אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אתמול הפועל תל אביב שלחה את הקופים מבית"ר לחגוג במגרש אחר, אחרי כל היהירות והשחצנות של בית"ר ואוהדיה ושל התקשורת שהיו בטוחים שבית"ר תחגוג על חשבון הפועל תל אביב.
כמובן שאוהדי בית"א התפרעו אחרי המשחק והרסו מכל הבא ליד- הגיע הזמן שההתאחדות תשים לקהל של הבבונים הזה סוף! הורדת נקודות אחרי כל כך הרבה אזהרות זה העונש היחיד. אם הם יאבדו את האליפות בגלל הקהל אולי הם יתחילו לעשות משהו.
בליגה הספרדית אף אחד לא רוצה לקחת אליפות מריאל והיא זכתה שוב מההפקר אחרי תיקו 0 משמים של בארסה והפסד של ויאריאל לסביליה. כמה חבל...
כמובן שאוהדי בית"א התפרעו אחרי המשחק והרסו מכל הבא ליד- הגיע הזמן שההתאחדות תשים לקהל של הבבונים הזה סוף! הורדת נקודות אחרי כל כך הרבה אזהרות זה העונש היחיד. אם הם יאבדו את האליפות בגלל הקהל אולי הם יתחילו לעשות משהו.
בליגה הספרדית אף אחד לא רוצה לקחת אליפות מריאל והיא זכתה שוב מההפקר אחרי תיקו 0 משמים של בארסה והפסד של ויאריאל לסביליה. כמה חבל...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אוהדי בית"ר, סליחה הבבונים באו כבר בצהריים לבלומפילד ועשו שם על האש במחשבה שהם חוגגים את האליפות היום, אך להפועל היו תוכניות אחרות. למרות גול נדיר של זנדברג, הפועל ניצחה בצדק רב, קאלה במשחק פשוט עלוב.
לגבי הליגה, אני לא מצפה שיעשו לאוהדי בית"ר כלום, כי ההתאחדות והמשטרה מפחדים מהם (בדיוק כמו שהיה בעת העברת המשחק מבית שאן לקריית אליעזר). אני גם בטוח שאם מכבי פתח תקווה תרד ליגה (הלוואי), אז לוזון יחליט פתאום להגדיל את ליגת העל.
לגבי ליגה ספרדית, ברצלונה פשוט לא רוצה לקחת השנה אליפות, הצמרת כל כך לא יציבה ודי חלשה, כך שגם אם בעונה כזאת ברצלונה לא מצליחה לגנוב אליפות, היא פשוט לא מספיק טובה. לפחות נשאר לה הצ'מפיונס ליג, והיא צריכה לקוות שמסי יחזור בהקדם.
לגבי הליגה, אני לא מצפה שיעשו לאוהדי בית"ר כלום, כי ההתאחדות והמשטרה מפחדים מהם (בדיוק כמו שהיה בעת העברת המשחק מבית שאן לקריית אליעזר). אני גם בטוח שאם מכבי פתח תקווה תרד ליגה (הלוואי), אז לוזון יחליט פתאום להגדיל את ליגת העל.
לגבי ליגה ספרדית, ברצלונה פשוט לא רוצה לקחת השנה אליפות, הצמרת כל כך לא יציבה ודי חלשה, כך שגם אם בעונה כזאת ברצלונה לא מצליחה לגנוב אליפות, היא פשוט לא מספיק טובה. לפחות נשאר לה הצ'מפיונס ליג, והיא צריכה לקוות שמסי יחזור בהקדם.
-
- בריל!
לפחות רואים אחלה משחקים. המשחק של אתלטיקו אתמול היה מדהים! גם המשחק של סביליה ושל ריאל יום לפני- כיף לראות את הליגה הספרדית למרות שבארסה לא עושה את העבודה 

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- MrReD
- שגריר האופת'
עם הכושר המעולה של בויאן ועם מסי שחזור עוד שבועיים (רק שיעברו את שאלקה) לדעתי לבארסה יש סיכוי ממש טוב לקחת את האלופות.טל רודס כתב:אוהדי בית"ר, סליחה הבבונים באו כבר בצהריים לבלומפילד ועשו שם על האש במחשבה שהם חוגגים את האליפות היום, אך להפועל היו תוכניות אחרות. למרות גול נדיר של זנדברג, הפועל ניצחה בצדק רב, קאלה במשחק פשוט עלוב.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:

אז כמובן שרבע גמר ליגת האלופות הערב, משחקי הגומלין!!
צ'לסי-פנרבחצ'ה וליברפול-ארסנל
אני יודע מי אני רוצה שיעלו (פנר וארסנל!)..
מי אתם הייתם רוצים?

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
צ'לסי וארסנל אבל יש לי הרגשה שזה יהיה להיפך.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הייתי רוצה שפנר וארסנל יעלו, אבל יש לי הרגשה שזה יהיה הפוך בדיוק, כי בשלבים האלה הטקטיקה מנצחת את הכדורגל היפה.
יהיה מאד קשה לפנרבחצ'ה בסטמפורד ברידג', לא שהקהל של צ'לסי מי יודע מה, אבל הקורות והמשקופים שם מכושפים על ידי התחת (תשאלו את סאות'גייט ובורו שביקרו שם לפני שבוע וחצי), ולשחקנים של צ'לסי יש יותר נסיון בשלבים האלה. במפגש השני, ליברפול עם שער חוץ, ועם הקהל הכי טוב באנגליה ואירופה, זאת משימה קשה מאד (צ'לסי עפה פעמיים מול ליברפול בצ'מפיונס ליג בשנים האחרונות), אך אפשרית במידה וארסנל תכבוש ראשונה במשחק ובמידה וההגנה תהיה סופר-מאורגנת ולא תחטוף גולים מכלום כמו שקורה לה בחודשיים האחרונים.
לצערי הרב, ארסן ונגר הוא מאמן שמרן מבחינת תפיסת משחקו וההחלטות שלו, כלומר הוא מאמין בשחקנים שלו ובהחלטות שלו ולא מוכן להודות בטעויות. אבואה אינו ווינגר, וראינו זאת מתחילת העונה - ונגר בהתחלה עשה זאת כי סאניה הציג יכולת מעולה כמגן ימני והוא לא רצה לייבש את אבואה, אך אבואה אינו תורם מאומה למשחק של ארסנל מעמדת הווינגר ואף הורס לנו את ההתקפות. מאז הפציעה של סאניה היו לונגר כמה הזדמנויות לשים את אבואה בחזרה בעמדה הטבעית שלו כמגן ימני, אך הוא העדיף לשים שם את טורה, וההגנה נראתה כמו הצרות שלי. אני לא תולה תקוות שדווקא היום ונגר יעשה את השינויים הדרושים, ישים את טורה על הספסל ואת סנדרוס וגאלאס ביחד, כאשר אבואה מגן ימני.
לדעתי ההרכב שנראה מארסנל היום:
אלמוניה
טורה
סנדרוס
גאלאס
קלישי
חלב
פבריגאס
פלאמיני
אבואה
ואן פרסי
אדבאיור
בהצלחה לתותחנים!
יהיה מאד קשה לפנרבחצ'ה בסטמפורד ברידג', לא שהקהל של צ'לסי מי יודע מה, אבל הקורות והמשקופים שם מכושפים על ידי התחת (תשאלו את סאות'גייט ובורו שביקרו שם לפני שבוע וחצי), ולשחקנים של צ'לסי יש יותר נסיון בשלבים האלה. במפגש השני, ליברפול עם שער חוץ, ועם הקהל הכי טוב באנגליה ואירופה, זאת משימה קשה מאד (צ'לסי עפה פעמיים מול ליברפול בצ'מפיונס ליג בשנים האחרונות), אך אפשרית במידה וארסנל תכבוש ראשונה במשחק ובמידה וההגנה תהיה סופר-מאורגנת ולא תחטוף גולים מכלום כמו שקורה לה בחודשיים האחרונים.
לצערי הרב, ארסן ונגר הוא מאמן שמרן מבחינת תפיסת משחקו וההחלטות שלו, כלומר הוא מאמין בשחקנים שלו ובהחלטות שלו ולא מוכן להודות בטעויות. אבואה אינו ווינגר, וראינו זאת מתחילת העונה - ונגר בהתחלה עשה זאת כי סאניה הציג יכולת מעולה כמגן ימני והוא לא רצה לייבש את אבואה, אך אבואה אינו תורם מאומה למשחק של ארסנל מעמדת הווינגר ואף הורס לנו את ההתקפות. מאז הפציעה של סאניה היו לונגר כמה הזדמנויות לשים את אבואה בחזרה בעמדה הטבעית שלו כמגן ימני, אך הוא העדיף לשים שם את טורה, וההגנה נראתה כמו הצרות שלי. אני לא תולה תקוות שדווקא היום ונגר יעשה את השינויים הדרושים, ישים את טורה על הספסל ואת סנדרוס וגאלאס ביחד, כאשר אבואה מגן ימני.
לדעתי ההרכב שנראה מארסנל היום:
אלמוניה
טורה
סנדרוס
גאלאס
קלישי
חלב
פבריגאס
פלאמיני
אבואה
ואן פרסי
אדבאיור
בהצלחה לתותחנים!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא יאמן איזה חבורת לוזרים, לכבוש שני שערים באנפילד, ולא להחזיק מעמד אפילו דקה? מגיע לנו לעוף מהצ'מפיונס ליג. אני הולך לישון!
נ.ב:
תודה לך טורה על חוסר שכל ואחריות, תודה לך אבואה שבמקום לתת פס רוחב אתה מנסה להבקיע מזווית 0. תודה לך ונגר על ההמשך עם ההצבות ההזויות והייבוש של וולקוט על הספסל.
תודה לך ת'יאו וולקוט על מבצע ענק, שמגמד את המבצע של מסי. חבל רק שונגר הטיפש לא טרח לשים אותך בהרכב!
נ.ב:
תודה לך טורה על חוסר שכל ואחריות, תודה לך אבואה שבמקום לתת פס רוחב אתה מנסה להבקיע מזווית 0. תודה לך ונגר על ההמשך עם ההצבות ההזויות והייבוש של וולקוט על הספסל.
תודה לך ת'יאו וולקוט על מבצע ענק, שמגמד את המבצע של מסי. חבל רק שונגר הטיפש לא טרח לשים אותך בהרכב!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני לא מאמין!!!!!!!!!! שער אחד פנר היו צריכים והם לא הגיעו בכלל למצבים (ממה שאני ראיתי).
במשחק השני לא היה כ"כ אכפת לי מי יעלה, לא יודע למה.
צ'לסי - ליברפול במשחק אחד, מקווה שמנצ'סטר לא תיפול (כמו שהיא יודעת לעשות) ושאלקה יפתיעו את בארסה.
במשחק השני לא היה כ"כ אכפת לי מי יעלה, לא יודע למה.
צ'לסי - ליברפול במשחק אחד, מקווה שמנצ'סטר לא תיפול (כמו שהיא יודעת לעשות) ושאלקה יפתיעו את בארסה.

-
- בריל!
טל- גם כשאתם עפים מליגת האלופות אתה יורד על מסי? מה הקשר בכלל בין הלוזריות של הקבוצה שלך למבצע הענק של מסי? וולקוט עשה אחלה מהלך אבל זה לא משנה כלום לארסנל שלא מצליחה להתעלות בזמן הנכון, ואיכשהו, אני עדיין אל מבין איך, הצליחה לחטוף רביעייה מליברפול!!
צ'לסי והתחת ממשיכים קדימה וחבל, כי אני חושב שהם לא יפלו מול ליברפול ואברם יגיע לגמר!
לפחות שבארסה תעשה את העבודה היום....
צ'לסי והתחת ממשיכים קדימה וחבל, כי אני חושב שהם לא יפלו מול ליברפול ואברם יגיע לגמר!
לפחות שבארסה תעשה את העבודה היום....
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נו אז אברם יגיע לגמר אז מה? עדיף כל שאר הקבוצות שנשארו? לא 
המקביל האמריקאי שלי במשרד בארה"ב אוהד שרוף של ארסנל, ברמה של טל אם לא יותר, היה אמור להיות לי ישיבה איתו אתמול אבל הוא היה כל כך עצבני שיצא מוקדם מהעבודה, ממש לקח את זה ללב, הוא מאשים את הפציעות של ארסנל אבל אמרתי לו שברמה הזאת זה לא תירוץ. נו טוב לפחות הוא לא מאשים את וונגר.

המקביל האמריקאי שלי במשרד בארה"ב אוהד שרוף של ארסנל, ברמה של טל אם לא יותר, היה אמור להיות לי ישיבה איתו אתמול אבל הוא היה כל כך עצבני שיצא מוקדם מהעבודה, ממש לקח את זה ללב, הוא מאשים את הפציעות של ארסנל אבל אמרתי לו שברמה הזאת זה לא תירוץ. נו טוב לפחות הוא לא מאשים את וונגר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הקשר הוא שהתשקורת בארץ שגם ככה מסומאת לטובת בערסה ומרשנדייז יונייטד, לא תעשה מהמבצע הענק הזה מה שעשו מהאוננות על מסי, לא תטחן את המבצע של וולקוט בלי הרף. ארסנל שיחקה אתמול מצוין מבחינה התקפית ועשתה מחדלים בהגנה. אם אינעל דינאק היו שומרים על השוויון 2:2 , עוד 5 דקות ,הם היו בחצי הגמר. היו כתוב על הגול של אדבאיור שזאת עלייה לחצי הגמר עם 2:2 באנפילד, חבל רק שטורה חסר אינטליגנציית משחק!ufomatan כתב:טל- גם כשאתם עפים מליגת האלופות אתה יורד על מסי? מה הקשר בכלל בין הלוזריות של הקבוצה שלך למבצע הענק של מסי?
- MrReD
- שגריר האופת'
וואי טל האשמה של ההפסד שלכם כל כך לא הייתה רק של טורה.. בסופו של דבר, ליברפול שיחקתי יותר טוב ויותר נכון מארסנל והגיעה לה יותר להגיע לגמר.
לדעתי בגמר יהיה ליברפול - מנצ'סטר או בארסה - ליברפול.
ד"א, לא משנה מי לוקח בחצי גמר, יש ישראלי בגמר.
לדעתי בגמר יהיה ליברפול - מנצ'סטר או בארסה - ליברפול.
ד"א, לא משנה מי לוקח בחצי גמר, יש ישראלי בגמר.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
וואו, איזה כיף שיש ישראלי בגמר
טל, אף אחד לא ציפה מארסנל העונה לכלום, וליברפול קבוצת גביע טיפוסית לחלוטין, ככה שהאכזבה הגדולה שכולנו חווינו אתמול צריכה ויכולה להכנס לפרופורציה הנכונה.
אני מאמין שנראה את ארסנל נלחמת עד הסוף על האליפות, ובעונה הבאה היא תרוץ עוד הרבה יותר חזק על כל התארים!
חוסר מזל עם הפציעות העונה, חוסר נסיון של שחקנים צעירים.. זה דברים שישתנו בעונה הבאה, בהנחה שמרבית הסגל יישמר.
ד"א, הפציעה של פלאמיני הייתה סופר קריטית אתמול.

טל, אף אחד לא ציפה מארסנל העונה לכלום, וליברפול קבוצת גביע טיפוסית לחלוטין, ככה שהאכזבה הגדולה שכולנו חווינו אתמול צריכה ויכולה להכנס לפרופורציה הנכונה.

אני מאמין שנראה את ארסנל נלחמת עד הסוף על האליפות, ובעונה הבאה היא תרוץ עוד הרבה יותר חזק על כל התארים!
חוסר מזל עם הפציעות העונה, חוסר נסיון של שחקנים צעירים.. זה דברים שישתנו בעונה הבאה, בהנחה שמרבית הסגל יישמר.
ד"א, הפציעה של פלאמיני הייתה סופר קריטית אתמול.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה נכון שהרוב לא ציפו ולא ספרו את ארסנל, אבל עם היכולת שהיא הפגינה היא בהחלט הייתה יכולה לצאת עם משהו מהעונה ולכן כל האכזבה. לשמוע את זוהר אומר שחלב אחד השחקנים הגדולים בעולם, ושארסנל משחקת את הכדורגל הכי יפה באירופה, זה צובט את הלב כשלא עולים לחצי גמר ליגת האלופות, ועוד מפסידים לקבוצה נחותה שלא עשתה אתמול כלום מאשר להילחם, לא הגיעה ממש למצבים. אין מה לדבר על אליפות העונה, אולי שנה הבאה אם יבוא רכש נכון. לגבי הפציעות, הפציעה של אדוארדו בהחלט גמרה אותנו מבחינה התקפית כי הוא הסקורר הטבעי הכי טוב שלנו ובהיעדרו הכל על אדבאיור שעושה באמת את המקסימום. חוץ מזה ואן פרסי ורוסיצקי הם שחקנים מועדים לפציעות, כל עונה הם יותר יושבים בחוץ מאשר רצים על הדשא ולכן לדעתי צריך לשחרר אותם בקיץ ולהביא אחרים במקומם. הפציעה של פלאמיני גם הייתה קריטית, ג'ילברטו לא הורגש בכלל. תוסיף לכך את העובדה שאבואה קשר ימני וטורה מגן ימני וקיבלתי טעויות טקטיות הרסניות של ונגר.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני אומר לך, ארסנל עוד לא אמרה את המילה האחרונה בפרמייר ליג!
פברגאס, פלאמיני וחלב לא יוותרו בכזאת קלות.. אני מקווה, לפחות..
מואן פרסי אף פעם לא תפסתי יותר מדי, בינוני כזה.. דה סילבה פשוט היה השילוב המושלם ליד אדבאיור, וחבל מאוד שהוא נפצע.. זה היה משנה את כל התמונה.
תיאו וולקוט עונה הבאה כבר יכול בהחלט להיות שחקן הרכב, ככה שבעמדה הזו ארסנל מסודרת.
אולי עוד קשר אחורי שיוכל להוריד קצת את הנטל מפלאמיני.. שוער צעיר עם עתיד מבטיח (מאייאקס, שאלקה ובספרד יש כיום שוערים מעולים!), והם ממשיכים להיראות מעולה!
מואן פרסי אף פעם לא תפסתי יותר מדי, בינוני כזה.. דה סילבה פשוט היה השילוב המושלם ליד אדבאיור, וחבל מאוד שהוא נפצע.. זה היה משנה את כל התמונה.
תיאו וולקוט עונה הבאה כבר יכול בהחלט להיות שחקן הרכב, ככה שבעמדה הזו ארסנל מסודרת.
אולי עוד קשר אחורי שיוכל להוריד קצת את הנטל מפלאמיני.. שוער צעיר עם עתיד מבטיח (מאייאקס, שאלקה ובספרד יש כיום שוערים מעולים!), והם ממשיכים להיראות מעולה!

-
- בריל!
טל- אם הסללום של תיאו וולקוט היה מנצח את המשחק, אז היו מדברים על זה עד מחר. אבל מה לעשות שכאשר קבוצה מפסידה בצורה כל כך מוחצת אף אחד לא מתלהב מגול שבא באמצע לא משנה באיזה מבצע ענק הוא היה.
אני מסכים איתך שנותנים למסי יותר מדי מחמאות, אבל בסופו של דבר זה מה שדופק אותו. הוא כל כך מושפע מהתקשורת שהוא כבר שכח לשחק, והוא חזר לשחק אחרי פציעה מלחץ של התקשורת ונפצע שוב- היית רוצה שזה מה שיקרה לוולקוט?
אני מעדיף שבבארסה לא יהיה אף כוכב ענק ושהם יציגו כדורגל יותר טוב, אבל אתה לא יכול לקחת ממסי את הכשרון הענק שלו רק בגלל שאתה לא אוהב את התקשורת?
בקשר לגרנט- קבוצה כמו צ'לסי עם כל כך הרבה כסף, שחקנים גדולים ושאיפות גבוהות לא יכולה במחצית המשחק לעשות חילוף הגנתי כשהיא רק ב-1:0. זה אנטי כדורגל, זה כל כך אברם גרנט שזה מרגיז! קבוצה כמו צ'לסי צריכה לבוא כדי לתת 5 חתיכות לפנרבחצ'ה בבית, ולא לצאת למתפרצות אחרי שכבשת בדקה ה-3.
זה מה שנראה גם בחצי גמר? קבוצה מכוערת אחת מול קבוצה מכוערת אחרת? ששתיהן מהליגה האנגלית? אוי לנו! יש שתי קבוצות באנגליה שמשחקות כדורגל חיובי שהן מנצ'סטר וארסנל, מתוכם נשארה רק אחת וגם היא תעוף בחצי אחרי שבארסה תיתן לה בראש- אז מה נשאר? צ'לסי או ליברפול! שתי קבוצות עם כדורגל הגנתי מכוער.
אני מסכים איתך שנותנים למסי יותר מדי מחמאות, אבל בסופו של דבר זה מה שדופק אותו. הוא כל כך מושפע מהתקשורת שהוא כבר שכח לשחק, והוא חזר לשחק אחרי פציעה מלחץ של התקשורת ונפצע שוב- היית רוצה שזה מה שיקרה לוולקוט?
אני מעדיף שבבארסה לא יהיה אף כוכב ענק ושהם יציגו כדורגל יותר טוב, אבל אתה לא יכול לקחת ממסי את הכשרון הענק שלו רק בגלל שאתה לא אוהב את התקשורת?
בקשר לגרנט- קבוצה כמו צ'לסי עם כל כך הרבה כסף, שחקנים גדולים ושאיפות גבוהות לא יכולה במחצית המשחק לעשות חילוף הגנתי כשהיא רק ב-1:0. זה אנטי כדורגל, זה כל כך אברם גרנט שזה מרגיז! קבוצה כמו צ'לסי צריכה לבוא כדי לתת 5 חתיכות לפנרבחצ'ה בבית, ולא לצאת למתפרצות אחרי שכבשת בדקה ה-3.
זה מה שנראה גם בחצי גמר? קבוצה מכוערת אחת מול קבוצה מכוערת אחרת? ששתיהן מהליגה האנגלית? אוי לנו! יש שתי קבוצות באנגליה שמשחקות כדורגל חיובי שהן מנצ'סטר וארסנל, מתוכם נשארה רק אחת וגם היא תעוף בחצי אחרי שבארסה תיתן לה בראש- אז מה נשאר? צ'לסי או ליברפול! שתי קבוצות עם כדורגל הגנתי מכוער.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אתה יותר אופטימי ממני (ואני בן אדם אופטימי מטבעי). ברור שלא יוותרו על האליפות מבחינה תיאורטית, אך אני לא סומך על ההגנה שלנו. ההתקפה שלנו שווה לפחות שער אחד בכל מגרש בעולם. אני אשמח לראות את וולקוט משחק בהרכב ומקבל צ'אנסים, מגיע לו. לגבי שוערים, בדיוק כתבתי בדיון בפורום כדורגל על כך שאני מאד רוצה את מנואל נוייר כשוער של ארסנל, כי אלמוניה בינוני ובוודאי לא שוער שיביא לנו תארים. כמו כן צריך בלם KILLER כמו מיכה ריצ'ארדס, חלוץ סקורר בסגנון דוד ויאה (כי אף אחד לא יודע איך ומתי דודו יחזור לכשירות), וגם ווינגר כמו לוקה מודריץ'.kawkaz כתב:אני אומר לך, ארסנל עוד לא אמרה את המילה האחרונה בפרמייר ליג!
בצורה מוחצת? אפשר לחשוב שארסנל הובסה 5:0. היא חטפה פנדל שלא ממש היה במאה אחוז ועוד גול בגארבג' טיים כשכל הקבוצה ניסתה להשוות. לגבי התקשורת ומסי, זה בדיוק מה שהיה עם רונלדיניו, אני רק מקווה שמסי יהיה חכם יותר ולא יתן לשתן לעלות לו לראש.טל- אם הסללום של תיאו וולקוט היה מנצח את המשחק, אז היו מדברים על זה עד מחר. אבל מה לעשות שכאשר קבוצה מפסידה בצורה כל כך מוחצת אף אחד לא מתלהב מגול שבא באמצע לא משנה באיזה מבצע ענק הוא היה.
בקשר לגרנט? מה חדש, אחרי זה במסיבת העיתונאים הוא יספר לכולם על הכדורגל "ההתקפי", בסופו של דבר הוא אפס מאופס שלא עושה כלום עם הפוטנציאל שיש לו בצ'לסי. זה יהיה עלבון לאינטליגנציה אם הוא יזכה במשהו השנה, אוהדי צ'לסי לא מוכנים שהוא יכתים להם את ההסטוריה. אני מקווה שהסקאוזרים ידאגו להעיף אותו בחצי הגמר, שצפוי להיות כרגיל משעמם עם 1:0 במשחק הראשון ובטח 0:0 במשחק השני. לצערי הרב אני חוזה שמנצ'סטר תעבור את בערסה בחצי גמר ותנצח את ליברפול בגמר.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מנואל נוייר שוער פשוט מדהים!
שהאולימפית של גרמניה שיחקה נגד ישראל בקמפיין האחרון (נגמר תיקו אם אינני טועה), הוא היה פשוט מצויין. יש לו את כל יכולות השוערות ברמה הגבוהה ביותר, כבר בגיל 19.. הוא לוקה מעט בחוסר נסיון, אבל זה יילך וישתפר.
דבר אחד בעייתי, שגם באיירן מינכן צריכה שוער ASAP, וקשה לי לראות אותו מסרב להצעה מהם, באם תגיע
שהאולימפית של גרמניה שיחקה נגד ישראל בקמפיין האחרון (נגמר תיקו אם אינני טועה), הוא היה פשוט מצויין. יש לו את כל יכולות השוערות ברמה הגבוהה ביותר, כבר בגיל 19.. הוא לוקה מעט בחוסר נסיון, אבל זה יילך וישתפר.
דבר אחד בעייתי, שגם באיירן מינכן צריכה שוער ASAP, וקשה לי לראות אותו מסרב להצעה מהם, באם תגיע

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הייתי במקרה במשחק הזה באצטדיון רמת גן, נוייר היה ענק, גם בשאלקה הוא מאד יציב (שים לב למשחק החוץ של שאלקה מול פורטו בשמינית גמר ליגת האלופות השנה, נוייר היה מדהים). בקשר לבאיירן, קלינסמן המאמן עונה הבאה, אולי הוא בונה על רנסינג שיירש את קאן (אבל לך תדע, קאן עוד יכול לשחק עוד 200 שנה).