אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

אברטון כבר לא תהיה בליגת האלופות לדעתי.

ANYWAY, אני הולך הערב לאצטדיון רמת גן לראות את חצי גמר גביע המדינה, יש לי הרגשה שנתניה יכולה לנצח הערב את הבבונים, WISH US LUCK!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

למה לא? מה ההפרש בין אברטון לליברפול, 5?
ניצחון בית של אברטון על צ'לסי והפסד נקודות של ליברפול וזה די פתוח.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אברטון כבר לא תהיה בליגת האלופות לדעתי.

ANYWAY, אני הולך הערב לאצטדיון רמת גן לראות את חצי גמר גביע המדינה, יש לי הרגשה שנתניה יכולה לנצח הערב את הבבונים, WISH US LUCK!!!
שיהיה בהצלחה היום!! תעיפו אותם מהגביע, כבר נשבר לי כל היום לשמוע על בית"ר- קבוצה שהקהל שלה רק ממאיס אותה יותר ויותר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

הפסד בפנדלים של בית"ר/שמשון ת"א להפועל ת"א מסיים את דרכה של הסינדרלה בגביע.
מקווה לניצחון של נתניה על הבבונים!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

סיום 90 דקות.
איזה לחץ :waiting:
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למה לא באת למשחק?

מי לעזאזל נותן לשכטר לבעוט פנדל? הרי גם מול אום אל פאחם הוא בעט ישר שטוח למרכז השער, רק ששם בפוקס הכדור נכנס. פנדל אחד שהרס לנתניה נצחון על הבבונים, פנדל במשחק שלפני כן שנתן להפועל מקום בגמר הגביע וגם בגביע אופ"א בשנה הבאה (בגלל שבית"ר אלופה). הגבול בין הצלחה לכשלון הוא דק מאד, והיום נוכחנו בזה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אז רגע, הגמר זה הפועל נגד הבבונים?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן, וזה כל כך מתסכל כי שיחקנו טוב יותר מבית"ר במרבית שלבי המשחק. אם רק ראובן עטר היה נותן את הפנדל למישהו שיודע לבעוט , המשחק היה נגמר ב-1:0 לנתניה ב-90 דקות, אני בטוח בכך עם ההגנה המצוינת של נתניה.

לא יאומן שהפועל תל אביב, קבוצה כל כך עלובה, תהיה בשנה הבאה בגביע אופ"א, כל כך לא הוגן.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

הייתי אמורה ללכת עם אח שלי, אבל הוא בסוף לא הלך אז לא היה לי איך להגיע :?
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

איך אברטון לא מצליחה להבקיע שער ביתי אחד?!?!
1:0 מגעיל של צ'לסי מצמק לשתי נקודות בלבד עד יום שבת למשחק של מנצ'סטר נגד בלקבורן.
משחק חוץ מאוד קשה מול קבוצת אמצע טבלה, ומנצ'סטר די הוכיחה שהם לא משהו במחזור שהם משחקים אחרי הקבוצות שנלחמות איתה לאליפות.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אל תדאג, מנצ'סטר תגרד איכשהו נצחון באיווד פארק. גם אם היא לא ביכולת טובה, תמיד יהיה את השופט שייתן לה פנדל או גול בנבדל בדקה ה-90.

אגב לא דיברנו פה על העונש שבית"ר קיבלה, הפסד טכני, 6 משחקי רדיוס, הורדת 2 נקודות העונה ועוד כמה נקודות בתחילת העונה הבאה , עונש פשוט פנטסטי!!! קצת באסה לקבוצות התחתית שהרצליה יקבלו 3 נקודות, אבל אין מה לעשות תכל'ס, זה התקנון.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני בספק רב אם העונש יישאר על כנו, אחרי כל העירעורים ובלאגן.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מסכים לגמרי עם ההחלטה. דייני בית הדין צריכים להכריע לפי התקנון ולא לפי שום שיקול אחר! בטח ובטח שהם רואים את יו"ר ההתאחדות מנסה לשנות את הדין בגלל קירבה למכבי פתח תקווה.
שישבו כל הקטנות, שלא נלחמו כל העונה ופתאום הם יפילו על ההחלטה הזאת את הירידה שלהם, בשקט ויתחילו לשחק כדורגל במקום לדבר כל היום.
ליגה מסריחה שמלאה בקבוצות קטנות משעממות ומכוערות, שמלאה באוהדים של אלופה שהם בושה למדינה ולכדורגל שלנו- איזה כיף בליגת העל בישראל? תאמינו לי עדיף לראות ליגה א' או לאומית- שם לפחות מנסים לנצח ולא רק "לא להפסיד".
או יותר טוב- יש אחלה כדורסל, שווה הרבה יותר מהכדורגל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ברור שהכדורסל הישראלי הרבה יותר מעניין מהכדורגל, גם בכדורסל יש נציגות באירופה כל שנה.
אבל לא נהפוך את זה לדיון על כדורסל (אשכול כדורסל?).

גול בנבדל או פנדל בדקה ה-90? מאיפה הבאת את זה? (לא בעצבים!!!!, חייבים להמציא תוכנה שתעשה שתוכל להשתמש בטוניקה במחשב/פלאפוון...)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גול בנבדל או פנדל בדקה ה-90? מאיפה הבאת את זה?
אליפויות שלמות שיונייטד לקחה ככה בשנות ה-90 בפרמיירליג, סולשיאר אלוף בכיבוש שערים בנבדל בדקה ה-90. הוא אמנם לא משחק אבל השופטים עדיין מפחדים מאותו איש על הקווים, סר לוזר.

לגבי העונש, אני מקווה שיישאר על כנו ולא ישתנה בגלל ערעורים כאלה ואחרים. לקבוצות התחתית אין שום עילה כי הן לא צד באותו המשחק בין בית"ר להרצליה, וזה שהם כביכול טוענות שהעונש מקפח אותם, זה לא עילה. לגבי בית"ר הם יכולים לערער, אבל בית הדין ייצא מטומטם אם העונש ישונה בצורה דרסטית, הרי איזה ראיות חדשות פתאום בית"ר יביאו?
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ביתר קיבלו את המגיע להם.. נקווה שישאר כך..

נו טל, צ'לסי או מנצ'סטר אלופי אנגליה? :oops:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מנצ'סטר כמובן, אמרתי זאת כבר לפני כמה משחקים.
ארסנל היום ניצחה 2:0 את רדינג, התוצאה מאכזבת כי המשחק היה צריך להיגמר 5:0, רדינג כלל לא היוו יריב וחבל שארסנל לא השכילה להבקיע עוד שערים.
לקראת העונה הבאה חייבים להעיף את ויליאם גאלאס, לא רק שהוא לא ראוי לסרט הקפטן, הוא גם לא מספיק טוב בשביל ההרכב (השערים שהוא הבקיע השנה הם לא פרמטר מבחינתי, כאשר ההגנה סופגת שערים מיותרים על ימין ועל שמאל). במקביל חובה להביא בלם רציני ,הפייבוריט שלי הוא מיקה ריצ'רדס (מנצ'סטר סיטי) שגם הצהיר בעבר שהוא אוהד ארסנל מילדות, מה טוב יותר מאשר בלם העתיד של נבחרת אנגליה שישחק בשורותינו (גם בלם מעולה וגם אנגלי). אלמוניה לא יכול להמשיך להיות שוער ראשון ,זה יהיה פאתטי אך לצערי אני לא רואה את ונגר מביא שוער כמו נוייר לארסנל למרות שאני חושב שארסנל זקוקה לשוער צעיר שיוכל לשחק שנים רבות כשוער ראשון, ולא להסתמך על הספרדי שפתאום בגיל 30 נהפך לשוער ראשון של אחת הקבוצות הטובות בעולם, וזה אחרי שמעולם לא היה שוער ראשון בשום קבוצה, וכמובן שמבחינה מקצועית הוא בינוני ולא שוער שמביא תארים (להבדיל מלהמן).
שנית, רובין ואן פרסי ורוסיצקי (אם לא ישוחררו) יצטרכו להפוך לשחקני ספסל, אי אפשר לבנות על השחקנים האלה בכל עונה מחדש כשחקני מפתח, כאשר במרבית העונה הם פצועים, וגם נפצעים מפציעות קטנות לכמה חודשים בחוץ. שלישית חובה להביא ווינגר, החזרה של קרלוס ולה מאוססונה היא חשובה לרוטציה, אך ונגר לא יכול להמשיך להסתמך על אבואה כקשר ימני, זה ניסוי שנכשל טוטאלית. בנוסף לכך שוולקוט חייב לקבל יותר הזדמנויות בהרכב, ונגר חייב להביא ווינגר שמאלי בסגנון דייגו קאפל (סביליה) , בסטיאן שוייינשטייגר, או אפילו את ניקולאי דמיטרוב מלבסקי סופיה (שנבחן בארסנל לפני 4 חודשים וקיבל מחמאות מונגר). רביעית, ארסנל חייבת לרכוש סקורר מוכח להתקפה. אדבאיור ו-ואן פרסי הם לא סקוררים, הם חלוצים משלימים לסקורר טבעי והשילוב של אדבאיור ו-ואן פרסי לא אידיאלי כלל. לכן, עד שאדוארדו יחזור (וגם אי אפשר לדעת באיזה כושר הוא יחזור), חובה להביא סקורר עם נסיון ,דוגמת דוד וייה שהתבטא לאחרונה שהוא רוצה לעבור לארסנל (לדעתי אם ונגר יפסיק להתקמצן, אפשר להשיג אותו מולנסיה, שתעשה לדעתי מהפכה בקיץ הקרוב אחרי הכשלונות השנה בליגה הספרדית וליגת האלופות). אחרי כמה שנים שחונות, שקורות לכל מועדון גדול באירופה, אני מאמין שעם הנסיון שהצעירים צברו ועם כל הכשרון של ארסנל, בעונה הבאה אנחנו נראה תארים בארון של אצטדיון ה'אמירויות'.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אז בדיוק כמו שאמרתי קודם, ברגע שמנצ'סטר משחקים יום (או יותר) אחרי הקבוצות שנלחמות איתה לאליפות היא מאבדת נקודות.
לא ראיתי את כל המשחק כי הייתי בליל סדר של הקיבוץ, ראיתי את ה-10 דקות האחרונות.
די בשיניים טבס הצליח להשוות בדקה ה-88, למרות שב-10 דקות האחרונות (אולי אפילו לפני) מצ'סטר כל הזמן תקפה ושוערה של בלקבורן הוציא 6,7 כדורים מקו השער.
ניצחון שבוע הבא מול צ'לסי ויש אליפות!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מאחל למנצ'סטר מכל הלב לנצח את צ'לסי, והעיקר שלא נצטרך לשמוע את כל עיתונאי החצר בארץ מלקקים ת'תחת לאברם. את המשחק של יונייטד לא ראיתי ברובו בגלל ליל הסדר, אבל הספקתי לתפוס את ה-10 דקות האחרונות.

חג שמח.
שלח תגובה