אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

אני מסכים עם מתן, אנשים פרטיים ממש לא מייצגים אותי, אם אהבתי אותם בארץ אני אעודד אותם גם בחו"ל. קבוצות כמו מכבי ת"א כדורגל או בי"ר אני בחיים לא אעודד באירופה.
לעומת זאת נבחרת ישראל אני כן מעודד כי בכל זאת זה משהו שקשור אליי ואני רוצה שיצליחו. זה לא אומר שאני לא אוהב נבחרות אחרות בחו"ל כמו אנגליה או צרפת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כרגיל, מנצ'סטר יונייטד לא עושה כלום, מצליחה איכשהו להבקיע שער (אמנם שער יפה) ולנצח.

ברצלונה גם עוד 100 שנה הייתה משחקת באותה הצורה ולא מבקיעה, כל כך שבלוני, כל כך שקוף, ועדיין היא יכולה להרגיש את עצמה מקופחת מאד היום בגלל השופט הפחדן העלוב (כמו עוד רבים אחרים שמגיעים לאולד טראפורד ומפחדים מסר לוזר). עוד משחק שמוכרע באדיבות השופט (כמה פעמים כבר כתבתי על זה לאחרונה? הפסקתי לספור), פשוט בושה וחרפה. מעניין שלשופט בקאמפ נואו לא הייתה בעיה לתת פנדל ליונייטד בדקה ה-2 של המשחק. את השופט הגרמני הזה של הערב צריך להשעות להרבה זמן.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

המשחק הזה מוכיח, חד משמעית כמה רייקארד הרס את הקבוצה העונה וכמה העונה הגרועה הזאת באשמתו.
העונה הזאת נהרסה בגלל מורל ירוד של בארסה באדיבות רייקאד, רק על איך שרואים את המאמן הזה במגרש, אפשר לקלוט כמה הוא לא מעודד את השחקנים וחוץ ממסי, כל פשוט שיחקו עצובים ובלי חשק, ושזה קורה, זה לגמרי אשמת המאמן.
גם ההכנסה של גודיונסאן (האפס, די כמה אני לא יכול לסבול אותו.. בא לי לירוק לו בפנים שהוא כזה גרוע) למשחק בדקה ה88 מוכיחה כמה רייקארד חי באשליה שלו וכמה הוא לא מבין מה הבעיה עם הקבוצה.
אין מצב שבעולם שעונה הבאה הוא המאמן, בארסה צריכה מאמן שנותן מוטיבציה, זה הכל... את השאר כבר השחקנים המעולים שיש לקבוצה יכולים לעשות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

יסססססססססססססססססססס

גמר כל אנגלי.... מעניין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה יהיה מעניין רק אם ליברפול תהיה בגמר, כי יש יריבות מרה בין היונייטד לליברפול. למרות זאת, מאחר וארסנל כבר לא בטורניר אז לא משנה לי מי תזכה, כי זה בכל מקרה מהקבוצות שנשארו כולן יגעילו אותי, נקווה לפחות שזאת לא תהיה מנצ'סטר. אם אברם עולה לגמר, אני מעודד אותו, תאמינו לי :haha:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אוו אה זה באמת מעניין :haha:

הייתי מעדיף את גרנט בגמר וזוכה אם כבר.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמעו כל הכבוד למנצ'סטר שעשתה בדיוק את מה שהיא רצתה לעשות. היא הוציאה את החשק משחקני ברצלונה מאוד מהר והצליחה בהגנה אגרסיבית מאוד לגרום להם להגביה כדורים קדימה בלי מטרה ברורה.
אין ספק שמנצ'סטר שיחקה יותר תכליתי אתמול, ובארסה נראתה כמו צל של קבוצה גדולה, רייקארד כבר לא שולט במוטיבציה של שחקניו. חלק מהם כבר לא מסוגלים לתת יותר, וטוב שהעונה כבר מסתיימת שיבוא מאמן חדש ויבנה קבוצה צעירה ורעבה שתאכל את הדשא.
אני אישית מעדיף גמר צ'לסי מנצ'סטר כי המשחק שהיה ביניהן היה מהטובים שראינו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המשחק של צ'לסי-ליברפול ישודר היום ב- SAT1 (חברת YES פותחת את הערוץ חינם עד מחר), וגם בערוץ INTERSTAR הטורקי:
http://news.walla.co.il/?w=/316/1273095

כל הכבוד על הצעד המבורך הזה, מי שרוצה לראות שיראה את המשחק, ושלא יכריחו אותנו בארץ כמו שהורגלנו עשרות שנים שכבר מערב יום השואה אסור לנו לראות כלום בטלויזיה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

צעד יפה במיוחד של חברות הטלוויזה שלא ניסו לטרטר מאיתנו עוד כסף.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם מישהו מופתע שכל המדינה הזאת שכונה,קרחאנה אחת גדולה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1273718

העונש של בית"ר ירושלים הומתק, הנצחון הטכני בוטל, גם הנקודות שהורדו העונה, וגם יורדו להם פחות נקודות בעונה הבאה. הפשע, העבריינות, והאלימות משתלמים במדינת ישראל. קבוצות התחתית בכלל לא צריכות להיות צד בעניין, כי הן בתחתית בגלל שכל העונה הן משחקות חרא ולא בגלל שהרצליה קיבלה במקור 3 נקודות נצחון טכני (כמופיע בתקנון המשמעתי).

איזה מדינה מגעילה ורקובה.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

בושה וחרפה!
ממש ככה, העבריינות משתלמת :x
שלא יופתעו שבמשחק הבא שלהם הם יגיעו עם סכינים ואלות ופשוט יעשו מה שהם רוצים. :yuck: :x
ואז יתחילו עוד פעם לזיין את המוח שמנסים לפתור את האלימות! מערכת משפט מטומטמת ודפוקה :x
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
אני מצדיע לבית המשפט הישראלי שעשה "צדק" עם בית"ר ירושלים ועם המאפיה של התחתית.
עכשיו כולנו נוכל לשתות את הבירות שלנו וללכת ולהוציא את כל התסכול והאלימות הכבוייה בתוכינו במגרשי הכדורגל ברחבי הארץ, הרי טוב שזה שם ולא ברחובות... כנראה שאותו צוות שופטים אינטיליגנט שיושב ומחליט שרירותית לכאן או לכאן לא מגיע הרבה למגרשי כדורגל, או שפשוט לא ממש אכפת לו (או שהוא מקבל כסף מארקדי?).
בכל מקרה הכדורגל בישראל צועד עוד צעד קדימה לעבר עתיד מזהיר...

איזה מזל שאני רואה ליגה א' כל העונה, וגם עונה הבאה :haha: :haha: :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

היה כתוב בשורה התחתונה של ספורט 5+ שרייקארד אמר "אין לי שום מחשבות על עזיבה".

BULLSHIT!!!!! הוא יעזוב בסוף העונה.

אני מעדיף את ליברפול בגמר כי זאת ירובות הרבה יותר מעניינת ואני שונא את המזל המגעיל של צ'לסי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברור שרייקארד יעזוב, הוא רק לא יגיד את זה לתקשורת כי העונה עוד לא הסתיימה באופן פורמלי מבחינת המשחקים. כשהליגה תסתיים הוא והקבוצה יודיעו על "סיום ההתקשרות" ביניהם. סה"כ רייקארד הביא תארים לבארסה ומיצה את עצמו (בדיוק כמו רוני לוי בחיפה, לאלף אלפי הבדלות כמובן).
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

כמה צינים אפשר להיות??
אין שידור בערוץ 5 עקב יום השואה.. אז מה מנחים העיתונים?? לכו לראות בערוץ הגרמני..

הומור שחור :haha:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

עכשיו דקה 90 1-1 ואני חייב להגיד שקבוצה פחדנית כמו ליברפול המון המון זמן לא ראיתי. אם בניון לא היה משחק הם לא היו כובשים שוויון גם ב500 דקות. הם החזיקו בכדור לפני השוויון אבל לא הגיעו ל16, והם נראו כאילו הם בכלל לא רצו. בניון פשוט הציל אותם (ואני לא אומר את זה מפטריוטיות גדולה). ואז אתה משווה ומה עושה בניטז?? מוציא את בניון בדקה 75 (בערך) כאשר הוא יודע שהוא היחיד שיכול אשכרה להכריע את המשחק!! כזה פחדן עוד לא ראיתי.
אבל למה גרנט טיפש כמו נעל?? כי הוא לא קולט שליברפול בחיים לא יכבשו עם המשחק המגעיל שלהם אבל הוא לא מעיז טיפה ומכניס עוד חלוץ או חלילה לוחץ קצת יותר על ליברפול.
אני חושש שלא משנה מי יעלה לגמר, זה הולך להיות מהגמרים היותר גרועים בשנים האחרונות, גם אחרי שראינו את מנצ'סטר. איפה קבוצות ספרדיות (לא פחדניות) או צרפתיות שיכניסו קצת לחץ והתקפה??!

עריכה: אוו עכשיו הוא הכניס את אנקלה... מזל טוב. אגב אני חושב שכאשר צ'לסי מחזיקה בכדור היא משחקת לא רע. פסים קרובים ומהירים וסה"כ משחק התקפה לא רע. (רואים גם בכמות הזדמנויות שלהם)

אווו איזה התעוררות במשחק!!! גול של צ'לסי שאין לי מושג למה בוטל!! ועכשיו פנדל....בפנייים!! :jester:

בניטז גם הוציא את טורס! צריך לשלוח חוקר פרטי לבדוק למה הוא רוצה שהקבוצה שלו תפסיד... מזל שהשחקנים שלו מראים נחישות.

טוב, אם הגמר ייראה כמו ההארכה, אני לוקח את מה שאמרתי בחזרה. :) יופי של משחק, שער אדיר של באבל, כל הכבוד לצ'לסי, גרנט או לא, הגיע להם, הם שיחקו טוב ויפה (לרוב).
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

באמת היה אחלה משחק ולצ'לסי הגיעה יותר לעלות מאשר ליברפול..
אבל הגול של באבל.. מאמאמיה!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט הגיע לצ'לסי לנצח, הם באו לשחק כדורגל וליברפול באו להפריע. כל כך חבל שקבוצה כל כך אפורה כמו ליברפול הצליחה להוציא את ארסנל מהטורניר הזה, חבל!

מזל טוב לגרנט על העלייה לגמר, אני בהחלט אעודד אותו בגמר ואני מקווה שהוא יזכה!!!

שימו לב איך ג'רארד דוחף את התחת
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CkGzaoj6DuY[/youtube]
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אברם נתן נוק אואט לבניטז שעשה חילופים רעים מאוד אל מול חילופים מדוייקים ויעילים של גרנט. למה הוא הוציא את בניון? שיחק מצויין מהרגע שהוא עבר לאגף ימין, נתן בישול גאוני לגול ענק, ואז הוחלף! אפשר לחשוב שפננט עשה משהו טוב.
בכל מקרה היה אחלה משחק (אני לא מאמין שזו פעם שנייה שאני משבח משחק אנגלי בשבועיים האחרונים) וכל הכבוד לגרנט שבאמת מתעלה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מישהו בבקשה יכול להעלות את התקציר של המשחק?
תמונה
שלח תגובה