כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ניצחון של מנצ'סטר!!!!!!!!!!
שליטה מוחלטת של ארסנל במחצית הראשונה (לא ראיתי את השניה) ובכל זאת לא הצליחו להוציא מזה משהו.
מקווה לאיבוד נקודות של צ'לסי, מה שבספק יקרה כי הם נגד וויגן בבית.
צ'לסי
מחצית ראשונה:
כמה הזדמנויות אדבאיור הדפקט הזה צריך? כל פעם בועט פס במקום לבעוט בעיטה מלאה. היינו צריכים להוביל במחצית הזאת אחרי כדורגל מצוין. ההגנה לא נראית במיטבה כצפוי, אין ממש תיאום בין סונג לטורה וגאלאס, אבל למזלנו עד כה יינס להמן עם שתי הצלות ענקיות (אותה איכות כמו ההצלה שלו נגד סולשיאר שנה שעברה אחרי שכבשנו את שער היתרון באותו המגרש). חלב גדול, מבשל אינספור מצבים לאדבאיור - אחרי זה כל מיני ילדודס חסרי מושג בכדורגל יגידו שחלב גרוע... מה אשמתו שאדבאיור לא מבקיע מצבים כל כך קלים?
קצב מצוין למשחק, פתוח מהנה עם אירועים ליד שני השערים, למרות ה-0:0 עד כה,מבחינת איכות הכדורגל זה שוב אחד מהמשחקים הטובים ביותר שנראו העונה, כמו ה-2:2 בסיבוב הראשון. נקווה שנצליח להבקיע שער אחד במחצית השנייה כי אנחנו שווים היום כמו תמיד לפחות שער אחד, ונקווה למשחק משופר בהגנה ולהמשך יכולת טובה מאד של להמן.
מחצית שנייה: תודה לך ארסנל על משחק כדורגל ענק באולד חרא, למרות ההפסד ולמרות השופט, אני גאה בשחקנים ששיחקו פנטסטי ושוב הוכיחו שהקבוצה הזאת שווה הרבה יותר מהמיקום שלה בטבלה וגם מבחינת תארים. דווקא את המצב הכי מוזר אדבאיור הבקיע, נגיחה בראש יחד עם היד. הפעם הצלחנו להחזיק מעמד יותר מאשר באנפילד, עד שיונייטד קיבלה מהווארד ווב פנדל. המשחק היה פתוח מאד עם הזדמנויות לשני הצדדים וקצב פנטסטי, להמן עצר בשלישית את רוני (משחק ענק ללהמן), אבל לא היה יכול לעשות כלום מול הבעיטה החופשית המושלמת של הארגריבס. חבל שהפסדנו מ-2 גולים במצבים נייחים, אבל מול הגול השני אין מה לעשות, בעיטה מושלמת. בצד השני ואן דר סאר עם 4 עצירות ענקית , פעמיים מול בנדטנר, פעם אחת מבעיטה עצמית של פריננד ,ופעם מכדור שפגע בבראון וכמעט נכנס פנימה. שחקן המשחק שלי הוא אלכסנדר חלב, היה בכל מקום על המגרש, משחק ענק, אם רק היה לו לידו חלוץ סקורר שישים בפנים את ההזדמנויות האלה, ארסנל הייתה במקום גבוה יותר בטבלה.
לסיכום, אני גאה בתצוגה של השחקנים, חבל על ההפסד, אבל אפשר להתנחם בכך שהתחת לא יזכה באליפות ומי שמגיע לו יזכה.
ציונים:
להמן - 7 - עצר 3 שערים בטוחים של רוני, הוכיח עד כמה חסרנו אותו העונה בשער של ארסנל ועד כמה אלמוניה שוער בינוני.
טורה - 6 - משחק סביר, נלחם השקיע הרבה ,התעייף לקראת הסוף.
גאלאס - 6 - משחק בינוני, טעות חסרת אופי.
סונג - 6 - משחק סביר, לוקה במשחק הראש ובשיקול הדעת כבלם. עדיף לנו לנצל אותו כקשר אחורי.
קלישי - 7 - מצוין, משחק ענק, תמך ללא הרף בהתקפה, הגביה מצוין, ועשה עבודה טובה גם באגף שלו מבחינה הגנתית.
אבואה - 6 - מחצית ראשונה טובה, עם הכנה מצוינת לאדבאיור, מחצית שנייה לא תרם והוחלף מהר.
ג'ילברטו - 6 - משחק די טוב של ג'ילברטו, חבל על הטעות שהובילה לבעיטה החופשית של הארגריבס. חבל שג'ילברטו לא שיחק כך במשחקים הקודמים שלו העונה.
פבריגאס - 6.5 - הניע היטב את ההתקפה של ארסנל יחד עם חלב, מגיע לו לטעמי סרט הקפטן בעונה הבאה.
חלב - 8 - Man of the Match , בכל מקום על המגרש, גאון כדורגל.
אדבאיור - 6.5 - כמה הזדמנויות צריך בשביל להבקיע?
ואן פרסי - 5 - השחקן החלש ביותר בארסנל היום, היה צריך להיות מוחלף במחצית.
מחליפים:
בנדטנר - 7 - השקיע המון, הגיע ל-2 מצבים מצוינים שנעצרו על ידי ואן דר סאר
וולקוט - 6.5 - נתן פריצות טובות מאד ומסר כדורים מסוכנים בתוך הרחבה.
הויט - לא שיחק מספיק בשביל להשפיע, אבל אני שמח שנכנס ברונלדו השחצן המגעיל והוריד אותו לדשא. פעם קודמת זה היה נאני, עכשיו רונלדו עם התרגילי שחצנות המיותרים האלה.
אני שונא שאנשים אומרים שהעונה גמורה וכל מיני שטויות מעצבנות! זה הדבר שעושה הכי הרבה נאחס!
אני יהיה רגוע שיהיה מחזור לסיום ומנצ'סטר יובילו ביותר מ-3 נקודות על מקום שני.
אוהדי בית"ר המגעילים האלה!!!!!!! במשחק אליפות של הקבוצה שלהם הם פורצים למגרש ומפוצצים משחק 4 דקות לסיום!
ביירן עם עונה מופלאה, מזל שהם לא היו בליגת האלופות כי זה היה עושה הרבה צרות לקבוצות האחרות.
עקבתי אחרי 20 דקות ראשונות מצויינות של המשחק, שבאמת ציפיתי לאיזה שער מצידנו.
הלכתי לאירוע, וכל 10 דקות בדקנו שם באינטרנט בפלאפון את התוצאה.
בהחלט אכזבה במיוחד כששיחקנו כל כך מעולה, הרבה יותר טוב ממנצ'סטר.
עוד לא ראיתי את המשחק, אבל כולנו באירוע אמרנו שבטח לא באמת הגיע להם פנדל.
תמיד רונלדו מצליח איכשהו לגרום לפנדל... (אני אפילו לא יודעת אם זה היה הוא...אבל זה בדר"כ)
בכל מקרה, ניצחו. אבל כמו שטל אמר...יש אחלה עתיד.
לפחות משהו אחד טוב יצא מאתמול.
המשחק של בית"ר...אני מאוד מקווה שיקבלו הפסד טכני.
או שיהיה משחק חוזר, והפעם, בית"ר לא ינצחו.
נתניה ממש טובה, אחלה של 3-0 נגד הקבוצה שרק לפני איזה שבוע ניצחה את בית"ר...ואני מקווה לניצחון ביום רביעי.
וגם אם לא...מקום שני. מכובד.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
הפנדל היה בגלל נגיעת יד של גאלאס ברחבה, אך זה לא היה פנדל, פשוט מדובר בשופט הבית של מנצ'סטר יונייטד שכל פעם מעניק להם שריקות לטובתם. גם בבעיטה החופשית שהובילה ל-2:1, לא הייתה שום עבירה של ג'ילברטו.
לגבי נתניה, אני מקווה שיצליחו לנצח את הבבונים ביום רביעי, יכול להיות שאלך למשחק.
הוי ארסנל? מה יהיה? כנראה שמנצ'סטר פשוט מצליחים להתעלות ברגעים המכריעים.
מה נגיד ומה נאמר על קהל הבבונים של בית"ר ירושלים? כולם ידעו- המשטרה, קורנפיין, ארזי, גאידמק, כווווולללללללללללם ידעו ומה עשו? כלום! מה יכולים לעשות? כלום! כי לקהל כזה אסור שתהיה קבוצה שרצה לאליפות. אסור לתת לקהל של העברינים האלה להיות אלופים במדינה שלנו ולעשות בושות באירופה.
עוד חוזר הניגון:
"במזרחי יושבים קופים
את ה-א,ב הם לא יודעים
אז בואו נשרוף להם תגוב
כי מי שלא קופץ צהוב...."
אולי עוד יורידו לבית"ר נקודות ונתניה תיכנס שוב למאבק האליפות
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ראית את זה ב- LIVE או בשידור חוזר?
אדבאיור נגח קודם עם הראש ואחרי זה הכדור שפשף לו את היד. הוא לא ניסה להבקיע עם היד כמו הארגנטינאים הרמאים, מסי&מראדונה. זה לא פנדל מוצדק מאחר ולשחקן לא היה מה לעשות עם היד, מה השופט רצה, שהיד תהיה מאחורי הגב? השחקן לא הושיט יד כדי לעצור את הכדור.
טל רודס כתב:ראית את זה ב- LIVE או בשידור חוזר?
אדבאיור נגח קודם עם הראש ואחרי זה הכדור שפשף לו את היד. הוא לא ניסה להבקיע עם היד כמו הארגנטינאים הרמאים, מסי&מראדונה. זה לא פנדל מוצדק מאחר ולשחקן לא היה מה לעשות עם היד, מה השופט רצה, שהיד תהיה מאחורי הגב? השחקן לא הושיט יד כדי לעצור את הכדור.
עוד פעם מסי? אתה אובססיבי!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אני לא מצליח להבין למה אתה מחפש "אשמים" חיצוניים להפסד של ארסנל אתמול.
השער של אדבאיור היה מעט מעורר מחלוקת, אמנם נראה שהוא נוגח עם הראש, אבל הפנדל הוא 100% פנדל!
הכדור פגע לו ביד, שהייתה רחוקה מהגוף והיא מנעה מהכדור להתקדם.
מנצ'סטר קבוצה יותר טובה ואילו רק בשל העובדה שאחרי שער השוויון שלהם פרגי עשה חילוף כפול, כשהכניס את טבז ואנדרסון, שפשוט שדרגו את המשחק שלה והפכו אותה להרבה יותר חזקה ודומיננטית. לארסנל לא היה, מלבד וולקוט אולי, כוח משמעותי על הספסל שיכריע את המשחק.
וחלב לא מספיק לבד.. הוא כמובן צריך סקורר אמיתי שינצל הזדמנויות לידו, וביום שפברגאס נסגר בצורה חזקה כ"כ לאורך 90דקות (בייחוד אחרי הכניסה של אנדרסון), אין לתותחנים הרבה סיכוי.
מנצ'סטר לא טובה יותר, היא פשוט יעילה יותר. הכדורגל של ארסנל הוא היפה והטוב באירופה, רק שלא תמיד זה מביא לתוצאות לצערנו, ולכן מאמנים כמו בניטז זוכים בתארים מדי פעם.
כיום, מנצ'סטר עושה את השילוב הכי נכון של יופי ויעילות.. יש קבוצות יותר יפות ממנה כמו ארסנל אבל היעילות והתוצאות הם מה שקובעים!
מותר ואף רצוי לשחק יפה, אבל גם ארסנל רוצה להשיג תארים. היופי יכול לבוא רק אם האיכות כבר שם, הוא לא יכול לבוא במקום!
בניטז למשל פועל אך ורק על היעילות ובגלל זה הקבוצה שלו מגעילה תחת
אכן, בבונים. העיקר שהם ימשיכו להתגונן ולהגיד שמדובר סה"כ ב- קומץ. כנראה שהם לא יודעים מה משמעות המילה קומץ.
גיא, בקשר למה שאמרת אתה צודק, אין קבוצה תחרותית ברמות האלה שלא רוצה לזכות בתארים. העניין עם ארסנל היא שארסן ונגר לא רוצה לשנות את הדרך שלו, הוא כבר זכה בעבר בתארים בזכות אותו סגנון כדורגל שהוא מנסה לשכלל בכל שנה מחדש. קשה לאוהדים לראות שנה שלישית רצופה ללא תארים, אך לכל מועדון יש את השנים השחונות שלו, ואני מאמין שכבר בעונה הבאה אנחנו נראה תואר אחד לפחות. הצעירים מתחשלים, יחד עם חיזוק במקומות הנכונים (שוער, בלם, ווינגר וסקורר), אני מניח שארסנל תהיה סולידית ויציבה. מה שבעיקר חשוב הוא משחק ההגנה, שכן ארסנל סופגת שערים שטותיים מול יריבות שבקושי מגיעות מולה למצב. ליברפול הבקיעה 4 שערים בליגת האלופות, ואפשר לחשוב איזה משחק התקפי ליברפול נתנה - נגיחה,מבצע אישי ענק של טורס, פנדל ועוד שער בגארבג' טיים. אם נייצב את ההגנה ואת עמדת השוער (כולם ראו אתמול כמה חבל שלהמן לא פתח בשאר משחקי העונה וסדרת החינוך המטופשת של ונגר הייתה צריכה מזמן להסתיים), אני בטוח שעם ההתקפה המצוינת שלנו, נוכל להיות חזק במאבק על כל התארים. נוכח הפציעה הקשה של אדוארדו, אי אפשר לדעת מתי ואיך הוא יחזור לשחק, לכן חייבים להביא עוד סקורר בסגנון המשחק שלו כדי שישלים את אדבאיור. לאדבאיור קשה לבד כחלוץ בודד, ואילו רובין ואן פרסי ממש חלוד ויותר פצוע מאשר על המגרש (אני בדעה שצריך למכור את ואן פרסי ורוסיצקי).
גרנט לא יכול להמשיך לבלף כל העונה עם "הכדורגל היפה". עד כה צ'לסי ברוב המקרים גנבה גול מקרי, התבנקרה (כמו שגרנט יודע היטב), עם מסירות פוטבול ארוכות לדרוגבה, וחילצה נצחונות בשיניים. לא עוד, היום צ'לסי נענשה בצורה הכי מכאיבה, שער שוויון בבית בדקה ה-92 מול וויגאן אתלטיק, והפער בצמרת צומח ל-5 נקודות. למרות שיונייטד עוד צריכה לבקר בקרמלין, אני עדיין מאמין שסר לוזר/אף וויסקי יזכה באליפות השנה.