אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:מה אתם כל כך רוצים שהוא ייכשל??!?!?!? פשוט לא ברור לי מאיפה האנטי!!

אני לא מת עליו אבל רק בגלל הדברים האלה אני רוצה שהוא יצליח, שתאכלו קצת את הכובע כל השונאי הסתם.
כי לקבל תפקיד בצ'לסי צריך לקבל על סמך הוכחות מקצועיות, הישגים מקצועיים באירופה ולא על סמך לקקנות ושתדלנות אצל הבעלים. מה אברם עשה בדיוק בקריירה האירופאית (כי את האליפויות הגרועות שלו עם חיפה ומכבי אני לא מחשיב בתור הישג...)? טורניר התיקואים עם התיקו האדיר בחוץ מול מלטה 2:2? איך גרנט הביא אותנו לכזה הישג מרשים מול אריות הכדורגל מהאי בים התיכון?

ויודע מה? אם הוא היה באמת מביא קבלות על כל זיוני השכל שלו: "כדורגל התקפי" וכו', אז כולם פה היו מפרגנים לו מכל הלב. אך מאחר ומדובר בגונב דעת, שנהנה מכל כך הרבה מזל ופוקסים, אז אנשים מתעבים אותו!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אבי מלר בטור משעשע על "התחת ":
http://www.sport5.co.il/commentary.aspx ... 74&lang=HE
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לדעתי זה עדיין לא סיבה לשנוא.
והוא בהחלט מאמן טוב במונח הישראלי של המילה. אולי הכי טוב בביצה המקומית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
DivineComedy כתב:מה אתם כל כך רוצים שהוא ייכשל??!?!?!? פשוט לא ברור לי מאיפה האנטי!!

אני לא מת עליו אבל רק בגלל הדברים האלה אני רוצה שהוא יצליח, שתאכלו קצת את הכובע כל השונאי הסתם.
כי לקבל תפקיד בצ'לסי צריך לקבל על סמך הוכחות מקצועיות, הישגים מקצועיים באירופה ולא על סמך לקקנות ושתדלנות אצל הבעלים. מה אברם עשה בדיוק בקריירה האירופאית (כי את האליפויות הגרועות שלו עם חיפה ומכבי אני לא מחשיב בתור הישג...)? טורניר התיקואים עם התיקו האדיר בחוץ מול מלטה 2:2? איך גרנט הביא אותנו לכזה הישג מרשים מול אריות הכדורגל מהאי בים התיכון?

ויודע מה? אם הוא היה באמת מביא קבלות על כל זיוני השכל שלו: "כדורגל התקפי" וכו', אז כולם פה היו מפרגנים לו מכל הלב. אך מאחר ומדובר בגונב דעת, שנהנה מכל כך הרבה מזל ופוקסים, אז אנשים מתעבים אותו!
אני דווקא מאושר שאברם בצ'לסי- מאמן עלוב לקבוצה שתמיד לא סימפטתי.
טל- אפשר לחשוב שלותר מתאוס בנתניה זה לא בדיוק אותו דבר- חבר ממנה חבר.
אברם גרנט הוא מאמן משעמם ובינוני שמתעסק יותר בפוליטיקה (של הכדורגל) מאשר בכדורגל עצמו. כל הקבוצות שלו היו אפורות, משעממות, ועם הרבה הרבה 1:0 קטן - וככה גם צ'לסי.
לצערי הכדורגל ההגנתי הזה השתרש בהרבה מהליגות בעולם, ועוד באנגליה מתגאים בסגנון הזה, שלא נדבר על איטליה שהיא הכי גרועה, ולכן גם מאמן כמו אברם יכול לקבל קבוצה כמו צ'לסי!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם הצאר לא היה הבעלים של צ'לסי, גרנט לא היה מאמן באירופה ובוודאי של באנגליה. הוא קיבל בפורטסמות' תפקיד של מנהל טכני על סמך מה? על סמך הישגיו? לא, על סמך זה שהקבוצה שייכת לבן של גאידמק. הוא הכין שם סנדביצ'ים לשחקנים של פורטסמות', זה מה שהוא עשה שם, כאשר יש אנשי מקצוע אמיתיים כמו טוני אדאמס עוזר המאמן וג'ו ג'ורדן המאמן שעוזרים להרי רדנאפ. ואז על סמך הצלחת הסנדביצ'ים והלשון הארוכה, הוא קיבל תפקיד מנהל ספורטיבי בצ'לסי, עוד תפקיד שתפרו לו שבכלל לא היה קיים לפני כן, ומעניין שכאשר גרנט מונה למנג'ר התפקיד הכל כך "חשוב" לא אויש עד כה.

בקשר למתיאוס, אני בכלל לא בעד המינוי, כי הוא לא הוכיח את עצמו כמאמן, כי בארץ לא יודעים להעריך מאמנים זרים, כי ראובן עטר עשה את המקסימום עם הסגל הנוכחי ומגיע לו להמשיך (כולל שדרוג הסגל).
והוא בהחלט מאמן טוב במונח הישראלי של המילה. אולי הכי טוב בביצה המקומית.
ממתי הרמה פה קובעת? ליגה מוסלמית שדוחים בה מחזור ליגה ללא שום סיבה. אם לגרנט היו הישגים בינלאומיים או הישגים באיזה ליגה אירופאית קטנה אף אחד לא היה מדבר, אבל רבאק, על סמך מה הוא קיבל את התפקיד בצ'לסי?! על סמך הלקקנות לצאר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני אמרתי שהרמה פה קובעת?? רק אמרתי שגרנט מאמן מצויין במונחים ישראלים.
ואגב, יש לכם זכרון קצר, במכבי תל אביב של שנות ה90 הוא נחשב למאמן התקפי מאוד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני לא יכול יותר עם המזל של הכלב הזה גרנט!!
מאמן כ"כ גרוע שמסתמך אך ורק על מזל, מזיין את השכל שהוא משחק התקפי, מקבל פנדל שלא היה בדקה ה- 86.
נאני עם משחק מחורבן שהוא בכלל לא היה צריך לפתוח בו, רונאלדו לא היה כמעט מורגש מאז שהוא נכנס.
משחקים לא קלים בכלל נשארו למנצ'סטר, ווסטהאם בבית ו-וויגאן בחוץ.
לעומת זאת צ'לסי מקבלים משחקים קלים, ניקאסל בחוץ ובולטון בבית.

ב-6 ימים מנצ'סטר עם המשחקים הכי חשובים בעונה ומוציאים כלום בשתיים מתוך ה-3... לא נשאר לשחקנים כבר כח לסיום העונה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

יאללה, ניקאסל בחוץ זה לא משחק קל בכלל, תפסיק להוריד ציפיות.
יש לפרגוסון את כל הכלים לקחת אליפות. גרנט יצטרך להמשיך להישען על מזל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

חוץ מזה שלארסנל יש עוד סיכוי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין לארסנל שום סיכוי.

איזה קוון אפס ועלוב, גם הרס ליונייטד תיקו מוצדק וגם הרס לי את הווינר, וגם נתן לאפס נצחון שלא הגיע לו. עד מתי ימשיכו טעויות שיפוט להכריע עונה שלמה?

ארסנל נדפקה כל כך הרבה מהשופטים, בבירמינגהאם פנדל בדקה ה-93 שלא היה, מול ליברפול פעמיים (פנדל שהגיע לה ולא קיבלה ובגומלין פנדל שלא היה נשרק בדקה ה-85 לסקאוזרים), מול צ'לסי גול בנבדל, מול יונייטד פנדל ובעיטה חופשית שלא הגיעה, זה כבר הרבה מעבר לטעויות חד פעמיות, זה הורס לקבוצות עונה שלמה. יונייטד גם קופחה בגדול היום, אם על כזה דבר שורקים פנדל, אז כל הגבהה לרחבה זה פנדל, מאחר וכל פעם שחקנים תופסים אחד את השני, ותמיד יש שפשוף של היד בכדור, פשוט בזיון מוחלט לשרוק על דבר כזה פנדל, שמכריע משחק כזה ויכול להשפיע על גורל אליפות.
העניינים עדיין ברגליים של היונייטד, פרגוסון יוציא את כל הקיטור על השופטים ושבוע הבא זה בטח יתוקן לטובת היונייטד. אני מקווה לשני נצחונות של היונייטד ב-2 המשחקים האחרונים, ובלבד שגם הנצחון הזה שהושג בעזרת השופטים לא יעזור לתחת (נצחונות בזכות גולים עצמיים, טעויות שיפוט, איזה מאמן "גדול")...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ניר, אתה אומר שניקאסל זה משחק קל... אם מנצ'סטר מצליחה לנצח אותם 6-0 אז לצ'לסי לא יהיה יותר קשה.
שופטים שמכריעים עונה שלמה זה באמת מגעיל, נותנים לקבוצה שלא מגיע לה בשיט לקחת אליפות.
כן, לצ'לסי לא מגיע לקחת אליפות כי לא היה משחק העונה שהם הבקיעו יותר משני שערים ולא היה משחק העונה שהם לא הבקיעו בדקה ה-90, לא מגיע לקבוצה לקחת אליפות אם היא משחקת על מזל.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מנצ'סטר ניצחה את ניוקאסל 6:0 כשניוקאסל הייתה מפורקת אחרי שפיטרו את אלרדייס וזה היה המשחק הראשון של המאמן הזמני נייג'ל פירסון (לפני שקיגאן מונה). הם החזיקו מעמד במחצית הראשונה במשחק ההוא אבל התפרקו במחצית השנייה. כרגע ניוקאסל בכושר טוב והם יעשו לצ'לסי חיים קשים מאד בסט. ג'יימס פארק.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אין מגיע בכדורגל... אם מגיע או לא נראה בסוף העונה :)
ניוקאסל היא אולי הקבוצה האהובה עליי באנגליה, בכל מקרה אני תמיד מקווה לניצחון שלהם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה שבת מצחיקה!! הלכתי עם חבר לפאב כדי לראות את המשחק של מנצ'סטר מול "התחת של..." ומה לעשות שמנצ'סטר הפסידה את המשחק בגלל המאמן שלה. שוב מחצית שלמה ראינו בונקר של היונייטד, בלי נסיון לסכן את השער. הרכב משעמם עם נאני שחוץ מלמסור רע לא עשה כלום. אז בא אברם ולקח! ובצדק! נקווה שגם ברצלונה תיקח שבוע הבא...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

יופי שצ'לסי ניצחה!
עד מתי תוכלו להגיד שלגרנט יש מזל?
בהתחלה הוא באמת לא היה משו, אבל עכשיו כן. מה לעשות? תחיו עם זה... :D
ואני לא מבינה למה אתם לא אוהבים אותו... הוא מביא גאווה לישראל - במיוחד עם הנצחונות.

עידן טל וניר דוידוביץ' היו במלון שהייתי בו השבת...

וארסנל ניצחו למרות שזה כבר לא יעזור להם... :doh:

:metal:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני לא מבין מה אתם רוצים מצ'לסי. ראיתי עכשיו את התקציר בויינט, הגול של מנצ'סטר היה פוקס וטעות פטאלית בהגנה (מישהו אמר מזל??) והפנדל היה מוצדק. לא ראיתי שום הזדמנות של יונייטד, והשדר אמר שהמשחק היה סה"כ תחת השליטה של צ'לסי. תכל'ס נשמע שמגיע להם (מישהו אמר אין מגיע? :))
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הנצחון האחרון היה בצדק. פשוט ככה.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אין ספק שהניצחון מול מנצ'סטר היה בצדק לגמרי. אבל אי אפשר לקחת מפרגוסון את האשמה על הספסול של כל שחקני המפתח שלו, ומשחק הגנתי להחריד!
גרנט לא היה ולא יהיה מאמן גדול, זה לא אומר שהוא לא יכול להצליח עם קבוצה כשרונית מאוד כמו צ'לסי. כל הכבוד לו על ההישג, אבל אישית אני לא מאמין שאני צריך לתמוך במאמנים ושחקנים שאני לא אוהב (ובמקרה של פנחס גרשון אפילו מתעב) רק בגלל שהם ישראלים! להיפך אני לא רוצה שאלה הם שייצגו אותי בעולם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מסכים איתך בריל בקשר לעידוד הישראלים בחו"ל. ספר זאת לכל הישראלים בארץ עם כל הטוקבקים: "גרנט המלךךךךךךךךך, גרנט שולטטטטטטטטטטתת". משום מה בארץ שוטפים לאנשים את המוח מגיל צעיר בבית ספר יסודי, אחרי זה בתיכון ואחרי זה בצבא. אנשים לוקים בקיבעון מחשבתי שהם חייבים לעודד ולהתלהב מכל מה שישראלי בחו"ל ,כי הוא הרי מצליח "למרות כל הרשעים והאנטישמיות". לא סבלתי את גרנט בארץ ולא אסבול אותו גם בצ'לסי (בטח ובטח לאור הדרך שקיבל את הג'וב). זאת רפובליקת בננות שעושה מכל ישראלי בחו"ל כאילו הוא מינימום אלוהים וכולם חייבים לסגוד לו. מצחיק תמיד לקרוא בימי ראשון סיקור על הליגה האנגלית כאשר המירב הוא לתאר איזה מהלך שהביא לשער של ווסט האם , 8 מסירות אחרי שבניון נגע בכדור והכותרת תהיה: "בניון החל את המהלך שהוביל לשער"...

מדוע אני צריך לעודד את נבחרת ישראל בכדורגל? כי נולדתי פה? אני מעודד את נבחרת גרמניה מגיל 6 כי זה מה שאני אוהב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

דווקא בקשר לנבחרת אני חולק אליך. אני יעודד את הנבחרת לא משנה מה, כי זו עדיין המדינה שאני אוהב וחי בה.
אבל אנשים פרטיים בקבוצות פרטיות לא מייצגות אותי. אם גרנט או גרשון או מכבי תל אביב או השד יודע מי רוצה לייצג את מדינת ישראל שיתן את עצמו בנבחרת.
אין לי בעייה לפרגן לשחקנים ומאמנים שאני אוהב, מתוך העובדה שאני אוהב אותם ולא מתוך איזו אחוות ישראלים מוזרה.
הייצוג וה"כבוד" שהם מביאים לנו לא עוזרת למדינה וספורט במדינה בשום צורה, וכדוגמה מצויינת אני נותן את העובדה שמכבי תל אביב היא אחת הקבוצות הכי מפוארות באירופה וביורוליג, עם הכי הרבה תארים ומיקומים גבוהים במפעלים השונים, ואנחנו הארץ היחידה מבין הגדולות שיש לה רק נציגה אחת! אם שמעון היה רוצה הוא יכל לסדר לנו עוד נציגה, אבל הוא נהנה מהבלעדיות הזאת ובכך גם משאיר את הכדורסל הישראלי רחוק רחוק מאירופה.
מכבי לא קידמה את הכדורסל בארץ במילימטר, וככה גם גרנט וגרשון עם כל ההצלחות שלהם בעולם!
דווקא הזכייה של הפועל ביול"ב פתחה את השער לאירופה לעוד קבוצות ישראליות וזכינו לראות עוד כמה נציגות שנה אחרי במפעל האירופאי המשני.
אז... שלא יעבדו עליכם!
שלח תגובה