talgoro כתב:מי ראה את Primer ? טוב לא ציפיתי שיהיה פה מישהו שבאמת ראה את זה.
אני אוהב לראות סרטים עצמאיים קטנים כאלה כי אני יוצא מנק' הנחה ששם פחות מתעסקים באפקטים ויותר בעלילה ובחיפושי נתקלתי בסרט הזה(תקציב של 7000$). זה סרט מדע בדיוני על מסע בזמן..אבל בעלילה כל כך מורכבת לא נתקלתי בחיים. בחצי הראשון הכל נראה פשוט ואז..מפסיקים להבין. הקיצר מי שאוהב לשבור ת'ראש על מה לעזאזל קרה שיראה את זה.
חחח אתה לא יכול לצפות שמישהו יענה לך לפני שפרסמת בכלל את הפוסט!
ומה רע באפקטים?
ו.. אם זה סרט על מסע בזמן, אפקטים הם חובה!
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אבל אני יודע את התשובה מראש כי הייתי בעתיד
הסרט הזה מאוד שונה מסרטים רגילים על מסעות בזמן. אפקטים אין פה ובכלל השחקנים הם קרובי משפחה או חברים.
אין לי שום דבר נגד אפקטים כשמשתמשים בהם בצורה צנועה. לצערי הרבה סרטים מתעסקים רק בזה.
DivineComedy כתב:בעקבות ההמלצה על Vantage Point בפוסט מעליי (שמונה צדדים לאמת), הורדתי אותו, ראיתי אותו ואני מאשר אכן שזה סרט מתח מצויין!!
ננתחיל בזה שאני אוהב סרטי נשיאים וגם סרטים של כמה נקודות מבט, תוסיפו לזה קצת פיצוצים, מרדפי מכוניות וסט אירופאי וקיבלתם סרט שלארק לא מאכזב, הוא אחד מסרטי המתח הטובים לאחרונה
הרגע סיימתי לצפות בסרט המדובר. מצטרף להמלצות!
סרט פשוט ענק, כתוב מצוין, מבוים מעולה, צילומים גדולים, ואין שום קיטש, ואפילו יש הופעה מפתיעה של איילת זורר.
מצטרף למחמאות
הדסון הוק (ברוס וויליס) = נחמד.
אני חושב שאני אוהב את אישיתי (כריס רוק - ביים ומשחק) - ממש נחמד, קליל ומשעשע.
אדונית התבלינים = סרט מעולה!!!! ממש אהבתי.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
אתמול ראיתי כמה סרטים מוזרים אבל מעניינים מאוד:
Southland Tales- הסרט השני של הבמאי של דוני דארקו, מתאר מצב עתידי של פצצת אטום שמתפוצצת בארה"ב וכל הקיום שאחריה דרך כמה סיפורים במקביל. סרט מוזר מאוד אבל מעניין.
The Orphanage- סקט שהפיק גיירמו דל טורו (המבוך של פאן) על בית יתומים רדוף רוחות- סרט מדהים ויזואלית, וגם סיפור מעניין. לא מאכזב אף פעם הסרטים של דל טורו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סרט אימה צרפתי שאמור להיות מזעזע למדי. קראתי עליו הרבה אבל לא ראיתי אותו עדיין. שמישהו יראה ויגיד לי אם מעבר לאלימות, יש עוד סיבה לראות, כי אם לא, אני לא מתכוון לגרום לעצמי סיוטים סתם
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
בסופ"ש ראיתי את הסרט Hard Candy על ילדה בת 14(אלן פייג' מ juno) שנפגשת עם פדופיל שהיא פגשה בצ'אט.
לא הייתי מוכן כראוי לסרט ועכשיו הוא זוכה לכבוד של הסרט הראשון שגרם לי לבחילה ב 20 השנים האחרונות ושתבינו שלא מראים שם שום דבר! סרט חזק!!
סרט אימה צרפתי שאמור להיות מזעזע למדי. קראתי עליו הרבה אבל לא ראיתי אותו עדיין. שמישהו יראה ויגיד לי אם מעבר לאלימות, יש עוד סיבה לראות, כי אם לא, אני לא מתכוון לגרום לעצמי סיוטים סתם
אני בהליכי הורדה של הסרט הזה בעקבותך, קראתי גם שהוא לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה
מוזיקה הזוייה לגמרי!! משחק ענק של ג'וני דפ כמו תמיד... בכלל סרט הזוי לגמרי
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ג'וני דפ בעיני השחקן הכי טוב בהוליווד כרגע... טוב הכוונה לא רק לרמת ויכולת המשחק, אלא גם לגיוון המטורף של תפקידים הזויים בהחלט... בקיצור, מלך!
בדיוק ראיתי השבוע את THE NINTH GATE סרט פשוט הזוי ומקסים..
ואם כבר שחקנים מעולים, ראיתי אתמול בלילה את הר ברוקבק.. סרט גאוני למדיי.. הית' לדג'ר אחד השחקנים החזקים, פשוט בזבוז :\