אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי yyzboy1928 »

העיקר יש גביע :)
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:העיקר יש גביע :)
לא מסכים עם זה, והתווכחתי עם אנשים אתמול במלחה על זה- לא יוכל להיות שבשביל איזו חתיכת מתכת עלובה שאפילו לא מביאה אותנו לאירופה (שזה גם עלוב שמחזיקת הגביע לא מגיעה לאירופה) אנחנו נסבול כדורסל כזה עלוב במשך העונה.
שלא יביאו גביע ויתחילו לשחק כמו מקצוענים, קצת מלחמה אם לא בשביל המאמן בשביל עצמם והקהל והסמל של הקבוצה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שמע בריל, יחסית לכדורסל שלנו בחצי השני של העונה, גביע אפשר להגדיר בתוך הצלחה.. ונכון, אני מסכים איתך.. הכדורסל שלנו הוא דיי זוועתי ואין שום מלחמה ושום כלום.. אבל באמת, איך שנראנו העונה, התואר השני בחשיבותו בכדורסל בארץ, זה לא רע בכלל.. אפשר לקרוא לזה, מחמת עניים, יחסית לאיך שאנחנו נראים..
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

עוד לא הלך הבייתה השמיר הזה? :evil:
הכל אשמת גידי דודי "מנהל" הקבוצה- עלוב!! פשוט אפס! ודני קליין פושט מתנהל בצורה חובבנית מול הקבוצה...

טוב כנראה שאני הקדמתי קצת...כי כרגע פורסם ששמיר התפטר
http://sport5.co.il/HTML/Articles/Artic ... 36328.html
סוף כל סוף מהלך חכם שלו, אני מאחל לו הצלחה איפה שהוא לא יהיה, ונקווה שהוא יעבוד על יחסי האנוש שלו קצת יותר מעכשיו! כי הוא באמת יודע כדורסל...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

כצפוי.. נקווה לראות מאמן מקצועי בעונה הבאה במלחה :D
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

אמרתי לכם שזו מעידה חד פעמית?
דטרויט אכלה את פילי.

דטרויט לאליפות!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

לדן שמיר היו אינספור הזדמנויות לעשות את ההחלטה הנכונה הזאת, אבל הוא בחר בטיימינג הכי גרוע. הוא משאיר קבוצה על הקרשים בלי הזדמנות לתת למחליפו לתקן משהו. אם דן שמיר היה חכם, הוא היה מסיים את העונה, גם אם זה אומר לסיים במקום השביעי. ההחלטה נכונה, אבל הטיימינג שגוי, וחבל. בכל מקרה, נודה לו על שני גביעים וכמעט אליפות, והצלחה בהמשך.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אז וושינגטון, טורונטו ויוסטון חוזרות קצת לעניינים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36393.html
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי מאד רוצה שוושינגטון יעיפו את קליבלנד, אבל לצערי הרב זה לא יקרה. קליבלנד קבוצה שמשחקת כדורסל מגעיל, שמתבסס במרביתו על ההברקות של לברון ג'יימס, אני לא אוהב קבוצות כאלה שהן בעצם לא קבוצות אלא אוסף של שחקנים אפורים יחד עם כוכב על.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

^

לא סגורה הסדרה בין השתיים, אבל אין ספק שהקאבס פייבוריטים. מה שכן, דברים קרו מעולם, ולאו דווקא בדרך ניסים. ההגנה שהציגו הוויזארדס אתמול הייתה נהדרת. הם פשוט נתנו לשחקנים הנכונים מבחינתם, של הקאבס, לנצח אותם - והם פשוט לא הצליחו. הדאבל אפ על לברון בכל פיק אנד רול השאיר את הקאבס חסרי עונים. תמיד היה שחקן אחד שנתקע בלי מעשה ותקע את ההתקפה. אולנטה ווסט, וואלאס, מישהו מהחמישייה היה צריך לקחת אחראיות, ונקודות לא יצאו מזה. ההגנה של הוויזארדס הייתה יוצאת מן הכלל, ויחד עם הפוש מהקהל, הכדורים מהצד השני המשיכו לצלול פנימה. לדעתי, הסדרה נפתחה מחדש, הקאבס צריכים עכשיו למצוא את הפתרונות מהשרוול.

בנושא אחר. אחרי 39 שנים מכבי ת"א IS NO MORE מכבי "עלית" תל-אביב. אנא תכירו: מכבי "אלקטרה" תל-אביב. נקווה בשביל הצהובים שהחיבור החדש יביא הצלחה לא פחות גדולה מאשר החיבור עם עלית. רק מה, דבר אחד מפריע לי שעדיין לא פורסם ע"י עלית: מה קרה עכשיו שלא קרה במשך 39 שנים, שגרם לחברה לעזוב את מכבי? האם מנסים להסתיר משהו מהציבור? לא נראה לי הגיוני שבלי סיבה גדולה, פתאום אחרי 39 שנים "עלית", מחליטים לעזוב את מכבי. אני, אישית, אשמח מאוד לדעת מה הסיבה שמכבי ו"עלית" כבר לא ביחד. בכל מקרה, בהצלחה לצהובים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מכבי אלקטרה תל אביב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36410.html

רק לי זה נשמע כמו שם של קבוצת נשים? (אלקטרה רמה"ש) :haha:

בכל מקרה, מוזר שפתאום עלית הפסיקו את החסות - לדעתי זה בגלל שהם פשוט רוצים להשקיע בדברים אחרים. אני גם תוהה איזה מתנות השחקנים של מכבי יתנו לפני המשחקים לקבוצות האורחות מחו"ל? מזגן אישי לכל שחקן?
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

לפחות עכשיו יהיה מיזוג באולם...
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

המיזוג בנוקיהו הוא רק לעשירים למטה. כל הפסיכים למעלה (שזה כולל גם את הקהל האורח) לא מרגיש אותו בכלל :haha:
בקשר לשמיר- הוא מאמן מקצועי מדי, וזו הבעייה שלו- בלי יחסי האנוש שום תרגיל לא ילך בהתקפה, ואף שחקן לא יתן מעצמו בהגנה, וזה מה שהכשיל אותו השנה. הוא לא השאיר את הקבוצה במצב כל כך רע, אני לא מסכים עם זה. בסופו של דבר אני מאמין שזיו ארז מתאים מאוד ויכול להוביל אותנו לכמה ניצחונות עד סוף העונה ואולי אפילו להגיע לפיינל פור באיזה פוקס גדול.

ראיתי הבוקר את וושינגטון מול קליבלנד ופשוט נהנתי מכל רגע. רוג'ר מייסון מלך, שחקן ענננק שבהפועל עשו טעות ענקית ששיחררו אותו כל כך מהר (עוד אחת לרשימה של שמיר). איזה שוטר ענק! שלא נדבר על השחקנים שלידו, אבל הבעייה שהם לא יציבים בכלל וזה לדעתי מה שיתן לקליבלנד את הסידרה הזאת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שום מילה על הנצחון של חולון ב-46 הפרש על סיירת בלינקו? איזה משחק באולם הפחים, 120-74, חולון שחטו את רמת גן בכל פרמטר. הם לקחו כמדומני 59 ריבאונדים מול 23, קלעו 12 שלשות מול 2, 26 אסיסטים מול 2, פשוט בית ספר לכדורסל. כרגע לאור המשבר של ירושלים ובני השרון, נראה שהאלטרנטיבה החזקה ביותר למכבי תל אביב זה הפועל חולון שגם עלתה למקום הראשון אתמול בעקבות ההפסד של מכבי לנהריה. מכבי תל אביב שוב מגיעה למשחק צמוד ומפסידה, קבלת החלטות שערורייתית על המגרש. נראה איך תהיה ההשפעה לקראת הפיינל פור בסוף השבוע.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:שום מילה על הנצחון של חולון ב-46 הפרש על סיירת בלינקו? איזה משחק באולם הפחים, 120-74, חולון שחטו את רמת גן בכל פרמטר. הם לקחו כמדומני 59 ריבאונדים מול 23, קלעו 12 שלשות מול 2, 26 אסיסטים מול 2, פשוט בית ספר לכדורסל. כרגע לאור המשבר של ירושלים ובני השרון, נראה שהאלטרנטיבה החזקה ביותר למכבי תל אביב זה הפועל חולון שגם עלתה למקום הראשון אתמול בעקבות ההפסד של מכבי לנהריה. מכבי תל אביב שוב מגיעה למשחק צמוד ומפסידה, קבלת החלטות שערורייתית על המגרש. נראה איך תהיה ההשפעה לקראת הפיינל פור בסוף השבוע.
כל שבועיים מכתירים קבוצה אחרת כ"אלטרנטיבה" לאליפות- שטויות! חולון במומנטום טוב, והם משחקים כדורסל שאני לא ראיתי הרבה שנים בארץ, וכל הכבוד להם על זה. אבל זה לא אומר כלום לשבוע של הפיינל פור. בני השרון פירקו את הליגה ופתאום הכל התהפך. פתאום הם אחרי 3 הפסדים ובמצב רוח חרא, אז מה קרה?
חולון קבוצה מצויינת, בני השרון קבוצה מצויינת, מכבי קבוצה מצויינת, ואני מקווה שגם הפועל תהיה קבוצה מצויינת כמו שהיא על הנייר, ונראה אחלה פיינל פור! גם אם הפועל לא תגיע אליו ונהריה תגיע יהיה לנו אחלה של פיינל פור!
ההפסד של מכבי לא מזיז לאף אחד שם את הביצה השמאלית- הם כבר חודש לא חושבים בכלל על הליגה. לא אכפת להם לסיים מקום 1 או מקום 3,4 , כי הם הבטיחו את המקום שלהם בפיינל פור בארץ והם חושבים כרגע רק על מדריד וסיינה ואני לא מאשים אותם. בעבר הליגה הייתה מספיק חלשה שגם במצב של מכבי לא מפוקסת היא הייתה דורסת, אבל השנה זה לא ככה.
השיטה של הפיינל פור עוזרת למכבי העונה ועונה שעברה יותר מלשאר הקבוצות, והם יכולים לבכות עד מחר, כרגע הם המרוויחים העיקריים מהשיטה המחורבנת הזאת.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טורונטו עפו היום בלילה!!!!!! :cry: :cry:
עכשיו לא אכפת לי מי תיקח רק שהלייקרס או סאן אנטוניו לא יקחו (לא שקודם האמנתי שיש סיכוי לטורונטו להגיע לגמר).
גמר המזרח יהיה בוסטון - דטרויט והמערב יהיה לייקרס - סאן אנטוניו.
הגמר יהיה בוסטון לייקרס, גמר קלאסי ואני בעד בוסטון!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #15 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טורונטו עפו היום בלילה!!!!!! :cry: :cry:
עכשיו לא אכפת לי מי תיקח רק שהלייקרס או סאן אנטוניו לא יקחו (לא שקודם האמנתי שיש סיכוי לטורונטו להגיע לגמר).
גמר המזרח יהיה בוסטון - דטרויט והמערב יהיה לייקרס - סאן אנטוניו.
הגמר יהיה בוסטון לייקרס, גמר קלאסי ואני בעד בוסטון!
לייקרס משחקים את הכדורסל הכי יפה כרגע, ולמרות שאני לא אוהב אותם יותר מדי אני מעדיף שפיל ג'קסון יקח עוד תואר, הוא פשוט מאמן גדול!!
בוסטון לא בטוח יגיעו לגמר, אבל נקווה שכן כי אז תהיה סדרת גמר מטוררפת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני עדיין לא מאמין איך מכבי ניצחו את המשחק הזה, יותר מזל משכל לצביקה שרף. סיינה נתנו משחק פנטסטי במשחק יותר מ-2 רבעים. למזלו של שרף פתאום גרסיה תפס יום מחוץ לקשת וגם מהעונשין, וגם שארפ ואליהו שמיובשים כל העונה, נתנו נקודות דו ספרתיות. בלי תרומה כמעט של וויצ'יץ' ובטיסטה (נראה לי שהם קלעו ביחד 2 נקודות), מכבי ניצחה את המשחק, וזה בעיקר בזכות הקליעות מבחוץ ברבע השלישי והרביעי. גם החלטות לא טובות של המאמן האיטלקי שייבש יותר מדי את תורנטון ונתן למקינטייר יותר מדי דקות ברבע השלישי, פגמו בשטף של סיינה שהיא לטעמי קבוצת כדורסל טובה יותר ממכבי תל אביב. הישג מדהים ללא ספק בהתחשב בחוסר יציבות של מכבי העונה באירופה ובליגה הישראלית.

החצי גמר השני צפוי להיות לא פחות מרתק.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

זה היה משחק מטורף לגמרי, לדעתי גם הגיע למכבי לנצח.
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

כצפוי לדעתי, מכבי ניצחה את סיינה.. לסיינה אין מספיק אופי ומאמן צעיר כדי שתנצח את מכבי תל אביב האירופית..

עכשיו זה המשחק המעניין של טאו ויטוריה שהשתפרה פלאים בשנים האחרונות מול צסקא, הקבוצה הטובה ביותר באירופה בכל הזמנים..
כמובן, שטאו עדיפה למכבי, כי את צסקא הם בחיים לא ינצחו.. מספיק שאני אומר מסינה, ומכבי מפסידים..

בעונה שעברה, אחת העונות היותר גרועות של מכבי, הם ניצחו את צסקא ביד אליהו ברבע הגמר של היורוליג.. את מסינה..

אבל זה לא אומר..

נראה את המשחק..
שלח תגובה