אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
ואני חשבתי ששתי אנגליות לא יכולות להיפגש עד החצי גמר... טוב, לא נורא.
כמו שטל אמר, לארסנל מצפים 3 משחקים רצופים מול ליברפול וכמובן שאני בעד ניצחוןן ליברפולי.
צ'לסי וברצלונה... אני לא מאמין שדווקא הן קיבלו את ההגרלות הכי קלות!
אני נעד שיחזור של משחק מנצ'סטר נגד רומא מהבתים ומשנה שעברה... איזה כיף זה לראות את הקבוצה שלך מנצחת 6-0, למרות שברבע גמר הכל יותר קשה.
טוב, אז תיהיה לנו אנגליה בגמר בטוח...
May the best team win
כמו שטל אמר, לארסנל מצפים 3 משחקים רצופים מול ליברפול וכמובן שאני בעד ניצחוןן ליברפולי.
צ'לסי וברצלונה... אני לא מאמין שדווקא הן קיבלו את ההגרלות הכי קלות!
אני נעד שיחזור של משחק מנצ'סטר נגד רומא מהבתים ומשנה שעברה... איזה כיף זה לראות את הקבוצה שלך מנצחת 6-0, למרות שברבע גמר הכל יותר קשה.
טוב, אז תיהיה לנו אנגליה בגמר בטוח...
May the best team win

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ארסנל ממשיכה לאבד נקודות, אתמול תיקו מיותר מול בורו בבית והאליפות מתחילה להתרחק אלא אם כן נתחיל להתעשת.
אי אפשר בלי קצת הומור וצחוק, צ'לסי בתחרות הקבועה של ה- CROSSBAR CHALLENGE של סקיי ספורטס :
http://link.brightcove.com/services/pla ... 1457684671
שימו לב לאברם גרנט, שוב מוכיח שאין לו קשר לענף!
אי אפשר בלי קצת הומור וצחוק, צ'לסי בתחרות הקבועה של ה- CROSSBAR CHALLENGE של סקיי ספורטס :
http://link.brightcove.com/services/pla ... 1457684671
שימו לב לאברם גרנט, שוב מוכיח שאין לו קשר לענף!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני מאוד מקווה שלארסנל לא נגמר הסוס, כי יהיה מאוד עצוב אם מן יו ייקחו את האליפות. צ'לסי כבר עדיפה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ממש לא עדיף שצ'לסי יקחו, על מה ולמה? כדורגל יותר הגנתי ובונקריסטי מאשר מוריניו, וכמובן התחת. אני מקווה שארסנל בראשון הבא תצליח לנצח בחוץ את צ'לסי, ושעד אז כבר ברביעי הקרוב טוטנהאם תנצח את צ'לסי בוייט הארט ליין במשחק ההשלמה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
רק אבהיר: כל קבוצה עדיפה על מן יו!!
אני רוצה לראות את וונגר לוקח עוד אחד. זה הבנאדם שאני הכי מעריך ואוהב בכדורגל האנגלי.
אני רוצה לראות את וונגר לוקח עוד אחד. זה הבנאדם שאני הכי מעריך ואוהב בכדורגל האנגלי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתם אתמול "בחירבונה"? אני לא ראיתי , אבל חבר שלי שלח לי הודעה לגבי כך, שימו לב:
"זה התחיל עם שחקן עבר של בני יהודה (מהלל) שהגיע לאולפן עם 2 דפים מקומטים שהכין בשוק ,הוא ניסה לקרוא את שכתב ולא חיבר אפילו משפט אחד ,אחר כך הגיעו 2 אוהדי ביתר לאולפן ,אחד מהם שבר כוס מים והשתולל והשני עם שרשרת בגודל מנוף על החזה ,איזה בושה , חברי הפאנל (מלבד הראל סגל) שערוריה! ומעל כולם מנצח אבי רצון , במופע אימים , אין ספק ערב שחור ביותר בתולדות רשות השידור ,אמנם היא כבר ידעה ערבים שחורים בעבר , אבל התוכנית הערב ,שיא של כל הזמנים - זבל !"

"זה התחיל עם שחקן עבר של בני יהודה (מהלל) שהגיע לאולפן עם 2 דפים מקומטים שהכין בשוק ,הוא ניסה לקרוא את שכתב ולא חיבר אפילו משפט אחד ,אחר כך הגיעו 2 אוהדי ביתר לאולפן ,אחד מהם שבר כוס מים והשתולל והשני עם שרשרת בגודל מנוף על החזה ,איזה בושה , חברי הפאנל (מלבד הראל סגל) שערוריה! ומעל כולם מנצח אבי רצון , במופע אימים , אין ספק ערב שחור ביותר בתולדות רשות השידור ,אמנם היא כבר ידעה ערבים שחורים בעבר , אבל התוכנית הערב ,שיא של כל הזמנים - זבל !"

-
- בריל!
התוכנית הזאת היא רפש מלכתחילה, היא לא יכולה לעלות, אבל היא גם לא יכולה לרדת כי היא במקום הכי נמוך של תוכניות הספורט בארץ. אוהדי בית"ר תמיד משעשעים (כן כמו הקופים בגן חיות ולפעמים אפילו יותר) ותמיד חשבתי שהדרך הטובה להשתיק אוהד בית"ר זה לזרוק לו בוטנים לכלובטל רודס כתב:ראיתם אתמול "בחירבונה"? אני לא ראיתי , אבל חבר שלי שלח לי הודעה לגבי כך, שימו לב:

מכבי חיפה הצילה קצת מהכבוד הלא קיים שלה בניצחון על נתניה שלא משנה כלום באנטי כדורגל שיש לנו בארץ.
ברצלונה מראה חוסר אופי וחוסר לחימה מזעזע, ולצערי התקוות לאליפות הולכות ונגוזות משבוע לשבוע. אולי בליגת האלופות הם יעשו סוויץ' ויבינו שאם לא זה אז כלום!
איזה מזל שיש לנו כדורסל ברמה....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
פשוט חיות אוהדי בית"ר... ממש מגעיל לראות דברים כאלו בכדורגל!

- MrReD
- שגריר האופת'
איזה משחק מגעיל של בארסה נגד ולנסיה.. מחצית ראשונה 2:0 לולנסיה ובצדק..
יש לבארסה כל כך הרבה בעיות.. אין סוף פציעות, מאמן שכבר לא סגור על מה שהוא עושה ובעיות רציניות של מורל.
אין לבארסה הגנה בשיט, זמברוטה ואבידל חושבים שהם לא צריכים לרדת, רייקארד שם כל פעם את גודיונסן האפס בקישור וזה שחקן שנותן 0% תועלת לבארסה, הוא פשוט לא עוזר בכלום, כבר עדיף להעיף אותו ולשים את הנרי או שחקן הגנה נוסף.
ויש גם את רונאדיניאו שה' יודע מה הולך איתו והמנהיג של קבוצה בזמן האחרון, מסי, פצוע והקבוצה כל כך חסרת אונים בלעדיו שזה נוראי.
לדעתי עונה הבאה, בארסה צריכה למצוא מאמן חדש, לקנות איזה 2 מגנים טובים ולפתור את בעיות הקישור שלהם ע"י קניית כמה קשרים, להעיף את גודיונסון בכלל מהקבוצה וקצת ארגון מחדש של הקבוצה.
יש לבארסה כל כך הרבה בעיות.. אין סוף פציעות, מאמן שכבר לא סגור על מה שהוא עושה ובעיות רציניות של מורל.
אין לבארסה הגנה בשיט, זמברוטה ואבידל חושבים שהם לא צריכים לרדת, רייקארד שם כל פעם את גודיונסן האפס בקישור וזה שחקן שנותן 0% תועלת לבארסה, הוא פשוט לא עוזר בכלום, כבר עדיף להעיף אותו ולשים את הנרי או שחקן הגנה נוסף.
ויש גם את רונאדיניאו שה' יודע מה הולך איתו והמנהיג של קבוצה בזמן האחרון, מסי, פצוע והקבוצה כל כך חסרת אונים בלעדיו שזה נוראי.
לדעתי עונה הבאה, בארסה צריכה למצוא מאמן חדש, לקנות איזה 2 מגנים טובים ולפתור את בעיות הקישור שלהם ע"י קניית כמה קשרים, להעיף את גודיונסון בכלל מהקבוצה וקצת ארגון מחדש של הקבוצה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
צודק... זו פשוט לא העונה של בארסה...
ולליגה אחרת, מנצ'סטר בראש הטבלה עם פער של 3 נקודות מארסנל ו-5 נקודות מצ'לסי לאחר הניצחון 2:0 על בולטון והציקו 4 של צ'לסי עם טוטנהאם... פשוט מעולה, צריך לקוות לתיקו ביום ראשון בין ארסנל לצ'לסי ולניצחון של מנצ'סטר על ליברפול.
בהחלט הולך להיות יום ראשון מעניין.
ולליגה אחרת, מנצ'סטר בראש הטבלה עם פער של 3 נקודות מארסנל ו-5 נקודות מצ'לסי לאחר הניצחון 2:0 על בולטון והציקו 4 של צ'לסי עם טוטנהאם... פשוט מעולה, צריך לקוות לתיקו ביום ראשון בין ארסנל לצ'לסי ולניצחון של מנצ'סטר על ליברפול.
בהחלט הולך להיות יום ראשון מעניין.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
GLORY GLORY GLORY HUNTER.....
-
- בריל!
הפועל קטמון הוכיחה היום שהיא הפועל ירושלים האמיתית, ובמשחק חשוב בבית לא ניצחה במשחק מול כפר יונה (כל הכבוד עידן
). בת ים עכשיו ב-4 נקודות הפרש, ואנחנו במצב לא טוב.
חבל מאוד שהשחקנים שלנו לא מצליחים להבין את החשיבות של המשחקים האלה... קהל גדול מחפש שחקנים שיודעים להעריך אותו.

חבל מאוד שהשחקנים שלנו לא מצליחים להבין את החשיבות של המשחקים האלה... קהל גדול מחפש שחקנים שיודעים להעריך אותו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חבל אבל זה עדיין לא גמור בכלל ועדיין משחק העלייה יהיה ככל הנראה בטדי במחזור האחרון מול..... בת-ים בכבודה ובעצמה.
יום ראשון הגדול הגיע ואני מחכה בקוצר רוח לצמד מפגשי הצמרת בפרמיירליג, יהיה לוהט!!!
יום ראשון הגדול הגיע ואני מחכה בקוצר רוח לצמד מפגשי הצמרת בפרמיירליג, יהיה לוהט!!!
-
- בריל!
יש בעייה אחת גדולה- כל הקבוצות בליגה א' החליטו שהם עושות הכל כדי שאנחנו לא נעלה ליגה... ולכן הם פותחות רגליים מול בת ים ונלחמות כמו מטורפות נגדנו. וזו לא קונספירציה אלא דברים ששחקנים שלנו שומעים על המגרש משחקני יריב- באסה לנו!טל רודס כתב:חבל אבל זה עדיין לא גמור בכלל ועדיין משחק העלייה יהיה ככל הנראה בטדי במחזור האחרון מול..... בת-ים בכבודה ובעצמה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אם יש אמת בדברים האלה, קטמון ואוהדיה צריכים לפנות להתאחדות שתפתח מייד בחקירה ותשלח חוקרים סמויים למשחקים הקרובים של בת ים.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אם צ'לסי והתחת ינצחו את ארסנל, אני אראה בך, טל, אחראי ראשיטל רודס כתב:

אני ממש ממש מפחד שזה יקרה, עוד יגידו שהוא צריך להמשיך לאמן אותם

כמו כן, יובה פתחה את מאבק האליפות באיטליה (כן, בטח..

כמובן שגם ריאל מדריד משחקת היום במפגש לוהט נגד ולנסיה המשתפרת

ולירן ליאני הוא שופט מכור!!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מאד מקווה שננצח היום , אני אוטוטו יוצא ל-MASH לראות את המשחק. לגבי ליאני, הגול של קריית שמונה אתמול היה חוקי לחלוטין, הראו זאת גם בהילוך החוזר. ראיתי אמש דרך ה- SOPCAST את סביליה-אתלטיקו מדריד, יופי של משחק בנצחון הקולצ'יונרוס.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
יופי של משחק של מנצ'סטר נגד ליברפול והפער גדל.
מקווה לתיקו בין ארסנל לצ'לסי!!
אני יודע שהרבה אנשים פה יגידו שהשופט היה עם מנצ'סטר אבל ממש לא, האדום הגיע למסצ'רנו וליברפול כל הזמן התבכיינו על כל נפילה של רונאלדו.
מקווה לתיקו בין ארסנל לצ'לסי!!
אני יודע שהרבה אנשים פה יגידו שהשופט היה עם מנצ'סטר אבל ממש לא, האדום הגיע למסצ'רנו וליברפול כל הזמן התבכיינו על כל נפילה של רונאלדו.

- MrReD
- שגריר האופת'
חחח צ'לסי ניצחה את ארסנל 1-2... מה יהיה?!
ובארסה נתנה בראש לויאדוליד 1-4 עם בויאן שדפק שתי גולים והוא באמת מראה שהוא התבגר בתור שחקן, לא כמו דוס-סאנטוס שלא מתקרב אליו בכישרון.
ובארסה נתנה בראש לויאדוליד 1-4 עם בויאן שדפק שתי גולים והוא באמת מראה שהוא התבגר בתור שחקן, לא כמו דוס-סאנטוס שלא מתקרב אליו בכישרון.