אשכול הבנים\בנות הגדול!
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!
ולאד אני ההיתי אומרת לך לך על זה ותגיד לה בכל זאת שגם אתה מעוניין , כי העניין עם החבר החדש עוד טרי ואולי היא הבינה שאתה לא מעוניין אז היא חיפשה מישהו חדש, ואם היא תדע שגם אתה מעוניין אז דברים ישתנו.
אבל קח בחשבון שבגלל שהיא כבר בקשר עם מישהו ודי מאושרת ממה שאתה אומר יש גם סיכוי לא קטן שתקבל סרוב וזה יכול להיות קצת לא נעים אם אתה רוצה אותה בכל זאת בתור ידידה או משהו..
ובהצלחה.
אבל קח בחשבון שבגלל שהיא כבר בקשר עם מישהו ודי מאושרת ממה שאתה אומר יש גם סיכוי לא קטן שתקבל סרוב וזה יכול להיות קצת לא נעים אם אתה רוצה אותה בכל זאת בתור ידידה או משהו..
ובהצלחה.
mess whit the best , die like the rest
-
- דרימיסט-על
אין שום דבר רע, זה גם הגיוני מאוד, פשוט לא אומרים את זה. לנשים אין מנגנון חשיבה / הימשכות כמו לגברים, הם רוצות להיסחף עם הרגע, לקבל את זה כמין המשך של זרם התרחשויות וחוויות כאשר בדיעבד הן יוכלו לומר לחברות שלהן: "אנחנו חברים". כל הרשמיות זה משהו שלא ממש הולך לדעתי ואולי מרתיע...Carpe Diem כתב:Fuck, what's wrong with "Would you be my girlfriend?" ???
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסטית מתקדמת
איזה מותק!!!Carpe Diem כתב:talgoro כתב:ולדימיר...בבקשה ממך אל תגיד לבחורה "התהי לי לחברה". תמציא משהו אחר...זה נשמע כאילו עוד מעט תוציא חוזה ותבקש ממנה לחתום על הסכמתה להיות לך לחברהFuck, what's wrong with "Would you be my girlfriend?" ???

לדעתי אין שום דבר רע, פשוט תהיה מוכן מראש לזה שאם יהיה סירוב, הוא יהיה עוד יותר מפורש ולא נעים מסתם דחייה, פשוט כי זאת שאלה של כן-לא ואין איך להתחמק מתשובה מפורשת באלגנטיות...
בכל מקרה, שיהיה מלא מלא בהצלחה בנאדם

-
- דרימיסטית מתקדמת
ולאד = אתה כל כך מקסים!!!!!
אני חושבת שזה נפלא ומרגש, ובהחלט נכון לשאול מישהי אם היא רוצה להיות חברה שלך, אבל אולי בעיניין שלך ושלה יותר נכון לשאול אותה אם היא מעוניינת לנסות איתך קשר רציני, כי הדברים לא כל כך ברורים... - ולא כדי לך להרחיק אותה בשאלות מלחיצות מדי.
אני אישית דוגלת בפריסת הקלפים על השולחן, בלי נכון או לא נכון, אתה צריך לעשות מה שנכון בשבילך, אם אתה רוצה לבדוק מה היא חושבת ואם יש לה רגש לגבייך לך על זה, מקסימום היא תגיד לך לא או שהיא תתרחק ממך - הרי ידידות אתה לא רוצה ממנה (לפי מה שהבנתי ממה שכתבת) אז זה כבר לא משנה (אלה אם יש לה חברות שאתה רוצה להכיר....)
בכל מקרה אם היא לא תעריך את האומץ שלך ואת הכנות שלך גם ככה היא לא תהייה שווה אותך ולכן לא תפסיד יותר מדי, אבל אם היא תעריך את הכנות והיופי שבאמת שבך ותגיד לך כן, אז הרווחת התחלה נהדרת לקשר רציני.
אני חושבת שזה נפלא ומרגש, ובהחלט נכון לשאול מישהי אם היא רוצה להיות חברה שלך, אבל אולי בעיניין שלך ושלה יותר נכון לשאול אותה אם היא מעוניינת לנסות איתך קשר רציני, כי הדברים לא כל כך ברורים... - ולא כדי לך להרחיק אותה בשאלות מלחיצות מדי.
אני אישית דוגלת בפריסת הקלפים על השולחן, בלי נכון או לא נכון, אתה צריך לעשות מה שנכון בשבילך, אם אתה רוצה לבדוק מה היא חושבת ואם יש לה רגש לגבייך לך על זה, מקסימום היא תגיד לך לא או שהיא תתרחק ממך - הרי ידידות אתה לא רוצה ממנה (לפי מה שהבנתי ממה שכתבת) אז זה כבר לא משנה (אלה אם יש לה חברות שאתה רוצה להכיר....)
בכל מקרה אם היא לא תעריך את האומץ שלך ואת הכנות שלך גם ככה היא לא תהייה שווה אותך ולכן לא תפסיד יותר מדי, אבל אם היא תעריך את הכנות והיופי שבאמת שבך ותגיד לך כן, אז הרווחת התחלה נהדרת לקשר רציני.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
-
- דרימיסט-על
אוי, נו באמת. כולם/ן תמיד בעד פריסת הקלפים על השולחן, זה תמיד נשמע הדבר הכי מקסים שיש, ותמיד אנשים כאלו יחשבו כמדהימים, כיפיים וחמודים. כל הבנות ידברו כך. זה ההבדל בין ידידות לחברות. כל מי שתאמר לה את זה, גם אם תתלהב, תמיד תתפוס אותך כידיד טוב ולא כחבר. מכירים את המשפט: "אני אוהבת אותו כמו אח"? בדיוק לאנשים כאלה זה קורה.
עם כל הרצון לכנות (שאני מהראשונים שיהיו בעדו) - לעשות דבר כזה תמיד ישיג את המטרה ההפוכה.
כנות זה הדבר הכי חשוב שיש, אבל ברגע שאמרת למישהי שאתה רוצה שהיא תהיה חברה שלך, רצחת את הרגע, חייבים לפעול בצורה ספונטנית ברגעים כאלה, לגלות טפח ולהסתיר טפחיים, כך יוצרים משיכה. רשמיות מסוג כזה לא יועילו למטרותיך, רק יצרו אי-נעימות אצל הבחורה.
אני רוצה להדגיש - אני לא בעד לשקר חלילה, זה אסור בתכלית - לבנות יש אינטואיציה ברמות כאלה שיעלו על זה בשניות, אבל אם תהיה ישיר מדי (ולעשות דבר כזה זה בהחלט להיות ישיר מדי), גם אם היא בקטע שלך היא תירתע. היא תרגיש נבוכה, היא תרגיש תקועה - זה להרוג את כל הרומנטיקה. ועם בנות חייבים רומנטיקה, הן מתות על זה.
עם כל הרצון לכנות (שאני מהראשונים שיהיו בעדו) - לעשות דבר כזה תמיד ישיג את המטרה ההפוכה.
כנות זה הדבר הכי חשוב שיש, אבל ברגע שאמרת למישהי שאתה רוצה שהיא תהיה חברה שלך, רצחת את הרגע, חייבים לפעול בצורה ספונטנית ברגעים כאלה, לגלות טפח ולהסתיר טפחיים, כך יוצרים משיכה. רשמיות מסוג כזה לא יועילו למטרותיך, רק יצרו אי-נעימות אצל הבחורה.
אני רוצה להדגיש - אני לא בעד לשקר חלילה, זה אסור בתכלית - לבנות יש אינטואיציה ברמות כאלה שיעלו על זה בשניות, אבל אם תהיה ישיר מדי (ולעשות דבר כזה זה בהחלט להיות ישיר מדי), גם אם היא בקטע שלך היא תירתע. היא תרגיש נבוכה, היא תרגיש תקועה - זה להרוג את כל הרומנטיקה. ועם בנות חייבים רומנטיקה, הן מתות על זה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- dreamt
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אני חייב לאמר משהו חכם ששמעתי פעם:"אהבה לא לומדים בבית ספר".
אין מה לעשות, זה דבר מסובך ביותר, ויש לאנשים שזה הולך הרבה הרבה יותר קשה, ויש כאלה שזה הולך ביותר פשטות.
ויש כאלה שחיים בגפם כל חייהם בגלל חוסר המיומנות הזו, ואת זה אף פעם לא שומעים ברבים.
יש כאלה אנשים.
אין מה לעשות, זה דבר מסובך ביותר, ויש לאנשים שזה הולך הרבה הרבה יותר קשה, ויש כאלה שזה הולך ביותר פשטות.
ויש כאלה שחיים בגפם כל חייהם בגלל חוסר המיומנות הזו, ואת זה אף פעם לא שומעים ברבים.
יש כאלה אנשים.

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
תודה לכולם על התגובות. יש על מה לחשוב 
היום לדעתי היה מן סוף לסיפור הזה - היא הייתה אצלי הבוקר, ישבנו בבית קפה דיברנו על כל מיני דברים, הלכתי איתה להסתובב בנחלה, ואז היא הכירה לי את החבר שלה שבדיוק חזר מהצבא
(ילד מגודל 2מ' בלונדיני וניתן לאילוף)
קיצור דיברנו איתה בבית קפה על כל מיני דברים ועל מה מושך אותה במערכות יחסים וכו' וכו' והבנתי מזה שהיא לא תרצה להיות איתי, ויותר מזה - הבנתי שאני לא רוצה להיות איתה
הבחורה היא קונטרול פריק, שרוצה לשלוט במערכת יחסים ובבן זוג ולהבין בדיוק מה הולך. הבחורים שהיא בוחרת הם פשוטים יחסית ומתוסבכים - והיא נהית האמא שלהם - מעלה אותם רמה וכו'. בקשרים עם אנשים שיותר עמוקים שהיא לא יכולה להבין מה הולך בראש שלהם היא לא מסתדרת עם כאלה... קיצור עוד הרבה דברים. הבנתי שאני לא רוצה את זה עלי. ולהגיד לה להיות חברה שלי - זה לא היה במקום שם בכל מקרה.
וקצור - NEXT!

היום לדעתי היה מן סוף לסיפור הזה - היא הייתה אצלי הבוקר, ישבנו בבית קפה דיברנו על כל מיני דברים, הלכתי איתה להסתובב בנחלה, ואז היא הכירה לי את החבר שלה שבדיוק חזר מהצבא

קיצור דיברנו איתה בבית קפה על כל מיני דברים ועל מה מושך אותה במערכות יחסים וכו' וכו' והבנתי מזה שהיא לא תרצה להיות איתי, ויותר מזה - הבנתי שאני לא רוצה להיות איתה

הבחורה היא קונטרול פריק, שרוצה לשלוט במערכת יחסים ובבן זוג ולהבין בדיוק מה הולך. הבחורים שהיא בוחרת הם פשוטים יחסית ומתוסבכים - והיא נהית האמא שלהם - מעלה אותם רמה וכו'. בקשרים עם אנשים שיותר עמוקים שהיא לא יכולה להבין מה הולך בראש שלהם היא לא מסתדרת עם כאלה... קיצור עוד הרבה דברים. הבנתי שאני לא רוצה את זה עלי. ולהגיד לה להיות חברה שלי - זה לא היה במקום שם בכל מקרה.
וקצור - NEXT!

Music Is The Energy Of Life!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ולאד קודם כל לא נורא, תמשיך הלאה. שנית, עצה חברית ממני, עם הבחורות בארץ אתה לא יכול להיות כל כך כנה, כי הן בסופו של דבר צבועות ומחפשות את כל המשחקים והאגו. לכן, אתה צריך לזרום איתן ולהיות עם פני פוקר ולשחק אותה הכי טוב שאתה יכול. לא צריך "להציע חברות" זה משהו לא פורמלי שקורה מתוצאה של כל מיני תהליכים וכו' כמו שאמרו פה לפני.
- Mari
- דרימיסטית-על
טוב, הייתי חייבת להוסיף...
זה לא שהבנות בארץ צבועות ומחפשות משחקים (הן חרא של עם, מסכימה, אבל זה לא קשור).
פשוט הגדרת ה'ביחד' הרשמית הזו היא לא טבעית.
אז נגיד שהצעתם חברות למישהי... אז? מעכשיו (תאריך X, שעה Y) אנחנו ביחד? זה פשוט קצת מצחיק...
ה'ביחד' הזה, הקשר המחייב והבלעדי, חייב להיות תוצאה של תהליך טבעי יותר, תוצאה של זרימה והתגלגלות של דברים. בין אם זו ידידות בהתחלה והתפתחותה למשהו מעבר לזה דרך חיזור ויציאות, בין אם זו היכרות שנועדה למטרות קשר רציני - כך או כך, אני לא מאמינה שנכון לעשות את הגדרת ה'ביחד' הזו בשלב כ"כ ראשוני. תמיד עדיף לזרום עם מהלך הדברים ולראות לאן כל זה מוביל. ואם בשלב מסוים נראה שהעלאת שיחה רצינית בדבר "אנחנו - מה הלאה" היא רלוונטית ולגיטימית - מה טוב (לפעמים הדברים כ"כ ברורים שגם בה אין צורך, אבל לפעמים פשוט מרגישים את הצורך לדבר על זה, פשוט כדי לוודא ששני הצדדים, איך אומרים, "באותו ראש").
ואין פה שום קשר לרומנטיקה... במקום להציע למישהי (או למישהו, כי זה יכול כמובן גם לבוא מצידה של הבחורה) חברות ולהציע לה לעשות בחירה בין שחור ללבן - עדיף ללכת בתור התחלה על השטחים האפורים יותר - בין אם זה אומר להעמיק ידידות, להציע לצאת, להיפגש יותר, לדבר יותר בטלפון... כל אחד ומה שעובד בשבילו.... כך, אם התוצאה הסופית תהיה קשר רציני, היא תהיה הרבה יותר אמיתית והגיונית.
זה לא שהבנות בארץ צבועות ומחפשות משחקים (הן חרא של עם, מסכימה, אבל זה לא קשור).
פשוט הגדרת ה'ביחד' הרשמית הזו היא לא טבעית.
אז נגיד שהצעתם חברות למישהי... אז? מעכשיו (תאריך X, שעה Y) אנחנו ביחד? זה פשוט קצת מצחיק...
ה'ביחד' הזה, הקשר המחייב והבלעדי, חייב להיות תוצאה של תהליך טבעי יותר, תוצאה של זרימה והתגלגלות של דברים. בין אם זו ידידות בהתחלה והתפתחותה למשהו מעבר לזה דרך חיזור ויציאות, בין אם זו היכרות שנועדה למטרות קשר רציני - כך או כך, אני לא מאמינה שנכון לעשות את הגדרת ה'ביחד' הזו בשלב כ"כ ראשוני. תמיד עדיף לזרום עם מהלך הדברים ולראות לאן כל זה מוביל. ואם בשלב מסוים נראה שהעלאת שיחה רצינית בדבר "אנחנו - מה הלאה" היא רלוונטית ולגיטימית - מה טוב (לפעמים הדברים כ"כ ברורים שגם בה אין צורך, אבל לפעמים פשוט מרגישים את הצורך לדבר על זה, פשוט כדי לוודא ששני הצדדים, איך אומרים, "באותו ראש").
ואין פה שום קשר לרומנטיקה... במקום להציע למישהי (או למישהו, כי זה יכול כמובן גם לבוא מצידה של הבחורה) חברות ולהציע לה לעשות בחירה בין שחור ללבן - עדיף ללכת בתור התחלה על השטחים האפורים יותר - בין אם זה אומר להעמיק ידידות, להציע לצאת, להיפגש יותר, לדבר יותר בטלפון... כל אחד ומה שעובד בשבילו.... כך, אם התוצאה הסופית תהיה קשר רציני, היא תהיה הרבה יותר אמיתית והגיונית.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
- Mari
- דרימיסטית-על
ואני אוסיף ואומר, שדווקא במצב כזה, של "זרימה" בריאה יותר - אפשר לעלות בזמן על אותן סיבות שולדימיר הזכיר מקודם, שבגללן אולי עדיף לנו שלא להיות עם הצד השני (במקום להגיע למצב של חברות שנקטעת), ולעצור את הכל בצורה הרבה יותר מעודנת, ולהפחית נזקים ומס' פגועים 

- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
וחוץ מזה אני מוסיפה, שכל ה"הצעות" הרשמיות האלה קצת חסרות טעם, כי אם היא/הוא באמת היו רוצים, אז עניינים כבר היו מתקדמים, או שהם היו יוזמים משהו בעצמם.
גם אני הייתי פעם ממש מאוהבת במישהו שעבד איתי, ופעם ראשונה ואחרונה שכתבתי למישהו הודעה רשמית שמצהירה על זה שאני דלוקה עליו..וזה כמובן לא עבד, גם כי אני נורא נורא שקופה והמכתב היה מיותר, וגם כי אם הוא היה מעוניין אז עניינים היו מתקדמים בצורה טבעית, וזה שדחפתי לא עזר.
גם אני הייתי פעם ממש מאוהבת במישהו שעבד איתי, ופעם ראשונה ואחרונה שכתבתי למישהו הודעה רשמית שמצהירה על זה שאני דלוקה עליו..וזה כמובן לא עבד, גם כי אני נורא נורא שקופה והמכתב היה מיותר, וגם כי אם הוא היה מעוניין אז עניינים היו מתקדמים בצורה טבעית, וזה שדחפתי לא עזר.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני גם חושב שהצעות רשמיות זה דבר שלא צריך להעשות.. אם רוצים משו, אז לא צריך להתחיל להצהיר דברים.. לדעת ישר לפעול כשצריך
-
- דרימיסט-על
בטח שיש פה קשר לרומנטיקה. וחצי. משיכה היא לא דבר בחירי, אי אפשר לבחור להימשך. תפקיד הגבר, בגדול, הוא ליצור משיכה אצל ה"נמענת" כלפיו. אמנם אין כללים ברורים מכיון שלכל אישה אופי שונה וכל אישה מחפשת דברים אחרים, אבל עדיין יש קו מנחה מסוים. ורשמיות לא חלק מהקו הזה. רוב הנשים אוהבות (מה זה אוהבות? מכורות ל) רומנטיקה, גם הציניות ביותר מביניהן, ואם עושים את זה בטקט ויודעים ללכת בין הטיפות (זה לא קל) אפשר גם לגרום למישהי שלא היה בא לה עליך בהתחלה כן להימשך אליך. לא תמיד ולא עם כולם. ברור שאם היא נמשכת מלכתחילה זה הרבה יותר קל, אבל גם פה יש עבודה. אין מה לעשות - תפקידנו הגברים בעולם הזה הוא לעבוד. תהליך זה נקרא בפי כולי-עלמא חיזור.
כל זה עד לנקודת המפנה: הנשיקה. הנשיקה (הראשונה) היא נקודת המפנה הגדולה ביותר של הקשר; היא בעצם מתחמת את תפקידו של הגבר כמחזר, ומתחילה את מהות הקשר כיותר הדדי. כיחסי גומלין שווים יותר. הנשיקה היא בעצם מקומה של הצעת החברות, היא הצעת חברות בלי מילים, והיא חזקה יותר מכל מילה - היא חיבור ישיר לרגש, שהוא החלק הפעיל בקשר (ואצל נשים אף יותר מגברים).
כל זה עד לנקודת המפנה: הנשיקה. הנשיקה (הראשונה) היא נקודת המפנה הגדולה ביותר של הקשר; היא בעצם מתחמת את תפקידו של הגבר כמחזר, ומתחילה את מהות הקשר כיותר הדדי. כיחסי גומלין שווים יותר. הנשיקה היא בעצם מקומה של הצעת החברות, היא הצעת חברות בלי מילים, והיא חזקה יותר מכל מילה - היא חיבור ישיר לרגש, שהוא החלק הפעיל בקשר (ואצל נשים אף יותר מגברים).
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ופה הבעיה של הגברים בארץ . מי קבע שהגבר צריך להתחיל עם האישה? שהנשים גם יתחילו עם הגברים, אחרי הכל הן רוצות שוויון בעולם והן לא פחות מחפשות קשר מאשר הגבריםאין מה לעשות - תפקידנו הגברים בעולם הזה הוא לעבוד. תהליך זה נקרא בפי כולי-עלמא חיזור

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא מסכים בכלל שרק גברים התפקיד שלהם זה חיזור, בעיניי זאת ראייה מיושנת משהו. נשים היום הרבה יותר פתוחות ולא הולכות לפי הסטיגמה של לשבת בשקט ולתת לגברים לעבוד. וככה זה צריך להיות. אין "תפקידים" בחיזור, כל אחד יכול ליזום וזה לא ייראה מוזר בעיניי אף אחד אם אישה תתחיל עם מישהו.
הקשר שלי עם דנה היא דוגמה טובה לזה. היא הייתה הרבה יותר אקטיבית וחיזרה ואני בהתחלה הראיתי פחות עניין, עברו שמונה חודשים מאז שהכרנו ועד שנהיינו חברים, למרות שהיא מהתחלה הייתה מעוניינת.
הקשר שלי עם דנה היא דוגמה טובה לזה. היא הייתה הרבה יותר אקטיבית וחיזרה ואני בהתחלה הראיתי פחות עניין, עברו שמונה חודשים מאז שהכרנו ועד שנהיינו חברים, למרות שהיא מהתחלה הייתה מעוניינת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mari
- דרימיסטית-על
טל רודס כתב:ופה הבעיה של הגברים בארץ . מי קבע שהגבר צריך להתחיל עם האישה? שהנשים גם יתחילו עם הגברים, אחרי הכל הן רוצות שוויון בעולם והן לא פחות מחפשות קשר מאשר הגבריםאין מה לעשות - תפקידנו הגברים בעולם הזה הוא לעבוד. תהליך זה נקרא בפי כולי-עלמא חיזור
אמנם הגבר לפי התפיסה המיושנת יותר אמור להיות המחזר, אבל בחיים האמיתיים האישה מתגלה כאקטיבית לא פחות ממנו (אם לא יותר בחלק מהמקרים). אנחנו פשוט מוצאות דרך לחזר אחריכם כך שאתם תהפכו בסופו של דבר למחזרים.
זו לא הבעיה של הגברים בארץ. הבעיה של הגברים בארץ היא שרובם לא יודעים להתייחס לנשים בכלל ולבנות זוגם בפרט. לא כולם, אני לא מכלילה חלילה... אבל זו תופעה לא מבוטלת.
-
- דרימיסט-על
אכן תפיסה מיושנת, אך מה לעשות עדיין נכונה. גם אם אישה מתחילה עם גבר היא מעולם לא תיקח ממנו את כל התפקיד אלא תנסה לרמוז לו (ברמז דק או עבה) שהיא מעוניינת. כמו ש Mari אמרה נכונה: "היא תגרום לגבר לחזר אחריה". גם נשים משולהבות במיוחד לא יעשו לגבר את כל העבודה...
נכון, כולם יכולים ליזום, כשבחורה מתחילה זה אפילו נהדר, אבל היא לא תעשה את כל התהליך. תכל'ס, גם לא הייתי רוצה: אם אקח תרחיש שאישה מפלרטטת איתי, מזמינה אותי נניח למסעדה / סרט / פאב על חשבונה ויוזמת איתי נשיקה בסוף - זה היה מוציא לי את כל הכיף מהעניין וגם אם הייתי נמשך אליה בתחילה זה היה יורד. שלא תבינו אותי לא נכון - נשים יוזמות ואסרטיביות ממש עושות לי את זה, אבל אני מרגיש שיש לי תפקיד שאני חייב למלא. אני חייב להיות אקטיבי. אני חייב להשיג את מי שאני רוצה בזכות ולא בחסד. ואני מאמין שאני לא היחיד.
נכון, כולם יכולים ליזום, כשבחורה מתחילה זה אפילו נהדר, אבל היא לא תעשה את כל התהליך. תכל'ס, גם לא הייתי רוצה: אם אקח תרחיש שאישה מפלרטטת איתי, מזמינה אותי נניח למסעדה / סרט / פאב על חשבונה ויוזמת איתי נשיקה בסוף - זה היה מוציא לי את כל הכיף מהעניין וגם אם הייתי נמשך אליה בתחילה זה היה יורד. שלא תבינו אותי לא נכון - נשים יוזמות ואסרטיביות ממש עושות לי את זה, אבל אני מרגיש שיש לי תפקיד שאני חייב למלא. אני חייב להיות אקטיבי. אני חייב להשיג את מי שאני רוצה בזכות ולא בחסד. ואני מאמין שאני לא היחיד.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
היא לא נכונה, היא פשוט תקפה בארץ באופן קיצוני (בחו"ל זה בוודאי לא ככה). מה זאת אומרת אתה מרגיש שיש לך תפקיד שאתה חייב למלא? כי מישהו הכתיב לך את זה? כי האגו שלך יקטן? זה מפחית מכבודך העצמי אם בחורה חס וחלילה תתחיל איתך? זה יהיה חסד אם אתה לא תיזום? סלח לי אך החשיבה הזאת קצת פרימיטיבית (וזה לא נאמר כדי להעליב).liordavidlior כתב:אכן תפיסה מיושנת, אך מה לעשות עדיין נכונה. גם אם אישה מתחילה עם גבר היא מעולם לא תיקח ממנו את כל התפקיד אלא תנסה לרמוז לו (ברמז דק או עבה) שהיא מעוניינת. כמו ש Mari אמרה נכונה: "היא תגרום לגבר לחזר אחריה". גם נשים משולהבות במיוחד לא יעשו לגבר את כל העבודה...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^
אני מסכים
אני מסכים
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
Not takenטל רודס כתב:היא לא נכונה, היא פשוט תקפה בארץ באופן קיצוני (בחו"ל זה בוודאי לא ככה). מה זאת אומרת אתה מרגיש שיש לך תפקיד שאתה חייב למלא? כי מישהו הכתיב לך את זה? כי האגו שלך יקטן? זה מפחית מכבודך העצמי אם בחורה חס וחלילה תתחיל איתך? זה יהיה חסד אם אתה לא תיזום? סלח לי אך החשיבה הזאת קצת פרימיטיבית (וזה לא נאמר כדי להעליב).
אין לי בעיה שבחורה תיזום, להפך זה רק יטפח לי על האגו. כתבתי שזה נהדר ומחמיא, ממש לא יפחית מכבודי העצמי. אני בפירוש נהנה כשזה קורה.
עם זאת, אם בחורה תקח ממני את כל תהליך החיזור זה יוריד לי. טוב לי שבחורה תתחיל איתי, אבל רק אם זה כ"הצהרת כוונות". אני רוצה להזמין את הבחורה למשקה. אני רוצה לנסות לעניין אותה, להקסים אותה, להצחיק אותה, להפתיע אותה. אני רוצה לאחוז בידה ולהסתכל בה במבט חודר. ואני רוצה לנשק אותה לראשונה, כשהיא כבר ממש מצפה לזה. אני נהנה מהתהליך - אני לא רואה בו רק מכשול שיש לעבור בדרך אל חוף המבטחים הקרוי מערכת יחסים. נכון, לא תמיד זה קל, לעיתים אף מורט עצבים. ברוב הפעמים (לפחות לי) זה לא הולך. אבל זה טבע הדברים (וממש לא משנה לי איך זה בחו"ל - למרות שזה שונה) - והאמת, אני רואה בזה גם צד חיובי וכיפי.