אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי yyzboy1928 »

תודה רבה לכולכם..
הפתעה בסוף ההודעה על האיכפתיות..(וטל יסלח לי שזה לא באשכול תמונות, פשוט, אני מאמין שמי שנכנס לכאן מעוניין לדעת על עלילות קרן ואני, ולא מעניין אותו לראות את זה באשכול תמונות)..

אז ככה.. היום בבוקר נוסע כולי לאלל המאוד נחמד(אימונים לפני הגנש שיש לי בקרוב ליד עזה.. סיפור אחר) שלחתי את ההודעה הבאה והדי הזויה.. לא יודע..
"בוקר טוב מאמוש. יום קל שיהיה לך. לא יודע מה איתך, אבל אני מתגעגע אליך."
שלחתי לה את זה, כאילו, אם באמת לא היה איכפת לה, היא לא הייתה מגיבה לזה.. היא ילדה אמיתית ולא תשקר..
כמה שעות אחרי זה קיבלתי
"גם אני מתגעגעת..."
מכאן הסקתי שהיא אכן מתגעגעת.. אז אני מאמין שכן.. אני מאמין שהיא רוצה להמשיך..
והיא התקשרה בערב, קצת פחות אדישה.. היא כבר אמרה לי לא לקבוע משמרת ליום ראשון כי היא באה לגדוד באותו יום..
אמרתי לה שאני אהיה בערך ב9 ביום ראשון בגדוד לבקר אותה(בצריפין).. היא אמרה קצת מאוחר.. ואם זה לא בעיה בשבילי לעשות את כל ה20 דקות מהבית שלי לצריפין רק בשביל חצי שעה..
אמרתי לה בצורה כזאתי של.."אממממ.. לא, ממש לא.. זה מרחק קצר בשבילי"
טוב נראה שמה שאני משדר עובד טוב.. נמשיך להתאדש עוד קצת.. דברים כאלה יכולים להועיל בעתיד.. למרות שאני לא מרחם עליה איפה שהיא נימצאת כרגע..

לסיום, תמונה שלי ושלה מלפני כמה שבועות :oops:

כן, זה עוד למטה..

תמונה

:love:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פשש ממש טלנובלה קורעת דמעות מתפתחת לנו בפורום, זה עוד לא היה לנו כאן :-)

תזכור את העצות שלנו ובמיוחד את שלי 8-)
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

סוף סטף אנחנו רואים את קרן האגדית .
איזה חמודים אתם ביחד :love:

תשמע היא כבר מראה סימנים חיובים וזה כבר טוב . (תגיד יש מצב שהיא נכנסת לפורום וקראה את כל העצות שלנו ?)
אתם רואים אמרתי לכם שיהיה טוב ושאסור לו להתייאש כל כך מהר .

ג'יימי אתה רואה משתלם להקשיב לי לפעמים :yes:
mess whit the best , die like the rest
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

אוי איזה חמודים אתם ביחד, קרן ממש יפה ;)

המון בהצלחה, ותקח את זה בקלות = אומנם אתה מאוהב אבל בכל זאת אתה עוד צעיר 8-)

ותקשיב למייטי = אין עלייה בעצות !!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

היי אל תשכחו שכל מה שמיטל אמרה אני אמרתי קודם! :P
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

מתי?!
ואם כן אז כל הכבוד , לפחות יש פה גבר אחד שמבין עניין ולא כמו השאר שאמרו לו לזרוק אותה קיבינימט . קצת קשה אז מוותרים הא...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא לא מבין עניין, פשוט אין לו נסיון עם נשים, אז הוא אולי עדיין חושב שצריך להיכנע למניפולציות הזולות האלה. נשים כאלה יתעוררו בגיל 30 עם 10 כלבים וחתולים בבית, שיערות ברגליים ויתחילו ללכת להפגנות של "שלום עכשיו", ואז יגידו לעצמן: "למה הייתי כל כך מטומטמת כשהייתי צעירה והייתי צריכה את המשחקים האלה?", ובסופו של דבר יתחתנו עם ערס מגעיל שלובש גופיה לבנה שממנה בולטות שיערות החזה.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

חחחחחחחחחחחחחחחחחח נסחפת טל :haha: :haha: , לא מחייב אולי היא תתחתן גם עם חנון מחשבים שאין לו שיערה אחת אפילו על החזה , לך תדע :haha:
meity כתב:מתי?!
ואם כן אז כל הכבוד , לפחות יש פה גבר אחד שמבין עניין ולא כמו השאר שאמרו לו לזרוק אותה קיבינימט . קצת קשה אז מוותרים הא...
היי ! אני גם אמרתי לו להמשיך איתה .
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

מיטל, אם היא הייתה נכנסת לפורום, לא הייתם נראה לי יודעים על קיומה.. אני מנסה לדבר איתה כמה וכמה שפחות על הפורום.. אם היא תקרא את הכל כאן, זה לא יהיה כיף.. :roll: .. פשוט, אני בעל בלוג בעבר, ואני טוב בלפתוח דברים בכתב..

עשיתי לילה בבסיס עם שני ידידות שלי מאבטחות שבוע-שבוע.. שקרן הייתה באבטש אצלנו, אז הן הסתדרו איתה הכי מכל אבטשניקית אחרת שהייתה אצלנו...

אז ביקשתי מרחל ואלינה(המאבטחות) לרחרח בשבילי קצת.. זה די דבילי וטפילי, אבל המצב היה קשה אתמול על כל החוסר הוודאות הזה..
אז רחל התנדבה להתקשר, לשים על רמקול ולדבר.. כמובן, קרן לא אמורה לדעת שאני שומע.. זה כל הקטע.. :haha:
רחל:"נו קרן, יש לך מישהו?"
קרן:"כן נו, אני עם אליעד"
רחל:"מהההה?? וואלה?? חשבתי זה סיפור ישן וחולף.. נו איך הולך איתכם? יש משו?"
קרן:"שמעי, אליעד מאוד מאוד חמוד.. את יודעת, אני צריכה להכיר את הבנאדם.. זה די התחלתי ובקושי נפגשנו.."

כן קיבלתי מהן צעקות על הסרטים שאני חי בהן.. בקיצור לעיניין, קרן צריכה עדיין לדעת מי אני.. צריכה להכיר אותי כזה יותר.. וזה לא משו שהיא אמרה לי.. אלא לחברה שלה במקרה הזה.. כאילו, נפגשנו מעט מאוד.. זה לא שהיא רוצה לרמוז לי שהיא לא רוצה.. היא פשוט רוצה להכיר אותי יותר.. כדי שהיא בעצמה לא תתאכזב ותגלה שאני לא הבנאדם שהיא הכירה בהתחלה..
הקשר האחרון שהיה לה(5 חודשים המשיך, לפני 4 חודשים בערך זה היה) הסתיים לא טוב מצידה והיא יצאה פגועה.. ההתחלה הייתה בינהם, משו בערך אני והיא.. המון ציפיות, המון והמון וכו'.. והיא גילתה מה הבנאדם הזה באמת, ופשוט נפרדה ממנו.. היא גילתה שזה לא מה שהיא חשבה.. היה קרבי, ובקושי נפגשו וכו' משו בערך כמו עכשיו.. והיא גילתה שהוא לא בנאדם להסתדר איתו.. וזה נגמר..
אני מאמין שאיתי היא רוצה להיות יותר זעירה.. ולא לפול שנית..
אז היא עוד אמרה להן שאנחנו בקושי נפגשים, אבל אין מה לעשות זה צבא.. אני רק צריך לדבר איתה ביום ראשון(בעזרת ה' גימלים במוצש... סיפור אחר..) וללבן את העינייניםם ביננו.. אני רוצה להגיד לה כמה דברים.. לדבר על ההמשך, ולהציע לה איזה יום כיף לפני שהיא מתחילה את מסלול הקצונה.. :)

תגיבו, אני אוהב את התגובות שלכם.. תודה :D
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

meity כתב:מתי?!
תסתכלי בעמוד הקודם.

טל- אתה מזכיר לי אנשים כמו סיינפלד שבתוך שנייה מתארים את כל העתיד בפירוט של בנאדם שהם פוגשים :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

חחח אזיה כיף שאתה אוהב את התגובות והעצות שלנו ואנחנו אוהבים את הסיפורים שלך :lol: ממש טלנובלה מטורפת נהיתה פה והמתח בעיצומו :lol: :lol: . חח כבר מגיע לך אשכול מיוחד "חיי האהבה הסוערים של ג'ימי"

חחח דרך אגב התרגיל שעשיתה עם הבנות שהתקשרו אליה זה אחד התרגילים השינים בספר , וגם הדי שקופים למען האמת אבל חפיף.

תשמע זה מאוד הגיוני שאחרי פרידה מאוד כואבת נזהרים קצת יותר בקשר שאחרי זה כי לא רוצים להיפגע שוב וזה מובן אז תן לה את הזמן שלה , תראה לה מי אתה , קח הכל באיזי שלא תחשוב שאתה לוחץ עליה או משהו ויהיה טוב.

:love:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

תודה רבה מיטל :cheers: ..
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

anytime :cheers:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

איך דברים מתפקששים :( ..

הייתי אמור לראות את קרן היום.. היא הייתה היום בכל מיני דברים בבאקום לטפל.. קצונה וכאלה.. אז קבעתי שאני בערב אפגוש אותה כבר..
היא סיימה ב12 את המבחנים, אז אמרתי לה שתסע הביתה, ומשם אני אסע אליה ברכבת(יום אחרי זה היא הייתה אמורה לחזור למקום שבו היא הייתה בשבועות האחרונים).. הרכבת מקריית גת ישירה עד חיפה ואף עוצרת לפעמים בלב המפרץ(לבוחשנים שמבינים את הבעייתיות שבתחנה..)
בסופו של דבר, הקפיצו אותה מוקדם מהצפוי... ולא נפגשנו.. ואם היא לא תצא שבת, אז אני אראה אותה רק בעוד שבועיים..
היה לי מאוד חשוב לפגוש אותה לא רק בגלל הסיבה שאני מתגעגע.. רציתי להגיד לה משו.. יותר נכון, להציע לה משו..
שבוע הבא, אני יוצא לאבטש בניר עם ליד עזה.. וכולי תקווה, שיום אחרי האבטש אקבל חופש על חשבון המערכת.. כמו שנהוג בעולם הכללי(במיוחד הטחינות שלי בימים האחרונים).. והיא מבקשת לקחת רגילה שבוע לפני שהיא מתחילה את המסלול הארוך של הקצונה של הקשר(במגמת מעוז למבינים שביננו).. שזה יוצא אחרי האבטש שלי..
אז הצעתי לה, שנבלה ביחד מהצהריים בערך מ12 בצהריים, עד הערב/לילה.. קראתי לזה יום כיף.. אני לא רוצה להגיד לה מה אני מתכנן, אבל אני אחשוף את זה כאן, מהסיבה שהיא לא קוראת כאן.. אני מאמין :haha:
1. פיקניק בירקון
2. הולכים קצת ברגל, ומגיעים לאגם של הפארק.. שמה, אני אשכיר סירת משוטים נחמדה.. על הדרך בשייט אשלוף יין טוב ..
:oops:
3. פה מגיע הקיצ'.. נמל תל אביב.. בדיוק תהיה שקיעה.. ושמה השקיעה הכי יפה.. אוי, אני כזה קיצ'.. :roll:
4. סרט בסינמה סיטי

מה אתם אומרים? :roll:
אני עושה בגלל שזה לפני הקצונה אז איזה משו כזה נחמד.. משו כזה שיהיה לה משו ללכת איתו לקצונה.. והיא גם בדיוק סיימה פרק מאוד מאוד קשה בצבא.. התפקיד שלה כרגע..

בתקווה, בתקווה, בתקווה שזה יסתדר.. ואני אקבל ח"ת, והיא תקבל רגילה..
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

לא רק השקיעה זה קיץ', כל מה שתכננת זה קיצ'י
אבל וואלה לא יודע אם זה רעיון טוב או רע
נראה לי שסבבה

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

חחח מזל שפרטת את ההצעה בסוף כבר נלחצי ששמעתי הצעה ..

רעיון קיצ'י וחמוד לא יודעת מה להגיד לך בעיקרון זה מאוד רומנטי ונוגע ללב השאלה איך היא תקבל את זה , תוודא לפני זה שהיחסים בינכם ממש מבוססים והיא עברה את שלב הלחץ והפניקה מכל הצהרה רומנטית שלך .

במעוז היא הולכת לטחון אבל זה חוויה בסופו של דבר. אגב קח בחשבון שבהכנה לקק"צ ובבה"ד 1 בקושי רואים את הבית אז תתכונן לזה נפשית מעכשיו היא הולכת לסגור כמו מניאקית ..
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לא ראיתי אותה מאז יום שלישי לפני שבועיים :roll: .. מחר אראה אותה, וגם בשבת.. לפני האבטש שלי.. זה יהיה מעולה..

אז ככה.. נראה לי ארד מהרעיון של סרט בסינמה סיטי ואזמין איזה סרט חמודי בדיוידי ונצפה בו.. קצת להוריד.. חחח

אני מאמין שהיא תקח את זה בסבבה.. היא פחות או יותר יודעת שאני אוכל סרטים מהפעם ההיא שמלפני שבוע וחצי עם ההודעה.. אבל אני מאמין שאת זה היא תקח בסבבה כזה.. כי תכלס, וואלה הייתי עושה כזה דבר גם לסתם ידידות טובות שלי שצריכות קצת שקט ופינוק אחרי משו גדול ולפני משו ענק.. רק כמובן, בצורה פחות רומנטית(סירת מנוע במקום משוטים :roll: ?)..

מקווה שהכל ילך עפ"י התכנית, והיא תאהב את זה.. בסוף נראה לי היא תצהיר את אהבתיי עליי, ואז אני אגיד לה "קרן, את מלחיצה אותי.." :roll:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

חחחחח, וואי באמא'שך תגיד לה את זה כשהרגע יבוא! :haha:

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אם האופי הציני שלי, יש מצב :haha:
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

ואז תהיה בטוח שזו תהיה הפעם האחרונה שאתה שומע אותה אומרת דבר כזה .
שלח תגובה