מכללת הד
-
- דרימיסט מתקדם
מכללת הד
אני לא יודע אם מישהו שמע על המכללה הזאת, אבל בעיקרון הייתי שם בראיון וכנראה אני ארשם ללימודים שם.
מישהו אולי למד שם, או יודע כל מיני דברים רעים/טובים על המכללה?
מישהו אולי למד שם, או יודע כל מיני דברים רעים/טובים על המכללה?
-
- בריל!
Re: מכללת הד
אני שמעתי דרך חבר שזה אחלה מקום ללמוד בו סאונד, אבל זה הכל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
יש לי חבר שמנגן שם בביג בנד שלהם, ואם אני לא טועה הוא גם מלמד שם גיטרה.
Music Is The Energy Of Life!
-
- דרימיסט שרוף
הייתי בהופעה של הביג בנד שלהם לפני שנה ושמעתי דיסק שלהם שהוקלט לפני 10 אולי 15 שנה.
כיום הביג בנד צולע..לא נשארו כמעט נגנים מפעם, המורה שלי ד"א היה שם טרומבוניסט ראשון והוא היה בתקופה של ההקלטה ששם היו המון נגנים איכותיים.
למרות שבהופעה, היו כמה נגנים טובים, רובם היו פחות טובים והייתה זמרת אחת פשוט מעולה.
כיום הביג בנד צולע..לא נשארו כמעט נגנים מפעם, המורה שלי ד"א היה שם טרומבוניסט ראשון והוא היה בתקופה של ההקלטה ששם היו המון נגנים איכותיים.
למרות שבהופעה, היו כמה נגנים טובים, רובם היו פחות טובים והייתה זמרת אחת פשוט מעולה.
-
- דרימיסט מתקדם
הד מכללה טובה,ניסית לבדוק בסאונד(יואב גרא) ?
אני למדתי בסאונד לפני 7 שנים ,בדקתי לפני זה גם בהד וממה שאני הבנתי הד מתמקצעים יותר במוזיקה אלקטרונית,אולי דברים השתנו או שזה מה שאתה מחפש .
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אני למדתי בסאונד לפני 7 שנים ,בדקתי לפני זה גם בהד וממה שאני הבנתי הד מתמקצעים יותר במוזיקה אלקטרונית,אולי דברים השתנו או שזה מה שאתה מחפש .
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
-
- דרימיסט מתקדם
אני יותר מתעניין במוסיקה בכללי. הסיבה שאני אלך לשם (כנראה שזה סגור) זה בגלל שיש לי אפשרות ללמוד קצת מהכל, ולא להתמקצע רק על דבר אחד בלבד. זו תוכנית שלמה שכוללת הכל ויש גם אפשרות לעשות תואר בארה"ב בשנה הרביעית באוניברסיטת אוקלהומה (שאני לא סגור מבחינת השוואה למקומות אחרים עד כמה היא טובה, אבל זה עדיין יוצא תואר במוסיקה...)
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
מה תעשה עם תואר במוסיקה?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תכלס , גם אני הייתי מאוד רוצה ללמוד מוזיקה אבל צריך לחשוב יותר ריאלי .
-
- דרימיסט מתקדם
זה גם משהו טוב לרזומה, ואם יש אפשרות אז למה לא...Lord Of The Strings כתב:מה תעשה עם תואר במוסיקה?
אני מאמין שאם אני ארצה משהו במוסיקה אז אני אעשה משהו עם זה... זה כמו שאני אגיד שלא שווה לי ללמוד פסיכולוגיה כי אם אני לא אצליח לעשות תואר שני... אם אני אהיה עם גישה כזאת אז אני לא אצליח בכלל בלא משנה מהOzerivarium כתב:תכלס , גם אני הייתי מאוד רוצה ללמוד מוזיקה אבל צריך לחשוב יותר ריאלי .
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אממ, דוד, זה לא ממש קשור..עם תואר ראשון בפסיכולוגיה אתה יכול להשיג עבודה, אבל תואר במוזיקה זה לא משהו שניתן להסתמך עליו..לרצות זה טוב ויפה אבל צריך להסתכל על המציאות..אם אנשים עם תואר מאוד שימושי מתקשים להשיג עבודה (כמו טל למשל), אז על אחת כמה וכמה שיהיו בעיות עם תואר שלא מציע הרבה אפשרויות תעסוקה...Different Freak כתב:אני מאמין שאם אני ארצה משהו במוסיקה אז אני אעשה משהו עם זה... זה כמו שאני אגיד שלא שווה לי ללמוד פסיכולוגיה כי אם אני לא אצליח לעשות תואר שני... אם אני אהיה עם גישה כזאת אז אני לא אצליח בכלל בלא משנה מהOzerivarium כתב:תכלס , גם אני הייתי מאוד רוצה ללמוד מוזיקה אבל צריך לחשוב יותר ריאלי .
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
שמע
אני למדתי מוסיקה בכמה מקומות... הגעתי למסקנה שאם יש לך תואר במוסיקה לא עושה אותך נגן טוב יותר.
רזומה? של מה???
תיהיה ראלי. בארץ אין לך איך להרוויח ממוסיקה אלא אם אתה מנגן חאלטורות או\ו מלמד (בתור נגן)
כשאיש סאונד זה משהו אחר....אבל השוק תחרותי וקשה נורא
בהצלחה!
אני למדתי מוסיקה בכמה מקומות... הגעתי למסקנה שאם יש לך תואר במוסיקה לא עושה אותך נגן טוב יותר.
רזומה? של מה???
תיהיה ראלי. בארץ אין לך איך להרוויח ממוסיקה אלא אם אתה מנגן חאלטורות או\ו מלמד (בתור נגן)
כשאיש סאונד זה משהו אחר....אבל השוק תחרותי וקשה נורא
בהצלחה!
-
- דרימיסט שרוף
או שיש ביקוש לנגנים מסוגך..מה שאין כל כך בסצינת הגיטרות.