אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
אייי, איזו עונה היית במערב!!!!
קבוצה עם מאזן חיובי ועונה מדהימה לא מצליחה לעלות לפליאוף וההפרש בין מקום שמיני למקום ראשון במערב הוא משהו כמו 5 ניצחונות.
לעומת זאת במזרח, קבוצה עם מאזן שלילי הצליחה להיכנס לפליאוף וההפרש בין מקום ראשון לשמיני הוא בערך 20 ניצחונות.
אני חושב שהגמר יהיה בוסטון נגד הלייקרס.
חבל מאוד שאחת משתי הגדולות של המערב תעוף כבר בסיבוב הראשון (פיניקס וסאן אנטוניו).
מאוד מקווה שטורונטו תצליח לעבור את אורלנדו, סופסוף קיבלנו קבוצה שבאמת נוכל לעבור.
קבוצה עם מאזן חיובי ועונה מדהימה לא מצליחה לעלות לפליאוף וההפרש בין מקום שמיני למקום ראשון במערב הוא משהו כמו 5 ניצחונות.
לעומת זאת במזרח, קבוצה עם מאזן שלילי הצליחה להיכנס לפליאוף וההפרש בין מקום ראשון לשמיני הוא בערך 20 ניצחונות.
אני חושב שהגמר יהיה בוסטון נגד הלייקרס.
חבל מאוד שאחת משתי הגדולות של המערב תעוף כבר בסיבוב הראשון (פיניקס וסאן אנטוניו).
מאוד מקווה שטורונטו תצליח לעבור את אורלנדו, סופסוף קיבלנו קבוצה שבאמת נוכל לעבור.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בוסטון-לייקרס יהיה גמר קלאסי ושחזור לגמרים הגדולים בשנות ה-80 של קארים,מג'יק וג'יימס וורתי נגד בירד,מקהייל ופאריש!
אגב אפרופו NBA, קראתי שמהעונה הבאה הסופרסוניקס עוברים לאוקלהומה, כלומר עוזבים את סיאטל.
אגב אפרופו NBA, קראתי שמהעונה הבאה הסופרסוניקס עוברים לאוקלהומה, כלומר עוזבים את סיאטל.
- Sunny
- דרימיסט-על
זה נכון!
אקולהומה סופרסוניקס...
הוט החארות האלה! ESPN שידרו שלושה משחקים רצוף בערך משתיים והם אמרו שיש רק משחק אחד בארבע. אז קמתי בארבע פיספתי משחק שלם של נ"א נגד דאלאס והתחיל יוטה-יוסטון.
משדרים משהו אחד וכותבים בממיר משהו אחר.
שונא את הוט.
אקולהומה סופרסוניקס...
הוט החארות האלה! ESPN שידרו שלושה משחקים רצוף בערך משתיים והם אמרו שיש רק משחק אחד בארבע. אז קמתי בארבע פיספתי משחק שלם של נ"א נגד דאלאס והתחיל יוטה-יוסטון.
משדרים משהו אחד וכותבים בממיר משהו אחר.
שונא את הוט.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
היום ב-22:00 אולי הסידרה הכי מרתקת במערב- לייקרס מול דנבר!! נקווה לסדרה מטורפת כמו שצופים שתהיה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הלוואי ודנבר יקרעו אותם ויתנו להם סוויפ על הראש!!!!!! חבל שזה לא יקרה...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם רק דנבר היו יודעים לשמור בהגנה, הכל היה נראה אחרת אתמול, כי מבחינה התקפית הם סיפקו את הסחורה.
נצחון מפתיע של פילדלפיה בדטרויט, ונצחון קליל של בוסטון על אטלנטה.
נצחון מפתיע של פילדלפיה בדטרויט, ונצחון קליל של בוסטון על אטלנטה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
איך טורונטו יכולים לחטוף 43 נקודות ברבע 1?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?
בושה!!!!
סאן אנטוניו ניצחו את פיניקס אחרי שתי הארכות, מנו ג'ינובילי עם סל בבאזר... זוהי הסדרה היחידה שבאמת יכולה להגיע ל-7 משחקים.
בושה!!!!
סאן אנטוניו ניצחו את פיניקס אחרי שתי הארכות, מנו ג'ינובילי עם סל בבאזר... זוהי הסדרה היחידה שבאמת יכולה להגיע ל-7 משחקים.

- Sunny
- דרימיסט-על
איך, איך פילי ניצחו אותנו איך???? 

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
איזה משחק היה לייקרס דנבר- שתי התקפות מצויינות, עם הרבה טעויות של דנבר.
בכלל הסדרות התחילו מצויין, עם הפתעה יפה של ניו אורלינס על דלאס.
היום מכבי נגד חולון- גם משחק שמבטיח הרבה...
בכלל הסדרות התחילו מצויין, עם הפתעה יפה של ניו אורלינס על דלאס.
היום מכבי נגד חולון- גם משחק שמבטיח הרבה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- דרימיסט מתקדם
לגבי המשחק של הלייקרס לבין הנגאטס - עוד הוכחה למה שאני טוען כל הזמן. קובי נשאר קובי ברוב הזמן, הוא לא שינה שום דבר ביכולת שלו ואין שום סיבה אמיתית לבחירה שלו לתואר ה-MVP. נכון, הוא קלעה עשרים ומשהו נקודות בחצי השני, אבל באחוזים נוראיים וכשהוא עשה את זה, הוא הפסיק את הזרם ההתקפי הקבוצתי, שסבב את השחקן האמיתי שהוביל לשיפור ביכולת הלייקרס והשהתלטות על המערב - פאו גאסול. קובי לא הרים את הלייקרס, אלא רק הספרדי המצויין, עם משחק מהפנט של 34 נקודות ו-16 ריבאונדים כמדומני, פלוס 8 אסיסטים ושליטה טוטאלית מתחת לסלים (לא חוכמה מול הנאגטס חסרי המסה והגובה בצבע, אבל עדיין).
מצד שני, הבחירה שלי לתואר ה-MVP המשיכה להצדיק את עצמה. כריס פול במשחק מדהים מול המאבריקס, סחף את קבוצתו לניצחון ראשון בסדרה שהתחושה שלי, לא תסתיים בקרוב. למען הצדק, אולי מגיע לקובי פעם אחת MVP, אבל לא העונה. לא יכול להיות בשום פנים ואופן שלא יתנו את התואר השנה לאיש הקטן והמדהים הזה. פשוט שחקן מדהים. בניגוד לקובי, הוא משפר את מי שלצידו, הוא הרים את הקבוצה ואת השחקנים בא לשיאים שלא חלמו אפילו בתחילת העונה. הוא הפך את טייסון צ'אנדלר לאול-סטאר!
בקיצור את העמדה שלי הצגתי. מה שכן, לגבי עניין המעבר של הסופרסוניקס לאוקלהומה. חבל, היו לי זכרונות טובים משם, אשר כמעט כל שנה שאני טס לבקר את המשפחה שם, אני הולך למשחק של הסופרסוניקס, ויצא לי לראות את הקבוצה המצויית של וין בייקר, גארי פייטון, הוקינס והאחרים, בעונות יוצאות מן הכלל בצעירותי. מה שכן, לא ממש הבנתי מה הקשר בין אוקלהומה לכדורסל, או לספורט בכלל? מוזר אך מעניין. נראה איך זה יעבוד.
מצד שני, הבחירה שלי לתואר ה-MVP המשיכה להצדיק את עצמה. כריס פול במשחק מדהים מול המאבריקס, סחף את קבוצתו לניצחון ראשון בסדרה שהתחושה שלי, לא תסתיים בקרוב. למען הצדק, אולי מגיע לקובי פעם אחת MVP, אבל לא העונה. לא יכול להיות בשום פנים ואופן שלא יתנו את התואר השנה לאיש הקטן והמדהים הזה. פשוט שחקן מדהים. בניגוד לקובי, הוא משפר את מי שלצידו, הוא הרים את הקבוצה ואת השחקנים בא לשיאים שלא חלמו אפילו בתחילת העונה. הוא הפך את טייסון צ'אנדלר לאול-סטאר!
בקיצור את העמדה שלי הצגתי. מה שכן, לגבי עניין המעבר של הסופרסוניקס לאוקלהומה. חבל, היו לי זכרונות טובים משם, אשר כמעט כל שנה שאני טס לבקר את המשפחה שם, אני הולך למשחק של הסופרסוניקס, ויצא לי לראות את הקבוצה המצויית של וין בייקר, גארי פייטון, הוקינס והאחרים, בעונות יוצאות מן הכלל בצעירותי. מה שכן, לא ממש הבנתי מה הקשר בין אוקלהומה לכדורסל, או לספורט בכלל? מוזר אך מעניין. נראה איך זה יעבוד.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
וין בייקר, גארי פייטון, נייט מקמילן, היו זמנים בהחלט בסיאטל (כאשר ג'ורג' קארל היה המאמן).
איזה משחק כדורסל ענק הערב של חולוניה ונצחון נוסף על מכבי תל אביב. הליגה השנה פתוחה מתמיד!

איזה משחק כדורסל ענק הערב של חולוניה ונצחון נוסף על מכבי תל אביב. הליגה השנה פתוחה מתמיד!
- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
איך שכחת את שון קמפ?
אני בד"כ שמח כשמכבי מפסידה בליגה, אבל אחרי ההפסד של גליל, בבית, פשוט נוראי... כאב לי פיזית מלראות את גליל מנסים לשחק משהו שנראה כמו כדורסל, היו להם כל כך הרבה הזדמנויות לנצח, אשקלון (וגם השופטים קצת) כאילו נתנו להם את המשחק... טוב אני אפסיק לקטר עכשיו, הלוואי רק שישארו בליגה
המשחק של סן אנטוני ופיניקס, וואו, פשוט וואו, אחד הטובים שראיתי השנה... פשוט מדהים! (אין לי אינטרס לאחת הקבוצות פה, הנאה צרופה מכדורסל נטו).
אני בד"כ שמח כשמכבי מפסידה בליגה, אבל אחרי ההפסד של גליל, בבית, פשוט נוראי... כאב לי פיזית מלראות את גליל מנסים לשחק משהו שנראה כמו כדורסל, היו להם כל כך הרבה הזדמנויות לנצח, אשקלון (וגם השופטים קצת) כאילו נתנו להם את המשחק... טוב אני אפסיק לקטר עכשיו, הלוואי רק שישארו בליגה

המשחק של סן אנטוני ופיניקס, וואו, פשוט וואו, אחד הטובים שראיתי השנה... פשוט מדהים! (אין לי אינטרס לאחת הקבוצות פה, הנאה צרופה מכדורסל נטו).
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתקדם
דייי נו, הזכרונות - אני מעלה דמעה!
אחח היה משחק מצויין בחולוניה, ובתכלס גם כשאני אוהד י-ם, אני אוהד כדורסל מעל הכל - וקשה לי להחליט את מי אני רוצה לראות בגמר יותר - את י-ם או חולון. משחק אדיר, אווירה אדירה, אבל הלב עדיין אומר אדום, סתכלו מה רבע רביעי עושה במשחקים בין י-ם למכבי? =] בכל מקרה, פעם שלישית העונה שמכבי משחקת נגד חולון ומרגישה חסרת ישע. פעם שלישית שחולון *טובה יותר* ממכבי. אין ספק, במשחקים בין השתיים הקבוצות מתעלות לרמת כדורסל מצויינת, וחולון עד עכשיו במפגשים בין השתיים מתעלה ברמה א שתיים. גם בנוקיה הם שיחקו טוב יותר והפסידו.
בכל מקרה, עם כל הכבוד לאשקלון א נהריה, לא לראות את י-ם בפיינל פור יהיה באמת חבל, זאת החתיכה המתאימה לפאזל הפיינל פור, והשנה עומד להיות פיינל פור מ-פ-ל-צ-ת-י! אחח איזה תענוג.
בהזדמנות הזאת נאחל גם למכבי הצלחה בפיינל פור, אני כולי תקווה..... שהקבוצה שלי תשכיל לנצח את האחרונה בטבלה היום.
אחח היה משחק מצויין בחולוניה, ובתכלס גם כשאני אוהד י-ם, אני אוהד כדורסל מעל הכל - וקשה לי להחליט את מי אני רוצה לראות בגמר יותר - את י-ם או חולון. משחק אדיר, אווירה אדירה, אבל הלב עדיין אומר אדום, סתכלו מה רבע רביעי עושה במשחקים בין י-ם למכבי? =] בכל מקרה, פעם שלישית העונה שמכבי משחקת נגד חולון ומרגישה חסרת ישע. פעם שלישית שחולון *טובה יותר* ממכבי. אין ספק, במשחקים בין השתיים הקבוצות מתעלות לרמת כדורסל מצויינת, וחולון עד עכשיו במפגשים בין השתיים מתעלה ברמה א שתיים. גם בנוקיה הם שיחקו טוב יותר והפסידו.
בכל מקרה, עם כל הכבוד לאשקלון א נהריה, לא לראות את י-ם בפיינל פור יהיה באמת חבל, זאת החתיכה המתאימה לפאזל הפיינל פור, והשנה עומד להיות פיינל פור מ-פ-ל-צ-ת-י! אחח איזה תענוג.
בהזדמנות הזאת נאחל גם למכבי הצלחה בפיינל פור, אני כולי תקווה..... שהקבוצה שלי תשכיל לנצח את האחרונה בטבלה היום.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לדעתי לא מגיע לירושלים להיות בפיינל פור, ולמועדון דרוש זעזוע בדמות אי העפלה לפיינל פור הישראלי.
-
- דרימיסט מתקדם
^ עוד פעם, לא דיברתי על מגיע, אלא יותר על רצון... להגיד שמגיע לנו להגיע לפיינל פור זאת בדיחת בזוקה עם מסטיק מקולקל... אבל בכל זאת, יהיה טעם מר לפיינל פול ישראלי בלי י-ם, כמה שאי הגעה לשם רק תעזור למועדון.
-
- דרימיסט מתקדם
פשוט קבוצה בדיחה... ראשון לציון ראויה לניצחון, ולנו מגעי להיות קבוצת תחתית. דן שמיר מאמן חסר נשמה, וכאשר בלבטופ אין הרבה זיכרון, אז הקבוצה גם לא חכמה... פשוט מאמן אידיוט! חלאס כבר להשאיר את פליקס על הספסל!!! חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרי בא לפה כדי לעשות כסף ולהעביר סתם עונה כי הוא ישן בעמידה, לבאוורס רועדות הביצים ולא רק הידיים, פליקס על הספסל, וולס על הספסל, רכז אין, מסכן אוריאן גרין שמטילים הכל עליו, חג'ג' הרגע חזר ממחלה, פניני עושה את שלו... תשמעו, יש אוסף שחקנים מצוין בירושלים, אבל תשמעו.... עדיף, עדיף שיסיימו נמוך ממקום שישי, שיעיפו אותו מהר! היום אני ישבתי בבית והתחלתי להתחרפן מול הטלויזיה מהטמטום שלו ומהקבוצה שלנו, שה-IQ שלה שואף למינוס.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את כל המשחק והנצחון ללא ספק מגיע לראשון שהובילה בחלקים גדולים של המשחק, נלחמה והשיגה נצחון חשוב מאד. ירושלים נראית כמו עדר ללא רואה, אוסף של שחקנים שלא נראים כקבוצה, וללא מאמן. פניני וארנולד קולעים את מרבית הנקודות הערב, ואיפה שאר השחקנים ברוטציה? דן שמיר פשוט אדיש למתרחש במגרש, וקבוצה קצת טובה יותר מראשל"צ, הייתה נותנת לירושלים היום 20 הפרש.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, ושוב טורונטו מפסידים לאורלנדו, הפעם רק בנקודה.
2-0 בסידרה, והסיכויים הלכים ונגמרים, אבל אני מאמין בכריס בוש שיצליח לתת שני משחקים טובים ולהחזיר אותנו למשחק.
סאן אנטוניו מובילים 2-0 גם כן ונראה כאילו פיניקס יעופו בסיבוב הראשון, חבל מאוד.
2-0 בסידרה, והסיכויים הלכים ונגמרים, אבל אני מאמין בכריס בוש שיצליח לתת שני משחקים טובים ולהחזיר אותנו למשחק.
סאן אנטוניו מובילים 2-0 גם כן ונראה כאילו פיניקס יעופו בסיבוב הראשון, חבל מאוד.

-
- בריל!
כבר הרבה שנים שלא ראיתי את הפועל משחקת כדורסל כל כך רע. פשוט עצוב!
בסה"כ זו אשמת המאמן מכיוון שהוא לא מודע ולא לומד מהטעויות שלו משחק אחרי משחק. ורואים על העיניים של השחקנים שהם לא מבינים מה הוא רוצה מהם, והם לא מצליחים להבין את החילופים שלו.
עדיף שהוא ילך וזה יוריד מתח ותסכול מהרבה מאוד שחקנים.
בגדול אין לנו מקום השנה בפיינל פור אבל אם השחקנים ישחקו כמו שהם יודעים ובעמדות שהם יודעים לשחק בהם אנחנו יכולים לנצח את כל המשחקים עד הסוף ולהאיר איזו תקווה לשנה ובטח לשנה הבאה.
דן שמיר איבד את האמון של כולם- של השחקנים, של הקהל וגם של ההנהלה. עדיך למען המוניטין שלו (שכבר הלך לאיבוד) שהוא יחליט לקום וללכת- זו האחריות שלו והוא צריך להיות זה שמחליט ללכת!
בסה"כ זו אשמת המאמן מכיוון שהוא לא מודע ולא לומד מהטעויות שלו משחק אחרי משחק. ורואים על העיניים של השחקנים שהם לא מבינים מה הוא רוצה מהם, והם לא מצליחים להבין את החילופים שלו.
עדיף שהוא ילך וזה יוריד מתח ותסכול מהרבה מאוד שחקנים.
בגדול אין לנו מקום השנה בפיינל פור אבל אם השחקנים ישחקו כמו שהם יודעים ובעמדות שהם יודעים לשחק בהם אנחנו יכולים לנצח את כל המשחקים עד הסוף ולהאיר איזו תקווה לשנה ובטח לשנה הבאה.
דן שמיר איבד את האמון של כולם- של השחקנים, של הקהל וגם של ההנהלה. עדיך למען המוניטין שלו (שכבר הלך לאיבוד) שהוא יחליט לקום וללכת- זו האחריות שלו והוא צריך להיות זה שמחליט ללכת!