל טוב ויפה והכל נכון, אבל כשאתה עושה את כל הדברים האלה, ואתה רק מרגיש שאתה מתאהב בה יותר בלי להיפגש איתה בכלל, אז אתה נמצא באיזהשהי בעיה מסויימת.... ובייחוד שהתחושה שיש סיכוי שזה יחזור, קשה לך להתנתק...
ובדיוק כאן צריך לחתוך ולעשות סיבוב של 180 מעלות... אם נותנים לדבר הזה להיתפתח אז אתה ניהיה העבד של הרגשות שלך... ואלה הן בסך הכל רגשות. במקרה כזה הרגשות משתמשות בך ולא אתה ברגשות...
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

playground_love כתב:
צריך פשוט להתעסק בדברים אחרים ( לשמוע מוזיקה , להיות עם החברים , לשתות קצת ) לחיות את החיים בסבבה ולא לתת לזה להשפיע עליך
מה שנקרא להדחיק?
הדבר הכי לא רצוי בערך זה להדחיק לדעתי.. ככל שהוא ידחיק, ישחק אותה שלא אכפת לו, יעבוד על כולם ועל עצמו, מתישהו הוא יזכר בהכל ופתאום ייפול הרבה יותר למטה. צריך לקחת את הזמן, להתאבל על זה, כמו שנבו אמרה, להתרגל למציאות חדשה ובאמת להשלים עם זה שהקשר הזה לא קיים יותר. ברור שעכשיו הוא חושב שהוא ככ אוהב אותה ויעשה הכל כדי להחזיר את הכל חזרה - אבל עם הזמן זה ידעך והוא יתחיל להסתכל לכיוונים אחרים.
הגישה שלך נשמעת מאוד פסימית , ברור שצריך לדעת איפה אתה עומד ולהבין ולהשלים עם זה , אבל לא להתאבל ולהיות מדוכא בגלל זה , אני לא מוצא סיבה שבנדם שהתחמק מזה פתאום ימצא את עצמו שוב פעם באותו חרא ..
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

Carpe Diem כתב:
DwAs כתב:הכל טוב ויפה והכל נכון, אבל כשאתה עושה את כל הדברים האלה, ואתה רק מרגיש שאתה מתאהב בה יותר בלי להיפגש איתה בכלל, אז אתה נמצא באיזהשהי בעיה מסויימת.... ובייחוד שהתחושה שיש סיכוי שזה יחזור, קשה לך להתנתק...
ובדיוק כאן צריך לחתוך ולעשות סיבוב של 180 מעלות... אם נותנים לדבר הזה להיתפתח אז אתה ניהיה העבד של הרגשות שלך... ואלה הן בסך הכל רגשות. במקרה כזה הרגשות משתמשות בך ולא אתה ברגשות...
אני יודע, אבל דיבורים ומעשים זה שני דברים שונים והמצב שאני והיא נמצאים בו די מורכב... אני כבר לא בטוח אם זמן זה הדבר הנכון בשבילי כרגע... אבל מצד שאני אני לא בטוח לגבי שום דבר עכשיו, הכל נורא מבולבל...
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

DwAs כתב:
Carpe Diem כתב:
אני יודע, אבל דיבורים ומעשים זה שני דברים שונים והמצב שאני והיא נמצאים בו די מורכב... אני כבר לא בטוח אם זמן זה הדבר הנכון בשבילי כרגע... אבל מצד שאני אני לא בטוח לגבי שום דבר עכשיו, הכל נורא מבולבל...
Dude! start straighting things up. There's no better time than NOW! :)
Don't put off things, it will only get worse. Talk to her, or something and make a decision - once and for all! and then everything will clear up for you!
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

playground_love כתב:
מה שנקרא להדחיק?
לי אישית, למרות שכביכול חוויתי את זה, עדיין לא נראה הגיוני העניין הזה של לאהוב מישהו, להפרד ממנו, ופתאום אחרי חודשיים לאהוב מישהו אחר.
הזכרת לי שיש לי חברה שכרגע יצאה ממערכת יחסים של שנה ו10 חודשים עם חבר שלה, וכבר שבוע אחרי היא אומרת לי "אני ממש רוצה את X", אנלא מבינה איך היא חושבת לכיוון הזה בכלל...
היא לא התחילה לאהוב מישהו אחרי שבועיים, היא אהבה אותו לפני.
זה מעצבן, כי גם אני נתקלתי בכאלה.

מקרה מצחיק שקרה לי אתמול בפאב.
אני שואל את דעתו של חבר על מישהי בפאב אתמול.
אז הוא מסתכל עליי ועונה לי תוך כדי צחוק "עזוב, ותר על זה כבר עכשיו".
כן כן, בקרוב תהיה שנה נטולת רומנטיקה :P :x :oops:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

ולאד, לגבי כל מה שאמרת, זה בדיוק מה שהתכוונתי שמישהו במצב של שיברון לב לא יכול לעשות. לא יכול סתם ככה להתנתק מזה ומהרגשות שלו שהוא מרגיש רע עם זה. אם אתה אומר שאפשר לעשות זאת עם המון עבודה עצמית, אז זה כנראה דורש הרבה נסיון בדבר :)
אם בא לך לפתוח קורס שמלמד את זה, נראה לי תוכל לעשות הרבה כסף =)

מישהו אמר פה שצריך להתעסק בדברים אחרים, כמו לצאת עם חברים וכו', ואז playground אמרה שזה נקרא להדחיק.
ממש לא נכון.
זו השיטה לצאת מדיכאון למעשה... כשאתה כולך מרגיש חרא ורק שוכב במיטה כל היום אז מה שצריך לעשות זה להתרכז בדברים הקטנים. להכריח את עצמך נגיד לקום מהמיטה ולראות טלוויזיה לאיזה חצי שעה, או להכין לעצמך משהו קטן לאכול, לקרוא משהו, כל מיני דברים כאלה. כשאתה מכריח את עצמך לעשות את זה אז המוח מתרגל בסוף לשגרה רגילה של יום-יום ואז אתה מסוגל לעבור מהדברים הקטנים לגדולים. מה שנקרא "התנהגות גוררת מחשבה" (או משהו בסגנון :) ). אם תכריח את עצמך לעשות משהו, אפילו שלא בא לך, בסוף המוח מצטרף ואז גם הרצון לזה מגיע (מקווה שזה היה מספיק ברור, זה הפוך למצב שבו הרצון כבר נמצא ואז בעקבותיו אתה עושה את הפעילות שאתה רוצה).
וזו דרך די יעילה לצאת מדיכאון... לחזור ולהתעסק בחיים עצמם מאשר לשכב במיטה כל היום.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

רק אציין, שזה מאוד קל להגיד ומאוד קשה לעשות. אני נוטה ליפול לדכאונות של חצי שנה כל פעם, וזה דבר גורר דבר גורר..דבר. אין אפילו רצון להכריח את עצמך לקום.
demitri martin
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אני יודע, אבל שמעתי על אנשים שכן הצליחו.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

יש שיטות ויש שיטות. כל אחד עושה את זה בדרך שלו. אני לא מזמן עברתי "קורס לחיים" שנקרא "הפורום של לנדמרק" של לנדמרק אדיוקיישן בשפיים. השיטות והתובנות שהתגלו לי - זה משהו יוצא דופן. נותן כלים רבים להתמודד עם כל המצבים השונים בחיים. מאוד מומלץ. יש להם ערב מבוא ב-24 החודש...
שלח תגובה