זה השיר האינסטרמונטלי של דרים, ואני מניח שרוב האנשים יסכימו איתי.
גם אני כמו עמית (וכל גיטריסט שאוהב פרוג) חפרתי על השיר הזה כל כך הרבה בגיטרה שכבר הגעתי לצד השני של העולם.
ארוטומניה , כ"כ הרבה בשיר אחד , זה לא יאמן כמה תחושות שיר יכול להעביר לך , לא צריך מילים אפילו , המוסיקה בשיר הזה פשוט מדברת בעד עצמה , ומוכיחה את הבלעדיות והגאוניות של דרים בכתיבת שירים אינסטרומנטליים .
באמת שהמוסיף גורע
לכן לא אוסיף
כל מה שנאמר מעליי זה מה שיש לי לומר
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
אינסטרומנטל מצויין...וחלק ראשון מעולה לMBI, כמובן שההמשך גם טוב מאוד.
התחלה כל כך טובה, ואין רגע משעמם פה...וזה לא כמו בTDOE ששם פשוט דחסו מלא נושאים ממקומות שונים של הקונספט, ועוד כמה חדשים ומה שיצא יכל להיות כל כך הרבה יותר טוב אם רק היו מפתחים את הנושאים האלו יותר,והקטע היה יותר ארוך...לא שהוא גרוע, פשוט בארוטומניה כל שניית מוסיקה מעניינת ומתאימה, כלום לא מיותר והכל מצויין!
לפני הרבה שנים הייתי בארה"ב וחבר טוב שלי אמר לי שאני חייב לשמוע משהו. הוא שם לי בדיסקמן את ארוטומניה. אחרי ששמעתי את השיר ידעתי שאני מאוהב. חזרתי ארצה וקניתי את כל הדיסקים של דרים שהיו בזמנו (זה היה בתקופה של
FALLING INTO INFINITY)
זה גם השיר הראשון שלהם שלמדתי לנגן. הקטע של ה shredding לקראת סוף השיר הוא תמיד אתגר לנגן בצורה איכותית.
וזה פשוט שיר מדהים. אם אני רוצה "להשוויץ" למישהו על הגיטרה או על דרים תיאטר, זה מה שאני מנגן לו.
וואו.
אחד האינסטרומנטלים המדהימים ששמעתי בחיי. וכמו שנאמר כאן ממש סמל של דרים
גם כי זה היה גם אחד השירים הראשונים ששמעתי שלהם וכשהם עשו את זה בהופעה באמת שכמעט בכיתי.
פשוט קטע יפייפה, מגוון ומרגש (הקטע האהוב עליי מתחיל ב2:14 בסרטון ונמשך עד הסוף בערך...)