אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

דבר ראשון מזל טוב למכבי על העלייה לפיינל פור. הם בהחלט זכו בזה בצדק.
לצערי קבוצתי האהובה ברצלונה לא הצליחה לייצר כדורסל חיובי, ובשלושת המשחקים מול מכבי ניסו לנצח מחוץ לקשת בכדורסל פרימיטיבי ולא חכם.
הבעייה עם היורוליג זה העובדה שהמאמנים שם לא מכינים את הקבוצות שלהם טוב מול היריבות ולכן רואים קבוצה כמו מכבי שהיא בס"הכ קבוצה די מוגבלת עושה מה שהיא רוצה על הפרקט. המאמן של ברצלונה לא עשה כלום הגנתית כדי לעצור את ההתקפה של מכבי, ולא המצליח בהתקפה ליצור מומנטום טוב לקבוצה שלו כשמשחק הפנים שלהם לא קיים.
בקשר לשופטים- למוניקה גם במלחה שרק בלי סוף משיכות, ככה הוא!
בקשר להרחקות- קאמינגס הורחק בצדק אחרי שתפס ומשך את באזילה אחורה- ההרחקה של באזילה הייתה מטופשת מכיוון שהוא לא עשה כלום חוץ מלנסות להשתחרר מקאמינגס.
הההרחקה של שארפ הייתה מטופשת ואת ההרחקה של פאטיסטה לא ראיתי בכלל, אבל בהחלט שיפוט מטופש וקטנוני שלא עזר לאף אחת מהקבוצות אלא רק פגע במשחק.
יום ראשון אנחנו מגיעים ליד נוקיהו כדי לחטוף קצת בראש, איזה כיף :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אחחח מתן, איזה לוזרים אה? אין כמו לאהוד את הלוזרים.

תשמעו, ככה או ככה, סוף סוף רואים שיפור ביכולת ואת הסיבה למה רוצים שמכבי - י-ם יהיה כל גמר. אווירה של פלייאוף, משחק עם עצבים ומלחמה, ובעיקר חסר הגנות. ירושלים זאת לא הפתעה, אבל מכבי בכלל רוצים לדגדג את סיינה, תצוגת הגנה משפילה כמו בחצי הראשון - פשוט אסור שתחזור.

לגבינו, לוזרים כבר אמרנו? אז למה להוסיף :haha: לפחות לא קיבלנו בראש. ושוב, אשקלון ונהריה מתקרבות... בסוף עוד נסיים פיינל פור מהסוף.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מדהים, משחק כדורסל מהטובים שנראו פה בשנים האחרונות (יחד עם גמר הגביע). אני לא מבין עד עכשיו איך ירושלים הפסידה את המשחק כמו לוזרית. לקלוע 60 נקודות במחצית הראשונה, להוביל כל המשחק בדו ספרתי על סף ה-20 הפרש ועדיין להפסיד? מצב הפיינל פור מבחינת ירושלים בהחלט מסתבך.
כנראה שבמפגשים בין ירושלים ומכבי כדאי לפגר בתוצאה ואז ברבע הרביעי לעשות את המהפך :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמעו- לא סתם אני נוסע לכל משחק בנוקיהו- אין ספק שראינו אתמול אחלה משחק!
מה לעשות שלנו יש מאמן טיפש שקובר במו ידיו את הקבוצה השנה? נתן לנואל פליקס לשחק רבע אחד, פליקס חסם את הצבע ונתן להתקפה שלנו לרוץ. במחצית השנייה הוא לא קיבל דקה והגארדים של מכבי חדרו וחדרו וחדרו לסלים קלים או עבירות וזריקות מהקו. איפה היה ג'ייסון וולס שנת משחקים טובים לאחרונה? הרי שחקנים נפלו מהרגליים ברבע האחרון, למה הוא אל נכנסל לשחק אפילו ל-2 דקות?
עזבו רגע את העבירה שלא עשו בסוף, יכול להיות שזה לא באשמתו של שמיר, אבל ניהול הרבע הרביעי, החילופים שלא באו, חוסר קריאת המשחק והיכולת לשנות בזמן אמת- מאמן לא טוב, שיש לו עוד הרבה הרבה מה ללמוד ובמו ידיו מצליח להרוס קבוצה עם סגל מצויין שרוצה לשחק כדורסל חיובי.
שיעזוב אותנו בשקט, וילך להתרברב עם בלאט ברוסיה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

לדעתי זה היה יותר פסד של הפועל מניצחון של מכבי.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

Sunny כתב:לדעתי זה היה יותר פסד של הפועל מניצחון של מכבי.
אכן, בדיוק ההפך מגמר הגביע.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

טוב, לא רציתי לפתוח סקר אז פשוט אשאל, ומי שרוצה יענה :D :
מי ה-MVP של העונה הרגילה ב-NBA לדעתכם?
א. לברון ג'יימס
ב. קובי ברייאנט
ג. כריס פול

בשל העובדה שקובי עוד לא זכה בתואר הנ"ל (כן, כן!!) אתן לו את קולי. :)
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

חס וחלילה קובי בראיינט, שחקן מוכשר אבל מגעיל שיש לו אולי אסיסט 1 למשחק.
אני אומר כריס פול, במו ידיו הביא את ההורנטס לפליאוף, שחקן אדיר!!
תמונה
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

תשמע, קובי ברייאנט לא עשה שום דבר שונה מהעונות הקודמות בלייקרס. הדבר היחידי שהשתנה זה שפתאום ביינום, אודום וווייניצ' השתפרו, והכי חשוב - הגיע מר פאו גסול. השיפור של הלייקרס והמיקום שלהם לא שייכים בכלל ליכולת של קובי (אם כי צריך לתת לו הרבה קרדיט) אלא בגלל השיפור של הסגל שסובב אותו. בלי גאסול הלייקרס לא בטוח בפלייאוף.

שחקן העונה כרגע לדעתי, הוא כריס פול. מי היה מאמין? ההורנטס? בכזאת עונה? הם אפילו הובילו את המערב לתקופה מסוימת! הבנאדם פשוט עושה מכל הקבוצה שלו קבוצת פלייאוף לבד. הוא קולע ומוסר אסיסיטים בדאבל פיגרס בממוצע מטורף, ופשוט משפר כל אחד ואחד מהשחקנים בקבוצה שלו. פשוט ענק! היכולות שלו העלו את ההורנטס בכמה דרגות העונה.
נערך לאחרונה על ידי DwAs ב ג' אפריל 15, 2008 4:32 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפני הגעתו של גאסול הלייקרס לא היו בערך במקום ה-6?...
לפי דעתי גאסול הצליח לשפר את ברייאנט כי עכשיו יש לקובי עם מי לשחק, אין פלא שהוא היה עושה 50 נקודות כל משחק, פשוט לא היה לו עם מי לשחק.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

גולדן סטייט מחוץ לפילאווףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףף אני כ"כ אוהב אתם!!!
פשוט עצוב :cry:

אללה דיטרויט לאליפות. MISTER BIG SHOT B BBBB B BB BILLUPS!!!!
ilai fields #15 כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפני הגעתו של גאסול הלייקרס לא היו בערך במקום ה-6?...
לפי דעתי גאסול הצליח לשפר את ברייאנט כי עכשיו יש לקובי עם מי לשחק, אין פלא שהוא היה עושה 50 נקודות כל משחק, פשוט לא היה לו עם מי לשחק.
סלח לי אבל בולשיט. וויצ'יץ', ביינום,וולטון,טוריאף,פארמר ורדמנוביץ'.
כל אלה שיחקו איתו שנה שעברה והם שחקנים טובים. לא מדהימים אבל הם ממש ממש מספיקים כדי לשחק סביב כוכב כמו ברייאנט!

ולא נשכח! לאמר אודום!.
הוא (בריינט) יכל לשחק קבוצתי, החליט שלא מתחשק לו. הפסיד את הסדרה נגד פיניקס בגלל שהוא קלע חמישים נקודות במשחקים האחרונים. 3-1 כשהוא היה עם פחות מ30 למשחק. 4-3 כשהוא הפציץ.

פאו גאסול שחקן ענק והוא פתח את המשחק של הלייקרס עם הדאבל טים בצבע. והם עושים יופי של עבודה ושימשיכו ככה.
נערך לאחרונה על ידי Sunny ב ג' אפריל 15, 2008 6:13 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

נערך
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

kawkaz כתב:טוב, לא רציתי לפתוח סקר אז פשוט אשאל, ומי שרוצה יענה :D :
א. לברון ג'יימס
ב. קובי ברייאנט
ג. כריס פול

אני שונא את הלייקרז משחר הימים אבל אין מה לעשות קובי פשוט אוכל את כולם, הוא עושה מה שבא לו, מתי שבא לו ואיך שבא לו, גם לפני שגאסול הגיע, הוא הפך שחקנים בינוניים או שחקנים עם פוטנציאל ועשה אותם שחקנים של 20 נקודות במשחק. ההשפעה שלו על הגנות פשוט לא נתפסת. המשחק מתנהל בקצב של קובי, גם מול יריבות לא קלה כמו סן אנטוניו ודטרויט.

אבל עזבו אתכם NBA, גליל עם שלושה ניצחונות רצופים, איך אתם מסבירים את ההצלחה של קטש?
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

SandmaN כתב:
kawkaz כתב:טוב, לא רציתי לפתוח סקר אז פשוט אשאל, ומי שרוצה יענה :D :
א. לברון ג'יימס
ב. קובי ברייאנט
ג. כריס פול

אני שונא את הלייקרז משחר הימים אבל אין מה לעשות קובי פשוט אוכל את כולם, הוא עושה מה שבא לו, מתי שבא לו ואיך שבא לו, גם לפני שגאסול הגיע, הוא הפך שחקנים בינוניים או שחקנים עם פוטנציאל ועשה אותם שחקנים של 20 נקודות במשחק. ההשפעה שלו על הגנות פשוט לא נתפסת. המשחק מתנהל בקצב של קובי, גם מול יריבות לא קלה כמו סן אנטוניו ודטרויט.

אבל עזבו אתכם NBA, גליל עם שלושה ניצחונות רצופים, איך אתם מסבירים את ההצלחה של קטש?
נתחיל ככה. מאמן כבר הוחלף, כשמאמן מוחלף תמיד יש מאמץ גדול יותר של השחקנים כי הם יודעים שהם הבאים בתור. קטש מאמן מצויין ויש לצעירים המון כבוד כלפיו. תוסיף לזה את חולשת הליגה ואת הפוטנציאל שיש בקבוצה ליכולת טובה יותר, וקבל 3 ניצחונות רצופים. מבטיח עוד עונה בליגת העל? לא, אבל הם בדרך.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

קובי הוא בהחלט ה-MVP גם שלי. אני לא אוהד לייקרס אבל לא יכול להיות ששחקן הכי מוכשר והכי יצירתי בליגה בשנים האחרונות לא יקבל MVP בעונה הכי טובה שלו ושל הקבוצה שלו.
הוא עושה את הקבוצה, הוא ויתר על הסטטיסטיקה שלו השנה בשביל הקבוצה, והוא זה שמחבר את כולם יחד.
אני עדיין רוצה שנאש ופיניקס יקחו את האליפות, אבל השנה יש כל כך הרבה קבוצות עם כל כך הרבה יכולת- מדהים!!!
בקשר לגליל וקטש- זה די פשוט כי יש להם קבוצה טובה שפשוט לא התחברה עם המאמן כמו שצריך (אהההם הפועל ירושלים אההם) ואז בא מאמן אחר עם גישה אחרת והכל נראה יותר חיובי, הכל פתאום זורם. שפר משחק יותר מ3 דקות כל משחק ונותן את שלו, לאט לאט הישראלים של גליל מראים שיש להם כוח להציל את הקבוצה מירידה.
קטש עדיין לא מאמן גדול, יש לו הרבה הרבה הרבה מה ללמוד בעיקר בהגנה שלקבוצות שלו כמעט ואין.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא סובל את קובי בריאנט, ותמיד מצחיקות ההשוואות ל- MJ. אפשר להשוות בכלל? (מייקל ג'ורדן)MJ גדול הכדורסלנים בכל הזמנים. אני מקווה לאליפות של בוסטון השנה, זה יהיה קשה מאד אבל אפשרי.

לגבי הליגה הישראלית, חבל על הפציעה של קוקי בלצ'ר, הוא יחסר מאד לבני השרון בפיינל 4. לגבי חולון כולם מתלהבים ונותנים מחמאות כי חולון סה"כ קבוצה מלהיבה מאד אבל ניהול המשחק של דורסמן לפעמים שכונתי מאד ולעומת מכבי , ה"גבוהים" של חולון די נמוכים, ואחד מהם , עמית תמיר יותר אוהב לזרוק מ-3 מאשר לשחק בצבע.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לזכותו של דורסמן (ואני לא אכתוב הרבה דברים לזכותו) יאמר שהוא בנה קבוצה שמותאמת למגבלות שלו כמאמן. גם בניהול משחק שכונתי השחקנים שלו מסוגלים ביכולת אישית לנצח בקלות.
זרים מעולים לצד ישראלים שנותנים להם לרוץ ולפתח התקפות מעבר קטלניות, אחלה קבוצה יש בחולון השנה. רק חבל שאי אפשר לומר אותו דבר על הקהל שלהם.
בקשר לקובי- יש מקום להשוואה לג'ורדן מבחינת היכולת האישית הפנומנלית. אבל בצד הקבוצתי, כלומר להפעיל את הקבוצה ולעשות שחקנים לידו יותר טובים, יש לו הרבה מה לשפר והוא התחיל לשפר את זה השנה. יכול להות שהוא בנאדם מגעיל אבל ככדורסלן הוא מדהים!!
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אל תשכחו שגם למייקל הייתה אישיות בעייתית, כמו לכל כוכב על :P
גירושים מתוקשרים, בעיות הימורים ובטח נמצא עוד.. :haha:
שניהם כדורסלנים מדהימים ואני חושב שקובי, במיוחד העונה, הוכיח שהוא באמת אחד מהמספר המצומצם של הגדולים באמת!
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

יכולת התקפית הם שווים, ויכול להיות מאוד שקובי עולה עליו ביכולת ההתקפית.
אבל מה שעושה שחקן לשחקן שלם זאת ההגנה, ויעקב לא מתקרב לקרסוליים של ג'ורדן כמגן 1 על1.
ובגלל זה יעקב לא יהיה ג'ורדן.
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

צריך לזכור שהמשחק השתנה קצת בין התקופה של ג'ורדן לימינו, אז ההגנות היו נורא מוגבלות, היום הרבה יותר קשה מול הגנות שמצופפות את המשחק, הדוגמא הכי טובה, סל הניצחון של ג'ורדן על ראסל במשחק ההוא ביוטה ב98, ברגע הכי מכריע של המשחק כל מה שהיה ליוטה לעשות זה לשמור אישית, ולקוות שראסל יסתדר עם ג'ורדן באחד על אחד. היום בזריקות מכריעות יש לקובי שני שחקים לפחות עם יד על הפנים...

לגיטימי לגמרי להשוות את קובי למייקל, הלייקרז מקום ראשון במזרח עם 4 שחקנים בינוניים ובלי ספסל... עד שגאסול הגיע, למרות שגם הוא לא בדיוק אולסטאר...
שלח תגובה