אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

באמת תודה רבה לארסנל שפתחה את העונה מדהים, נגמר לה האוויר, ועכשיו נתנה את האליפות על מגש של כסף ליונייטד. :evil:
הרי צ'לסי לא תיקח אליפות, כמה פעמים יכול דרוגבה הענק להציל אותם?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אייי... כמה שתיקו במשחק הזה היה עושה למנצ'סטר את העונה.
המשחקים של מנצ'סטר נגד צ'לסי וארסנל יקבעו את אלופת אנגליה לעונת 2007/08.
אם מישהו יודע מתי המשחקים האלה מתרחשים בבקשה שיעלה את זה לפורום, תודה
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סיכום המשחק:
מי שאוהד ארסנל שנים רבות התרגל להגיע לשלב הזה של העונה, אחרי כדורגל כל כך יפה ולהישאר בסוף בלי כלום כשהעונה מסתיימת. כזה הוא ארסן ונגר לטובה ולרעה. הוא מאמן התקפי שמאמין מאד בדרך שלו ולכן הוא גם שמרני ופדנט בקשר לכל שינויים - הוא יעדיף צעירים על פני רכש, יעדיף את משחק הצירופים על פני תכליתיות. היום ראינו בפעם המי יודע כמה שלאבואה אין שום תרומה למשחק, נהפוך הוא, הוא רק מזיק למשחק ההתקפי של ארסנל, ואם הוא צריך להיות מוליך הכדור שלנו, אז אבדנו. בנוסף, קבוצה שרוצה לזכות באליפות לא יכולה לספוג כמעט כל שבוע שערים לא מחויבי המציאות, ולהציג צמד בלמים כל כך לא מתואם. הגול הראשון (נבדל ברור במסירה הראשונה לעברו של דרוגבה, ושוב בפעם המי יודע כמה לשופטים יש חלק) מיותר וגם הגול השני כאשר קולו טורה כמו סהרורי מנסה להרחיק את הכדור עם שליחת רגל אחורית ששייכת לסוסים בספארי שמנסים לבטוש באדמה. כולם פה צוחקים על סנדרוס ומעטים הם אלו שמפרגנים לו, אך מעניין שדווקא עם סנדרוס ההגנה של ארסנל נראתה מתואמת הרבה יותר. טורה וגאלאס דומים בהמון אספקטים והם לא משלימים אחד את השני - שניהם חזקים ופיזיים,מתקלים טוב ודי מהירים, אך לאף אחד מהם אין משחק ראש, ושיקול הדעת (במיוחד של טורה) רע מאד.

מבחינת מהלך המשחק הרי שצ'לסי שיחקה טוב יותר מארסנל והגיעה ליותר מצבים, ואלמלא אלמוניה התוצאה לא הייתה נשארת מאופסת במחצית הראשונה וגם בתחילת השנייה. ארסנל הצליחה להבקיע בכדור נייח (בדיוק כמו שחשבתי לפני המשחק, רק חבל שהיא לא הגביהה יותר כדורים לרחבה של צ'לסי), והייתה צריכה לשמור על התוצאה במשחק חוץ כל כך קשה, במגרש בו צ'לסי לא מרבה לאבד נקודות. ונגר שכבר במחצית היה צריך להעיף החוצה את אבואה (גם כי היה גרוע וגם בגלל צהוב ועצבים מיותרים), לא עשה את החילוף המתבקש לאחר השער שכבשנו. החילוף לא היה צריך להיות חילוף של בלם במקום שחקן קדמי, אלא אפילו הכנסתו של דיאבי למרכז המשחק על מנת שיהיה שחקן נוסף שיחזיק בכדור ויעזור להפחית את הלחץ. ברגע שצ'לסי כבשה את הראשון, החילוף היה מאוחר מדי. כואב לי על השחקנים שבאמת נתנו הכל העונה, ועכשיו נמצאים רק במקום השלישי, אכזרי הוא הכדורגל והגבול בין הצלחה לכשלון הוא דק מאד. מה שעצוב הוא שמאחר וההסטוריה חוזרת בארסנל כמו תמיד, אנחנו לא נראה ממש רכש, ולצערי הרב נמשיך להסתמך על גאלאס וטורה בעונה הבאה, ועל שחקנים כמו רוסיצקי ו-ואן פרסי שיותר פצועים מאשר משחקים.

איש המשחק שלי ,מנואל אלמוניה, במפגן עצירות מרהיב, עצר מספר שערים ודאיים של צ'לסי, ומגיעות לו את כל המחמאות האפשריות אחרי שכולנו ירדנו עליו (גם אני).

WE WILL FOLLOW THE ARSENAL
OVER LAND AND SEA
WE'LL FOLLOW THE ARSENAL
UNTIL VICTORY

המשחקים של מנצ'סטר נגד צ'לסי וארסנל יקבעו את אלופת אנגליה לעונת 2007/08.
אליפויות מוכרעות נגד הקבוצות הקטנות ולא במשחקים בין הגדולות. ארסנל הפסידה את האליפות בגלל תיקו מול קבוצות נחותות. היא יכלה להגיע לצ'לסי ולהפסיד באופן הטבעי ביותר.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אויש, איך התבאסתי מהצ'לסים המעפנים האלה!!
בשעה טובה גרנט מעלה 2 חלוצים, ממש הפתעה שהוא מבקיע ככה :roll:
עוד הוכחה שהוא לא מבין יותר מדי בכדורגל, בטח בכד' אנגלי..
אני די משוכנע שהאליפות עוד לא סגורה (או לפחות מקווה). רק בגלל מה שכתבת על ונגר, טל, מגיע להם להניף איזה Silverware בסוף העונה. הם בסה"כ 6 נקודות מהיונייטד והם בהחלט מסוגלים להוציא ניצחון באולד טראפורד.
אני שמח שלקחת חזרה את הירידות על אלמוניה, לפחות לשבוע הקרוב.. וכמוך אעשה ואקח חזרה את ירידותיי החוזרות ונשנות על פיליפ סנדרוס: היום ראינו באופן סופי שהוא הכרחי להגנת ארסנל! ואיך לעזאזל גאלאס הוא הקפטן? :shock:
בעניין אחר, משחק פשוט מדהים!!, מדהים!! בסנטיאגו ברנבאו בין ריאל לוולנסיה, שענה אפילו על ציפיותיי הגדולות ביותר.
מחצית ראשונה טובה מלווה במחצית שנייה משוגעת, עם קצב חסר מנוחה וארועים אין ספור. למרות שבסיום ריאל ירדו מנוצחים 3-2, מחאתי כפיים לקבוצה שחוזרת ממשבר ומנצחת את שתי הגדולות של ספרד בתוך 72 שעות. בשבוע הבא סביליה מגיעה למדריד, לקרב מרתק.. כל קבוצה מבחינתה שלה.
וסליחה, אבל אני חייב. מישהו ראה את פסילת השער החוקי של אשדוד, שהובילה לנצחון של מכבי ת"א?
ומישהו שמע על כך שהיו 6!! זוכים בטוטו?
רק אני רואה את הקשר? :shock: :yuck: :x
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משחק ענק בין ריאל לולנסיה (ראיתי רק את התקציר), וכל הכבוד לעטלפים!!! לגבי מכבי תל אביב - אשדוד, ראיתי ולא רק שאשדוד הייתה טובה יותר, נפסל לה שער חוקי שהיה מסיים את המשחק ב-1:1.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

יווו אם ברצלונה לא תנצל את ההזדמנות הזאת נגד ריאל.. רק שיחזיקו מעמד עד שמסי יחזור ואז לדעתי יהיה סיכוי ממשי לאליפות.
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

למרות שאני מקווה לזכייה מוקדמת באליפות, הסופר-קלאסיקו 3 מחזורים לסוף יכול להיות משהו דמיוני ובדיוני באיכותו :)
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- אכזבה גדולה מההפסד אבל אני עדיין מקווה שארסל תתאפס ותבין שעוד הפסד כזה והלכה האליפות.
ברצלונה עדיין לא משחקת טוב, אבל צמצמה את הפער אחרי שולנסיה הראתה אופי ונחישות מדהימים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

היום, ישראל-צ'ילה במשחק ידידות!
גיא אסולין המוזמן הכי צעיר אי פעם לנבחרת.. מקווה לראותו היום משחק ולראות את היכולות שלו.. מדובר באחד הכשרונות העולים הכי גדולים באירופה.. הוא בקו טוב.. הוא גדל ביחד עם מסי.. נקווה שבריל עוד ישמח מהרבה שערים של הבחור בברצלונה..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משחק הידידות הבאמת מעניין הוא בין צרפת ואנגליה היום. דיוויד בקהאם צפוי לערוך הופעה 100 בנבחרת האנגלית וריו פרדיננד זמנית הוא הקפטן החדש.

לגבי גיא אסולין, פיני זהבי אמר שארסנל כבר פנתה לברר בנוגע לבחור. אישית אני מקווה שלא יגיע לארסנל, רק זה חסר לנו שנהפוך להיות לעוסים ודביקים בתשקורת הישראלית בגלל איזה ישראלי שנכנס לקבוצה. אני מאחל לו שימשיך להצליח ככדורגלן בבארסה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:משחק הידידות הבאמת מעניין הוא בין צרפת ואנגליה היום. דיוויד בקהאם צפוי לערוך הופעה 100 בנבחרת האנגלית וריו פרדיננד זמנית הוא הקפטן החדש.

לגבי גיא אסולין, פיני זהבי אמר שארסנל כבר פנתה לברר בנוגע לבחור. אישית אני מקווה שלא יגיע לארסנל, רק זה חסר לנו שנהפוך להיות לעוסים ודביקים בתשקורת הישראלית בגלל איזה ישראלי שנכנס לקבוצה. אני מאחל לו שימשיך להצליח ככדורגלן בבארסה.
:haha: :haha: חזק שאתה "מוותר" על שחקן טוב בשביל לא להופיע בתקשורת בארץ :haha: :haha: :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

yyzboy1928 כתב:היום, ישראל-צ'ילה במשחק ידידות!
גיא אסולין המוזמן הכי צעיר אי פעם לנבחרת.. מקווה לראותו היום משחק ולראות את היכולות שלו.. מדובר באחד הכשרונות העולים הכי גדולים באירופה.. הוא בקו טוב.. הוא גדל ביחד עם מסי.. נקווה שבריל עוד ישמח מהרבה שערים של הבחור בברצלונה..

היה לי כרטיס למישחק הזה מהפנימיה , ואני והמדריך השני שאיתי היינו צריך לריב מי ילך למישחק (שנינו לא סובלים כדורגל) ללוות את הילדים שיצאו לשם , בסוף הצלחתי לשכנע אותו שעדיף שהוא ילך איתם למישחק . אני נשארתי לראות את המישחק בטלויזיה עם הילדים שנשארו , פשוט שעמום טוטאלי :roll: אני אף פעם לא אבין למה בנים כל כך מתלהבים מלראות משחקי כדורגל
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אם היית רואה את המשחק של ריאל מדריד נגד ברצלונה שנה שעברה(זה שנגמר 3-3) היית רואה מה זה באמת משחק כדורגל..

כן ירבו משחקים כאלה. אולי המשחק הכי טוב שראיתי בחיים שלי..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מהיום רונאלדיניאו יכול להשתחרר מהחוזה שלו לבארסה תמורת 16 מיליון יורו.. תאמת שעדיף לו לא לעשות את זה ולתת לבארסה למכור אותו לקבוצה אחרת עם תנאים וחוזה מעולים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

זמנו של רונאלדיניו בבארסה נגמר ברגע שהתחילה העונה, הייתה לו עונה די זוועתית.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ilai fields #15 כתב:זמנו של רונאלדיניו בבארסה נגמר ברגע שהתחילה העונה, הייתה לו עונה די זוועתית.
זה נכון מאוד.. אבל ממש לא היה מזיק לבארסה אם רונאלדיניו ישחק כי הם עם בעיית פציעות רצינית..
מסי (למרות שהוא צפוי לחזור בקרוב), דקו, פויול, מיליטו.. קשה לראות את בארסה חוזרת לעצמה בלי סגל מלא.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

דקו,פויול ומיליטו הם לא הבעיה של בארסה. בארסה מסתמכת יותר מדי על מסי, כמו שהסתמכה יותר מדי על רונלדיניו. היתרון של בארסה הוא גם החסרון שלה.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

שמעו, בסוף העונה, כשבארסה תסיים עם ליגת האלופות ואליפות ספרד, כשרייקארד ורונא' מחובקים, הם פשוט יצחקו על כולנו.. :(
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

חחח :haha:
סלח לי גיא אבל הרשה לי לגחגך עליך ;)
זו הייתה עונה די בזבל בשביל בארסה, תקנו אותי אם אני כי אני סתם זורק פה משהו אבל נראה לי שהם לא היו פעם אחת מקום ראשון העונה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

kawkaz כתב:שמעו, בסוף העונה, כשבארסה תסיים עם ליגת האלופות ואליפות ספרד, כשרייקארד ורונא' מחובקים, הם פשוט יצחקו על כולנו.. :(
*תיקון*
הם ישמחו עם כולנו ויצחקו עלייך :haha:
תמונה
שלח תגובה