מה שנכון, נכון... הליגה הספרדית רחוקה מלהיות גמורה
איך שאני מכיר את הליגה הספרדית, אם בארסה שומרת על מומנטום אז ריאל בטוח תיפול באיזה משחק ובארסה יהיו ראשונים.ilai fields #15 כתב:חחחחח![]()
![]()
מה שנכון, נכון... הליגה הספרדית רחוקה מלהיות גמורה
יש שתי סופר קלאסיקו בעונה, הראשון היה בדצמבר וריאל ניצחה 1:0 במגרש של בארסה.ilai fields #15 כתב:מתי יש את הסופר קלאסיקו (בארסה - ריאל)?
או שכבר היה, כפי שאתם כבר יודעים אני לא כ"כ עוקב אחרי הליגה הספרדית
למה אתה בטוח שארסנל יקחו אליפות? בלי בעיות גם מנצ'סטר יכולים לקחת..ilai fields #15 כתב:אם הליגה תישאר צמודה עד הסופר קלאסיקו, זה יהיה המשחק שיקבע את האלופה...
בערך כמו באנגליה רק שבאנגליה אנחנו כבר יודעים מי תיהיה אלופה, כמה שאני לא רוצה שזה יקרה, אבל ארסנל תיקח אליפות (מקווה שזה יעשה קצת נאחס)
זה בהחלט יעשה לי את היום אם הבבונים יפסידו.טל רודס כתב:ראיתם את מכבי תל אביב עפה מול בית"ר שמשון?![]()
נקווה היום להפתעה של סכנין על הבבונים.
אגוארו פשוט קרע את ברצלונה לבדו.טל רודס כתב:אז מה היה לנו אתמול בסוף השבוע בליגות החשובות ?
בספרד, ברצלונה שוב עשתה במכנסיים כשהגיע למשחק החוץ מול אתלטיקו מדריד, היא הובילה 1:0 משער יפהפה של רונלדיניו במספרת אחורית, אך אתלטיקו חזרה משום מקום למשחק ודרסה את בארסה, עם צמד של אגוארו, אחד של פורלאן ועוד אחד של מקסי, ברצלונה צימקה לקראת הסיום מרגלי אטו. ריאל מדריד שפיגרה 1:0 מול רקראטיבו הגיבה עם שער של ראול הבלתי נלאה וצמד של רוביניו שחזר מפציעה, הפער בטבלה הוא 5 נקודות.
אבל הכדורגל בליגה הזאת כל כך מגעיל!!kawkaz כתב:יהיה מעניין עד הסוף.. אפילו הליגה האיטלקית די פתוחה.. אחח, אם רומא היו מנצחים את אינטר שבוע שעבר..