אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
חחחחח טו-אוב!!!! (הייתי חייב לעשות את הטוב הזה)
גיא, רק שתדע אנחנו ממש לא צוחקים עליך! לפחות אני לא
גיא, רק שתדע אנחנו ממש לא צוחקים עליך! לפחות אני לא

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
תודה על התמיכה, עיליי(עם ע'!!).
אני, לעומת אלי, מקווה שזה לא יקרה.. חזיון האימים שלי.. אבל משום מה נראה לי שכל הסכסוכים שלהם בשנה האחרונה הם די מפוברקים, כלומר שהכל בעצם מלחמה פסיכולוגית נגד ריאל וכו'..
הוא פשוט נותן לו מנוחה בתקופה האחרונה כדי שיגיע מוכן לשלבים החשובים (חצי גמר צ'מפיונס, ריאל-ברסה).

אני, לעומת אלי, מקווה שזה לא יקרה.. חזיון האימים שלי.. אבל משום מה נראה לי שכל הסכסוכים שלהם בשנה האחרונה הם די מפוברקים, כלומר שהכל בעצם מלחמה פסיכולוגית נגד ריאל וכו'..
הוא פשוט נותן לו מנוחה בתקופה האחרונה כדי שיגיע מוכן לשלבים החשובים (חצי גמר צ'מפיונס, ריאל-ברסה).
- MrReD
- שגריר האופת'
קשה לי לראות שזה מפוברק.. כבר המשחק שיהיה היום נגד בטיס לדוגמא הוא קריטי לבארסה אם הם רוצים לצמצם את היתרון של ריאל ובלי רונאלדיניו המשימה תהיה עוד יותר קשה.kawkaz כתב:תודה על התמיכה, עיליי(עם ע'!!).![]()
כמו שטל אמר, אליפויות מוכרעות במשחקים קטנים.. זה יותר נכון בספרד מאשר אנגליה אפילו.
-
- בריל!
קטמון ביום שישי כנראה שחתמה את ההישארות שלה בליגה א' לעוד עונה קשה ומסובכת אחרי 0:2 מול באר שבע. בת ים כרגיל עושה את שלה ב-5:0 קליל על נתיבות שלא הראתה את אותה לחימה ואופי כמו במשחק מולנו.
מה לעשות שבמדינה כמו שלנו השמחה הכי גדולה היא השמחה לאיד, והמוטיבטור הכי גדול בליגה הוא היכולת להרוס דבר טוב וחיובי.
אבל בסופו של דבר זה היה בידיים שלנו ואנחנו הפלנו את העונה, האשמה הישירה היא כמובן במאמן ובשחקנים שלא ידעו להעריך את אלפי האוהדים שהתייצבו מאחוריהם ונתנו להם גב ותמיכה.
עכשיו זה המבחן הרציני של האוהדים.
מה לעשות שבמדינה כמו שלנו השמחה הכי גדולה היא השמחה לאיד, והמוטיבטור הכי גדול בליגה הוא היכולת להרוס דבר טוב וחיובי.
אבל בסופו של דבר זה היה בידיים שלנו ואנחנו הפלנו את העונה, האשמה הישירה היא כמובן במאמן ובשחקנים שלא ידעו להעריך את אלפי האוהדים שהתייצבו מאחוריהם ונתנו להם גב ותמיכה.
עכשיו זה המבחן הרציני של האוהדים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה נצחון ענק של ארסנל הערב, נצחון מתוק כל כך , נצחון שעושה צדק עם הכדורגל ובמיוחד הכדורגל היפה.
שלטנו באופן מוחלט במשחק החוץ מול בולטון שלא עשתה כלום, הבקיעה 2 שערים משום דבר, וגם דיאבי הורחק אחרי עבירה מטופשת בדקה ה-30, ירדנו לפיגור 2:0 במחצית. ואז במחצית השנייה גאלאס מצמק בדקה ה-60, 5 דקות לאחר מכן, חלב המצטיין במשחק מוכשל ברחבה, ורובין ואן פרסי מתרגם את הפנדל ל-2:2. ואז בדקה ה-90 פריצה אדירה של חלב, מסירת רוחב לפבריגאס שקובע 3:2 ענק בדקה ה-90 וכנראה עוזר לבולטון הקבוצה הכי מגעילה בתולדות הליגה לרדת ליגה.
אז כן, ארסנל בקאמבק מהסרטים חוזרת מ-2:0 ל-3:2 והכל ב-10 שחקנים. אין כאלה דברים בשום ליגה בעולם, לא בספרדית ולא באיטלקית, רק בליגה הטובה בעולם - הליגה האנגלית.
שלטנו באופן מוחלט במשחק החוץ מול בולטון שלא עשתה כלום, הבקיעה 2 שערים משום דבר, וגם דיאבי הורחק אחרי עבירה מטופשת בדקה ה-30, ירדנו לפיגור 2:0 במחצית. ואז במחצית השנייה גאלאס מצמק בדקה ה-60, 5 דקות לאחר מכן, חלב המצטיין במשחק מוכשל ברחבה, ורובין ואן פרסי מתרגם את הפנדל ל-2:2. ואז בדקה ה-90 פריצה אדירה של חלב, מסירת רוחב לפבריגאס שקובע 3:2 ענק בדקה ה-90 וכנראה עוזר לבולטון הקבוצה הכי מגעילה בתולדות הליגה לרדת ליגה.
אז כן, ארסנל בקאמבק מהסרטים חוזרת מ-2:0 ל-3:2 והכל ב-10 שחקנים. אין כאלה דברים בשום ליגה בעולם, לא בספרדית ולא באיטלקית, רק בליגה הטובה בעולם - הליגה האנגלית.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אחרי הניצחון המשרים של ארסנל הגיע הניחצון הלא פחות מרשים של מנצ'סטר, 4:0 על אסטון וילה!
רונאלדו שהבקיע אחד ובישל 3 היה אחראי לכל השערים במשחק!
הניצחון השאיר את הפער בין מנצ'סטר לארסנל, 6 נקודות וצ'לסי משחקת מול הבורו מחר בבית עם משחק חסר.
אוהדי מנצ'סטר וארסנל מקווים מאוד להפסד של צ'לסי או מקסימום תיקו, אני אישית מעדיף שצ'לסי לא תעלה לליגת האלופות בלי משחקי עליה.
רונאלדו שהבקיע אחד ובישל 3 היה אחראי לכל השערים במשחק!
הניצחון השאיר את הפער בין מנצ'סטר לארסנל, 6 נקודות וצ'לסי משחקת מול הבורו מחר בבית עם משחק חסר.
אוהדי מנצ'סטר וארסנל מקווים מאוד להפסד של צ'לסי או מקסימום תיקו, אני אישית מעדיף שצ'לסי לא תעלה לליגת האלופות בלי משחקי עליה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הפסד של צ'לסי בבית לבורו? אין סיכוי שזה יקרה, הלוואי שבורו תצליח איכשהו לחלץ תיקו מהרוסים והתחת.
בינתיים בליגה הספרדית, בארסה מובילה 2:0 במחצית על בטיס בחוץ, שערים של אטו וקרקיץ'. עוד שעה מתחיל משחק מרתק ויאריאל-אתלטיקו מדריד
בינתיים בליגה הספרדית, בארסה מובילה 2:0 במחצית על בטיס בחוץ, שערים של אטו וקרקיץ'. עוד שעה מתחיל משחק מרתק ויאריאל-אתלטיקו מדריד

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הו ברצלונה ברצלונה, שר לו פעם זוהר ארגוב... לא יאמן איך בארסה בעטה בדלי הערב, זרקה לפח את צלחת האליפות בפעם המי יודע כמה. להוביל 2:0 ,לשלוט במשחק לחלוטין ואז לתת ליריבה לחזור ל-3:2? PRICELESS. אדו עם צמד נהדר בראש וברגל (הספיק גם להחמיץ פנדל), וחואניטו עם שער אדיר אחרי שעצר בחזה ובעט מהאוויר, בועטים את בארסה הביתה בלי נקודות ואם ויאריאל תנצח, היא עוברת את בארסה בטבלה בנקודה ותוריד את הקטלונים למקום ה-3 שמוביל למוקדמות ליגת האלופות. ריאל מחר מול סביליה, יהיה מרתק!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טל, אמרת משהו על זה שאין דברים כאלה בשום ליגה בעולם? מסתבר שבספרד יש.
איזה אושר לראות את בארסה חוטפת על הראש ככה.

איזה אושר לראות את בארסה חוטפת על הראש ככה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ב-10 שחקנים לחזור מפיגור 2:0 באחד המגרשים הכי קשים, ובמזג אוויר עם גשם סוער?! את זה לא היה בספרד ולא יהיה, רק באנגליה
וויאריאל הסימפטית אתמול מאוחר בלילה עם 3:0 ענק על הקולצ'ונרוס, צמד של ניהאט הטורקי ועוד אחד של קזורלה, בארסה במקום השלישי והצוללת הצהובה במקום השני.

וויאריאל הסימפטית אתמול מאוחר בלילה עם 3:0 ענק על הקולצ'ונרוס, צמד של ניהאט הטורקי ועוד אחד של קזורלה, בארסה במקום השלישי והצוללת הצהובה במקום השני.
-
- בריל!
כל העונה הזאת מבחינתי הלכה לעזאזל בסופ"ש אחד! איזה לוזריות מוחלטת.... ברצלונה היא צל של עצמה, יש לה בדיוק את הסימפטום של קבוצות מלאות כוכבים -היהירות הבלתי נסבלת! שיחקו מחצית והחליטו שזה מספיק וחטפו 3- מגיע להם! שיעיפו את כל הרונאלדיניו, הנרי ואטו מהקבוצה, ויביאו שחקנים שרוצים לנצח בכל מחיר, ולשחק כדורגל, ולא רק להעביר את הזמן ולראות את חשבון הבנק מתנפח.
אייייי כמה השוואות אני יכול לעשות לקטמון...
אייייי כמה השוואות אני יכול לעשות לקטמון...

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אטו שחקן ענק, היום אני מוכן לקחת אותו לארסנל בשביל שיהיה לנו אותו לעונה הבאה. הנרי בא לבארסה כדי לזכות בליגת האלופות, התואר היחיד בו לא זכה, אבל אני כבר אמרתי מזמן שהוא בירידה ומעבר לשיא שלו ולא סתם ונגר ידע מתי למכור אותו (את המיטב ראינו ממנו בארסנל). לגבי רונלדיניו הרי שהוא מיצה את עצמו בברצלונה מזמן וצריך לעבור הלאה. גם רייקארד צריך ללכת הביתה.
- MrReD
- שגריר האופת'
המשחק הכי מדהים שראיתי השנה היה אתמול עם בארסה..
אלוהים ישמור, איך השאננות נשכה אותם בתחת.. אי אפשר להגיד שרק בארסה כמו חבורת זקנות, גם בטיס לחצה בצורה מדהימה ורק שבחים הם יכולים לקבל על המחצית השניה.
אין מנוס מזה, רייקארד צריך לעוף מבארסה בסוף העונה, והקבוצה צריכה לעשות כמה רכישות ולהחליף כמה שחקנים.. עם מסי, אטו וקרקיץ' ועוד כמה רכישות הקבוצה תהיה כמו חדשה לדעתי.. לדעתי בהגנה צריכים לרענן קצת את השורות, זמברוטה במילא עוזב, וצריך עוד איזה מגן מחליף. בקישור חייבים לקנות שחקנים שיחליפו את דקו ככל הנראה יעזוב, ואת גודיונסון הזה שבאמא שלי אין לי מושג איך הוא בכלל הגיע לבארסה כי הוא כזה אפס.
ורכש אחרון, איזה שחקן שיחליף את רונאלדיניו.. באמת שאין לי מושג יכול להחליף אותו.
אלוהים ישמור, איך השאננות נשכה אותם בתחת.. אי אפשר להגיד שרק בארסה כמו חבורת זקנות, גם בטיס לחצה בצורה מדהימה ורק שבחים הם יכולים לקבל על המחצית השניה.
אין מנוס מזה, רייקארד צריך לעוף מבארסה בסוף העונה, והקבוצה צריכה לעשות כמה רכישות ולהחליף כמה שחקנים.. עם מסי, אטו וקרקיץ' ועוד כמה רכישות הקבוצה תהיה כמו חדשה לדעתי.. לדעתי בהגנה צריכים לרענן קצת את השורות, זמברוטה במילא עוזב, וצריך עוד איזה מגן מחליף. בקישור חייבים לקנות שחקנים שיחליפו את דקו ככל הנראה יעזוב, ואת גודיונסון הזה שבאמא שלי אין לי מושג איך הוא בכלל הגיע לבארסה כי הוא כזה אפס.
ורכש אחרון, איזה שחקן שיחליף את רונאלדיניו.. באמת שאין לי מושג יכול להחליף אותו.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בארסה בהחלט סיימה את עונתה בליגה, נשאר לה רק את ליגת האלופות.
היא יכולה להתנחם בזה שהיא קיבלה הגרלה קלה.
היא יכולה להתנחם בזה שהיא קיבלה הגרלה קלה.

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אה!!! תפסיקו לפתוח פה לריאל!
האליפות עוד לא גמורה, לצערי הרב.. כבר אמרו את זה כמה פעמים, ובכולן ריאל הפסידה במחזור-שניים הקרובים ו"החזירה" את המאבק על האליפות.. חכו עוד קצת, בחייכם
אלי, הקשר שיחליף את דקו זו בעיה ידועה בבארסה, לא ממש בעיה כי רפאל ואן-דר וארט או דייגו כנראה יחליפו אותו בעונה הבאה.

אלי, הקשר שיחליף את דקו זו בעיה ידועה בבארסה, לא ממש בעיה כי רפאל ואן-דר וארט או דייגו כנראה יחליפו אותו בעונה הבאה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גיא הם רוצים להוריד לעצמם את הציפיות כדי שאם בארסה תזכה הם יהיו מופתעים לטובה.
ברור ששום דבר לא נגמר ויש הרגשה שהשנה בספרד כל אחד עושה מאמץ לא לזכות באליפות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
התרחיש שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו בספרד, הוא שוויאריאל יקחו את האליפות ויתנו גם לבארסה וגם לריאל זין בעין.DivineComedy כתב:גיא הם רוצים להוריד לעצמם את הציפיות כדי שאם בארסה תזכה הם יהיו מופתעים לטובה.
-
- בריל!
MrReD כתב:התרחיש שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו בספרד, הוא שוויאריאל יקחו את האליפות ויתנו גם לבארסה וגם לריאל זין בעין.DivineComedy כתב:גיא הם רוצים להוריד לעצמם את הציפיות כדי שאם בארסה תזכה הם יהיו מופתעים לטובה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אמן ואמן, מגיע לקבוצה הצנועה הזאת עם הכדורגל הנהדר של פלגריני!!!MrReD כתב:התרחיש שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו בספרד, הוא שוויאריאל יקחו את האליפות ויתנו גם לבארסה וגם לריאל זין בעין.DivineComedy כתב:גיא הם רוצים להוריד לעצמם את הציפיות כדי שאם בארסה תזכה הם יהיו מופתעים לטובה.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר: