אני די בטוח שקאן הודיע שהוא פורש בסוף העונה.. הוא מקווה לקבל תפקיד בצוות המקצועי אבל בסופ"ש הקודם הוא לכלך על קלינסמן, ככה שזה לא בטוח..
רנסינג שוער טוב, אבל אם הם רוצים להתמודד על ליגת האלופות עונה הבאה (והם רוצים, ויכולים!), הם צריכים שוער קצת יותר רציני
טוב, אז מנצ'סטר לא פישלו והצליחו להוציא שער מרומא, 1:0 קטן וטוב... הקטע הכי טוב במשחק היה שגארי נוויל נכנס לשחק אחרי יותר משנה שלא שיחק!
בארסה עלו עם גול מאוד מוזר... ראיתי את המשחק של מנצ'סטר אז אני לא יודע מי שיחק יותר טוב.
טל, באמת שלא אכפת לי מהיריבות בין ליברפול למנצ'סטר אני מאחל לליברפול שתעיף את צ'לסי!
מנצ'סטר - בארסה, משחקים מעניינים, עוד שבועיים נראה מה יהיה
איזה לוזרים רומא, גם לא מסוגלים בבית להבקיע גול, גם אתמול קיבלו פנדל דקה 30 והחטיאו אותו במקום לייצר קצת מתח ולנסות לנצל את ההיעדרות של וידיץ'. ברצלונה מן הצד השני בעוד משחק בינוני מאד, בו במהלך רובו שאלקה עשתה לה בית ספר, אם רק היה לשאלקה חוד אימתני יותר היא הייתה מנצחת. מדהים היה לראות כאשר רייקארד הוציא את בוז'אן וכל הקהל מוציא את המטפחות הלבנות כדי למחוא נגד רייקארד.
הקהל של ברצלונה מבין כדורגל ויודע בדיוק מתי צריך להראות למאמן את הכעס שלהם. לא יכול להיות שהוא מוציא את השחקן הכי טוב על המגרש גם אם הוא רוצה לתת לו לנוח.
לדעתי במשחק מול יונייטד רייקארד צריך לפתוח בחוד עם קרקיץ' אטו ודו סנטוס ולהשאיר להנרי את הספסל. הוא פשוט שיחק בצורה אנוכית ורעה ואיבד כמעט כל כדור שהגיע אליו ובמחצית השנייה הגיעו אליו הרבה .
לפחות מסי כנראה ישחק חלק מהמשחקים מול יונייטד.
התחת של רייקארד עובד שעות נוספות
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
לא יאומן איזה משחק היה בין חטאפה לבאיירן מינכן, אחד הגדולים שהיו באירופה בשנים האחרונות !!!
חטאפה באה אחרי תיקו 1:1 מדהים באליאנץ ארינה. אבל כבר בדקה ה-5 של המשחק הורחק הבלם של חטאפה באדום. באיירן ישבה על השער של חטאפה אבל סלאלום מדהים של קונטרה הרומני בדקה ה-44 העניק יתרון לספרדים. באיירן ניסתה וניסתה ורק בדקה ה-89 ריברי בשער נהדר הציל את התחת של היצפלד ואת העונה של באיירן.
הולכים להארכה, ותזכרו שחטאפה משחק שלם כבר ב-10 שחקנים. דקה 91 טיל אדיר של קאסקרו ודקה 93 בעיטה נהדרת של בארוליו עושים 3:1 מדהים לחטאפה, באיירן כבר נראתה בקבר, אבל אף פעם לא מספידים קבוצה גרמנית כמו באיירן. דקה 116 אבודנסיירי עם טעות מפגרת, במקום לתפוס כדור, הוא משמיט אותו לרגל של טוני שמגלגל מקרוב 3:2, ואז דקה 120 הגבהה לרחבה הספרדית וטוני נוגח פנימה ומעיף החוצה את חטאפה , 3:3 מדהים! מי שלא ראה את המשחק, הפסיד משחק דרמטי ענק!
בדיוק אתמול הייתה שאלה באולפן ליגת האלופות, איזה קבוצה זכתה בגביע מחזיקות גביע למרות שהפסידה בפנדלים בשלב רבע הגמר.
התשובה הייתה ריינג'רס שבשמינית הגמר (עדכנתי את מלר שהייתה להם טעות בשאלה) הפסידה בחוץ לספורטינג ליסבון 3:2 אחרי הארכה, אך ניצחה 2:1 במשחק הראשון ולכן הייתה צריכה לעלות בשערי חוץ. השופט ברוב טפשותו קבע פנדלים בהם ספורטינג ניצחה, אך אופ"א ביטלו את התוצאה והעלו את הסקוטים לגמר.
כמה חבל על חטאפה שלמרות הרחקה לא נכונה של השופט הצליחה לתת לבאיירן בראש. אבל באיירן יודעת שעד שזה לא נגמר זה לא נגמר והצליחה לחזור בענק.
כל הכבוד לשתי הקבוצות על משחק גדול!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
קצת נחת היום מליגה שדי התעלמתי ממנה השנה (איטליה) כי הקבוצה שאני אוהד בה (יובה) לא ממש מאיימת על הפיסגה, אבל לנצח את מילאן זה תמיד תענוג גדול ולא משנה באיזה מקום נמצאים
כל הכבוד לגברת הזקנה!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ברצלונה שוב הראתה שהשנה כלום לא עובד בליגה. ביכולת כזאת מנצ'סטר תיתן לנו בראש 3 חתיכות כל משחק.
לא מבין למה רייקארד העלה את אסקרו- שחקן לא יצירתי שתקע את כל משחק ההתקפה של ברצלונה.
קטמון שוב חילצה תיקו וגמרה לחלוטין את סיכויי העלייה. הפועל סאסי יונה בעונה הראשונה בלי קהל הצליחה לעלות ליגה- אז קודם כל כל הכבוד לשחקנים ולמאמן שפשוט דרסו את הליגה הארצית וחזרו ללאומית, ומילה רעה לויקטור יונה ויוסי סאסי שעדיין לא משלמים משכורות לשחקנים וממשיכים להתעלל בגוויה שקוראים לה הפועל ירושלים.
שמילאן מפסידה זה תמיד יום חג, עכשיו היא מרוחקת 4 נקודות מהמקום הרביעי שמוליך לליגת האלופות בעונה הבאה. הלוואי שלא נצטרך לסבול את מילאן בליגת האלופות בעונה הבאה. נתניה שוב חזרה למקום השני אחרי 3:0 על הפועל ת"א, ואילו ברצלונה? אין כבר מה לומר, אפשר לקחת כבר מטקות וללכת לחוף הים, העונה של הבלאוגרנה נגמרה.
היום באנגליה מנצ'סטר מארחת את ארסנל, כמו שההגנה של ארסנל נראית, זה יהיה נס אם לא נספוג ואם לא נפסיד.
טל רודס כתב:שמילאן מפסידה זה תמיד יום חג, עכשיו היא מרוחקת 4 נקודות מהמקום הרביעי שמוליך לליגת האלופות בעונה הבאה. הלוואי שלא נצטרך לסבול את מילאן בליגת האלופות בעונה הבאה.
היום באנגליה מנצ'סטר מארחת את ארסנל, כמו שההגנה של ארסנל נראית, זה יהיה נס אם לא נספוג ואם לא נפסיד.
+100000000000000000 בקטע של מילאן!!! אני כ"כ שונא אותם, קבוצה בונקריסטית מגעילה!
תשמעו לי!
אם מנצ'סטר מפסידה נקודות נגד ארסנל היום וצ'לסי מנצחים, צ'לסי לוקחים אליפות!