אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

היום היא חוזרת, ליגת האלופות בשמינית הגמר עם צמד משחקים מרתק: מנצ'סטר-ליון ומילאן-ארסנל!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:היום היא חוזרת, ליגת האלופות בשמינית הגמר עם צמד משחקים מרתק: מנצ'סטר-ליון ומילאן-ארסנל!
יוו איזה כאב ראש שאת המשחק של בארסה משדרים בגולד@#$!%#@%
טל אתה יכול להמליץ לי על איזה אתר או תוכנה שאני יוכל לראות בה את המשחק?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן בהחלט: http://www.myp2p.eu , תוריד 2 תוכנות מומלצות: Sopcast ו- TVU.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

תודה! באתר שהבאת אני פשוט נכנס למשחק בשעה שהוא משודר ואוטמטית זה יתחיל לשדר?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תיכנס ללינק הבא כ-10 דקות לפחות לפני תחילת המשחק (על מנת שיהיה STREAMING):
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

ואז תלחץ על אחד מהקישורים לתוכנות, וזה יפתח לך בתוכנה את השידור. אני בשבת האחרונה (כמו הרבה פעמים בעבר) ראיתי את המשחק של ארסנל מול אסטון וילה למרות שהוא לא שודר ישיר בארץ, חלק לחלוטין ללא שום "תקיעות שידור" או בעיות.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

טל רודס כתב:היום היא חוזרת, ליגת האלופות בשמינית הגמר עם צמד משחקים מרתק: מנצ'סטר-ליון ומילאן-ארסנל!
הגומלין תמיד יותר מעניין באמת, אני פשוט מת על העובדה שהיום ארבע קבוצות יעופו, יהיו דרמות, מתח וכל מה שאנחנו אוהבים.
בוא לא נשכח את סביליה-פנרבחצ'ה, שבוודאי יהיה גם כן משחק מרתק!
טל, יש לי מצד אחד חשש כבד שהרוסונרי יעפילו היום, אבל מצד שני אני די בטוח ביכולת של התותחנים.
נראה איזה מסיכות מילאן תלבש היום ובאיזה מצב רוח יגיעו שחקני ארסנל..
זה יום מאוד חשוב לארסנל שיכול לקבוע את המשך העונה.. תקן אותי אם אני שוגה.. :)
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין ספק שזה משחק חשוב אם כי עבור אוהדי ארסנל, אליפות הליגה האנגלית קודמת להכל. למילאן מצד שני ,כרגיל אין מה למכור בליגה אז היא מתמקדת בליגת האלופות. אני מקווה שהכדורגל היפה של ארסנל ינצח היום ולא השעמום של אנצ'לוטי. למילאן לא מגיע לעלות ולמרות זאת היא יכולה בעיקר במשחק טקטי לגנוב איזה 1:0 . נקווה שהטובים ינצחו :haha:
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אתה גם תשמח על צ'מפיונס ליג :P
אני פשוט חושב שהדחה מוקדמת יכולה לפגוע, ולפגוע קשות בסיכוייה של ארסנל לזכות בפרמייר ליג.
למילאן יש כ"כ הרבה כוחות שיכולים להכריע משחק: קאקה, פאטו, אינזגי, פירלו אפילו.. יהיה משחק קשה מאוד לשתי הקבוצות, אבל איפשהו אני כן מאמין שנראה משחק טוב ואיכותי, שבמצב כזה ברור מי תעלה :haha:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:אין ספק שזה משחק חשוב אם כי עבור אוהדי ארסנל, אליפות הליגה האנגלית קודמת להכל. למילאן מצד שני ,כרגיל אין מה למכור בליגה אז היא מתמקדת בליגת האלופות. אני מקווה שהכדורגל היפה של ארסנל ינצח היום ולא השעמום של אנצ'לוטי. למילאן לא מגיע לעלות ולמרות זאת היא יכולה בעיקר במשחק טקטי לגנוב איזה 1:0 . נקווה שהטובים ינצחו :haha:
לדעתי הסיכויים די שווים.
ארסנל קבוצה יותר טובה ממילאן ומגיע לה גם לעלות, אבל המשחק באיצטדיון של מילאן שכמובן יקשה על ארסנל ומילאן קבוצה שכמו שאמרת יכולה לגנוב נצחון טקטי מפגר זה או אחר.
לדעתי או שיהיה משחק ממש משעמם ולא זורם ואז המשחק לדעתי יהיה יותר לטובת מילאן או שארסנל ישחקו חזק, עם קצב מהיר ואז היתרון יהיה שלה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כמה שאני שונא את מילאן, אני במשחקים נגד ארסנל השנה בעדם.
ארסנל מהווה איום גדול מידי למנצ'סטר ומילאן הרבה פחות טובים מהם השנה.

קאווקז, אני איתך בעניין הגומלין, הוא הרבה יותר מעניין מהמשחק הראשון ויותר חשוב (תלוי בתוצאה של המשחק הראשון).
מקווה שמנצ'סטר יעיפו את ליון היום!
תמונה
grande_alex
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי grande_alex »

אחחח איזה ערב מצוין!
סוף סוף מילאן החארות לא גונבים ניצחון שלא מגיע להם וסוף סוף ארסנל יוצאת ווינרית אמיתית בליגת האלופות.
הרבה זמן לא הייתי לחוץ ככה ממשחק...כמה עצבים עם כל ההחמצות(אבואה,משקוף של ססק,פנדל שלא נשרק), כבר הייתי בטוח שהנה עוד פעם מילאן הרבה פחות טובה אבל בסופו של דבר היא תגנוב את השער המגעיל שלה...עד שבא פברגאס(מלכנו) והפך את הערב הזה לענק :) (איזה צרחות הבאתי בבית...סליחה אמא :D )
ליון יכלו לעשות את הערב מושלם אם היו מפתיעים...אבל אין צורך להיות חזירים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

A GRANDE ARSENAL

סוף כל סוף התפוצץ לו הבלון הנפוח שנקרא מילאן. קבוצה זקנה,בלה שגם בליגה האיטלקית החלשה להחריד לא מסוגלת ליותר ממקום רביעי. סוף כל סוף הכדורגל מנצח את "המסורת", סוף כל סוף קבוצה אנגלית מנצחת בסאן סירו, סוף כל סוף מנצחים את מילאן בצורה שהיא הכי אהבה לנצח את יריבותיה, אין יותר מתוק מזה!!!

גם לאוהדי מילאן אין ספק מי הקבוצה הטובה יותר בצמד המפגשים ובכלל העונה (רמז עבה: ארסנל), ארסנל התעלתה על מילאן בצמד המפגשים, גם במפגש היום שיחקה טובה יותר ממילאן במרבית שלבי המשחק ואלמלא החמצות מחרידות של אבואה ופנדל ברור על חלב שלא נשרק, המשחק היה מוכרע עוד קודם.
ארסן ונגר הכין את ארסנל בצורה מצוינת, שהזכירה לי את הקמפיין הגדול מלפני שנתיים, נקווה שהפעם נלך עד הסוף (בא לי לבקר במוסקבה).
מעל כולם היום במגרש, השחקן האהוב עליי ביותר בארסנל, אלכסנדר חלב, GENIUS AT WORK, פשוט עשה ככל העולה על רוחו במגרש, לא פלא לראות אותו ככה כאשר הוא משחק בעמדה הזאת, ולא פלא שארסנל נראית כל כך טוב ויצירתי איתו. פבריגאס בשער ענק (הזכיר לי האמת את טכניקת הבעיטה של קאקא שמומחה בבעיטות האלה המדויקות לפינה), פלאמיני עם המון הקרבה, דיאבי כרגיל עם איבודי כדור, אבואה עם שטויות, הגנה במשחק הירואי, במיוחד צמד הבלמים סנדרוס וטורה, אלמוניה שקט כמעט בלי עבודה.

הנצחון הזה ייתן לנו דחיפה מוראלית אדירה גם בליגה, והוא מוכיח שלארסנל יש עדיין מה למכור העונה גם בליגה וגם בליגת האלופות!

WE LOVE YOU ARSENAL
WE'LL DO
WE LOVE YOU ARSENAL
WE'LL DO
WE LOVE YOU ARSENAL
WE'LL DO
OH ARSENAL WE LVOE YOU

נ.ב: אני מת כבר לקרוא את הטור של אבי רצון מחר בעיתון :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כל הכבוד לארסנל שהעיפה את האיטלקיה הראשונה מליגת האלופות!! לצערי אני מק'ווה שרומא תעלה, אבל רומא היא הכי פחות בעייה כי היא תעוף בשלב הבא :haha:
ברצלונה ניצחה בקלות מדי את סלטיק שלא ניסתה כמעט לעבור את החצי. כמה עצוב לראות את מסי כל כך מהר נפצע שוב בצורה רצינית, כואב הלב! מנצ'סטר גם עברה די בקלילות וצערי פנרבחצ'ה האפורה ניצחה את סביליה הנפלאה בפנדלים.
אתמול ראיתי את המשחקים באולפן של ליגת האלופות בתל אביב, אבי מלר עושה סיור באולפנים לפני המשחקים, ונותן הרצאה "מלרית" על העבודה שלהם בערוץ הספורט. אחרי זה נכנסים לאולפן עצמו שהוא בערך מטר על מטר ונדחפנו שם איזה 20 איש מאחורי המצלמות. איזה אנשים קרועים שם באולפן. הערוץ הקיבוץ זה כמו שכונת חיים- כל אחד הולך, מכין קפה. מודי נעלם לאיזה 10 דקות כדי לעשן סיגריה ומלר השתלט על השידור במקומו.
איציק זוהר הרג אותי כשהוא אמר שהדופק של מסי עולה מ-0 ל-120 כאילו הוא מכונית ספורט. רק לקראת סוף השידור מישהו שלח מייל לאדון זוהר שדופק 0 זה מוות :haha: :haha:
בכל מקרה, נהננו מאוד ואני מקווה לחזור לשם לערב אחד של הרבע גמר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מגניב בריל. דיברתי אתמול עם מלר והוא הבטיח לי שהוא שומר לי מקום ברבע הגמר (עכשיו כשארסנל עלתה , זה השתלם שבעתיים). :cheers:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני כל כך שמח בשביל וונגר שארסנל עלו!! כל כך הגיע להם, בטח מול מילאן הבינונית.
אני מאוד מקווה שריאל יעשו את העבודה היום, אני כל כך רוצה גמר ארסנל - ריאל!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:מגניב בריל. דיברתי אתמול עם מלר והוא הבטיח לי שהוא שומר לי מקום ברבע הגמר (עכשיו כשארסנל עלתה , זה השתלם שבעתיים). :cheers:
סבבה אחי אולי נשב שם יחד, יהיה מצחיק... :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

כבר הייתי בטוח שהולכים להארכה אתמול ואז כאילו פברגאס בא ואמר: זהו, מנצחים היום, ואם צריך, אני אעשה את זה לבד :haha:
והוא עשה... ואין מישהו שהגיע לו גול בהתמודדות הזו יותר מאדבאיור..
רק שריאל יעשו את העבודה היום (יש לי תחושה רעה+), ונס בסטמפורד ברידג' גם יבוא טוב :)
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני כל כך שמח שארסנל שברה את מילאן! היא קבוצה כזאת מגעילה ומעצבנת ואם יהיה ממש צדק אז שנה הבאה הם בכלל לא יהיו בליגת האלופות ופיורנטינה יהיו.

ובאמת עצוב שמסי נפצע, במיוחד בשלבים כאלה קריטיים בליגה ובאלופות שמסי הרבה פעמים מוביל את בארסה שבלעדיו לפעמים אובדת עצות.

ד"א אבא שלי הזמין את ערוצי Live וGold ככה שמעכשיו אני לא מפספס יותר שום משחק.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

צריך להחזיק אצבעות בהחלט לפיורנטינה שתסיים במקום ה-4, כדי שלא נצטרך לסבול את השעמומון שנקרא מילאן בשנה הבאה בליגת האלופות. אני גם מחזיק אצבעות לאברטון שתסיים במקום ה-4 באנגליה, כדי שלא נצטרך לסבול את ליברפול הבונקריסטית של בניטז.

החלמה מהירה למסי!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ליגת האלופות בלי מילאן יכול להיות שיפור מאוד משמעותי!
ולמישהו יש מושג מתי משודר המשחק של ליברפול נגד אינטר?
תמונה
שלח תגובה