נושא השיר הוא דיי עצוב. נאמר כי פטרוצי' כתב את השיר על נערה מפרו שנאנסה, אם כי אני לא יודע אם זה פיקטיבי או סיפור חדשותי אמיתי.
בקצרה, דווקא אחד השירים היותר טובים באלבום.
אני לא אוהב את השימוש של רודס בקונטיניום בקליפ. זה בכלל נשמע כמו פתיחה לשיר מסוים אחר.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dXtgOg1hvRc[/youtube]
כמו שאמרתי באשכולות קודמים,אני חסיד של הדיסק-אמנם לא כל שיר הוא יצירה פרוגרסיבית,אבל הם שירים טובים(חוץ משניים-you not me ן burning my soul)
וכן,ואת השיר הזה אני ממש אוהב. מרגש וכסאחיסטי כאחד.
אני אוהב את הגירסה החיה שהם משלבים את have a cigar של פינק פלויד ובסוף את enter sandman
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
"אני לא אוהב את השימוש של רודס בקונטיניום בקליפ. זה בכלל נשמע כמו פתיחה לשיר מסוים אחר."
אממ.. מעניין לאיזה "שיר מסויים אחר" אתה מתכוון
באמת שיר אדיר! מהטופ 3 בדיסק הזה בשבילי.
אני ממש אוהב את הקטע שלאברי נכנס אחרי הסולואים המפציצים עם הפזמון במקצב שונה. מזכיר לי קטע דומה ב"אנדלס סקריפייס", שבו גם הפזמון חוזר לקראת הסוף בסגנון מעט שונה.
שיר יפה לדעתי.. כמו כל שיר אחר של דרים : )
לא יודע מה יש לאנשים נגד האלבום הזה.. לדעתי FII הוא אלבום תותח.
הגרסא שפה ממש שווה.. אהבתי שפטרוצ'י לוקח את wherever i may roam לקראת הסוף..
שיר ממש טוב
הוא מאוד קליט אפילו, אולי בגלל זה הם אוהבים לשנות אותו גם בהופעות חיות
אהבתי מאוד את הגרסה ב-Once in a live time
גם הגרסה הזאת לא רעה
מאיפה ההופעה הזאת וממתי?
פטרוצ'י נראה שם קצת פג עם הגוונים שלו והחולצה שלו שנראית כאילו הוא עטף את הידיים באיזולירבנד
דרים היום נראים פשוט יותר טוב על הבמה
אבל זה לא קשור לאשכול
שיר שהכנסתו לאלבום האוסף באמת הכרחית
את האישור שלי הם קיבלו
=)
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."
שיר רגוע , נחמד כזה . בהתחלה לא כזה אהבתי אותו .
אני מאוד אוהב את הסולו שפטרוצ'י דפק שמה , אחד הסולואים היפים שלו . והמעבר הרציני והכסאחיסטי הזה אחרי הסולו הוא גם אחד הטובים .
זה מה שהופך את השיר הזה , לאחד השירים הטובים בדיסק .
אחד השירים האהובים עליי באלבום.
ליריקה מדהימה של פטרוצ'י, נחמד לדעת על מה היא מדברת.
סולואים אדירים.
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
[היי, הם מנגנים בקליפ הזה חלק מ-Wish You Where Here!]
שיר טוב מאוד לדעתי, מוזיקה חזקה, סיפור עצוב.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
שיר טוב!
הסאונד שלו ממש מגניב, אני אוהב אותו.
ואוו הביצוע בהופעה בקליפ ממש טוב! ההתחלה עם הקונטיניום דווקא אהבתי, והמעבר הנחמד לWYWH..ואז הסולו והכסאח נכנס, והכניסה של רודס עם המוג הייתה מגניבה, ביצוע הזה ממש ריגש אותי עכשיו
קטע נוגה ועצוב.
אחד הקטעים היותר טובים בשיר באים לידי ביטוי בסולו של פטרוצ'י המגיח החל מדקה 3:44.
הסולו האדיר הזה משתלב היטב עם הקונטקסט הלירי ונגמר בפאואר קורדס עצבניים.
לאחרונה התחלתי ממש לאהוב את השיר הזה, למרות שפעם מסיבה לא ברורה לי לא אהבתי אותו.
מצד אחד יש בו את הריפים הכבדים יחסית ויש בו המון עוצמה, ומצד שני זורם מצוין, נוגה ומרטיט משהו...
אוהבת במיוחד את הפתיחה, אח"כ את סולו הגיטרה שלמרות היותו די פשוט מצליח לתפוס אותי, החזרה לפזמון בעוצמה יתרה, ואז הסיום, כפי שעידן ציין - 6:06 ואילך.
פשוט טוב.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
Mari כתב:לאחרונה התחלתי ממש לאהוב את השיר הזה, למרות שפעם מסיבה לא ברורה לי לא אהבתי אותו.
מצד אחד יש בו את הריפים הכבדים יחסית ויש בו המון עוצמה, ומצד שני זורם מצוין, נוגה ומרטיט משהו...
אוהבת במיוחד את הפתיחה, אח"כ את סולו הגיטרה שלמרות היותו די פשוט מצליח לתפוס אותי, החזרה לפזמון בעוצמה יתרה, ואז הסיום, כפי שעידן ציין - 6:06 ואילך.
פשוט טוב.
בטוח סיבה מטופשת כי זה פשוט שיר ענק..
הסיום באלבום יותר טוב מ-OILT אבל הגרסה מההופעה שווה את זה רק בשביל Have a Cigar