טוב, זהו, נמאס לי.
אני שונא לקוחות!!!
אני שונא שאני שואל "עוד משהו?" ועונים לי "דוד" (כלומר נותנים לי את השם).
או שאני שואל "מה השם?" והם מנידים בראשם לשלילה.
אני שונא שאני שואל אם הלקוח רוצה הפוך גדול או קטן ואומרים לי בינוני.
אני שונא שמתווכחים איתי על התפריט ו/או מחיר, בטענה ש"לא יכול להיות, אני פה כל יום!"- כן? גם אני! אני שם כל יום כבר 3 שנים! חושב שאתה יודע יותר טוב ממני??
אני שונא שאנשים ממציאים דברים שלא נמצאים בתפריט- "תן לי סלט בריאות" או "סלט ניסואז".
או "תן לי לאטה"
WTF??!! מה זה לאטה???!! מה אני אמור להכיר כל מיני סוגי קפה של מקומות אחרים??? המקום היחיד שראיתי בו לאטה זה בטלוויזיה!
או "ארוחת בוקר ישראלית". הסתכלת בתפריט? כנראה שכן, אם ביקשת ארוחת בוקר. ובכן, ראית שם את המילה "ישראלית" אחרי הארוחת בוקר..?? מאיפה אנשים ממציאים את זה??
או שמחליטים שיש לנו סנדוויץ' מסויים. "תן לי סנדוויץ' עם בולגרית"
אתה פשוט החלטת על דעת עצמך שיש לנו כזה דבר?
למה אנשים לא קולטים שיש
תפריט??? מה שנמצא שם- זה מה שיש! זה לא תכנית לבקשתך!
אני שונא שאנשים מתפלצנים.. מדברים איתך בעברית אבל אומרים "אייס קופי" (ועוד עושים מבטא

)
או" to go"
או "אומלט"... צא מהסרט, אתה לא בצרפת. זה נקרא ח-ב-י-ת-ה
אני שונא שאנשים מבקשים ממני קפה (=זו מילתם היחידה).
כן, כי פה זה הבית שלך ויש רק קפה מסוג אחד!
-איזה קפה?
-רגיל.
אני שונא שאנשים מבקשים קפה רגיל, ואז מתחילים לשנות לך אותו (בלי זה, בכוס כזו, תוסיף זה...) אז זה לא רגיל!!! (כן אני יודע, זה סתם משהו קטן, אבל נמאס לי כבר מהכל)
אני שונא שאנשים מבקשים ממני קפה ומאפה, ומחכים שאני אומר להם כמה זה עולה.
איזה קפה..? איזה מאפה....?
"קרואסון"
איזה.... קרואסון...?! 
"אה, איזה יש?"
תסביר לי, בבקשההה, מה עבר לך בראש כשבאת לארומה והחלטת לבקש קפה ומאפה!!!!
מה אתם חושבים שאני, מדיום??? קורא מחשבות???

אני שונא שאנשים שהיו כבר פעם וכמה פעמים בארומה עדיין לא נותנים לך את כל הפרטים האלה על ההזמנה שלהם. כמו איזה קפה. או כשהם מבקשים סנדוויץ' הם לא אומרים לך איזה גודל או באיזה לחם הם רוצים. אז אתה שואל אותם את השאלות האלה, ואז כשהם מזמינים עוד סנדוויץ' הם עדיין לא אומרים לך את הפרטים האלה!!
אני שונא שאנשים מסתכלים בתפריט שמפרט מה יש בכל סלט וסנדוויץ' ועדיין שואלים אותך מה יש בסלט או סנדוויץ' מסויים.
אני שונא שאנשים מבקשים עוגה ואז הולכים לויטרינה ומצביעים עליה, במקום לומר את השם שלה שנמצא ממש לידה! ואם אני לא מצליח לראות בדיוק על מה הוא מצביע הוא ימשיך להצביע (כן, הגיוני) ולא יגיד את השם!
לאחר 3 שנים, נמאס לי סופית מלקוחות.
נראה לי שסיימתי את כל התלונות שלי. אולי שכחתי כמה.